Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι τιτλο να βαλω???λιγο απο ολα...

Recommended Posts

Προετοιμαζω μεσα σε ολα και τα πρωτα γεννεθλια του μικρου μου.

Ειχα σκοπο να παρω τυροπιτακια και αλλα σφολιατοειδες απο ενα φουρνο εδω κοντα και να φταιξω 3 μπομπες πατατακια ξηρους καρπους κεφτεδακια και χοτ ντογκ.ειχα σκεφτει να κανω και μια παστοσαλατα που τρελενομαι.

Μιλωντας με την αδελφη μου επεμενε να μην παρω τα σφολιατακια απο φουρνο να γλιτωσω λεφτα και να βαλω την μαμα μου εκεινην και την αλλη μου αδελφη να φτιαξουν ολες κατι και να τα φερουμε.Σε στυλ "τραπεζι" ρυζι , σαλατες , πατατοσαλατες , σπτιτικη σπανακοπιτα(ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛ¨ΕΙΑ για να πω την αληθεια) και ισως ειπε κανενα σνιτσελ κοτοπουλο....

Παιδια συγχωρεστε με που με τα μικρα ισως και ασημαντα προβληματα μου σας ζαλιζω αλλα εχω εκνευριστει υπερβολικα παλι.ΑΠο τοτε που εκανα το μωρο τα νευρα γενικοτερα ειναι συνεχεια τεντωμενα...

Καλεσμενοι θα ειναι 20 απο τους οποιους οι 8 ειναι παιδια απο 4 μεχρι 9 χρονων...Στο μυαλο μου το παρτυ αυτο ειναι πρωτα για τον γιο μου και για εμας (εμενα και αντρας μου) και υστερα για τα υπολοιπα παιδακι.Παρτυ εμενα δεν μου κανανε μικρη και ισως βγαζω και αχτι που θελω να ειναι ΠΑΙΔΙΚΟΤΑΤΟ.οχι σε στυλ φαγητα και ανοιχτος μπουφες για ολους...

Θελω ανοιχτος παιδικος μπουφες και θα τρωμε ολοι απο πλαστικα πιατακι οπου θα καταληξουν ολα στην ανακυκλωση και οχι στο νεροχυτη μου.

Με ζαλισε μια ωρα και ενα τεταρτο στο τηλ...γιατι λεει "δεν θελεις να περιποιηθεις τους καλεσμενους σου?δεν θελεις να τα εχεις ολα τελεια για τα πρωτα γενεθλια του παιδιου?"""

αχαχααχααχχχχχχχχχχχχκαι ΑΧ...

Επ[εμενε να ερεθει να καθαρισουμε το σπιτι γιατι "δεν θα το μαζεψεις τοσα ατομα θα ερθουν".....λες και θα το ειχα αχουρι...με αγχωσε απο εκει που ημουν μια χαρα ηρεμη και χαρουμενη και εκανα τις μικρες μου ετοιμσιες...

Εχει μηπως δικιο και απλα εγω ια κανω πατατα?Μηπως θα επρεπε να κανω μπουφε με κανονικα φαγητα και μαγειρεματα?Αν ακολουθησω εντελως ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ θα φανω καπως μειον στα ματια των υπολοιπων?

ΕΙχα μια ηρεμια και μια ωραια χαλαρη σταση και με εκανε ανω κατω...ξερετε τρεχω με το σπιτι ολη μερα δουλειες μαγειρεματα το μωρο με τα παντα για την βαφτιση και επισης ολα τα βαφτιστικα και οτι αναλογει στην νονα εγω τα κανω γιατι ειναι λεχωνα και δεν μπορει και εχω και τα γενεθλια μεσα στο τρελο αγχος κατι επαθα και ηρεμησα...μεχρι τωρα....γρρρ

Διαφημίσεις

casperαki, να χαιρεσαι το παιδακι σου..

η γνωμη μου ειναι πως αφου ειναι παιδικο παρτυ και θα εχεις 8 παιδακια να κανεις ενα κανονικοτατο ΠΑΙΔΙΚΟ παρτυ!!

συμφωνω να εχεις πλαστικα πιατακια και παιδικα φαγητα..

αν ηθελες να κανεις ενα τραπεζι για να περιποιηθεις τους καλεσμενους σου να το κανεις καποια αλλη στιγμη.

