Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκκλησία και μπομπονιέρες για Βάφτιση

Blou-blou

Recommended Posts

Kαλημέρα και απο μένα!!! Εγώ Θα βαπτίσω τη μικρή μου στις 5 Σεπτεμβρίου. Ψάχνω για μια ωραία εκκλησία στην Αθήνα και μαγαζί για το τραπέζι . Έχετε να προτείνετε τίποτα? Επίσης αν έχετε να προτείνετε τίποτα για μπομπονιέρες πληροφορίες-συμβουλές κλπ. τις περιμένω με χαρά!!! :-D

Διαφημίσεις

εμείς κλείσαμε στο εκκλησάκι του άλσους Φιλαδέλφειας και μετά ίσως κειτερινγκ δίπλα ( είναι μέσα στα δέντρα)

http://www.filadelfeia-dimos.gr/files/Photo_Gallery/City/%CE%95%CE%9A%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%91%CE%9A%CE%99_%CE%91%CE%9B%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A3_p%282%29.jpg

EUdTp3.png

4f73c22695.png

και γω στο εκκλησάκι της φιλαδέλφειας θα βαπτίσω τη μπεμπούλα μου ...κοριτσια βοηθήστε με ...ψάχνω να βρώ γυάλινα μπουκαλακια και βαζάκια ...εχετε κάτι υπόψη σας....????

Διαφημίσεις

και γω στο εκκλησάκι της φιλαδέλφειας θα βαπτίσω τη μπεμπούλα μου ...κοριτσια βοηθήστε με ...ψάχνω να βρώ γυάλινα μπουκαλακια και βαζάκια ...εχετε κάτι υπόψη σας....????

"αθηνάς 39 & καλαμιδα" κεντρο αθηνας εχει οτι βαζακι θελεις και καλες τιμες, το ειχα ψαξει. απο εκει πηρα για τον γαμο μου που εκανα βαζακια με μεντες και ευχαριστηριο μαζι , πανω στο τραπεζι!

Βαζάκια θα βρείς με 0,50? στο veryniceday.gr κοίτα και στο "καφέ η βάφτιση" έχουμε ανταλλάξει πολλές πληροφορίες εκεί με τις κοπέλες.

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

κοριτσια ευχαριστώ πολύ ...!!!θα παω να κοιταξω , μήπως έχετε ακουστά τον χαλκιαδακη κάπου στο κορωπί που είναι εργοστάσιο κατασκευής ???

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΑΚΙ.ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑ 0.30 ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ 0.60. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ!!!!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την Βοήθεια. Μένω Γαλάτσι και αυτό στο άλσος Φιλαδέλφειας είναι πολύ καλή λύση. Αν έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο κοντά με μεγάλη χαρά να το κοιτάξω επίσης αν έχετε να προτείνετε τίποτα για μπομπονιέρες και στολισμό καλοδεχούμενο!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την Βοήθεια. Μένω Γαλάτσι και αυτό στο άλσος Φιλαδέλφειας είναι πολύ καλή λύση. Αν έχετε να προτείνετε και τίποτα άλλο κοντά με μεγάλη χαρά να το κοιτάξω επίσης αν έχετε να προτείνετε τίποτα για μπομπονιέρες και στολισμό καλοδεχούμενο!!!!

αν θελεις να τις φτιαξεις μονη σου πολυ οικονομικες προτασεις και υλικα εχει η βιοτεχνια που πηρα εγω τα υλικα για τις μπομπο του γαμο μου...βεβαια αναλαμβανουν και να στις φτιαξουν εκεινοι με ενα μικρο κοστος παραπανω...επισης εχουν υφασματα παντως ειδους γαι στολισμο τραπεζιων κλπ...σου στελνω πμ γιατι δεν ξερω αν κανει να το ποσταρω δημοσιως...ειναι στην νεα ιωνια -καλογρεζα οποτε δεν ειναι και πολυ μακρυα σου!!

D1Uip3.png

εγω τις κρεμαστες τις κανω με λιγοτερο απο 1 ευρω κ εχει πανω κορδονακια ωραια,μεταλλικα κοριτσακια,χαντρουλες κτλ

Από που αγόρασες υλικά; Επίσης θα τις κρεμάσεις σε μεταλλικό δεντράκι ή σε κάτι άλλο;Ρωτώ γιατί δεν έχω αποφασίσει τι θα φτιάξω και αν θα το φτιάξω εγώ.

Διαφημίσεις

Από που αγόρασες υλικά; Επίσης θα τις κρεμάσεις σε μεταλλικό δεντράκι ή σε κάτι άλλο;Ρωτώ γιατί δεν έχω αποφασίσει τι θα φτιάξω και αν θα το φτιάξω εγώ.

απο το στρουμπα-περιστερι κ απο το νικολι. λεω να ψαξω για δεντρο..αν βρω σε καλη τιμη! φοβαμαι μηπως φανει λιτη μονο μια μπομπο..να τη βαλω πανω σε κανενα πουγκι;

απο το στρουμπα-περιστερι κ απο το νικολι. λεω να ψαξω για δεντρο..αν βρω σε καλη τιμη! φοβαμαι μηπως φανει λιτη μονο μια μπομπο..να τη βαλω πανω σε κανενα πουγκι;

Εαν την κάνεις οπως αυτή http://www.evendi.gr/218C4161.el.aspx?splitter_Images_offset=24 που έχει κ τo pon pon εμένα μου αρέσει παρα πολυ κ θεωρω οτι εαν βρείς κ δεντράκια να τις βάλεις θα είναι πολυ εντυπωσιακες.Εαν είναι κορδονάκια με διάφορα κρεμαστά επάνω ,θα ήταν καλύτερα να το βάλεις σε πουγκί για να μην φαίνεται τελείως απλη.

Εαν την κάνεις οπως αυτή http://www.evendi.gr/218C4161.el.aspx?splitter_Images_offset=24 που έχει κ τo pon pon εμένα μου αρέσει παρα πολυ κ θεωρω οτι εαν βρείς κ δεντράκια να τις βάλεις θα είναι πολυ εντυπωσιακες.Εαν είναι κορδονάκια με διάφορα κρεμαστά επάνω ,θα ήταν καλύτερα να το βάλεις σε πουγκί για να μην φαίνεται τελείως απλη.

ποιο απ ολα εννοεις; δεν καταλαβα..ωραιες γινονται απλα με προβλ αυτο που λεμε για το πουγκι,ασε που αν παρω κ πουγκι θελει κ κουφετα κ φευγεις πολυ μετα στην τιμη ενω ετσι θελει 3 κουφ μονο

ποιο απ ολα εννοεις; δεν καταλαβα..ωραιες γινονται απλα με προβλ αυτο που λεμε για το πουγκι,ασε που αν παρω κ πουγκι θελει κ κουφετα κ φευγεις πολυ μετα στην τιμη ενω ετσι θελει 3 κουφ μονο

Εννοω την 21 φωτο που κρέμονται απο τα δέντρα.:)Και απο οτι είδα στο baby bloom είναι πολυ μόδα οι κρεμαστές.

• 1 month later...