Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιές γεννάνε Ιούλιο στο Γαία;

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω την περιέργεια αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να γεννά τον Ιούλιο και στην κλινική Γαία! Έκει προορίζομαι κι εγώ και θα θελα να μάθω αν θα χω παρεούλα! Σήμερα έκανα την Β επιπέδου στην κλινική αυτή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! Ας πούμε τις εμπειρίες μας αλλά και τις απορίες μας! Περιμένω απαντήσεις σας!

Διαφημίσεις

καλησπέρα ζηνα, με το καλό το μωράκι σου.

και εγώ θα γεννήσω στο γαία με πητ 05/07.αλλα πιστεύω οτι θα γεννήσω νωρίτερα.έκανα και εγώ την β επιπέδου εκεί την προηγούμενη τρίτη και πραγματικά μου άρεσε πολύ ο χώρος αν και δυστυχώς δεν είδα τον 7ο όροφο που ήθελα.εσύ είδες τα δωμάτια;απο τιμές έχεις συζητήσει με το γιατρό σου;

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Καλησπέρα! Με το καλό και σε σας! Ναι, έκανα μια ξενάγηση στον 7ο οροφο του Γαία μαζί με την μαία του γιατρού μου. Μου άρεσε πάρα πολύ η ησυχία που επικρατούσε παρόλο που ήταν και ώρα επισκεπτηρίου. Είδα όλα τα δωμάτια, το 4κλινο ήταν απο τα καλύτερα, αν και πραγματικά το φοβόμουνα. Είναι μεγάλα δωμάτια, ευρύχωρα με δυο τουαλέτες και tv για καθε κρεββάτι. Οι τουαλέτες άνετες και το ενα κρεββάτι απέχει απο το άλλο. Είναι δυο κρεββάτια και τα άλλα δυο τα χεις απέναντι, δεν είναι όλα στη σειρά...κι αυτο καλό αν το σκεφτείς απο πρακτικής άποψης! Όσον αφορά τις τιμές, πήγα στον 2ο οροφο που ειναι το λογιστήριο του Γαία και μου έδωσαν τιμοκατάλογο αναλυτικά. Αν θες πες μου να στις γράψω την επόμενη φορά. Φυσικά η αμοιβή του γιατρού πάει έξτρα! Αλήθεια, είναι το πρώτο σου παιδάκι; έχεις μάθει το φύλο;

καλησπέρα,το είχα ακούσει αυτό για τα δωματια,οτι είναι άνετα δηλ.αλλα δεν ήξερα οτι ήταν απέναντι.ωραία ακούγεται.

έχω ένα κοριτσάκι 2,5 περίπου χρ και τώρα περιμένω και την 2η κόρη.εσύ;

διάβασα πως το τετράκλινο για φ τ πάει 1650 και για κ τ 1950.αλλα καπου είπαν οτι μέχρι τον ιούλιο μπορεί να υπάρξη μείωση της τιμής.σου είπαν εσένα τίποτα τέτοιο;

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Να σου ζήσει και η δεύτερη κορούλα λοιπόν! Κι εγώ περιμένω κοριτσάκι και είναι το πρώτο μου. Είχα άλλη μια εγκυμοσύνη πέρυσι αλλά κατέληξε παλίνδρομη. Π.Η.Τ έχω 8/7 Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!! όσον αφορά τις τιμές στο 4κλινο φ τ με επισκληρίδιο είναι 1600 και κ τ με επισκληρίδιο 1850 Δεν μου είπαν για χαμηλότερες τιμές. Μήπως αυτές που μου είπαν είναι και οι τελευταίες; Αν σ ενδιαφέρει να μάθεις τιμές για άλλο δωμάτιο ή ίσως χωρίς επισκληρίδιο μη ντραπείς να με ρωτήσεις!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Γειά σας κορίτσια και απο εμένα!και εγώ γεννάω στο Γαία τον Ιούλιο έχω ΠΗΤ 22/07. Για το νοσοκομείο έχω ακούσει τα καλύτερα , γέννησε και μια φίλη μου πριν απο ένα μήνα εκεί, βέβαια θα πάω και εγώ πριν γεννήσω να ρίξω μια ματιά στο νοσοκομείο γιατί αν και ο γιατρός μου συνεργάζεται μόνο με το Γαία την Β επιπέδου μ ε έστειλε να την κάνω στο Medimall.