Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδεες για "δωρακι" καλεσμενων!!!

Eirini_Dr

Recommended Posts

Μανουλιτσες μου τι κανετε???

Εγω ετοιμασα σχεδον τα παντα για τη βαφτιση της μικρης μου με θεμα πεταλουδες(κλασσικα) μονο που θελω τις ιδεες σας για το τραπεζι!

Εχω παρει κουβαδακι λαχανι θα του δεσω κορδελα και θα του βαλω μεσα φουξια γκοφρε χαρτι και θα βαλω επισης και γλυφιτζουρια μεγαλα για τα παιδακια μιας και που θα εχουν ξεχωριστο τραπεζι στη δεξιωση!

Θελω ομως και στο καθε ενος το πιατο να βαλω κατι ομορφο και μικρο μαζι με μια καρτουλα που θα λεει

"Ενα θερμο φιλακι και ενα μεγαλο ευχαριστω, Βασιλεια"

Το εκλεψα:oops::oops::oops: απο μια φωτογραφια μιας κοπελας εδω στο φορουμ......χιλια συγνωμη αλλα με συγκινησε πολυ και θα θελα να το λανσαρω και για μας!:mrgreen:

Στην αρχη ειχα σκεφτει να δεσω χαρτοπετσετες με κορδελιτσα και να κρεμασω μια καρτουλα με πεταλουδες και να το γραψω εκει αλλα θα θελα κατι πιο ομορφο απο μια κοινη χαρτοπετσετα! (κι ας ειναι απο τις καλες)

Να σημειωσω οτι τη βαφτιζουμε στο νησι του αντρα μου που εχουν ως εθιμο να δινουν τα προσκλητηρια μαζι με τις μπομπονιερες οποτε το μονο που θα δωσω στην εκκλησια ειναι το γλυκο! Το χει αναλαβει η πεθερα μου με την κουνιαδα μου και ειμαι ησυχη γι αυτο!

Πειτε μου καμια ιδεα γιατι απ οτι ειδα η φαντασια σας δε παιζεται!!!!

Διαφημίσεις

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις μικρές πεταλούδες από cermit και να τις βάλεις σε κάθε πιάτο ανάλογα με τα χρώματα σου. Επίσης τις ίδιες θα μπορούσες να κρεμάσεις από κλαδάκια που θα έχεις τοποθετήσει μέσα στα κουβαδάκια στο κέντρο του τραπεζιού. Βέβαια υπάρχουν και έτοιμες πεταλούδες από διάφορα υλικά που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις.Μπορείς να φτιάξεις και μπρελόκ ή να αγοράσεις έτοιμα με κάποιο διακοσμητικό πεταλούδα.

4ITZp3.png

kRczp3.png

Παρε κοπτικο μηχανακι-θα βρω απο που...καποια το εχει γράψει και θα σου πω...- και κοψε σε σχημα πεταλουδας χαρτιά με διάφορα χρωμματα και εκει μεσα γράψε το...και βαλτο στο πιάτο...καλο;;;!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Σημερα πηγα σ ενα εκπληκτικο μαγαζι που εχει εδω γιατι θελω να φτιαξω μονη μου την λαμπαδα και ψαχνοντας για υλικα βρηκα αυτα....

http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=820510

βεβαια μην τα βλεπεις ετσι,βαφονται με φανταστικα χρωματα και γινονται σουπερ........

θα ηταν ωραια να βαλεις κατι τετοιο στο τραπεζι και να βαλεις και την καρτουλα που θελεις.

Πιστευω οτι κατι παρομοιο θα βρεις,ριξε και μια ματια στο σαιτ της martha stewart.....εχει καλες ιδεες!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις