Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΟΥΔΙ

Recommended Posts

καλημέρα έχετε να μου προτείνετε κανέναν σταθμό της προκοπής να πάω να κοιτάξω σε αυτές τις περιοχες; περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας

mKndp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα έχετε να μου προτείνετε κανέναν σταθμό της προκοπής να πάω να κοιτάξω σε αυτές τις περιοχες; περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας

Στου Ζωγράφου υπάρχει μετά την πλατεία Γαρδένια ένας παιδικός-νηπιαγωγείο στην Βίλλα Ζωγράφου(Παπάγου). Το περιβάλλον είναι σχετικά ευχάριστο. Βέβαια δεν ξέρω αν παίρνουν τώρα μικρά για τον παιδικό ή λόγω του υποχρεωτικού νηπιαγωγείου παίρνουν παιδάκια μόνο μεγαλύτερα.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Αυτός που λες είναι δημοτικός σταθμός...ιδιωτικοί υπάρχουν μόνο 2, το Παιδκό Εργαστήρι, διεύθυνση Αργοναυτών κάτι, θα το βρεις στο ιντερνετ

και οι Μικροί Κύκνοι http://www.oimikroikyknoi.gr/

και οι δυο παίρνουν από 2 ή 2,5 χρόνων και πάνω

Αυτός που λες είναι δημοτικός σταθμός...ιδιωτικοί υπάρχουν μόνο 2, το Παιδκό Εργαστήρι, διεύθυνση Αργοναυτών κάτι, θα το βρεις στο ιντερνετ

και οι Μικροί Κύκνοι http://www.oimikroikyknoi.gr/

και οι δυο παίρνουν από 2 ή 2,5 χρόνων και πάνω

Ναι, φυσικά και είναι δημόσιος.

Αν εννοείς ότι το 'της προκοπής' είναι μόνο ο ιδιωτικός:roll:.....μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω...

Πάντως οι ιδιωτικοί δεν είναι απαραίτητα "της προκοπής" :!:

qwlrp3.png

Επειδή εμένα η Ζέτα πήγε και σε ιδιωτικό σταθμό και σε δημοτικό σταθμό του Δήμου Ζωγράφου, μπορώ να πώ ότι η δουλειά στον σταθμό του Δήμου (τουλάχιστον στον 5ο σταθμό στα Άνω Ιλίσια) που πήγε, ήταν εξαιρετική και έβαζε κάτω πολλούς ιδιωτικούς. Στο δήμο το προσέχουν πολύ το θέμα και κάνουν και εξωσχολικές δραστηριότητες (γιορτές, θέατρα κλπ) καθόλη την διάρκεια του έτους. Εγώ τώρα θα κάνω αίτηση για τον βρεφονηπιακό του Δήμου που επίσης μου έχουν πει τα καλύτερα.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, φυσικά και είναι δημόσιος.

Αν εννοείς ότι το 'της προκοπής' είναι μόνο ο ιδιωτικός:roll:.....μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω...

Πάντως οι ιδιωτικοί δεν είναι απαραίτητα "της προκοπής" :!:

Είδες πουθενά στο δικό μου μήνυμα, το οποίο και παραθέτεις, να χαρακτηρίζω τους ιδιωτικούς σταθμούς ότι μόνο αυτοί είναι της προκοπής;:?:-?:?:-?:?:-?:?:-?:?:-?

Τους δημόσιους είναι πολύ εύκολο να τους εντοπίσει κανείς και να πας ό,τι ώρα θες, δεν σου κλείνουν ραντεβού ...οι ιδιωτικοί είναι που σου τα μασάνε και που χρειάζεσαι και καλές συστάσεις για να εμπιστευτείς τελικά τα παιδιά σου εκεί

Επειδή εμένα η Ζέτα πήγε και σε ιδιωτικό σταθμό και σε δημοτικό σταθμό του Δήμου Ζωγράφου, μπορώ να πώ ότι η δουλειά στον σταθμό του Δήμου (τουλάχιστον στον 5ο σταθμό στα Άνω Ιλίσια) που πήγε, ήταν εξαιρετική και έβαζε κάτω πολλούς ιδιωτικούς. Στο δήμο το προσέχουν πολύ το θέμα και κάνουν και εξωσχολικές δραστηριότητες (γιορτές, θέατρα κλπ) καθόλη την διάρκεια του έτους. Εγώ τώρα θα κάνω αίτηση για τον βρεφονηπιακό του Δήμου που επίσης μου έχουν πει τα καλύτερα.

Θα μπορούσες να μου πεις ποιον εννοείς; Αυτόν στο παλιό Δημαρχείο κοντά ή τον άλλο επάνω στο νεκροταφείο;

Όχι, γλυκιά μου, δεν το είδα να το λες . Από τον τρόπο όμως που εκφράστηκες συμπέρανα κάτι τέτοιο...

