Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαιτα Epworth,την εχετε ακουστα?

Recommended Posts

Ειναι μια διαιτα συνδυασμων πολυ αποτελεσματικη κατα τα λεγομενα των ειδικων.....

μετα απο επιπονες προσπαθειες χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα απελπιστηκα και ειμαι στο ψαξιμο για κατι αποτελεσματικοτερο!

Μη μου πειτε γυμναστικη γιατι εδω και καιρο πηγαινω κολυμπι 4 φορες τη βδομαδα 45 λεπτα τη φορα....

Την εχει δοκιμασει καμμια? πειτε εντυπωσεις κι αν την εχει καμμια σας θα σας ημουν υποχρεη γιατι δεν μπορω να τη βρω στο διαδικτυο!

Ευχαριστω!!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

http://stanford.wellsphere.com/general-medicine-article/food-combining-diet-for-weight-loss/379722

για να παρεις μια ιδεα δες παραπανω ειναι η διαιτα χέι της οποιας παραλλαγη εινα η διαιτα επγουορθ,ετσι διαβασα τουλαχιστον

ελπιζω να σε βοηθησα

κορίτσι αν μπορείτε γράψτε το μας πιο απλά κ πιο περιλητικά να ψιλοκαταλάβουμε περίπου την μέθοδο, κ την διαφορά από τις κλασσικές τις δίαιτες:-D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

περιληπτικα αν καταλαβα καλα ειναι διαιτα συνδιασμων τροφων π.χ δε συνδιαζουμε στο ιδιο γευμα πρωτεινες και υδατανθρακες π.χ κρεας με πατατες αλλα βεβαια εχει κι αλλους κανονες -ελπιζω στο λινκ που εβαλα πιο πανω να δινει αρκετες πληροφοριες!

• 3 weeks later...

με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο:

Αυτή είναι η διατροφή EPWORTH, που είναι βασισμένη επάνω στους συνδυασμούς των διαφόρων τροφών μεταξύ τους, και στον τρόπο που αυτές μεταβολίζονται από τον οργανισμό μας.

TΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ EPWORTH

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΛΙΠΟΣ. ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ΄

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΦΡΙΓΚΟΥΣ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΥΣΕΩΝ,

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΘΡΕΨΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ

ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΟΣ.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΡΟΦΗ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΛΙΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ.

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΩΝ

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΡΟΦΩΝ Η ΤΡΟΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΖΩΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΠΟΣ, ΒΟΥΤΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ,ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.

(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ)

ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΠΡΟΣΜΕΜΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ. ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α.ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΧΟΡΤΑ

ΦΡΟΥΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΕΛΙΕΣ

ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ

ΣΑΛΤΣΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΚΟΡΔΑ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΤΣΑΙ,ΚΑΦΕΣ ,ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Β.ΑΜΥΛΑ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΚΟΥΑΚΕΡ,ΒΡΩΜΗ,ΣΙΚΑΛΗ,ΚΡΙΘΑΡΙ,ΣΙΤΑΡΙ Κ.Λ.Π)

ΟΣΠΡΙΑ (ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ)

ΡΥΖΙ

ΨΩΜΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

ΜΕΛΙ

ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Γ.ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΤΥΡΙΑ

ΑΥΓΑ

ΚΡΕΑΣ

ΨΑΡΙΑ

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΚΙΜΑΣ

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

ΚΥΝΗΓΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ Α ΚΑΙ Γ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β ΚΑΙ Γ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 1/2 ΕΩΣ 4 ΩΡΕΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ 8 ΕΩΣ 10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.

ΤΟ ΚΡΑΣΙ, Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΙΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΩΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, Π.Χ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΥΡΙ Η ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΕΛΙΕΣ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ, Κ.Λ.Π.

Η ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΛ.Π ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Π.Χ.ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ,ΠΑΣΤΕΛΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ.

ΤΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΨΗΤΑ Η ΒΡΑΣΤΑ, ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ.

ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ.

ΤΡΩΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, Π.Χ. ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΜΗΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Διαφημίσεις

Ναι, την εχουμε κανει με τον αντρα μου στο παρελθον. Βεβαια οταν την καναμε ημουν 55 κιλα και την εκανα για την παρεα, και λογω του οτι ημουν απιστευτα γυμνασμενη και ολο το βαρος ηταν μυς δεν μπορουσα να χασω γραμμαριο, ΑΛΛΑ ο αντρας μου εχασε 35 κιλα με αυτην μεσα σε 1 χρονο χωρις πολλα πολλα. Προσπαθουμε τωρα να την κανουμε μαζι, αλλα δεν μας βγαινει ........ εχει αποτελεσματα παντως σας το λεω εκ πειρας. Αρκει να την τηρησεις.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΠΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ (ΟΜΑΔΑ Γ) ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ (ΟΜΑΔΑ Α) ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (ΟΜΑΔΑ Γ)??

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΠΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ (ΟΜΑΔΑ Γ) ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ (ΟΜΑΔΑ Α) ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (ΟΜΑΔΑ Γ)??

Ναι οπως το ξερω εγω ειναι Α-Γ μαζι πανε, Α-Β πανε μαζι αλλα ΠΟΤΕ Β-Γ μαζι......:-D Κοινως ξεχνα τα μακαρονια με τυρι ΑΛΛΑ φαε μακαρονια με ψωμι (ναι ναι κοπελιες, δουλευει γιατι ειναι ιδια ομαδα - αμυλα και μεταβολιζονται πιο ευκολα)......

Διαφημίσεις

Κι εγω...για να δουμε!!!

Εχω μια απορια,αν δεν αλλαξουμε κατηγορια μπορουμε να φαμε ξανα ακομη κι αν δεν περασουν 4 ωρες....το καταλαβα καλα η.......

