Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς φαντάζεστε μια σχολή γονέων;

Recommended Posts

Τι θα θέλατε από μια σχολή γονέων;

Προτίθεμαι να παρακολουθήσω σεμινάρια σε δημόσια σχολή γονέων με θέμα η "οικογένεια στη σύγχρονη εποχή". Την ομάδα θα συντονίζει ψυχολόγος ειδικευμένος στη συμβουλευτική οικογενειών.

Έχει κανεις εμπειρία από τέτοιου είδους σεμινάρια;

Τι είναι αυτό που θα θέλαμε να συζητήσουμε, τι μας προβληματίζει, τι έχουμε ανάγκη να ακούσουμε από έναν ειδικό ή έναν "συμμαθητή".

Πόσο δύσκολο είναι να μπούμε σε ρόλο μαθητή;

9Af0p2.png

Διαφημίσεις

Ωραια ιδεα αλλα στην φαση που ειμαι δεν θα το εκανα. Ειναι φουλ η μερα μου οπως εχει. Εκτος και αν εκει φτιαξετε και μια παιδικη χαρα να φερνουμε και το αλλο μας μισο (και οχι δεν λεω τον αντρα μου)........Καλη επιτυχια μανουλες.....!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Όποια ενδιαφέρεται να δει πληροφορίες για αυτό το σεμινάριο, ας ρίξει μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.gslll.edu.gr/index.php/press/373-2010-03-17-12-44-31

Είναι νομίζω πολύ ενδιαφέροντα όλα τα θέματα και, μολονότι όλες πάσχουμε από έλλειψη χρόνου, ίσως κάποιες να μπορέσουν να οργανωθούν έτσι ώστε να τα καταφέρουν. Κρίμα δεν είναι να υπάρχει η δυνατότητα και να μην την εκμεταλλευτούμε;

Εκτος και αν εκει φτιαξετε και μια παιδικη χαρα να φερνουμε και το αλλο μας μισο (και οχι δεν λεω τον αντρα μου)..

:lol::lol::lol:

Έλα και κάτι θα κάνουμε!

Στο σύλλογο γονέων που το οργανώνει, μας είπαν πως προσφέρθηκαν κάποιες μανούλες να κάνουν "φύλαξη" στη διπλανή αίθουσα...

Φέτος! Γιατί λόγω οικονομικής κρίσεως, ποιός ξέρει...

Θα εγκριθούν κονδύλια; Χλωμό:oops:

9Af0p2.png

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλες σας! Εγώ θα φανταζόμουνα μια σχολή οπού θα μπορούσαμε να έρθουμε με τα παιδάκια μας. Θα υπήρχαν τμήματα ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών γιατί θεωρώ ότι αλλα θεματα απασχολουν τις μαμαδες των μωρων αλλα των μικρών παιδιων των μεγαλυτερων, των εφηβων κλπ. Οσο για τη φυλαξη αυτο θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά στα πολύ μικρά ίσως να ήταν πολύ δύσκολο. Θα ήθελα επίσης να υπάρχουν ειδικοί αλλά να γίνεται και ευρεία συζήτηση μεταξύ των μαμάδων γιατί η εμπειρία ακόμα και η ολιγόμηνη έχει σε όλες μας διδάξει πολλά που αξίζει να τα μοιραστούμε. Επίσης θεωρώ ότι κάποιες φορές οι ειδικοί μιλούν χωρίς απαραίτητα να έχουν εμπειρία και λένε ανεφάρμοστα πράγματα. Έγω θα ήθελα να κάνω τέτειες συγκεντρώσεις στο σπίτι μου αλλά δε ξέρω αν υπάρχει ανταπόκριση. Εχω ανοιξει θέμα πάντως γι' αυτό και περιμένω :-). Χρηστός Ανέστη σε όλες σας!

Διαφημίσεις