Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδέες για στολισμό κολυμπήθρας και τραπεζιών δεξίωσης!

MARIAEVA

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα!

Ετοιμάζομαι για τη βάφτιση του μικρού μου γιου το Μάη, και προβληματίζομαι για το στολισμό της κολυμπήθρας και των τραπεζιών στη δεξίωση.

Οσον αφορά την κολυμπήθρα, δε μου αρέσουν σε βαφτίσεις αγοριών τα λουλούδια. ΣΤο μεγάλο μας έιχαμε τούλι δίχτυ σε τρία χρώματα και κολλημένα πάνω καραβάκια (είχαμε θαλασσινό θέμα).

Φέτος λέμε να μην έχουμε θέμα, αλλά να στηρίξουμε τη βάφτιση στα χρώματα που έχουμε επιλέξει (λαχανί - τυρκουάζ και λίγο κίτρινο)

Επίσης, έχω κολλήσει στο στολισμό της δεξίωσης. Μέχρι τώρα έλεγα να βάλω τσίγκινα γλαστράκια με μικρές ελιές και κορδέλες, αλλά μία φίλη μου είπε ότι είναι λίγο βαρύ για βάφτιση η ελιά και προβληματίστηκα.

Οι άλλες ιδέες που έχω είναι να βάλω χάρτινα κουτάκια κίτρινα με λουλούδια σε μπλε - πράσινο ή γυάλες (αν και τις έχω βαρεθέι) γεμάτες με καραμέλες.

Τι λέτε?

Καμιά άλλη ιδέα???

Διαφημίσεις

Γειά σου και με το καλό η βάφτιση του μικρούλη σου!!!! Θα σου πώ τι θα κάνω εγώ που έχω κοριτσάκι και ίσως σου έρθει και καμιά άλλη ιδέα.Αν και τα γλαστράκια με τις ελιές είναι πολύ ωραία ιδέα!!! Δεν μου φαίνεται βαρύ και το έχω ξαναδεί. Μπορείς να στρώσεις γάζα σε κίτρινο και πράσινο χρώμα στο τραπέζι και να βάλεις και τα γλαστράκια. Γιατί να είναι βαρύ;

Εγώ λοιπόν στα τραπέζια, επάνω στα λευκά τραπεζομάντηλα, θα στρώσω ρόζ γάζα τσαλακωτή, δεμένη κόμπο στα άκρα της για να στέκεται και επάνω θα τοποθετήσω βάζα που έχω αγοράσει απο τα jumbo, με λουλούδι ρόζ(ακόμα δεν έχω καταλήξει,λέω για τουλίπες). Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε γαλάζιο. Έχω πάρει επίσης άμμο ρόζ και λευκή την οποία θα σκορπίσω, όχι σε μεγάλη ποσότητα, επάνω στην γάζα ανάμεσα στα δύο βάζα που θα έχει το κάθε τραπέζι. Για κολυμπήθρα πήρα την ίδια γάζα την οποία θα δέσω στα χερούλια και θα κάνει μια μεγάλη καμάρα στη μέση και στα πλάγια θα πέφτει μέχρι κάτω. Στα δυο χερούλια επίσης θα δέσω δυο μικρά μπουκετάκια με ρόζ τριαντάφυλλα και ενδιάμεσα θα καρφιτσώσω 2 πεταλούδες(είναι το θέμα μας). Το έχω δεί στο balonadiko.gr και θα το κάνω στο περίπου. Κι εγώ δεν θέλω πολλά λουλούδια.

Ότι και να κάνεις όμορφο θα είναι!!! Με το καλό!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

Γειά σου και με το καλό η βάφτιση του μικρούλη σου!!!! Θα σου πώ τι θα κάνω εγώ που έχω κοριτσάκι και ίσως σου έρθει και καμιά άλλη ιδέα.Αν και τα γλαστράκια με τις ελιές είναι πολύ ωραία ιδέα!!! Δεν μου φαίνεται βαρύ και το έχω ξαναδεί. Μπορείς να στρώσεις γάζα σε κίτρινο και πράσινο χρώμα στο τραπέζι και να βάλεις και τα γλαστράκια. Γιατί να είναι βαρύ;

