Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς γράφεται το όνομα του παιδιού μου?

fairy's mom

Recommended Posts

Έχω ένα κοριτσάκι που θα την βαπτίσουμε Βασιλεία. Ήδη την φωνάζουμε Σήλια. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι πώς γράφεται το χαϊδευτικό της. Στο internet που έψαξα είδα και Σήλια και Σίλια. Εμένα μου κάθεται καλύτερα το Σήλια (ίσως και λόγω της σχεδιάστριας), αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σωστό... Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε αν ξέρετε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ το ξέρω Σίλια.Εξαρτάται και απο το όνομα απ'όπου προέρχεται.Στη δική σας περίπτωση σωστότερο είναι κατά τη γνώμη μου με ι γιατί: Βασιλεια.Δεν έχει η το όνομα.Αλλά και το Βίκυ,το έχω δει με υ και η,κανένα απο τα δύο δεν είναι λάθος μιας και δεν υπάρχει αυτούσιο το όνομα.

Όλη μου η ζωή

Δημήτρης(9/03/05)--Νικόλας(10/6/06)--Άσπα(7/1/09)--yQREp2.png

και εγω τηνω στο Σιλια αλλα μην τρελαινεσαι κιολας, αυτα ειναι υποκειμενικά...

Μανώλης, Μανόλης

Χρήστος, Χρίστος

Βικη, Βικυ

πολλα ειναι αυτα που ποτε δεν ξερεις...

Εγω οταν βαφστισαμε τη μικρη Μαρια- Ελπιδα και αποφασισαμε το Μαριέλα , σκεφτομουν αν θα το κανω με 1 ή 2 λαμδα. Τελικα αποφασισα με 1 για να ειναι πιο συντομο...

Διαφημίσεις

Έχω ένα κοριτσάκι που θα την βαπτίσουμε Βασιλεία. Ήδη την φωνάζουμε Σήλια. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι πώς γράφεται το χαϊδευτικό της. Στο internet που έψαξα είδα και Σήλια και Σίλια. Εμένα μου κάθεται καλύτερα το Σήλια (ίσως και λόγω της σχεδιάστριας)' date=' αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σωστό... Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε αν ξέρετε?[/quote']

αφού το βγάζετε από το ΒΑΣΙΛΕΙΑ

γιατί να παραλειφθεί καποιο γράμμα; μόνο ο τονος μεταφέρεται

age.png

αφού το βγάζετε από το ΒΑΣΙΛΕΙΑ

γιατί να παραλειφθεί καποιο γράμμα; μόνο ο τονος μεταφέρεται

και εμενα θα μου αρεσε ΣΙΛΕΙΑ.ειναι διαφορετικο,αλλα νομιζω ΣΗΛΙΑ ειναι πιο ευκολο και προσιτο σε ολους οταν το γραφουν.

και εμενα θα μου αρεσε ΣΙΛΕΙΑ.ειναι διαφορετικο,αλλα νομιζω ΣΗΛΙΑ ειναι πιο ευκολο και προσιτο σε ολους οταν το γραφουν.

για να ειναι διαφορετικό εγω το πρότεινα!

age.png

Εφόσον το παιδί θα ονομαστεί ΒΑΣΙΛΕΙΑ, το σωστό είναι Σίλεια. Το σωστό θα διαλέξεις. Όχι το πιο εύκολο για τους άλλους..

εχω δυο μπουμπουκακια

Εφόσον το παιδί θα ονομαστεί ΒΑΣΙΛΕΙΑ, το σωστό είναι Σίλεια. Το σωστό θα διαλέξεις. Όχι το πιο εύκολο για τους άλλους..

αυτό λέω κι εγώ!

age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Λοιπόν το συζήτησα και με τον άντρα μου, γιατί το Σίλεια δεν το είχαμε σκεφτεί καν και νομίζω ότι μάλλον σε αυτό θα καταλήξουμε. Βέβαια οπτικά μου αρέσει το Σήλια για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχετε δίκιο ότι το Σίλεια είναι και πιο σωστό και διαφορετικό... Ελπίζω να αποσειχτεί και τυχερό!

Σας ευχαριστώωωω και αν θέλει και κάποιος άλλος να πει την γνώμη του καλοδεχούμενη. Έχω διορία να αποφασίσω μέχρι τέλος Μαρτίου που θα τυπώσω τα προσκλητήρια και θα γράψω και το υποκοριστικό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

για να ειναι διαφορετικό εγω το πρότεινα!

καλα σε αυτο εχεις δικιο,ισως ετσι δεν θα γινονται και ορθογραφικα λαθη αργοτερα στο παιδι γιατι θα γραφει ακριβως το ιδιο το ονομα και το υποκοριστικο.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Λοιπόν το συζήτησα και με τον άντρα μου' date=' γιατί το Σίλεια δεν το είχαμε σκεφτεί καν και νομίζω ότι μάλλον σε αυτό θα καταλήξουμε. Βέβαια οπτικά μου αρέσει το Σήλια για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχετε δίκιο ότι το Σίλεια είναι και πιο σωστό και διαφορετικό... Ελπίζω να αποσειχτεί και τυχερό!

Σας ευχαριστώωωω και αν θέλει και κάποιος άλλος να πει την γνώμη του καλοδεχούμενη. Έχω διορία να αποφασίσω μέχρι τέλος Μαρτίου που θα τυπώσω τα προσκλητήρια και θα γράψω και το υποκοριστικό.[/quote']

Να'σαι καλά! Να σας ζήσει!

εχω δυο μπουμπουκακια

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...