Πάντως για τους 'μικρούς κύκνους' που ανέφερες παραπάνω, να πω ότι επειδή παλαιότερα έμενα εκεί κοντά και πήγα να ρωτήσω δεν χρειάστηκε να κλείσω ραντεβού για να με δεχτούνε.Το αντίθετο θα έλεγα...μόνο τούμπες που δεν κάνανε για να γράψω το παιδί, το οποίο φυσικά και δεν έκανα.

................................

qwlrp3.png

Μια και η κοπέλα ζήτησε πληροφορίες

Στο Παιδικό Εργαστήρι πηγαίναμε μια εποχή

μικρός σταθμός, οικογενειακός και καθαρός

τα μείον: είναι εκεί η κοπέλα που το έχει + άλλες μια ή δυο κοπέλες...

η μαμά της μαγειρεύει για τα παιδιά...μια χαρά μέχρι εδώ

αλλά...το πρωι που η ιδιοκτήτρια πάει με το σχολικό να πάρουν τα παιδάκια, κάθεται η μαμά της εκεί, αν δηλαδή πας το παιδί στις 7.30, θα κάτσει μέχρι τις 9 με μια κυρία 75 χρόνων που θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέχει 6-7 παιδάκια

Κατά τα άλλα δεν είχαμε παράπονα

Για τους μικρούς κύκνους...δεν έχω εμπειρία, αλλά δικός μου άνθρωπος δουλεύει εκεί σε κάποιες extra δραστηριότητες που κάνουν ...δεν μου ανέφερε κάτι άσχημο, αλλά η ίδια δεν έχει παιδάκι, οπότε ίσως το μάτι της να μην μπορεί να πιάσει κάτι που σε μένα να κακοφαινόταν, πχ φαγητά που να μένουν στην κατάψυξη πολύ καιρό, ή να μην πλένουν τα παιδιά πριν το φαγητό...οπότε δεν μπορώ να πολυεμπιστευτώ την κρίση της...γενικώς όμως μού έχει πει ότι τα παιδάκια περνάνε καλά, αλλά η ιδιοκτήτρια είναι λίγο ιδιότροπος άνθρωπος, ειδικά με τους εργαζόμενούς της.

Ξέρω επίσης ότι τσούκου τσούκου σου φορτώνουν ένα σωρό εξτρα δραστηριότητες, και τελικά το μαλλί βγαίνει 400+ το μήνα, θες δεν θες

Αυτά...ξέρω επίσης ότι Ζωγράφου εξυπηρετεί και ένας σταθμός στου Παπάγου, ο Χορός της Σοκολάτας, αλλά είναι πανάκριβος

Διαφημίσεις

Ψαχνοντας για απογευματινο σταθμο,βρηκα το Παιδικο Εργαστηρι στα Ανω Ιλισια ,που απο οτι φαινεται ειναι ανοιχτο μεχρι 21.00 το βραδυ.Δεν εχω παει ακομα ,για αυτο αν γνωριζει καποια μαμα ,να μας πει κατι? Ευχαριστω.

36fZp3.png

• 4 months later...

Σχετικά με τους Μικρούς Κύκνους...

Στέλνω τα παιδιά μου εδώ και τέσσερα χρόνια. Μπορώ να πω οτι σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ ακριβός, αλλά κάνουν τρομερή δουλειά. Το φαγητό μαγειρεύεται κάθε μέρα και το διαιτολόγιο είναι πάρα πολύ καλό. Τους μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα (από το πώς να τρώνε μόνα τους, να κατεβαίνουν σκάλες χωρίς να χτυπάνε, μέχρι πώς να πιάνουν ψαλίδι και να κάνουν χειροτεχνίες) και έχει φανταστικές δασκάλες. Όποια ώρα της ημέρας και να πας (και το έχω κάνει πολλές φορές) είναι πεντακάθαρος. Απ' την άλλη, όντως οι επιπλέον δραστηριότητες πληρώνονται έξτρα, πράγμα που (εμένα προσωπικά) με κάνει να δυσανασχετώ.

• 2 years later...

Επαναφέρω το θέμα σχετικά με τους Μικρούς Κύκνους, μια και θα με ενδιέφερε να πάρω γνωμες από γονείς που στέλνουν εκεί τα παιδιά τους. Μένουμε πολύ κοντά, η κόρη μου είναι 2 και το σκέφτομαι για το Σεπτέμβρη του 2013, οπότε θα είναι σχεδόν 3. Με ενδιαφέρει να μάθω για θέματα ασφάλειας, διατροφή ύπνο, ωράριο κυρίως. Ευχαριστώ πολύ!

9bRHp2.png