Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσκλητηρια βαφτισης χειροποιητα

thdorita

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΒΑΦΤΙΣΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΕΓΩ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΛΕΙΖΕΡ?HELP...:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΒΑΦΤΙΣΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΕΓΩ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΛΕΙΖΕΡ?HELP...:P:p:p:p:p

thdorita γεια σου ,μεράκι, φαντασία, χρόνος και υπομονή χρειάζεται για αρχή ,όλα τα άλλα είναι σχετικά εύκολα …. Ο εκτυπωτής μπορεί άνετα να είναι και ένας απλός ,όπως είπε και η μανούλα Aggeloudia . Αρκεί να έχεις κάνει καλές ρυθμίσεις και ο εκτυπωτής να έχει στην επιλογή: ποιότητα εκτύπωσης την καλύτερη, γιατί αλλιώς δεν θα εκτυπωθούν καλά ούτε τα χρώματα αλλά ούτε και οι εικόνες ,αν βάλεις , μετά αναλόγως με το τι έχεις σκεφτεί να κάνεις ,μπορείς να εκτυπώσεις μόνο το κείμενο και κάποιες φωτογραφίες και τα υπόλοιπα να είναι κατασκευή δικιά σου …… αν χρειαστείς βοήθεια, πες μου της ιδέες σου και όπου μπορώ θα σε βοηθήσω !!! Καλή επιτυχία !!!!!

αν εχεις πιο μεγαλα παιδια η ανιψια, πως θα σου φαινοταν να γραφανε αυτα σε ενα χαρτι τα λογια για τη προσκληση και να ζωγραφιζανε και κατι;;;;;

πολυ απλο, αλλα φτιαγμενο απο παιδια!!!!! το εχω δει και μου εχει κανει εντυπωση!!!!!

Διαφημίσεις

ενα προσκλητηριο που ειδα ηταν ζωγραφια καλοκαιρινη απο ενα παιδακι κ εκτυπωση σε φωτογραφικο χαρτι,πολυ ωραιο.εγω εκανα 3 συννεφακια το ενα μικροτερο απο το αλλο κ τα επιασα στην ακρη ωστε να ανοιγουν σαν βιβλιο. στην πρωτη σελιδα εκτυπωσα φωτο - σκιτσο της μπεμπας κ στις πισω εγραψα. απο κατω μπηκαν κορδελες με χαντρουλες

• 3 weeks later...
ενα προσκλητηριο που ειδα ηταν ζωγραφια καλοκαιρινη απο ενα παιδακι κ εκτυπωση σε φωτογραφικο χαρτι,πολυ ωραιο.εγω εκανα 3 συννεφακια το ενα μικροτερο απο το αλλο κ τα επιασα στην ακρη ωστε να ανοιγουν σαν βιβλιο. στην πρωτη σελιδα εκτυπωσα φωτο - σκιτσο της μπεμπας κ στις πισω εγραψα. απο κατω μπηκαν κορδελες με χαντρουλες

Μήπως να μας έβαζεσ φώτο;

Για κοριτσακι ειναι για αγορακι ?

Θέλεις κατι απλο ή κατι που να μην εχει φορεθει ...πολυ κυκλοφορησει

εαν θελεις κατι που να μην εχει πολυ κυκλοφορησει εχω μια ωραια ιδεα ( την εκανα στα διδυμακια μου ) πες μου να σου στειλω e mail την φωτογραφια γιατι δεν ξερω να βαζω εδω φωτογραφιες

Για κοριτσακι ειναι για αγορακι ?

Θέλεις κατι απλο ή κατι που να μην εχει φορεθει ...πολυ κυκλοφορησει

εαν θελεις κατι που να μην εχει πολυ κυκλοφορησει εχω μια ωραια ιδεα ( την εκανα στα διδυμακια μου ) πες μου να σου στειλω e mail την φωτογραφια γιατι δεν ξερω να βαζω εδω φωτογραφιες

ANDEDANTINOS, μπορείς μήπως να μου στείλεις και εμένα π.μ; Θα βαφτίσω μαζί αγοράκι κια κοριτσάκι. 'Εχω σκεφτεί κάποιο σκίτσο με 2 παιδάκια, αλλά αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις θα χαιρόμουν πολύ.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

ANDEDANTINOS, μπορείς μήπως να μου στείλεις και εμένα π.μ; Θα βαφτίσω μαζί αγοράκι κια κοριτσάκι. 'Εχω σκεφτεί κάποιο σκίτσο με 2 παιδάκια, αλλά αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις θα χαιρόμουν πολύ.

Ευχαριστώ

σου εστειλα μηνυμα

Καλο Πασχα

Καλη Ανασταση

Αχ στέιλε μου κι εμένα για τα διδυμάκια μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Εχω προβλημα με τα αρχεια του η/υ μου οταν τα φτιαξω δεν θα σας ξεχασω

Καλημέρα και χρόνια πολλα,

Θέλω και εγώ να κάνω μόνη μου τα προσκλητήρια και χρειάζομαι την βοηθεία σας.

Θα κάνω προσκλητήριο-βιβλίο, με θέμα πεταλούδα, αριστερά σε κάθε σελίδα μια πεταλούδα, και δεξιά το κείμενο.

Ερώτηση. Που μπορώ να βρώ χάρτι σε διαστάσεις προσκλητήριων?η πού να τα δώσω να μου τα κόψουν με ακρίβια?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ

ΠΓ εχεις μηνυμα

Για το κόψιμο υπάρχουν τα ειδικά εργαλεία που κόβουν με μεγάλη αρκίβεια και επίσης υπάρχουν εργαλεία που κάνουν στρογγυλές τις γωνίες.

There is no patch for human stupidity.

Να κάνω ξανά μια ερώτηση σε έσας που έχετε περισσότερη εμπειρία.

Βρήκα σε site στη γαλλία κάποια ιδιαίτερα απο εμφάνιση και απο κόστος προσκλητήρια. 'Εχω ζητήσει να μου πουν αν δέχονται να εκτυπώσουν κείμενο σε ελληνικά. Αν τα πάρω κενά, δεδομένου ότι έχουν ιδιαίτερο σχήμα, θα μπορώ να τα εκτυπώσω;

http://www.monfairepart.com/faire-part-3758-81-121-5.html

http://www.monfairepart.com/faire-part-7336-81-121-7.html

http://www.monfairepart.com/faire-part-8668-81-121-7.html