Εγώ λοιπόν στα τραπέζια, επάνω στα λευκά τραπεζομάντηλα, θα στρώσω ρόζ γάζα τσαλακωτή, δεμένη κόμπο στα άκρα της για να στέκεται και επάνω θα τοποθετήσω βάζα που έχω αγοράσει απο τα jumbo, με λουλούδι ρόζ(ακόμα δεν έχω καταλήξει,λέω για τουλίπες). Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε γαλάζιο. Έχω πάρει επίσης άμμο ρόζ και λευκή την οποία θα σκορπίσω, όχι σε μεγάλη ποσότητα, επάνω στην γάζα ανάμεσα στα δύο βάζα που θα έχει το κάθε τραπέζι. Για κολυμπήθρα πήρα την ίδια γάζα την οποία θα δέσω στα χερούλια και θα κάνει μια μεγάλη καμάρα στη μέση και στα πλάγια θα πέφτει μέχρι κάτω. Στα δυο χερούλια επίσης θα δέσω δυο μικρά μπουκετάκια με ρόζ τριαντάφυλλα και ενδιάμεσα θα καρφιτσώσω 2 πεταλούδες(είναι το θέμα μας). Το έχω δεί στο balonadiko.gr και θα το κάνω στο περίπου. Κι εγώ δεν θέλω πολλά λουλούδια.

Ότι και να κάνεις όμορφο θα είναι!!! Με το καλό!

Marmar Μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου!

Ειδικά η ιδέα με τη γάζα στην κολυμπήθρα μου άρεσε πάααρα πολύ!

ΑΛήθεια, πότε βαφτίζεις?

Με το καλό!

Mariaeva,ψάχνω τα ίδια ακριβώς και σπάω το κεφάλι μου...τι να βάλω στα τραπέζια και την κολυμπληθρα;;;Είναι για το αγοράκι μου, έχουμε θαλασσινό θέμα και θα γίνει Απρίλη, οπότε είναι κάπως νωρίς για αστερίες και κοχύλια!!!Και εγώ για γάζα σκεφτόμουν, αλλά από την άλλη μια γάζα μόνη της;;;

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Mariaeva,ψάχνω τα ίδια ακριβώς και σπάω το κεφάλι μου...τι να βάλω στα τραπέζια και την κολυμπληθρα;;;Είναι για το αγοράκι μου, έχουμε θαλασσινό θέμα και θα γίνει Απρίλη, οπότε είναι κάπως νωρίς για αστερίες και κοχύλια!!!Και εγώ για γάζα σκεφτόμουν, αλλά από την άλλη μια γάζα μόνη της;;;

έλα μου ντε! τι θα μπορούσαμε να βάλουμε στο πλάι, στα χερούλια δλδ της κολυμπήθρας???

Κάτι μου ήρθε...γάζα ή άλλο ύφασμα σε ένα μπεζ π.χ. ή πράσινο, και στο πλάι κορδέλες μακρυές με χάντρες λαχανί-τιρκουάζ και λίγες κίτρινες, και ανάμεσα να βάλεις και κάτι από το θέμα σας.Π.χ. αν οι μπομπονιέρες έχουν κάτι ή κάτι που να υπάρχει και στα βαφτιστικά κτλ.Καλύτερα πάντως να δένει σε χρώματα με τη λαμπάδα που θα φαίνονται παντού μαζί!

Vd4Sp3.png

Marmar Μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου!

Ειδικά η ιδέα με τη γάζα στην κολυμπήθρα μου άρεσε πάααρα πολύ!

ΑΛήθεια, πότε βαφτίζεις?

Με το καλό!

Βαφτίζω στις 18 Απρίλη! Ήθελα να είναι καλοκαιράκι αλλά δεν θέλω η μικρή να χρονίσει. Εσύ;

Βαφτίζω στις 18 Απρίλη! Ήθελα να είναι καλοκαιράκι αλλά δεν θέλω η μικρή να χρονίσει. Εσύ;

30 Mαίου! θα είναι 9μιση μηνών ο μικρούλης μου!

αυτο που ειχαμε κανει στα τραπεζια κ που στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα τελικα βγηκε παααρα πολυ ωραιο, ειχαμε παρει χαρτονια κανσον λιγο μεγαλυτερα απο Α3 σε χρωματα πορτοκαλι-λαχανι-σιελ κ ειχαμε βαλει παιδακια μικρα (1η ταξης δημοτικου απ τη ταξη μιας ανιψιας μου) να ζωγραφισουν οτι θελουν κ να γραψουν κ το ονομα τους. Βαλαμε απο ενα στο κεντρο καθε τραπεζιου κ γυρω γυρω απ το χαρτονι 4-5 μικρα κουβαδακια (απο Jumbo) κ στα 3 συγκεκριμενα χρωματα γεμισμενα με καραμελες, ζαχαρωτα κλπ.το καθενα

ειχε βγει τελικα πολυ πρωτοτυπο κ πολυ παιδικο. κ βεβαια πολυ πολυ οικονομικο.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω ειχα ετοιμασει για τον Φουφη το εξής υπέροχο-κατά τη δική μου αποψη...-

2 μεγάλες μπάλες απο λευκά τριαντάφυλλα που απο κάτω κρέμονταν πολλές γαλάζιες και λευκές κορδέλες και μερικές ΠΙΠΙΛΕΣ διάφανες γαλάζιες και απο 2 πλεκτά παπουτσάκια λευκά...

Αυτο προοριζόταν για τα δακτυλίδια της κολυμπήθρας-το ειχα δει σε ξενω σαιτ...- το έδωσα σαν ιδεα στην κοπελα που τα επιμελήθηκε και τα εφτιαξε...βγηκαν αριστουργήματα κααααααιιιιιιιιιιιιι

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ...

Σουπερρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως δεν μου τα χρέωσε αλλά στεναχωρήθηκα γιατι βγήκαν αψογα και πανεμορφα...

Αυτο θεωρώ ομορφο στολισμό...και λιτό...και σικάτο...

Πως σας ακουγεται;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

βαφτιζω κι εγω 19 απριλιου... τα χρωματα θα ειναι λαχανι πορτοκαλι και λιγο γαλαζιο. θεμα δεν εχω, αλλα λεω να μην εχει θεμα μιας και δε θα ειναι ουτε ενα παιδακι στη βαφτιση εκτος το γιο μου, τον οποιο θα βαφτισω... στα τραπεζια θα βαλω γαζα σε πρασινο και πορτοκαλι χρωμα και πανω λεω για βαζο με λουλουδια κια χρωματιστες πετρουλες, η καποιο γλαστρακι... θα εχω κι ενα τραπεζι με γλυκα και τις μπομπο στα ιδια χρωματα κι εκει λεω να εχω ενα γαλαζιο κουβαδακι ξαπλωτο και μεσα κουφετακια smarties. παντως η γαζα ειναι το υφασμα που το κανεις οπως θες, παντα ομορφο και φωτεινο και κυριως φτηνο.... παντα τη προτιμω ακομα και για το σπιτι...

Λοιπον εγω ειχα ετοιμασει για τον Φουφη το εξής υπέροχο-κατά τη δική μου αποψη...-

2 μεγάλες μπάλες απο λευκά τριαντάφυλλα που απο κάτω κρέμονταν πολλές γαλάζιες και λευκές κορδέλες και μερικές ΠΙΠΙΛΕΣ διάφανες γαλάζιες και απο 2 πλεκτά παπουτσάκια λευκά...

Αυτο προοριζόταν για τα δακτυλίδια της κολυμπήθρας-το ειχα δει σε ξενω σαιτ...- το έδωσα σαν ιδεα στην κοπελα που τα επιμελήθηκε και τα εφτιαξε...βγηκαν αριστουργήματα κααααααιιιιιιιιιιιιι

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ...

Σουπερρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως δεν μου τα χρέωσε αλλά στεναχωρήθηκα γιατι βγήκαν αψογα και πανεμορφα...

Αυτο θεωρώ ομορφο στολισμό...και λιτό...και σικάτο...

Πως σας ακουγεται;;;

Ααααχχχ...Αγγελούδια, ΦΩΤΟΟΟΟ!!!!Αυτό θα κάνω!!!Τελικά, το έχω παρατηρήσει...έχεις πολύ καλές ιδέες!!!!!!!!

Vd4Sp3.png

Είναι σαν να μιλάω εγώ!!Ηθελα καλοκαιράκι, αλλά τελικά βαφτίζουμε 18 Απριλίου, γιατί ήθελα στα γενέθλια του να έχει όνομα!!!Μήπως ήθελες κι εσύ του Θωμά και σε πρόλαβε συγγενής;;;;Ε, και πήγαμε το επόμενο ΣΚ!!!

