Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψεύτικη είδηση περι μαζικού γάμου ανηλίκων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ανατρίχιασα!!! Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια!! Είναι δυνατόν???? Πόσο πόνο θα μπορούσαν να χωρέσουν αυτά τα αθώα παιδικά ματάκια...μα καλά , δεν υπάρχουν γονείς να τα προστατέψουν???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:.

Αυτα τα τυπακια ειναι ανωμαλα.Τι ελξη μπορεις να νοιωσεις για ενα κοριτσακι σ'αυτη την ηλικια?

Aπο το κακο στο χειροτερο παμε!!!!!!!!!Παντου κυριαρχει η διαστροφη.Τι θα δουμε ακομα ουτε που θελω να σκεφτομαι.

Πραγματικα,εχω απογοητευτει.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

κλαιω.........................

και εκει που παω να αναρωτηθω γιατο τι κανουν οι μανες τους ,

σκεφτομαι πως δεν πρεπει να ειναι πανω απο 20 χρονων παιδια κ αυτες:(

κ αβουλες και κακοποιημενες επισης:cry:

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά με έπιασαν τα κλάμματα! Δέ μπορώ να φανταστώ τι νιώθουν τα πλασματάκια αυτά! Δε μπορώ να διανοηθώ τις κόρες μου στη θέση αυτών των κοριτσιών ή τόσων άλλων που βιώνουν σωματικό ή ψυχολογικό βιασμό. Λυπάμαι

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

και εκει που παω να αναρωτηθω γιατο τι κανουν οι μανες τους ,

σκεφτομαι πως δεν πρεπει να ειναι πανω απο 20 χρονων παιδια κ αυτες:(

κ αβουλες και κακοποιημενες επισης:cry:

τι μπορούμε άραγε να κάνουμε για μη διαιωνίζονται τέτοιες άθλιες καταστάσεις ?

από τότε που το είδα το σκεύτομαι συνέχεια...

Θεέ μου...Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.Δεν αναφέρομαι στους παιδεραστές γιατί αυτοί είναι για σκότωμα αλλά σε όσους τα αφήνουν να γίνονται και απο πάνω τα νομιμοποιούν!:evil:

Όλη μου η ζωή

Δημήτρης(9/03/05)--Νικόλας(10/6/06)--Άσπα(7/1/09)--yQREp2.png

δεν ξερω μαριαλ μου, αληθεια:cry::cry::cry:

το οτι θρησκειες συνομωτουν στην κακοποιηση παιδιων κ το παρουσιαζουνε σα δεδομενο και "ευλογημενο", με θλιβει...

uDuOp2.png

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !! ΑΥΤΟΝ τον ΠΡΩΤΟ που χαμογελαει στους αλλους ανωμαλους θα ηθελα να τον ειχα για 5 λεπτα στα χερια μου. Μονο αυτο......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

ΕΛΕΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ????ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ?????

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΓΓΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:evil::evil::evil::evil::-(:sad:

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

ΕΛΕΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ????ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ?????

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΓΓΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:evil::evil::evil::evil::-(:sad:

και μονο σε αυτη την ιδεα τρεμω.

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι φρικτό απλά με προβληματιζει λίγο ότι δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά αλλού σαν είδηση...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι φρικτό απλά με προβληματιζει λίγο ότι δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά αλλού σαν είδηση...

εγώ το βρήκα σε μερικά φόρουμ...

μακάρι να μην ισχύει.....

:evil:

και αυτα τα κομματιασμενα πλασματα, θα ζησουν στον ιδιο πλανητη με τα δικα μας παιδια. Και ο πονος τους -λογικα- σε καποιες περιπτωσεις θα γινει θυμος και μισος για τα μοσχαναθρεμενα δικα μας και ετσι γινεται ενας φαυλος κυκλος.

Ναι μιλαω φοβουμενη για το δικο μου παιδί περαν απο τον πονο που νιωθω για τα ιδια αυτα μικρα πλασματακια που ηδη την ωρα που γραφω θα εχουν ουρλιαξει δυνατα μα και σιωπηλα μετα απο το πολυ ξυλο πολλες πολλες φορες :cry::cry::cry:

και αναρωτιέμαι γιατι δεν μπορουν να επεμβουν οι διεθνεις οργανισμοι. Γιατι δεν επεμβαίνουν οι "μεγαλες" δυναμεις? αααα ναι βεβαια γιατι είναι παιδια και οχι πετρελαιο, και ισως ισως ακομα διοτι ετσι εχουν να κερδίζουν .... :evil:

Διαφημίσεις

εδω υπαρχει κομμα στο βελγιο νομιζω, με παρα πολλους υποστηρικτες, που ζηταει να νομιμοποιηθει η παιδοφιλια...

τι να λεμε τωρα

εντιτ, ολλανδια...

Όση οργή και αποστροφή μου δημιουργεί η συγκεκριμένη πράξη που περιγράφεται, άλλη τόση μου δημιουργούν και τα ρατσιστικά σχόλια που εμφανίζονται στην περιγραφή της, στο link που παρατέθηκε στην αρχή.

ΑΙΣΧΟΣ!!!Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ - ΚΤΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ!

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! !

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ,

ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ! !

ΝΤΡΟΠΗ στην προσπάθεια του συγγραφέα των σχολίων να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός για να στιγματίσει έναν ολόκληρο λαό, μία ολόκληρη θρησκεία και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσει και σαν επιχείρημα κατά την απόδοσης ιθαγένειας σε οποιονδήποτε μετανάστη στη χώρα μας!!

Ήμαρτον πια!:evil:

Εκτός αυτού, υπάρχει στο διαδίκτυο και η αντίθετη άποψη ότι η ιστορία είναι φτιαχτή (http://heathlander.wordpress.com/2009/08/01/hamas-child-brides/) και τα κοριτσάκια είναι παρανυφάκια και όχι οι πραγματικές νύφες.

.....δε νομίζω τάκη....

καλά μην πάτε μακρυά! Σε τί ηλικία νομίζετε ότι παντρεύονται τα μουσουλμανάκια της Θράκης;

οπα

μην πας μακρια κι εσυ

σε τι ηλικία νομίζεις παντρεύονταν στην αθηνα καατα τηνκατωχή

η πριν μερικές δεκαετίες ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!?????

ΝΤΡΟΠΗ στην προσπάθεια του συγγραφέα των σχολίων να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός για να στιγματίσει έναν ολόκληρο λαό, μία ολόκληρη θρησκεία και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσει και σαν επιχείρημα κατά την απόδοσης ιθαγένειας σε οποιονδήποτε μετανάστη στη χώρα μας!!

έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά οι απόψεις του συγγραφέα δεν αλάζουν τα γεγονότα

καλά μην πάτε μακρυά! Σε τί ηλικία νομίζετε ότι παντρεύονται τα μουσουλμανάκια της Θράκης;

η χριστιανη ορθοδοξη γιαγια μου, παντρευτηκε στα 12...

στα Χανια....

στα 19 της ηταν ηδη πολυτεκνη και χηρα..

:roll:

Όση οργή και αποστροφή μου δημιουργεί η συγκεκριμένη πράξη που περιγράφεται, άλλη τόση μου δημιουργούν και τα ρατσιστικά σχόλια που εμφανίζονται στην περιγραφή της, στο link που παρατέθηκε στην αρχή.

Ήμαρτον πια!:evil:

Εκτός αυτού, υπάρχει στο διαδίκτυο και η αντίθετη άποψη ότι η ιστορία είναι φτιαχτή (http://heathlander.wordpress.com/2009/08/01/hamas-child-brides/) και τα κοριτσάκια είναι παρανυφάκια και όχι οι πραγματικές νύφες.

Γενικά το συγκεκριμένο σάιτ είναι κάπως...

Γενικά θέλει λίγο προσοχή πριν δημοσιεύουμε κάποια είδηση. Δεν είναι σωστό να στιγματίζεται ένας λαός που μάλιστα περνάει τα πάνδηνα, υφίσταται εδώ και χρόνια γενοκτονία και αν για κάτι είναι γνωστός είναι για την αξιοπρέπεια του και για τους αγώνες του!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά οι απόψεις του συγγραφέα δεν αλάζουν τα γεγονότα

ΜΑΡΙΑΛ, θα δεις ότι η ιστορία αυτή συνέβη τον Αύγουστο του 2009. Ο blogger όμως τη θυμάται χθες, επ ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας. Αυτό δείχνει πολλά.

Κατά τα άλλα σου παρέθεσα και ένα link που τεκμηριώνει αρκετά καλά κατά την άποψή μου και την αντίθετη άποψη (ότι δηλαδή τα κοριτσάκια είναι παρανυφάκια και όχι οι νύφες). Κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις. Δυστυχώς δεν βοηθάει και η γλώσσα, γιατί θα ήταν πολύ διαφωτιστικό αν μπορούσαμε να καταλάβουμε στα βίντεο του youtube που παρέθεσες, τι ακριβώς λένε οι άνθρωποι που φαίνεται να μιλούν.

.....δε νομίζω τάκη....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...