Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δημόσια σχολεία βορείων προαστίων

Recommended Posts

Από Σεπτέμβριο μετακομίζουμε στην περιοχή του Αγ.Στεφάνου. Θα μπορούσε κάποιος-α να με κατατοπίσει σχετικά με τα δημόσια σχολεία της περιοχής, δηλ. κατά πόσο καλά είναι) ... κι ας μην είναι μόνο στον Αγ. Στέφανο - ας είναι και στις γύρω περιοχές (Διόνυσο, Σταμάτα, Άνοιξη κλπ.). Η κόρη μου πάει σε γαλλόφωνο παιδικό σταθμό και βρίσκομαι σε δίλημμα - στο γαλλικό σχολείο της Αγ.Παρασκευής ή σε κάποιο καλό δημόσιο της γειτονιάς?

Διαφημίσεις

Αν αποφασισεις να το πας σε δημοσιο, δε ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να πας σε καποιο αλλο απο αυτο που ανηκεις.τι ταξη θα παει ? Η ανοιξη εχει ενα σχολειο, κρινοντας απο καποιους δασκαλους που ξερω ειναι καλο, της δροσιας εχω ακουσει το κτιριο ειναι σαν κλουβι (δεν εχω προσωπικη αποψη) και του διονυσου, εχει πολυ καλη φημη, αλλα αν δεν εισαι μονιμος κατοικος με βουλα και υπογραφη, δε σε παιρνουν με τιποτα. Καλο επισης ειναι και το αρσακειο, αλλα αν δεν εχει παει το παιδι απο την αρχη νομιζω δε σε παιρνουν

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Είναι σχεδόν τεσσάρων. Θα πάει προ-νήπιο. Έχεις καμία γνώμη για το σχολείο του Αγ.Στεφάνου? Το ξέρω δυστυχώς ότι πρέπει να ανήκουμε στο αντίστοιχο σχολείο της περιοχής μας αλλά ... έλεγα μήπως ...

Σ'ευχαριστώ, δεν πειράζει...

Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το νηπιαγωγείο - δημοτικό στον Άγιο Στέφανο? Κι επίσης, τι γνώμη έχετε για την Ελληνο-γαλλική σχολή Αγ.Παρασκευής?

Διαφημίσεις