Αγγελούδια, μήπως να μας πρότεινες τίποτα και για τα τραπέζια;;

Vd4Sp3.png

Όχι fourfouromama. Ήθελα 1η Νοεμβρίου που είναι η γιορτή της και η μέρα που γιόρταζε η γιαγιά της όσο ζούσε και το είχαμε και τάμα. Αλλά με πρόλαβε "συγγενής", επίτηδες φυσικά!!! Άστο μεγάλη ιστορία! Από εκεί και μετά δεν είχε σημασία, απλά δεν ήθελα να χρονίσει (χρονίζει τον Μάιο) για τον ίδιο λόγο (την μεγάλη την βάφτισα 5,5 μηνών)και δεν θα το έκανα του Θωμά γιατί γιορτάζει ο θείος μου και έχει κι αυτός τάμα να πηγαίνει στον Άγιο Θωμά κάθε χρόνο(είναι ταμένος γιατί πήγε να πεθάνει στην γέννα). Δεν θα βάφτιζα χωρίς αυτόν έχουμε μεγαλώσει μαζί! Αυτά! Είπες κι εσύ να κάνεις μια ερώτηση και σε ζάλισα......χαχα!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι στην κολυμπήθρα θα είναι καλύτερα να βάλεις λουλούδια. Είχα βάλει λευκά και γαλάζια τριαντάφυλλα με κούμαρο και από τις δύο πλευρές στα δεσίματα είχαν βάλει πουά κγαλάζιες κορδελες. Στα δεντράκια έξω από την εκκλησία είχαν βάλει ίδιες κορδέλες και μπαλόνια. Εξω από την εκκλησία είχα φτιάξει μπαλόνια αερόστατα σε γαλάζιο με λαχανί. Μάλιστα τα μπαλόνια τα έφτιαξαν στην Ν. Μάκρη και οι τιμές ήταν μισές απ' αυτές που έβρισκα το ίδιο και τα λουλούδια στα οποία έγινε εξαιρετική δουλειά. Επίσης στο χώρο της δεξίωσης είχαν βάλει ένα μπαλόνι τεράστιο που μέσα ε΄χε κομφετί και καραμέλες και όταν η νεράιδα τελειώσε το παίχνίδι με τα παιδιά ήρθαν στην μέση και όλοι μαζί πηδούσαν και προσπαθούσαν να το σπάσουν. Εχω φωτο αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω εαν θέλεςι μπορώ να σου στείλω στο mail σου. οσο για την διακόσμηση είχα αγοράσει κουτι΄χάρτινα σε γαλάζιο και λαχανί έβαλα ριζόχαρτα μέσα και έβαλα σαπουνόφουσκες και για διακόσμηση αλογάκια ζαχαρώτα. Τις μπομπονιέρες τις έβαλα στο τραπέζι και ήταν γαλ΄ζαι και λαχανί κουτάκια με μαγνητάκια νεραιδοπρίγκηπες.

τα αλογάκια είναι αυτά http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=2780

επίσης μπορείς να κάνεις κάτι ΄τετοιο http://www.happyevents.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=7&Itemid=63 τα κουβαδάκια είναι jumbo (1 €) οι πειρατές κάνου 1,60€ και τα γλυφιντζούραι 1,60.

μια ωραία κολυμπήθρα επίσης είναι η http://www.happyevents.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=7&Itemid=63

k4xS.jpg

Νομίζω ότι στην κολυμπήθρα θα είναι καλύτερα να βάλεις λουλούδια. Είχα βάλει λευκά και γαλάζια τριαντάφυλλα με κούμαρο και από τις δύο πλευρές στα δεσίματα είχαν βάλει πουά κγαλάζιες κορδελες. Στα δεντράκια έξω από την εκκλησία είχαν βάλει ίδιες κορδέλες και μπαλόνια. Εξω από την εκκλησία είχα φτιάξει μπαλόνια αερόστατα σε γαλάζιο με λαχανί. Μάλιστα τα μπαλόνια τα έφτιαξαν στην Ν. Μάκρη και οι τιμές ήταν μισές απ' αυτές που έβρισκα το ίδιο και τα λουλούδια στα οποία έγινε εξαιρετική δουλειά. Επίσης στο χώρο της δεξίωσης είχαν βάλει ένα μπαλόνι τεράστιο που μέσα ε΄χε κομφετί και καραμέλες και όταν η νεράιδα τελειώσε το παίχνίδι με τα παιδιά ήρθαν στην μέση και όλοι μαζί πηδούσαν και προσπαθούσαν να το σπάσουν. Εχω φωτο αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω εαν θέλεςι μπορώ να σου στείλω στο mail σου. οσο για την διακόσμηση είχα αγοράσει κουτι΄χάρτινα σε γαλάζιο και λαχανί έβαλα ριζόχαρτα μέσα και έβαλα σαπουνόφουσκες και για διακόσμηση αλογάκια ζαχαρώτα. Τις μπομπονιέρες τις έβαλα στο τραπέζι και ήταν γαλ΄ζαι και λαχανί κουτάκια με μαγνητάκια νεραιδοπρίγκηπες.

τα αλογάκια είναι αυτά http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=2780

επίσης μπορείς να κάνεις κάτι ΄τετοιο http://www.happyevents.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=7&Itemid=63 τα κουβαδάκια είναι jumbo (1 €) οι πειρατές κάνου 1,60€ και τα γλυφιντζούραι 1,60.

μια ωραία κολυμπήθρα επίσης είναι η http://www.happyevents.gr/index.php?option=com_igallery&view=gallery&id=7&Itemid=63

Μελίνα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου!

Είναι όλα πολύ όμορφα!

Το email μου είναι [email protected]

Περιμένω φωτό από τη βάφτιση σου.

Ασχετο, αλλά τελικά πού έκλεισες για βάφτιση?

Και φυσικά όποια κοπέλα έχει καμιά φωτό να μου στείλει, καλοδεχούμενη!

Xαιρομαι που βρισκεται τις ιδεες μου ομορφες...

Μακάρι να ειχα να βαπτισω και 3 μωρο αλλά να ειχα περισσοτερο χρονο να τα κάνω οοοολα μονη μου...

Ιδεες εχω...χρονο δεν εχω...

Μονο που εχω πολύ καιρο να ανεβασω φωτο εδω μεσα, και εχω ξεχασει τον κωδικο στο φωτο μπακετ...

Οποια θελει να μου στειλει πμ να της στειλω φωτο μεσω μειλ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

κοριτσια, συνδιασμος πορτοκαλι με λαχανι και πινελιες γαλαζιες πως σας φαινετε;;;;

η καλυτερα λαχανι με γαλαζιο και πορτοκαλι πινελιες;;;;

προσωπικά εμένα μου αρέσει η ελιά πάαααρα πολύ!!! θα μπορούσες να στολίσεις την κολυμπήθρα με ελιά και μαζί με τα γλαστράκια που ανέφερες ότι θα χεις στο τραπέζι μπορείς να βάλεις και φαναράκια τα οποία αντί για κερί να έχουν κοχύλια, μικρά κλαδιά ελιάς, πετραδάκια κτλ. και να δέσεις κορδέλες με όλα τα χρώματα της αρεσκείας σου. Ιδέες έδωσα, μακάρι να σου αρέσουν!!!!

προσωπικά εμένα μου αρέσει η ελιά πάαααρα πολύ!!! θα μπορούσες να στολίσεις την κολυμπήθρα με ελιά και μαζί με τα γλαστράκια που ανέφερες ότι θα χεις στο τραπέζι μπορείς να βάλεις και φαναράκια τα οποία αντί για κερί να έχουν κοχύλια, μικρά κλαδιά ελιάς, πετραδάκια κτλ. και να δέσεις κορδέλες με όλα τα χρώματα της αρεσκείας σου. Ιδέες έδωσα, μακάρι να σου αρέσουν!!!!

:lol: :lol: :lol:

μου αρέσουν πολύ οι ιδέες σου!

κοριτσια, συνδιασμος πορτοκαλι με λαχανι και πινελιες γαλαζιες πως σας φαινετε;;;;

η καλυτερα λαχανι με γαλαζιο και πορτοκαλι πινελιες;;;;

Μου αρέσει ο δεύτερος συνδυασμός λαχανι με γαλαζιο και πορτοκαλι πινελιες.

Μου αρέσει ο δεύτερος συνδυασμός λαχανι με γαλαζιο και πορτοκαλι πινελιες.

ευχαριστω.....

MARIAEVA ΠΑΡΑΣΕΙΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ......... ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

ευχαριστω.....

MARIAEVA ΠΑΡΑΣΕΙΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ......... ΣΥΓΝΩΜΗ!!![/quote

Δεν πειράζει..........

Και εμένα πάντως μου αρέσει λαχανί - τυρκουάζ με πορτοκάλί πινελιές!