τα γενεθλια ειναι αφορμη για παρτυ!!!

668bab1939.png

η γνωμη μου ειναι πως αφου ειναι παιδικο παρτυ και θα εχεις 8 παιδακια να κανεις ενα κανονικοτατο ΠΑΙΔΙΚΟ παρτυ!!

αν ηθελες να κανεις ενα τραπεζι για να περιποιηθεις τους καλεσμενους σου να το κανεις καποια αλλη στιγμη.

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!

μετα τα πρωτα γενεθλια ο μικρος μου ηταν τοσο νευρικος, γκρινιαρης, κλαψιαρης απο τη υπερενταση, τις πολλες αγκαλιες και τη φασαρια που αν ειχα να πλυνω και πιατα κλπ μαλλον θα χα σαλταρει. μην αγχωνεσαι καθολου! ειναι το πρωτο σας παιδικο παρτυ!! να το κανεις απολυτα παιδικο, με πλαστικα σκευη, καπελακια, μπαλονακια και ολα αυτα.. οσοι ερθουν ξερουν οτι θα ναι παιδικα γενεθλια. τραπεζι για μεγαλους μπορεις να κανεις σε γιορτες δικες σας..σκεφτεσαι πολυ σωστα.. καλα να περασετε!!!!!!! happy birthday!!!!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις . Εγω δεν ειχα τοσα παιδια και παλι σε χαρτινα πιατα τους εβαλα να φανε.Μια φορα το χρονο εχουν τα καμαρια μας γενεθλια, αντε να κανουμε δουλειες, αντε να μαγειρεψουμε αλλα οχι και να με πιασουν τα μεσανυχτα να πλενω και να τακτοποιω πιατα και ποτηρια. Σε τελικη αναλυση σε παρτυ ηρθαν οχι σε δεξιωση

casperaki,

Προχτές έκανα τα πρώτα γενέθλια των διδυμων μου. Είχα καλέσει 8 παιδάκια και ήταν και 20-25 μεγάλοι. Το πάρτυ ήταν παιδικό, μπαλόνια, γιρλάντες, αρκουδάκια και φυσικά τα πάντα πλαστικά..(ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα) μέχρι και τις πιατέλες πλαστικές χρησιμοποίησα. Είχα φτιάξει αρκετά πράγματα με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά...αλλά δεν με πείραξε. όλοι μείνανε ευχαριστημένοι πιστεύω, αλλά και να μην έμειναν δεν με πειράζει. Στο σπίτι μου αποφασίζω ΕΓΩ τι θα κάνω και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ το ήθελα απόλυτα παιδικό. Είχα φτιάξει για τους μεγάλους κοτόπουλο ρολό και χοιρινή πλάτη στο φούρνο (κάτι σαν γουρνοπούλα) και φυσικά υπήρχαν τοστάκια "ο γελαστός και ο γκρινιάρης", αυγά αρλεκίνοι, αυγά πουλάκια, πιτσάκια, πεινιρλάκια, τοστάκια σε τρίγωνα, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, μπιφτεκάκια, κεφτεδάκια και πατάτες περασμένα σε λουκάνικα, σαλάτα ζυμαρικών, χωριάτικη, λουκανικάκια με τυράκια περασμένα σε σουβλάκια...

Λοιπόν συγνώμη που σε κούρασα.... Πάντως για μένα ΕΣΥ αποφασίζεις και μην ακούσεις κανένα....στο τέλος πάντα βρίσκουν να λένε...

Με το καλό να τα γιορτάσεις τα γενέθλια!

συμφωνω και εγω!!!

χμμμ της απαντάς πως αν συνεχίσει να σε αγχώνει τότε κινδυνεύει να μείνει έξω απο την λίστα των καλεσμένων.!!!!!!!!!

και επείσης οτι οι ιδεες τις ειναι καταπληκτικές για δικό της πάρτυ!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

ευχαριστω πολυ κοριτσια~

Μετα απο συζητηση με τον συζηγο και αρκετη σκεψη αποφασισαμε οτι επιδη ΔΕΝ θα κανουμε τραπεζι στην βαφτιση του γιου μας που ειναι τον Μαιο αρχες στα γεννεθλια του που ειναι τον Απριλιο να κανουμε φαγητα περισσοτερα απο το συνηθισμενο παιδικο παρτυ για να ευχαριστησουμε τον κοσμο.Αλλα λογω ημερας κυριως αλλα και χωρου θα κανω μπουφε. καλεσμενοι 20 ατομα περιπου και 6 παιδια τελικα.

Μεχρι τωρα αποφασισα να κανω

1 σπανακοπιτα

1 πρασοσπανακοπιτα

1 τυροπιτα

Αυτα τα 3 σε μεγαλα ταψια κομμενα σε πιο μικρα κομματια απο την κλασσιη μεριδα και φτιαγμενα απο την αδελφη μου που η αληθεια ειναι οτι τα κανει τελεια

1/Ρυζι ανακατεμενο με κομματια στηθος κοτοπουλο μανιταρια πιπεριες

1/Πατατοσαλατα με μαγιονεζα κυβους τυρι ζαμπον κτλ...

1/Μακαρονοσαλατα βιδες

2 σαλατες σιζαρς το ενα με κοτοπουλο το αλλο με μπεικον

3 μπομπες διαφορετικες μεταξυ τους

Κεφτεδακια με κομματακι τυρι περαμενα σε οδοντογλυφιδα κ στην ιδια πιατελα μπουκιτσες φιλετο στηθος τυλιγμενα με μπεικον

Απο αυτα ομως σαν να λειπει κατι.

Να κανω και κρεπες με τυρι και μπεσαμελ?

Προβλιματιζομαι στο ΠΟΤΕ να τα κανω.

Ποια μπορω να κανω απο το βραδυ?Ποια το πρωι των γεννεθλιων?και πια λιγο πριν φτασουν οι καλεσμενοι?

Πρωτα φορα θα μαγειρεψω για αλλους και ψιλοαγχωνομαι.Λιγουλακι!

Επισης μηπως λειπει καποιο κρεατικο?Γλυκοξοινο ισως?

Διαφημίσεις

Βλεπω πως η αδελφη σου σε επεισε ...

Απλα θελω να σου πω οτι μαλλον μονο η αδελφη σου θα ερθει στο παρτυ μονο κ μονο για να φαει εφοσον το εθεσε ετσι.. εγω γενικοτερα οταν παω σε ενα παιδικο παρτυ το τελευταιο που με απασχολει ειναι τι θα φαω κ αν θα φαω. Τα γενεθλια επισης δεν εχουν καμια σχεση με τη βαφτιση.

Παντως δεν βλεπω κ ιδιαιτερα μεγαλες διαφορες στο ενα μενου απ΄το αλλο.. Η διαφορα ειναι οτι οι πιτες θα ειναι σπιτικες. Αυτο δεν ειναι κ παντα καλο καθως δεν τρωει κ ολος ο κοσμος τις σπιτικες πιτες.. Εμενα πχ οι πιτες παντα μου μενουν (κ ο μπαμπας μου τις κανει τελειες!!!) ενω οτι ειναι ετοιμο σφολιατοειδη εξαφανιζεται.

Η βασικη διαφορα ειναι οτι ισως οντως χρειαστει να πλυνεις πιατα, αν κ θα σου προτεινα να πας να παρεις αυτα που ειναι απο σκληρο πλαστικο κ να σερβιριστουν εκει.. κ πλαστικα μαχαιροπιρουνα

Πλενουμε πιατα στις γιορτες τις δικες μας, δεν ειναι αναγκη να το κανουμε κ στα παιδικα παρτι. Εχω κανει μεχρι στιγμης 9 παιδικα παρτι κ παντα οι καλεσμενοι φευγουν με τις καλυτερες εντυπωσεις κ θεωρουν τα παρτι μου υπερπαραγωγες... Και συνηθως εχω τα "κλασσικα" φαγητα των παιδικων παρτι.

Σε ενα παιδικο παρτι συνηθως επικεντρωνομαστε στο στολισμο κ στην ψυχαγωγια των παιδιων κ οχι τοσο στο να καταπληξουμε με τις μαγειρικες μας ικανοτητες. με το μαγειρευουμε για το δυο μερες χανουμε ενα πολυ μεγαλο κομματι απο αυτο που πραγματικα θελουν τα παιδια.

Τελοσπαντων παμε στο μενου σου τωρα..

1. Οι τρεις μπομπες ειναι υπερβολη για τα ατομα που εχεις. στο λεω δεδομενου οτι ο μικροτερος αριθμος καλεσμενων μου ηταν παντα 40 ατομα κ η μια μπομπα που φτιαχνω συνηθως μενει.. κανεις δεν παιζει να φαει παραπανω απο ενα τριγωνακι κ η μια μπομπα σου βγαζει τουλαχιστον 25 κομματια. Αυτο που κανω εγω συνηθως ειναι στην ιδια μπομπα να βαζω σε καθε ψωμι διαφορετικα υλικα αφηνοντας καποια πιο απλα για τα παιδια κ καποια πιο "πικαντικα" για τους μεγαλους. ξεχωριζω τα κομματια βαζοντας κατι που φαινεται πχ ενα κομματι μαρουλι.

2. Την πατατοσαλατα κ την μακαρονοσαλατα μπορεις να τις κανεις απο την προυγουμενη.

3. Τις κρεπες αστες καλυτερα εκτος αν θες να ψηνεις την ωρα που θα εχουν ηδη ερθει οι καλεσμενοι σου (τρωγονται ζεστες κ φρεσκες)

αντι αυτου αν θες μπορεις να κανεις μιακαρμποναρα φουρνου που την τρωνε κ τα περισσοτερα παιδακια αλλα θελει κ αυτη ζεσταμα πριν την βγαλεις στο τραπεζι.(ταλιατελες-τυρι-ζαμπον-κρεμα γαλακτος)

4. Αντι για δυο ουσιατικα ιδιες σαλατες, κανε μια μεγαλη .. κ βαλε μεσα κ κοτοπουλο κ μπεικον (εγω ετσι την κανω την σιζαρς) κ αν σου φαινεται λιγο κανε κ μια σαλατα με λαχανο ασπρο κ κοκκινο κ τριμμενο καροτο. (το λαχανο το κοβεις χαλαρα οσες μερες θελεις πριν κ το φυλας σε ενα ταπερ που κλεινει καλα.. δεν παθαινει τιποτα, εγω το κανω σε μονιμη βαση για να εχω ετοιμη σαλατα)

Για μια πιο εντυπωσιακη παρουσιαση της "σιζαρ", αντι για την κλασσικη σαλατιερα προτιμησε μια μεγαλη ρηχη πιατελα στολισε την γυρω γυρω με φετες αγγουρι κ ντοματινα κομμενα στη μεση (η ολοκληρα οπως προτιμας) βαλε στη μεση τα μαρουλια, βαλε κ λιγη ροκα για επιπλεον γευση , και απο πανω το κοτοπουλο κ το μπεικον (χωρις να τα ανακατεψεις). Επισης το κοτοπουλο καλυτερα να το ψησεις αντι να το βρασεις.. ειναι πιο νοστιμο. Κ αντι για κομματια τυρι τοστ ήκασερι (δεν ξερω τι βαζεις συνηθως), παρε παρμεζανα κοψε την σε λεπτες "φλιδες" κ προσθεσε την απο πανω.

5. Σπανακοπιτα κ πρασοσπανακοπιτα??? το βρισκω ματαιο κ υπερβολικο εκτος αν εισαι σιγουρη οτι οι καλεσμενοι σου ειναι φανατικοι του ειδους.. ή αν δεν σε πειραζει να τρως για τις επομενες 10 μερες:lol:

Μια πιτα χορταρικων (οτι κι αν ειναι αυτη) ειναι υπεραρκετη για τον αριθμο των καλεσμενων σου, δεδομενου οτι συνηθως στα παρτι δεν τις προτιμανε.. και τα παιδια δεν τις τρωνε καθολου με ελαχιστες εξαιρεσεις .

Απο σφολιατοειδη σου λειπει το "λουκανοπιτακι" τα οποια χρειαζονται οπωσδηποτε κ που ολοι μικροι μεγαλοι τα τσακιζουν.. εναλλακτικα αν εχει ο φουρνος σου πιροσκι λουκανικο (ακομα καλυτερα)

6. κεφτες κοτομπουκιες θα μπουν σε καλαμακι απο σουβλακι μαζι με το τυρι (κεφτες-τυρι-κοτομπουκια-κεφτες) κ θα τα καρφωσεις σε εναν μεγαλο ανανα αντι να τα εχεις χυμα στην πιατελα.. υπολογισε οτι ο ανανας παιρνει πανω περιπου 30 σουβλακια.. η αδελφη σου θα τριβει τα ματια της.

