Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθυστέρηση στον ύπνο για να τα βλέπω παραπάνω...

didumomama

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Μέχρι το καλοκαίρι είχαμε μια πολύ καλή ρουτίνα στον ύπνο. Η μικρή το αργότερο μέχρι τις 9 ήταν στο κρεβάτι της, και ο μικρός 9.30 άντε 10. Το καλοκαίρι μετά τις διακοπές ξεφύγαμε τελείως... Ύπνος πριν τις 11 ούτε που το συζητάμε:confused:. Έχουν υπάρξει και φορές, ουκ ολίγες, που κοιμόμαστε και στη 1:evil:. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πολύ κουραστικό διότι δεν μας αφήνει ούτε 5 λεπτά να βρεθούμε με τον άντρα μου. Ασε που για να κάνω οτιδήποτε στο σπίτι πρέπει να το κάνω αφού κοιμηθούν, οπότε έχω βρυκολακιάσει...:lol: Ξέρω επίσης ότι ο ύπνος βοηθά πολύ και στην ανάπτυξή τους, μιας και η παραγωγή αυξητικής ορμόνης γίνεται κατά τη διάρκεια του βραδυνού ύπνου. Και ειδικά ο μικρός που βρίσκεται χαμηλά στις καμπύλες θα πρέπει να κοιμάται νωρίς μήπως τον βοηθήσουμε λίγο και με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά τα ξέρω και κάθε μέρα λέω ότι σήμερα 10 το αργότερο θα κοιμόμαστε, αλλά... η θεωρία με την πράξη απέχουν πολύ.

Τελικά κατάλαβα ότι επειδή γυρνάω αργά απο τη δουλειά, 6.30 - 7.00, δεν τα χορταίνω και τελικά τραβάω από μόνη μου το ωράριο προς τα πίσω, βάζοντας τα για ύπνο αργά, για να τα παίξω παραπάνω.:oops: Πιανω τον εαυτό μου το βράδυ να υπολογίζει τις ώρες που παίξαμε και να τις συγκρίνει με τις ώρες που περνάνε με τη γυναίκα που τα κρατάει...:roll: Το νιώθετε αυτό? Βαράτε με κιας κλαίω δηλαδή

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

Διαφημίσεις

Eχεις δικιο που σκεφτεσαι ετσι. Εισαι κι εσυ μια εργαζομενη μαμα με πολλη ενοχη :wink:, οπως λιγο - πολυ οι περισσοτερες εργαζομενες μανουλες.

Προσπαθησε οταν επιστρέφεις από τη δουλειά σου να δινεις όση περισσοτερη αγάπη και φροντίδα μπορεις στα παιδακια σου, αλλά συνέχισε να βάζεις και τα απαραίτητα όρια και να τηρεις τους κανονες λειτουργιας σας για να τα κατεφερεις να ανταπεξελθεις σε ολους τους ρολους σου. Θελει πολυ υπομονη και επιμονη, αλλα θα δεις, στο τελος θα καταφερεις να ισορροπησεις. :)

Σε νιωθω απολυταααα...!!!!Φαντασου επειδη δουλευω μια πρωι μια απογευμα-οταν γυριζω σπιτι 23:00 το βραδυ παρακαλω να τη βρω ξυπνια κατι που δεν ειναι βεβαια σωστο αλλα θα τη δω τουλαχιστον...

• 1 month later...

οοοοοολες τελικα περναμε τα ιδια. κι εμεις καταλήγουμε να κοιμόμαστε 11 παρα ή 12 παρα. μεχρι να κανουμε μπανιο, να πιουμε γαλα, να ξαπλώσουμε, να κοιμηθούμε... και ξυπνάμε στις 7 για τον παιδικό.

εγω βεβαια δεν κανω καμία δουλειά μεσα στο σπίτι. ισα ισα μεχρι να ζεσταθει το γαλα θα πλύνω το πρωινό μπιμπερο, που λεει ο λόγος.

age.png