Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστερουμενη εκσπερματιση....γιατι και αυτο σε μας????

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας κι απο μενα..γραφω καιρο αλλα πρωτη φορα ανοιγω θεμα..για οσες δεν με ξερουν η ιστορια εχει ως εξης..ενα χρονο παντρεμενη,πριν αρχισουμε προσπαθεια για παιδακι αρχισαν να εμφανιζονται προβληματα..ο αντρας μου χαμηλης κινητικοτητας σπερμα με κυρσοκυλες αμφω,εγω ενδομητριωση..με τα πολλα,κανω λαπαροσκοπικη επεμβαση αφαιρεσης κυστης κ 6 μηνες μετα διακοπη περιοδου.ο αντρας μου δεν εκανε την επεμβαση για τις κυρσοκυλες μιας κ η αποτελεσματικοτητα της ειναι αμφιλεγομενη,κ απλα παιρνει καρνιτινη για να δυναμωσει το σπερμα..κ ερχομαστε στο τωρα..κι ενω πλεον εχω ξανα περιοδο κι ειπαμε θα αρχισουμε μια προσπαθεια μονοι μας για μωρακι,κ μετα βλεπουμε..διαπιστωνω ενα προβλημα που παντα υπηρχε αλλα ποτε μα ποτε δεν το εδωσα σημασια..ο αντρας μου δεν μπορει να "ολοκληρωσει" μεσα μου..το ηξερα,το εβλεπα,χρονια ειμαστε μαζι,αλλα δεν μας πειραζε αφου η πραξη γινοταν μια χαρα..απλα εκει στο τελος..γινοταν με τον αλλο τροπο..κι οχι παντα,αλλα κατα ενα 90%..τωρα ομως...τωρα τι κανω ρε κοριτσια?δεν ξερω ειλικρινα..ειμαι στα χαμενα εντελως..δεν ξερω πως να το χειριστω,δεν ξερω πως να μιλησω κ στον ιδιο...κ δεν ειναι θεμα αγχους για το παιδι που προσπαθουμε..αν ηταν ετσι θα χαλαρωνα θελω δεν θελω κ θα βρισκαμε μια σειρα..δυστυχως το προβλημα προυπηρχε..κ τι κανω τωρα?υποτιθεται αυτη η περιοδος μετα την εμμηνοπαυση,θα ειναι γονιμη..τι κανω ρε κοριτσι...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Διαφημίσεις

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβα τι θες να πεις ... Οταν λες οτι δεν μπορει να ολοκληρωσει μεσα σου τι εννοεις? Οτι ''τραβιεται'' και ολοκληρωνει εξω η δεν ολοκληρωνει καθολου?

Kriskris μου είδα την απάντησή σου στο άλλο καφέ και ήρθα από δω που ίσως να νιώθεις πιο άνετα να το μιλησεις ανοικτά...Ούτ'εγω΄κατάλαβα...έχω την ίδια απορία με την elerina...

Ελπίζοντας....

Δεν καταλαβα τι θες να πεις ... Οταν λες οτι δεν μπορει να ολοκληρωσει μεσα σου τι εννοεις? Οτι ''τραβιεται'' και ολοκληρωνει εξω η δεν ολοκληρωνει καθολου?

εχει μαθει να βγαινει κ να ολοκληρωνει μονος του..βρηκα σχετικα ιατρικα αρθρα στο ιντερνετ..πως ειναι η πρωωρη εκσπερματιση?ε,το αντιθετο..ολοκληρωνει παντα,αλλα με χειρα βοηθειας..δεν το εχεις ακουσει κοριτσι μου,ε?αχ..να δω εγω τι αλλο θα ακουσω...

Kriskris μου είδα την απάντησή σου στο άλλο καφέ και ήρθα από δω που ίσως να νιώθεις πιο άνετα να το μιλησεις ανοικτά...Ούτ'εγω΄κατάλαβα...έχω την ίδια απορία με την elerina...

για να μην το καταλαβαινετε κοριτσακια μου,προφανως δεν σας εχει συμβει!ευτυχως!κι ομως,αποτι διαβασα ειναι γεγονος,συμβαινει...πολυ διαβαζω ομως κι αυτο με κανει ακομα πιο σκ...

Διαφημίσεις

Κρις κρις μου,

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι από μικρός είχε μάθει να τελειώνει έτσι διότι προφανώς κάποιος στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας του τον είχε δασκαλέψει να τελειώνει έτσι ούτως ώστε αφενός μεν να μη χάνει την απόλαυση της επαφής αλλά και αφετέρου να αποφεύγει την περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Είναι δύσκολο να ξεριζώσει βιώματα χρόνων από μέσα του αλλά ίσως σιγά σιγά με τον καιρό αν του εξηγήσεις πως τώρα ήρθε η ώρα να γίνετε γονείς και με πολύ αγάπη και υπομονή από μεριά σου καταφέρεις να δεις βελτίωση.

η καθυστερουμενη εκσπερματιση,ετσι το βρηκα να γραφεται,εχει να κανει με το ιστορικο του αντρα..πχ οταν εχει εξασκηθει στον αυνανισμο απο μικρος,δεν βρισκει την ιδια ευχαριστηση στον κολπο της γυναικας..επισης το χρονιο αγχος να αποφυγει τυχον ατυχημα που θα φερει εγκυμοσυνη,τον εκανε να ειναι εγκρατεης με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο τωρα να αλλαξει συνηθεια..το θεμα χρηζει βοηθειας..σεξολογου κλπ..αλλα κι εκει βοηθεια ρε γ....εχουμε γυναικολογο,ουρολογο,χειρουργο..ελεος..ΕΛΕΟΣ.....ψαχνω πιο πρακτικες και αμεσες λυσεις..αλλα βλεπω οτι δεν σας εχει τυχει..ειμαι απο τις λιγες τυχερες..

Με λίγο κρασάκι δεν χαλαρώνει κάπως; Εμένα μερικές φορές με βοηθούσε αυτό όταν ήμουν πιεσμένη ή στην τσίτα...

Όταν του το αναφέρεις τι σου λέει; καταλαβαίνει ότι αυτό είναι πρόβλημα ή όχι;

Κρις κρις μου,

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι από μικρός είχε μάθει να τελειώνει έτσι διότι προφανώς κάποιος στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας του τον είχε δασκαλέψει να τελειώνει έτσι ούτως ώστε αφενός μεν να μη χάνει την απόλαυση της επαφής αλλά και αφετέρου να αποφεύγει την περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Είναι δύσκολο να ξεριζώσει βιώματα χρόνων από μέσα του αλλά ίσως σιγά σιγά με τον καιρό αν του εξηγήσεις πως τώρα ήρθε η ώρα να γίνετε γονείς και με πολύ αγάπη και υπομονή από μεριά σου καταφέρεις να δεις βελτίωση.

γλυκια μου εγκυουλα..τα εγραψες ολα πριν τα γραψω κι εγω..ποσο μεσα επεσες...μα θελει ο καλος μου παιδακι..κ θελει να το αλλαξει..κ το αντιμετωπιζει ολο με μια αισιοδοξια..ασχετα αν τωρα 2 μερες που προσπαθουμε δεν τα καταφερνουμε..ειναι παντα με το χαμογελο..ειναι πολυ καλο παιδι..κι εγω απο διπλα,να δινω τον καλυτερο μου εαυτο..πεφτω καποιες ωρες ομως κ μου φαινεται..πεφτω γιατι περιμενα πως κ πως να ξαναεχω περιοδο για να προσπαθησουμε..πεφτω γιατι τοσο καιρο δεν ασχοληθηκαμε με αυτο το θεμα να το λυσουμε....

Τωρα καταλαβα κοπελα μου τι εννοεις... Τι να πω... Δεν το ειχα ξανακουσει... Παντως προσπαθωντας αν μπω στην ψυχολογια του αντρα ισως και να μπορω να τον καταλαβω... Φαντασου να γινεται κατι για χρονια και να πρεπει ξαφνικα να αλλαξει...