7. μια πιατελα με τυρια κ αλλαντικα συνηθως ειναι χρησιμη .. μπορεις να την χρησιμοποιησεις κ ως διακοσμηση .. δες ενα παραδειγμα http://i132.photobucket.com/albums/q11/doragli/13-2-1057.jpg

Εδω εχω χρησιμοποιησει ως βαση ενα μεγαλο στρογγυλο ξυλο κοπης κ εχω βαλει πανω κ την "μπομπα" (στο πισω μερος)

8. Αντι για το αναμεικτο ρυζι το οποιο οντως ειναι που χρωματιστο κ νοστιμο θα εκανα ενα απλο ρυζι γιατι συνηθως τα παιδια προτιμουν τις απλες γευσης.. κ σκεψου οτι μπορει να εχεις κ εναν καλεσμενο σαν το γιο μου ο οποιος θα φαει μονο ρυζι κ αυτο αν ειναι σκετο..

Και επειδη παραειναι σκετο το ρυζι, κ επειδη λες οτι τελικα θες να κανεις φαγητο κ οντως ειναι γεγονος οτι κανονικο τραπεζι χωρις ενα βασικο πιατο κρεατος δεν υφιστατε κανε ενα ρολο χοιρινο στην κατσαρολα, αστο να κρυωσει καλα (τρωγεται τελεια κρυο) κοψτο σε λεπτες φετες κ σερβιρισε το σε μια μεγαλη πιατελα κ το ρυζι γυρω γυρω.

Νομιζω οτι αυτα ειναι υπεραρκετα για 40 καλεσμενους οχι για 20. Δωσε πρισσοτερη βαση στο σερβιρισμα κ στη διακοσμηση του τραπεζιου κ ελα μετα να μας πεις τις εντυπωσεις της αδελφης σου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Se ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!με βοηθησες πολυ!

Η ιδεα του τραπεζιου στα γεννεθλια μιας και δεν θα κανουμε στην βαφτιση ειναι δικη μου εμπνευση...Λες να μην ειναι καλο?

Τα ατομα οπως στενες μου φιλες και οι οικογενεις τους βασικα ειναι οι καλεσμενοι που μας νοιαζει περισσοτερο.Γιατι αδελφες μαμαδες μας και κουμπαροι μετα την βαφτιση θα παμε καπου να φαμε.Οικογενειακα.

ενιωθα οτι ισως κανωντας κατι τετοιο στα γεννεθλια να γλιτωνα καποιες μουρμουρες...

ΑΧΧΧΧ δωρα!!!με κανεις παλι να αναθεωρησω!!!!!

Εγώ θα έλεγα να κάνεις Ο,ΤΙ αρέσει και ευχαριστεί εσένα!Γιατί μετά από χρόνια που θα το θυμάσαι, θα θες να έχεις ωραίες αναμνήσεις, όχι να σκέφτεσαι ότι αγχώθηκες και έτρεχες και στη τελική δεν το απόλαυσες. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και πάνω από όλα ΑΠΟΛΑΥΣΕ το!

Φιλικά, πάντα...

Διαφημίσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-mpoukies-tiligmenes-se-melitzana.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpoutakia-koperfilnt.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/paidika-soublakia.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/prosopo-tirion.html

Με την ευκαιρία διάλεξα καισυνταγές για τα δικά μας γενέθλια....

Μην αγχώνεσε. όποιος θέλει να γκρινιάζει κάτι θα βρίσκει πάντα

εγω ειχα βαλει κ το συντριβανι σοκολατας προχτες!κ η δερφη μο εκανε σοκολατα φιγουρα σε ξυλακι-πολυ ωραιο. μπορεις να κανεις κ πυργο με μπισκοτα κ πανω χωνακι παγωτου αναποδα να φαινεται του πυργου η..μυτη

εγω ειχα βαλει κ το συντριβανι σοκολατας προχτες!κ η δερφη μο εκανε σοκολατα φιγουρα σε ξυλακι-πολυ ωραιο. μπορεις να κανεις κ πυργο με μπισκοτα κ πανω χωνακι παγωτου αναποδα να φαινεται του πυργου η..μυτη

katerinak, βάλε μας καμιά φωτό να δούμε από το συντριβάνι!

