Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

herbal life Δουλεια απο το σπιτι

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Να ρωτησω βρε κοπελες εχει ασχοληθει καποια με την herbal life για δουλεια απο το σπιτι μεσω internet τι ειναι αυτο και πωσ δουλευει.

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Τι είναι βρε κορίτσαι η herbal life?

Γιατί κάτι μου θυμίζει και δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό.:?

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ..... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟ

βρε κορίτσι τι είναι???

πεστε το μην πεσουμε σε καμια παγιδα με παρομοιο ονομα...

μηπως είναι σαν εκεινο το παλιο με τις πυραμίδες πωλήσεων ???

alan..καλημερα,ενας φιλος δουλευει σε αυτην την εταιρια..η αληθεια ειναι πως, απ'οτι λεει εχει βγαλει λεφτα..το θεμα ειναι οτι πληρωνεις για να εγγραφεις και ειναι και πυραμιδα..!συν το οτι η δουλεια στην ουσια ειναι εξωτερικη...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

• 1 year later...

καλημερα ειναι καποια κοπελα αντιπροσωπος της αβον? αξιζει τον κοπο να γινω και εγω?ειναι αρκετα τα κερδη?αν γνωριζει καποια κοπελα θα την παρακαλουσα να με ενημερωσει

Διαφημίσεις

Εχω φιλη που ειναι εκπροσωπος της αβον.

Τωρα αν αξιζει το κοπο οπως ολες οι δουλειες ετσι και αυτη τιποτα δεν σου χαριζετε. Για να πληρωθεις καλα πρεπει να δουλεψεις. Η δουλεια του ντιλερ δεν ειναι ευκολη δουλεια. ΠΡεπει να εχεις κυκλο (αντε την πρωτη φορα θα παραγγειλουν ολοι οι γνωστοι να σε βοηθησουν την δευτερη ομως???) Πρεπει να ανανεωνεις συνεχως τον κυκλο σου. Να τρεχεις στα σπιτια να δειγματιζεις τα προιοντα σου. ΝΑ εχεις την πειθω να πουλας (δεν το εχουν ολοι αυτο). Και γενικα πρεπει να την αγαπησεις σαν δουλεια για να σε φερει κερδοι. Σου ευχομαι καλη επιτυχια στο νεο σου ξεκινημα.

ημουν αντιπροσωπος για 4 χρονια.

ο λογος που χρησιμοποιω αοριστο ειναι επειδη τα παιδια ολη μερα στο σπιτι δεν αφηνουν περιθωρια για νεες γνωριμιες.σαν δουλεια παντως ειναι πολυ καλη και εχει πολυ μεγαλο ποσοστο κερδους.τα προιοντα πλεον ειναι γνωστα διοτι διαφημιζονται παντου και η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη σε σχεση με την τιμη τους.με λιγα λογια αν εχεις ενα σχετικα μικρο κυκλο 10-15 ανθρωπων μπορει να βγαλεις ενα μικρο χαρτζηλικι γιατι η μπροσουρα πουλαει απο μονη της.στο κατω κατω δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...ειναι δωρεαν.καλη επιτυχια.

Αγορακια μου σας λατρευω!!

κι εγώ είμαι αντιπρόσωπος ****. Είναι πολύ καλά προϊόντα α' ποιότητας, ΌΛΑ!!!! και το εννοώ. παίρνω τα δικά μου με έκπτωση και πουλάω πιο πολύ σε συγγενείς. Αλλά δεν έχω τον κύκλο των γνωριμιών για να βγάλω το κέρδος που θα ήθελα. Παρόλα αυτά προσπαθώ!!! Αξίξει να δοκιμάσεις!!!

Φιλικά,

.png

• 2 weeks later...

μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τη μαμά στη Δράμα που ασχολείται χρόνια και να ξεκινήσεις εάν σε ενδιαφέρει. Στείλε π.μ. αν είναι να σου δώσω το κινητό της

φιλάκια

hDxrp3.pnghkS0p3.png

Διαφημίσεις