Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς αυξάνουμε στην αρχή την ποσότητα της κρέμας;

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Ο μπέμπης μου είναι 3,5 μηνών κι αρχίσαμε να τρώμε την κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο. Φαίνεται να του αρέσει και την τρώει όλη, αλλά δεν ξέρω με τι ρυθμό ν'αυξήσω την ποσότητα που του φτιάχνω.

Μετά από 1 σχεδόν εβδομάδα που αρχίσαμε, του βάζω 3 μεζούρες κρέμα με 60 ml νερό. Μετά βέβαια πίνει και 75 περίπου ml γάλα. Λέω κάθε 2 μέρες να του αυξάνω 1 μεζούρα.

Εσείς πώς το κάνατε; Και πόσο γάλα έπινε μετά; Επειδή είναι ακόμα μικρούλης...

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ο μπέμπης μου είναι 3,5 μηνών κι αρχίσαμε να τρώμε την κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο.

Δέσποινα γιατί ξεκίνησες τόσο νωρίς τις κρέμες? Στο είπε γιατρός? Αν δεν στο είπε γιατρός και είναι δική σου πρωτοβουλία σταμάτα το άμεσα, γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα στο παιδί!!!!

Όταν ξεκινήσαμε εμείς κρέμα στον 6ο μηνα, αρχίσαμε με 3-4 κουταλιές για 5-6 μέρες και μετά διπλασιάζαμε καθε 6 περίπου μέρες. Μέχρι να φάει όλη την ποσότητα πέρασε περίπου 1 μήνας, αν θυμάμαι καλά. Αυτά έπρεπε να στα έχει πει ο παιδίατρος σου όμως... Μίλα μαζί του άμεσα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ο μπέμπης μου είναι 3,5 μηνών κι αρχίσαμε να τρώμε την κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο. Φαίνεται να του αρέσει και την τρώει όλη, αλλά δεν ξέρω με τι ρυθμό ν'αυξήσω την ποσότητα που του φτιάχνω.

Μετά από 1 σχεδόν εβδομάδα που αρχίσαμε, του βάζω 3 μεζούρες κρέμα με 60 ml νερό. Μετά βέβαια πίνει και 75 περίπου ml γάλα. Λέω κάθε 2 μέρες να του αυξάνω 1 μεζούρα.

Εσείς πώς το κάνατε; Και πόσο γάλα έπινε μετά; Επειδή είναι ακόμα μικρούλης...

:shock: Γιατι βρε κοπελα μου, και συγνωμη για το θαρρος, του ξεκινησες κρεμα?

Μου το πρότεινε η παιδίατρος, επειδή τον τελευταίο καιρό είχε πάθει μια αποστροφή από το γάλα κι έχανε βάρος. Εννοείται ότι πρώτα δοκιμάσαμε κι άλλα γάλατα.

Fairy's mom τι μπορεί να πάθει το μωρό μου; Μέχρι στιγμής την τρώει χωρίς πρόβλημα.

Στις πόσες μεζούρες είναι ένα πλήρες γεύμα;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Μου το πρότεινε η παιδίατρος, επειδή τον τελευταίο καιρό είχε πάθει μια αποστροφή από το γάλα κι έχανε βάρος. Εννοείται ότι πρώτα δοκιμάσαμε κι άλλα γάλατα.

Fairy's mom τι μπορεί να πάθει το μωρό μου; Μέχρι στιγμής την τρώει χωρίς πρόβλημα.

Στις πόσες μεζούρες είναι ένα πλήρες γεύμα;

το καθε παιδι ειναι διαφορετικο. το καθε ενα τρωει και διαφορετικες ποσοτητες. εγω εκτος απο την αρχη που μετρουσα το νερο, μετα εβαζα με το ματι. σχεδον ενα μπρικι νερο βαζω. τωρα η μεζουρα της κρεμας διαφερει απο κρεμα σε κρεμα. οι nutricia πηζουν με πολυ κρεμα, οι νουνου πειζουν με λιγοτερη κρεμα. δεν ειναι στανταρ...

3.5μηνων ειναι πολυ μικρο αλλα για να σου το προτεινε η παιδιατρος τι να πω κατι θα ξερει..αλλα και εγω ξερω οτι οσο αργοτερα τοσο καλυτερα..εμεις ξεκινησαμε στους 5,5μηνες και ελεγα παλι νωρις ειναι..οσο για την ποσοτητα σταδιακα την αυξησαμε και εμεις,στην αρχη εδινα συμπληρωμα γαλα και σιγα σιγα περιπου κανα μηνα συνολο για να φαμε την κανονικη ποσοτητα αλλα και εγω την φτιαχνω πλεον με το ματι περιπου ενα μπρικακι μικρο νερο και γυρω στις οχτω με δεκα κουταλιες κρεμα..

• 1 month later...

εγω ξερω οτι στα 75 μλ νερου και κρεμας δεν χρειαζεται συμπληρωμα γαλακτος

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...