Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΕΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ...

Recommended Posts

Γεια σας...μολις πηρα τον προγεννητικο ελεγχο στα χερια μου και δειχνει οτι εχω περασει τοξιπλασμα και λιστερια.Ο μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για την εγυμοσυνη και οτι εχω πλεον αντισωματα.Σωστα τα ειπε?...Απορω ομως που τα κολλησα, δεν τρωω πρασινα δεν εχω κατοικιδια...

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας...μολις πηρα τον προγεννητικο ελεγχο στα χερια μου και δειχνει οτι εχω περασει τοξιπλασμα και λιστερια.Ο μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για την εγυμοσυνη και οτι εχω πλεον αντισωματα.Σωστα τα ειπε?...Απορω ομως που τα κολλησα, δεν τρωω πρασινα δεν εχω κατοικιδια...[/QUOTτο καλο ειναι οτι εχεις τα αντισωματα κια δεν εχεις φοβο να κωλησεις.εγω που δεν εχω προσεχω παρα πολυ.πρασινα ωμα μονο στο σπιτι και ατ βαζω 2 ωρες στο ξυδι.παρολα αυτα καλο ειναι να προσεχεις οταν τρως εξω.σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου.
Nrulp3.png?mUxDOJnd

Είναι πολύ εύκολο να τα κολήσει κανείς και μαλιστα από εκει που δεν το περιμένει και σίγουρα όχι από τα ζωάκια που όλοι φοβομαστε.Σήμερα αποσύρανε παρτίδες ζαμπόν συσκευασμένου με λιστερια από τα καρφούρ, πόσα τέτοια υπάρχουν εκεί έξω!

Εισαι τυχερή που έχεις αντισώματα τοξοπλάσματος και λιστέρια.

Τωρα δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα απο αυτά.

Είναι όπως την ερυθρά που λένε καλό είναι να την έχεις περάσει για να έχεις αντισώματα και

ετσι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην έχεις φόβο να κολλήσεις!

Όταν ήμουν έγκυος

και είδε ο γιατρός μου οτι δεν είχα αντισώματα τοξοπλάσματος

μου είχε πει να απέφευγα να τρώω (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης)

σαλάτες ωμές (και ιδίως απο ταβέρνες που δεν τις πλένουν καθόλου)

και κρέατα μη καλοψημένα.

Εσυ δεν θα έχεις κανένα πρόβημα!:wink:

Διαφημίσεις

Γεια σας...μολις πηρα τον προγεννητικο ελεγχο στα χερια μου και δειχνει οτι εχω περασει τοξιπλασμα και λιστερια.Ο μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για την εγυμοσυνη και οτι εχω πλεον αντισωματα.Σωστα τα ειπε?...Απορω ομως που τα κολλησα, δεν τρωω πρασινα δεν εχω κατοικιδια...

ευχαριστω... με το καλο και συ. Απλα μ'αιφνιδιασε ο ιατρος!...ΠΟυ τα βρηκα λεω?..

ο μικροβιολογος καλα σου ειπε.... και ετσι δεν θα εχεις αγχος στην εγκυμοσυνη σου....!!...

το τοξοπλασμα ειναι μικροβιο που βρισκεται στα κοπρανα των γατιων.....οι γατες καθαριζονται γλυφοντας τον ευατο τους οποτε μπορει να μολυνθει το τριχωμα και το στομα τους και αφου τα γατια κανουν τις αναγκες τους στο χωμα καταλαβαινεις ποσο ευκολα φτανουν στο τραπεζι μας και μπαινουν στον οργανισμο μας!!! μπορεις να κολλησεις απο απλυτα πρασινα και απο μη καλοψημενο κρεας!!και φυσικα αν εχεις γατα που εχει το μικροβιο η'ακουμπησεις!![εσυ ομως δεν εχεις οπως και εγω αλλωστε]

εγω το κολλησα 21 χρονων και απ'αυτο εχασα το πρωτο μου μωρακι...!!!εκανα θεραπεια και μετα απο μια αλλη αποτυχια ηρθαν επιτελους τα καμαρια μου!!!!

να χαιρεσαι που εχεις αντισωματα!!!!!

με το καλο το μωρακι σου!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Ευχαριστω για τις ευχες και για τις απαντησεις σας κοριτσια...Απλα μου εκανε εντυπωση πριν 1μιση χρονο στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα και τωρα εχω ταυτοχρονα αντισωματα και στα 2?...Μου φανηκε λιγακι υπερβολη.

6bMYp2.png