Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ)

ΣΤΙΣ 17:29 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ. ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ? ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ?

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΚΡΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Διαφημίσεις

Εχει ανοιχτει ενα πολυ ενδιαφερον θεμα εδω στο φορουμ, στο οποιο υπηρχαν καποια τηλεφωνα για καταγγελιες! Αν θες ριχτου μια ματια, δεν ξερω αν θα σε βοηθησει, αλλα πιστευω πως δεν θα χασεις κατι! Καλο κουραγιο κοπελα μου, συνηθως δεν βγαζεις ακρη, αλλα εκει βασιζονται και κανουν οσα κανουν! Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Το θεμα βρισκεται εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21399&highlight=%F4%E7%EB%E5%F6%F9%ED%E1+%EA%E1%F4%E1%E3%E3%E5%EB%E9%E5%F2

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Πάντως εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση , όποτε έκλεινα ραντεβού στο Ίκα Νίκαιας (Οδός Μούγλων)με συγκεκριμένο γιατρό πάντα και ήμουν το τελευταίο ραντεβού δεν τον έβρισκα ποτέ πάντα έτσι κανουν.:(

Γιατι αυτο το να σου κλεινουν 8:00 η ωρα το πρωι ραντεβου και να ερχονται 9 παρα δεν εχει καταντησει αηδια?

ΥΓ. Δεν απαγορευετε να ανοιγουν ιατρειο στην περιοχη που ειναι και στο ΙΚΑ?

Πως στο καλο το κανουν ρε σεις και ανοιγουν αυτοι.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

΄κορίτσια πήρα στα κεντρικά του ικα και έστειλα με φαξ επιστολή και έχω στείλει και σε ενημερωτικές έκπομπές. ύμαρτον πια με την κοροιδία ρε γμτ. δουλειά τους είναι και μας έχουν γραμμένους.

• 3 months later...

ΛΟιπόν έχω να ξαναπώ για τον παιδιάτρο του Ικα Νίκαιας, ή ότι τελικά έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα (μάλλον με τον πεθερό μου γιατι άυτός πάει πάντα.)ή ότι πραγματικά είναι τόσο ευσυνηδειτος (ειρωνικά το λέω)που καταντα αηδία.

Ο συγκεκριμένος κύριος όποτε έχω κλείσει μαζί του ραντεβού είτε θα έχει φύγει νωρίτερα,είτε θα επιμένει να μην γράψει το εμβόλιο και θα προτείνει να πηγαίνουμε στο ιδρυμα μάνας και παιδιού είτε όπως σήμερα που έπρεπε να γράψει αντιβίωση για την μικρή που έχει ωτίτιδα και βρογχίτιδα θα αρνείτε γιατί δεν έχει κάνει αυτός την γνωμάτευση:?.Γιατί λοιπόν πληρώνω το Ικα , γιατί πρέπει να υποχρεώνομαι συνέχεια να πηγαινοέρχεται κάποιος για να μου κάνει την δουλεία μου και επιτέλους που μπορώ να καταγγείλω αυτόν τον άνθρωπο γιατί στο Ικα και με την διύεθυνση να μιλήσω δεν αλλάζει κάτι αφού ήδη έχω ξαναπαραπονεθεί.

Στα κεντρικά του ΙΚΑ? Τι λεω και εγώ... Στο τροκτικό φίλη μου... Πλέον το μόνο που φοβούνται κάποιοι είναι την ξεφτίλα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΛΟιπόν έχω να ξαναπώ για τον παιδιάτρο του Ικα Νίκαιας, ή ότι τελικά έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα (μάλλον με τον πεθερό μου γιατι άυτός πάει πάντα.)ή ότι πραγματικά είναι τόσο ευσυνηδειτος (ειρωνικά το λέω)που καταντα αηδία.

Ο συγκεκριμένος κύριος όποτε έχω κλείσει μαζί του ραντεβού είτε θα έχει φύγει νωρίτερα,είτε θα επιμένει να μην γράψει το εμβόλιο και θα προτείνει να πηγαίνουμε στο ιδρυμα μάνας και παιδιού είτε όπως σήμερα που έπρεπε να γράψει αντιβίωση για την μικρή που έχει ωτίτιδα και βρογχίτιδα θα αρνείτε γιατί δεν έχει κάνει αυτός την γνωμάτευση:?.Γιατί λοιπόν πληρώνω το Ικα , γιατί πρέπει να υποχρεώνομαι συνέχεια να πηγαινοέρχεται κάποιος για να μου κάνει την δουλεία μου και επιτέλους που μπορώ να καταγγείλω αυτόν τον άνθρωπο γιατί στο Ικα και με την διύεθυνση να μιλήσω δεν αλλάζει κάτι αφού ήδη έχω ξαναπαραπονεθεί.