Να προτεινω κατι? χμμμ.. Αν χρησιμοποιουσατε για καποιο διαστημα προφυλακτικο... Δλδ δεν ειχε τον φοβο αν τελειωσει μεσα σου... Μηπως ετσι θα μπορουσε να αποκτησει μαι εξικοιωση?

για αρχη εστω...?

Διαφημίσεις

Με λίγο κρασάκι δεν χαλαρώνει κάπως; Εμένα μερικές φορές με βοηθούσε αυτό όταν ήμουν πιεσμένη ή στην τσίτα...

Όταν του το αναφέρεις τι σου λέει; καταλαβαίνει ότι αυτό είναι πρόβλημα ή όχι;

καταλαβαινει..και πολυ καλα μαλιστα..αλλα δεν το παραδεχεται ευθεως..ξερεις,ειναι κ αντρας..σε καποια φαση πηγε να το ριξει κ πανω μου,οτι δεν ειμαι εγω θερμη..μα ναι τωρα τελευταια ισως..στην αρχη που ημασταν στις καψες μας ομως,αυτος παλι το ιδιο εκανε..αρα?.....:|

Τωρα καταλαβα κοπελα μου τι εννοεις... Τι να πω... Δεν το ειχα ξανακουσει... Παντως προσπαθωντας αν μπω στην ψυχολογια του αντρα ισως και να μπορω να τον καταλαβω... Φαντασου να γινεται κατι για χρονια και να πρεπει ξαφνικα να αλλαξει...

Να προτεινω κατι? χμμμ.. Αν χρησιμοποιουσατε για καποιο διαστημα προφυλακτικο... Δλδ δεν ειχε τον φοβο αν τελειωσει μεσα σου... Μηπως ετσι θα μπορουσε να αποκτησει μαι εξικοιωση?

για αρχη εστω...?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Η αλήθεια είναι ότι αφού δεν το θεωρούσατε ως πρόβλημα μέχρι τώρα γι' αυτό ακριβώς δεν ασχοληθήκατε και με τη λύση του. Τώρα όμως που έχετε και οι δύο συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφού είναι διατεθειμένος να το πολεμήσει σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να το καταφέρετε. Μη βιάζεσαι... δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα να αλλάξουν συνήθειες χρόνων.. Δώσε του λίγο χρόνο και να δεις που όλα θα φτιάξουν.

Αφού αγαπιέστε όλα θα γίνουν. Το πρόβλημα το μεγάλο θα ήταν αν αρνείτο ότι έχει πρόβλημα και δεν ήθελε να αλλάξει... αλλά αφού είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει έχει το δικαίωμα να έχει μια περίοδο χάριτος...

Καταλαβα.... Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα πραγματα απο μερους σου που να μπορεις να κανεις.. Μονο υπομονη και συζητηση με τον καλο σου.. Αφου και αυτος καταλαβαινει οτι κατι τετοιο αποτελει προβλημα και προσπαθει να το διορθωσει ειναι μια καλη αρχη...

Δεν εχει ολοκληρωσει ποτε ''κανονικα''? Η το εχει κανει μετα απο πολλες προσπαθειες και υστερα παλι τα ιδια?

Μάλιστα τώρα κατάλαβα...Κοίτα πάντως το θέμα του προφυλακτικού θα είναι μάταιο γιατί αυτό θα τον περιορίζει...έτσι δεν λένε; Τι να πω; Ενας ειδικός θα ήταν ο κατάλληλος αλλά κάτσε να τον πείσεις σαν αντρας που είναι να κάνει κάτι τέτοιο...Για να το δούμε από την αντίθετη μεριά...τις φορές που έτυχε να τελειώσει κανονικά, μέσα σου, γιατί το έκανε; Σε τι διάθεση ήταν; Τι διαφορετικό υπήρχε εκείνες τις στιγμές;

Ελπίζοντας....