Akamatra, thx για τις συνταγές! Πήρα και εγώ ιδέες για τα γενέθλιά μας τον Μάιο!

ολα αυτα που εβαλες απο συνταγες της παρεας ειναι πολυ ομορφα.Τα ξαναειδα ενα ενα αλλα δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου...απο εκει που εχω θεληση να κανω κατι μετα μπεδρευομαι αγχωνομαι και παντα καταληγω σε καταστροφη....

Τελικο μενου γιατι κουραστικα...

2 μπομπες

\

πατατοκροκετες

κεφτεδακια

κοτομπεικον

αυτα τα 3 σε καλαμακια σε ανανα οπως σκεφτηκατε.\

Μια κρυα παστοσαλατα

Σφολιατοειδη απο φουρνο

μια συνταγη που βρηκα με ψωμακια μπριος γεμισμενα με κιμα (οπως μακαρονια) τοποθετημενα σε πυρεξ/Περιχυνουμε με μπεσαμελ κ τυρι και τα βαζουμε στο φουρνο

Πριν τα γεννεθλια θα το κανω να δω αν ειναι καλο.

Θα κανω cupcake με χρωματιστη βουτυροκρεμα

Ηθελα συντριβανι σοκολατας αλλα βγαινω εκτος προυπολογισμου οποτε δυστυχως δεν θα το παρω....

Αυτα

Να ρωτησω?????Σερβιρετε στα γεννεθλια των παιδιων σας αλκοολ???γιατι εμενα μου κακοφαινετε να μπεκροπινουν....το σκεφτομαι....ισως υπερβαλλω///

Αφου θα ερθουν σπίτι και ζητησει καποιος '' ενα ουισκάκι'' δεν θα βάλεις? Τι θα πεις παιδικό παρτυ ειναι μόνο πορτοκαλάδα εχω? Και καφε θα σερβίρεις αν χρειαστει, και καμια μπύρα.

Ασχετο, αλλα αυτος ειναι ένας λόγος που δεν θελω να κανω γενεθλια σπίτι. Πρεπει να έχεις απόλα και τελικά βγαινεις εκτος προυπολογισμού.

ναι το σκεφτομαι αυτο οτι θα ζητησουν και ναι θα δωσω...αλλα εχω ενα θεμα με το αλκοολ..δεν μπορω να βλεπω να πινουν πανω απο 2 ποτηρακια....Ακομα και ο αντρας μου στις παλιες καλες εποχες που βγαιναμε τρελενομουν αν επινε....δεν ξερω...λαθος μου...

Απο ποτα εχω απο ολα και δεν θα χρειαστει να αγορασω...θα μου πεις πως εχω τοσα ποτα οταν δεν πινουμε????ε ναι..τα ειχε ο αντρας μου για καλεσμενους....Απλα επειδη δικα μου ατομα καταναλωνουν το αλκοολ λες και ειναι νερακι θα ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι αν κανεις μεθυσει εχει φυγει....και θα το κανω.Ας ειναι και η αδελφη μου αυτη παραδειγμα.Ηδη εχω αναφερθει σε ενα ατομο για αυτο.Μενει αλλος ενας.

Θυμηθηκα την γεννα μουτωρα και τα πηρα.Θα επανελθω

Για να το ''φαβάσαι'' τόσο καταλαβαινω οτι υπάρχει θέμα με το ποτο. Αλλα ποσο να πιει καποιος σε παιδικο παρτυ κατα τις 6-7. Εγω εννοουσα οτι στο τελος που μενει καποιος φίλος μεχρι πιο αργα και εχει τελειωσει το πάρτυ, τοτε ναι βαζεις ενα ποτάκι, μπορει και για σενα και το απολαμβανεις. Πριν αρχισεις το συμμαζεμα, ετσι για κουραγιο. Αν πιστευεις οτι μπορει να ξεφυγεται, τοτε αστο.