Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μειωμένο ωράριο και αργίες

Recommended Posts

Καλησπέρα !

Μιας και πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα και παίρνω το μειωμένο ωράριο ως μια ημέρα την εβδομάδα, το ερώτημα είναι το γίνεται σε περιπτώσεις που η ημέρα που συνήθως παίρνω είναι ημέρα επίσημης αργίας, τη χάνω ή μετατίθεται ?

Ευχαριστώ κορίτσια

Διαφημίσεις

Οπως είπε η όμορφη απο πάνω μου..:mrgreen:

Το μειωμένο είναι 2 ώρες για έναν χρόνο και ένα εξάμηνο προς 1 ώρα.Είτε Σαββατοκύριακο είτε Αργία το χάνουμε δυστυχώς.

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Καλημέρα !

Ευχαριστώ πολύ, το περίμενα πως μάλλον τη χάνουμε την αργία, αλλά είχα βέβαια και μια κρυφή ελπίδα ....

Οπως είπε η όμορφη απο πάνω μου..

Το μειωμένο είναι 2 ώρες για έναν χρόνο και ένα εξάμηνο προς 1 ώρα.Είτε Σαββατοκύριακο είτε Αργία το χάνουμε δυστυχώς.

Καλησπέρα !

Μιας και πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα και παίρνω το μειωμένο ωράριο ως μια ημέρα την εβδομάδα, το ερώτημα είναι το γίνεται σε περιπτώσεις που η ημέρα που συνήθως παίρνω είναι ημέρα επίσημης αργίας, τη χάνω ή μετατίθεται ?

Ευχαριστώ κορίτσια

εγω νομιζω παλι πως δεν το χάνεις αλλα ρωτα καλυτερα το λογηστηριο. υποτιθεται οτι δουλευεις δευτ εως πεμπτη 8 ωρο αντι για 6ωρο με σκοπο να καθησεις την παρασκευη , τωρα εφοσον ειναι αργια θα πρεπει ή να σου δωσουν αλλη μερα ή εκεινη την βδομαδα να κανεις χρηση μειωμενου - 6ωρο δλδ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Το εφάρμοσα αυτό στο πρώτο παιδι. Αν η μέρα που κάθεσαι πέφτει αργία την χάνεις. Εγώ το μόνο που έκανα όταν δήλωνα άδεια π.χ. του καλοκαιριού αυτή την ημέρα δεν την υπολόγιζα. Δηλαδή για 2 βδομάδες δήλωνα αντί για 10 μέρες δήλωνα 8. Στην αρχή κάνανε ότι δεν το καταλαβαίνουν αλλά τους το έδωσα εγώ να το καταλάβουν.