καλα δε ντρεπεται λιγο,:evil:πρεπει νομιζω να αλλαξεις τη μικρη και να τη βγαλεις απο το ικα και να τη βαλεις στο ταμειο του αντρα σου μονο ετσι θα σωθεις.εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα και μονο που στο ικα παω μονο για εμενα παλι πονοκεφαλος μου ειναι.

οσο για να το καταγειλεις νομιζω οτι θα βρουν ως αντιλογο το γεγονος οτι ισως εχει δικιο που δε γραφει την αντιβιωση επειδη μπορει ο παιδιατρος σου να εχει κανει λαθος.αστο μη σκας δε βρισκεις ακρη.

απλα οποιος μπορει και βρισκει ακρη με το ικα ειναι τυχερος.

τοσα χρονια εμεις οι ιδιοι τους κακομαθαινουμε με το να πηγαινουμε και στα ιδιωτικα ιατρεια τους (αληθεια πως μπορουν και εχουν ιδιωτικα?). αλλωστε το ιδιο παιζει και με τους γυναικολογους μαιευτηρες των δημοσιων νοσοκομειων. πως μπορουν (μιλαω για τους αλλους εκτος απο τους καθηγηταδες) και διατηρουν ιατρειο? δεν ειναι παρανομο? αλλά εμεις εξακολουθουμε να πηγαινουμε και χωρις αποδειξεις. πρεπει να μπει τερμα στην κοροιδια!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως ξαναέκλεισα ραντεβού ξαναπήγα σήμερα η ίδια το έκανα ολόκληρο θέμα και κάτι μου έλεγαν ότι δεν κατάλαβε καλά ο γιατρός και νομιζε για εμβόλια κτλ.Τεσπα τις αντιβιώσεις της πήρα ήδη και μάλιστα μου είπαν να πάω και τα χαρτία με τις εξετάσεις που ζήτησε ο παιδίατρος για να μου τις γράψουν.Μωρέ και ο Αγιος φοβέρα θέλει.Βέβαια ήμουν ευγενέστατη δεν φώναζα καθόλου απλά απαιτούσε εξηγήσεις για την ταλαιπωρία μου κτλ.κτλ.Πάντως του την έχω στημένη και την επόμενη δεν θα τον αφήσω.:evil:

Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό, αν και θα έπρεπε για ευνόητους λόγους... το ιατρείο της δικής μας παιδιάτρου είναι μόλις μερικά τετράγωνα μακρυά από το ΙΚΑ της περιοχής που εργάζεται. Είναι προφανές ότι ήθελε να κάνουμε τα εμβόλια στο ιατρείο της και όχι στο ΙΚΑ, παρότι για εμάς ήταν το ίδιο σαν απόσταση (αλλά σίγουρα όχι και το ίδιο όσον αφορά τα χρήματα...).

Ελπίζω τώρα που έχουν ξεκινήσει να την ψάχνουν με τους γιατρούς να αρχίσουν να σκαλίζουν και τέτοιες περιπτώσεις.

Γιατι αυτο το να σου κλεινουν 8:00 η ωρα το πρωι ραντεβου και να ερχονται 9 παρα δεν εχει καταντησει αηδια?

Να φτάνουν στις 9 παρά καλά είναι, έλα που μερικοί πάνε και 9+ δηλ. κοντά στις 10!!!!!!!

Το ότι απαγορεύται ιατρείο στην ίδια περιοχή δεν το έχω ξανακούσει, πάντως οι περισσότεροι γιατροί έχουν κοντά στο ΙΚΑ τόσο το ιατρείο τους όσο και το σπίτι τους!!!!!!

Από ότι μας είχε εξηγήσει γιατρός του ΙΚΑ που είχαμε πάει με γνωμάτευση άλλου γιατρού, είναι υποχρεωμένος να γράψει τα φάρμακα αρκεί να του προσκομίσεις γνωμάτευση η οποία θά φέρει την επωνυμία του γιατρού, το όνομά σου, την διάγνωση, ημερομηνία, σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού που στα γράφει. Τη γνωμάτευση την επισυνάπτει μέσα στο μπλοκ του.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.