Διαφημίσεις

Εδω...εγώ παρουσα που σε καταλαβαινω.Οταν γνωρισα το μωρο μου ηταν αρκετα χρονια μονος του...οποτε οπως καταλαβαινεις ειχε εξασκηθει αρκετα!!!!Γιατι εκει ειναι το προβλημα και οχι στη φοβια.Προσωπικα μου το παραδεχτηκε και μονος του...χωρις ωστοσο να το αντιμετωπιζουμε σα προβλημα.Λοιπόν...θα σου πω ενα πραγμα....οπως κατι οταν το κανεις συχνα συνηθιζεις...ετσι και αν σταματησεις να το κανεις ξεσυνηθιζεις.Εξασκηση θελει και πολυ πολυ σεξ και ολα θα στρωσουν.

Ποτε δε μπηκα σε καβγαδες και συζητησεις ωρων,ποτε δε σκεφτηκα γιατρους και σεξολογους.Αγαπαω τοσο πολυ τον αντρα μου...που το πηρα τοσο πεισμωτικα και ειπα θα το αλλαξω.Θελει υπομονη...και πολλες αντοχες;)!!!

Καταλαβα.... Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα πραγματα απο μερους σου που να μπορεις να κανεις.. Μονο υπομονη και συζητηση με τον καλο σου.. Αφου και αυτος καταλαβαινει οτι κατι τετοιο αποτελει προβλημα και προσπαθει να το διορθωσει ειναι μια καλη αρχη...

Δεν εχει ολοκληρωσει ποτε ''κανονικα''? Η το εχει κανει μετα απο πολλες προσπαθειες και υστερα παλι τα ιδια?

ξερεις ποτε γινεται αυτο κ αμα παλι...οταν υπαρχει πολυ παθος!αλλα πολυ ομως..ε αυτο ρε κοριτσια δεν μπορω να το διασφαλισω..πως να το κανουμε καποιες μερες ειναι πιο...super!και μαλιστα οταν οι προσπαθειες γινονται πιο εντατικες λογω της επιθυμιας εγκυμοσυνης..ε μπορεις να διασφαλισεις μερα παρα μερα τρελο παθος,τρελες ορεξεις κ γενικα...να καινε τα πατωματα?συγχωρεστε με,εγω δεν μπορω...

επειδη αμα το πατε ψυχολογικα το θεμα θα αργησει, μαλλον, να υπαρξει πρόοδος κ απ οτι καταλαβαινω εσυ γενικα επειγεσαι, αυτο που μου ηρθε τωρα, οπως κ αν ακουστει, ειναι οταν " τελειωνει" ο αντρας σου να περνεις το σπερμα με μια συριγγα κ να το τοποθετεις μεσα σου.

δεν ξερω αν γινεται πρακτικα αλλα αυτο σκεφτηκα.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Εδω...εγώ παρουσα που σε καταλαβαινω.Οταν γνωρισα το μωρο μου ηταν αρκετα χρονια μονος του...οποτε οπως καταλαβαινεις ειχε εξασκηθει αρκετα!!!!Γιατι εκει ειναι το προβλημα και οχι στη φοβια.Προσωπικα μου το παραδεχτηκε και μονος του...χωρις ωστοσο να το αντιμετωπιζουμε σα προβλημα.Λοιπόν...θα σου πω ενα πραγμα....οπως κατι οταν το κανεις συχνα συνηθιζεις...ετσι και αν σταματησεις να το κανεις ξεσυνηθιζεις.Εξασκηση θελει και πολυ πολυ σεξ και ολα θα στρωσουν.

Ποτε δε μπηκα σε καβγαδες και συζητησεις ωρων,ποτε δε σκεφτηκα γιατρους και σεξολογους.Αγαπαω τοσο πολυ τον αντρα μου...που το πηρα τοσο πεισμωτικα και ειπα θα το αλλαξω.Θελει υπομονη...και πολλες αντοχες;)!!!

ναι αγαπουλα μου..μονο που εμεις αργησαμε λιγο να ασχοληθουμε με το θεμα..κ τωρα που ειναι μια πολυ γονιμη περιοδος για μενα,δυστυχως πρεπει να την χασω,προσπαθωντας να βρουμε εναν ...ρυθμο...κριμα δεν ειναι?εσυ τελικα τα καταφερες?εχεις καποιον τροπο να μου προτεινεις?πηρε χρονο κοπελαρα μου?α ρε κοριτσια..τι αλλο πια..τι αλλο....