Κι εγω...για να δουμε!!!

Εχω μια απορια,αν δεν αλλαξουμε κατηγορια μπορουμε να φαμε ξανα ακομη κι αν δεν περασουν 4 ωρες....το καταλαβα καλα η.......

Ναι ισχυει αρκει να ειναι της ιδιας κατηγοριας. Κοινως φαε οσο θες, και αρκετα συχνα απλα προσεξε τι τρως με τι. Κοριτσια δουλευει πραγματικα αλλα θυμιζω ο αντρας μου εχασε 35 κιλα σε 1 χρονο ΟΧΙ νωριτερα. Δεν ειναι διαιτα αστραπη. Θελει υπομονη, οπως ολες οι σωστες διαιτες ή γυμναστικες.

Καλημερα elemphriem!!!Δηλαδη δε βλεπεις αποτελεσματα πανω στο μηνα?

Eχω κολλησει κι εχω δοκιμασει πολλες και τιποτα.....κανω γυμανστικη,κολυμπι,χανω μονο ποντους.....θελω να χασω και καποια κιλα ομως!

Σ ευχαριστω!!

Καλημέρα! Η παραπάνω διατροφή είναι κατάλληλη για λίγα κιλά σε ή αφορά πολλά κιλά σε βάθος χρόνου;

Και για τα δυο. Ο αντρας μου ειχε πολλα και τα εχασε σε βαθος ομως χρονου *δεν ειναι διαιτα αστραπη κοριτσια και ετσι ειναι το σωστο* εγω παλι λογω του οτι τοτε ημουν 54 ΠΟΛΥ γυμνασμενα κιλα εχασα σε καποιους μηνες (δεν θυμαμαι ποσο πραγματικα) 2 κιλα γιατι δεν μπορουσα να χασω αλλα λογω του οτι ηταν μυικος ογκος και οχι λιπος. Οποτε κανει για ολα. Απλα θελει υπομονη.

Φλορα μου, το ξερω οτι εισαι σε απογνωση και εγω το ιδιο (η γυμναστικη εχει αρχισει να μου ενεργοποιει τον μεταβολισμο παλι) αλλα να καταλαβεις κανω γυμναστικη εδω και 3 μηνες (που ξαναρχισα) και ΤΩΡΑ εχω αρχισει να χανω σωστα. Καταλαβες ε? Βεβαια εχει να κανει και με τον καθε οργανισμο. Αν εχει κολλησει ο μεταβολισμος σου παντως θελει χρονο να ξεκολλησει και εκει ειναι και το κλειδι. Στις περισσοτερες περιπτωσεις λεμε 'δεν αντεχω αλλο' και το ριχνουμε στο φαι και παει το πραγμα χαλασε. Το θεμα ειναι να ΜΗΝ σταματησουμε ήτε διαιτα να κανουμε 'ητε γυμναστικη, και θα επανελθει. Ποσο θα παρει σου ξαναλεω εξαρταται. Μακαρι να μπορουσα να σου πω περισσοτερα και να ηξερα περισσοτερα. Σου δινω τις δικες μας εμπειριες......αλλα διαιτολογος δεν ειμαι........:-( Παντως σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ......στο ιδιο πετσι ζουμε τωρα.....

Διαφημίσεις

Σε απογνωση....και λιγο λες!!Δοκιμαζω,δε βλεπω αποτελεσματα και απο δω πανε κι αλλες....ξαναρχιζω το φαγητο!

Εξι μηνες ειναι που κανω κολυμπι,ειδα μεγαλη διαφορα αλλα αυτη η κοιλια....χθες πηγα να παρω ενα τζην...το φοραω,ιδιο νουμερο πριν να μεινω εγγυος....η κορη μου (8 χρονων) μου λεει...ωραιο μαμα αλλα η κοιλια σου ειναι παραξενη!!!

Θελει κοιλιακους αλλα δε μ αρεσουν καθολου,γενικα δε μου αρεσει η γυμναστικη αυτη καθεαυτη.Προτιμω κολυμπι,περπατημα...καταλαβαινεις.

Ειναι και η ηλικια η ρημαδα (40+) οποτε δυσκολα τα πραγματα....αντε να περπατησει ο μικρος μπας και γινει τιποτε...στην κορη μου ειχα γινει στιλακι.

Σε ευχαριστω που με καταλαβαινεις....και για τις απαντησεις φυσικα!!!

Φιλια!!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Κι εγώ μια από τα ίδια...πάντα ήμουν 62-65 κιλά και δεν μπορούσα να πάω παρακάτω λόγω μυικού όγκου και όχι λίπους....τώρα είμαι 85 (μόλις αποθήλασα) και λέω να αρχίσω δίαιτα....στην εγκυμοσύνη μου πήρα 12 κιλά αλλά είχα και από πριν....άρχισα να παίρνω βάρος ενώ έτρωγα πάντα ότι έτρωγα....αλλά έλα σου που δεν πήγα η χαζή να κάνω εξετάσεις για θυρεοειδή με αποτέλεσμα στα 74 κιλά ανακάλυψα ότι έχω υποθυρεοειδισμό και από το 2007 παίρνω χάπι....τώρα παίρνω το Τ4 των 75 mg και ήθελα να ρωτήσω...

Θα έχει αποτέλεσμα αυτή η δίαιτα ή όχι???Από υπομονή άλλο τίποτα....26 Σεπτέμβρη που βαφτίζουμε τον γιο μας θέλω να έχω χάσει μέχρι 10 κιλά περίπου (όχι όλα εννοείται)...αχ κορίτσια τι να κάνω????? :( :( :(