επειδη αμα το πατε ψυχολογικα το θεμα θα αργησει, μαλλον, να υπαρξει πρόοδος κ απ οτι καταλαβαινω εσυ γενικα επειγεσαι, αυτο που μου ηρθε τωρα, οπως κ αν ακουστει, ειναι οταν " τελειωνει" ο αντρας σου να περνεις το σπερμα με μια συριγγα κ να το τοποθετεις μεσα σου.

δεν ξερω αν γινεται πρακτικα αλλα αυτο σκεφτηκα.

το σκεφτηκα κι εγω..ξερεις τι αλλο καναμε ανεπυτυχως?αχ πολυ το αναλυω αλλα επιτελους μιλαω με καποιες φιλες!!!ειπαμε να βγαινει,να προσπαθει μονος κ να μπαινει στο τελος..ε,τιποτα τζιφος..:?

Σιγά μην μπορούμε να μαστε μες το πάθος με όλα αυτά...και με το άγχος των προσπαθειών και με όλα...Νομίζω αυτά που λέει η Niki ίσως σε βοηθήσουν αφού το πέρασε ήδη η κοπέλα...

Ελπίζοντας....

Η αλήθεια είναι ότι αφού δεν το θεωρούσατε ως πρόβλημα μέχρι τώρα γι' αυτό ακριβώς δεν ασχοληθήκατε και με τη λύση του. Τώρα όμως που έχετε και οι δύο συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφού είναι διατεθειμένος να το πολεμήσει σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να το καταφέρετε. Μη βιάζεσαι... δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα να αλλάξουν συνήθειες χρόνων.. Δώσε του λίγο χρόνο και να δεις που όλα θα φτιάξουν.

Αφού αγαπιέστε όλα θα γίνουν. Το πρόβλημα το μεγάλο θα ήταν αν αρνείτο ότι έχει πρόβλημα και δεν ήθελε να αλλάξει... αλλά αφού είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει έχει το δικαίωμα να έχει μια περίοδο χάριτος...

κι αν η περιοδο χαριτος πεφτει πανω στην πιο γονιμη (θεωρητικα..) δικη μου περιδο?...παντως ημουν τοσο σιγουρη για την δικη σου εγκυμοσυνη..ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!

καλησπέρα και απο εμένα

Κριςκρις

μήπως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενη της σπερματέγχυσης?

τωρα ισως να καταλαβες ιολακι που το πηγαινα με τα μηνυματα μου..ναι,το εχουμε σκεφτει παααρα πολυ σοβαρα.ειπαμε ενα τριμηνο να το παλεψουμε ομως μονοι,ετσι για το γα...γιατι ποτε δεν μας δοθηκε η ευκαιρια μεχρι τωρα..ολο κατι προεκυπτε..αλλα ετσι οπως παμε..ισως δεν πρεπει να χασουμε αλλο χρονο....

τωρα ισως να καταλαβες ιολακι που το πηγαινα με τα μηνυματα μου..ναι,το εχουμε σκεφτει παααρα πολυ σοβαρα.ειπαμε ενα τριμηνο να το παλεψουμε ομως μονοι,ετσι για το γα...γιατι ποτε δεν μας δοθηκε η ευκαιρια μεχρι τωρα..ολο κατι προεκυπτε..αλλα ετσι οπως παμε..ισως δεν πρεπει να χασουμε αλλο χρονο....

προσωπικη μου άποψη πάντα

είναι οτι απο τη στιγμή που είσαι "καθαρή" τώρα

δεν πρέπει να χάσεις χρόνο

αλλιώς είναι να προσπαθείς επι της ουσίας για παιδί

αλλά με το προβληματάκι αυτό που αντιμετωπίζει ο σύζυγος (που καλά σου λένε οι κοπέλες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά θέλει δουλειά πολύ και χρόνο που όμως τώρα δεν έχετε) ίσως είναι η καλύτερη λύση για να σου φύγει και το άγχος

και αν μη τι άλλο να μην μπουν σύννεφα και ενοχές στις σχέσεις σας μετά