Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

http://www.veryniceday.gr/eshop/popup_image.php?type=D&id=3681&title=%D3%D4%C5%D6%C1%CD%C1%CA%C9%C1%20%C5%CB%C9%C1%D3%20%D3%C5%20%CA%D1%D5%D3%D4%C1%CB%CF&area=C

Πείτε μου την γνώμη σας! Επίσης τα ίδια αυτά τα έχω παραγγείλει και με 2 περιστεράκια επίσης. Αλλα θα ήθελα πολύ την γνώμη σας!

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πολυ όμορφα είναι Σωτηρία.Τα έχω δει μιας και ετοιμαζω το γαμο μου αυτον τον καιρο και ειμαι κι εγω στο ψαξιμο για μπομπο.Να σε ρωτησω κατι?Πως ακριβως θα την εχεις την μπομπό?Θα δέσεις αυτά πάνω στο τούλι?

Συγνώμη αν θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν μου φαίνονται πολύ μοντέρνα. Ίσως επειδή είναι θολή η φωτογραφία και χάνουν λίγο. Αλήθεια για γάμο ή για βάφτιση;

Κορίτσια για βάφτιση είναι. Δυστυχώς δεν θα έχω μικρά παιδάκια κι αν έρθουν θα είναι 4 για αυτά έχω παραγγείλει χωνάκια που έχουν μέσα ΄΄ενα ανεμόμυλο και ένα γλιφιτζούρι.

Μην ανησυχείτε κάθε γνώμη είναι σεβαστή. Δεν με πειράζει ότι κι αν μου πείτε :)

Διαφημίσεις

Θα είμαι κι εγώ σε λίγο στην θέση σου (πρώτα ο Θεός) και θα εκτιμούσα ειλικρινείς απόψεις. Δεν μου φαίνεται και τόσο κατάλληλη για βάφτιση και είμαι σίγουρη ότι θα είναι και ακριβή έτσι δεν είναι; Το κρύσταλλο κοστίζει.

Στοιχίζει 2,80. Δεν έχω πρόβλημα αν μοιάζει με γάμου ή βάφτισης απλά ήθελα κάτι ξεχωριστό για βάφτιση και είναι καινούργια μπομπονιέρα. Εννοώ η συλλογή που ανήκουν οι συγκεκριμές είναι του 2010. Εχουν παραγγελθεί μου είπαν πάρα πολλές τέτοιες για βαφτίσεις. Αλλά όπως και να έχει γούστα είναι αυτά. Εγω όταν τις είδα ξετρελάθηκα :) και θα είναι με ωραίο σιέλ τούλι με σιέλ και λαχανί λεπτές μεταξωτές κορδελίτσες (είναι αγοράκι)

Σωτηρια μου ουτε κ εμενα μου αρεσουν,πιστευω οτι στις βαπτισεις πρεπει να ειναι παιδικες οι μπουμπουνιερες,εγω προσωπικα θα τις κανω ολες παιδικες

Ναι, ακριβούτσικη. Ότι και να αποφασίσεις κούκλα μου, είμαι σίγουρη η βάφτιση του μπέμπη σου θα είναι αξέχαστη και όλοι θα κατευχαριστηθούν! Καλή επιτυχία στην απόφασή σου και να σου ζήσει το πλασματάκι σου!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίες είναι. Θα δωσεις κάτι παραπάνω αλλά θα τους μείνει η μπομπο δεν θα την πεταξουν!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Σ 'ευχαριστώ πολύ melita μου! Ακριβώς αυτό ήθελα και εγώ. Σκόπευα να κόψω απο αλλού αλλα ήθελα οι μπομπονιέρες να είναι καλές για να μείνουν στον άλλο αν της θέλει

Σωτηρία με το καλό να βαπτίσεις το μωράκι σου...οι μπομπονιέρες σου τις βρίσκω αριστοκρατικες και με πολύ ιδιαίτερο στυλ....κατά την προσωπική μου άποψη..... που δεν θέλω να την λάβεις υπόψην σου....νομιζω πως τεραιάζουν καλύτερα σε γάμο και όχι σε βάπτιση.Προτιμώ πάντα σε βαπτιση μια παιδική χαρούμενη μπομπονιέρα...αλλά αυτά είπαμε είναι γούστα......

Με το καλο σου ευχομαι και πάλι....

σωτηρια, κι εμενα μου φαινονται πιο ταιριαστες σε γαμο.. κατι σε πιο παιδικο το αποκλειεις ή δεν ειδες κατι να σου αρεσει εξισου?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Σωτηρία είναι πολύ ωραιες!!! εγω άνετα θα της διακοσμούσα μετά στο σαλόνι μου. Προτιμώ όταν είναι βάφτιση να υπάρχει αντικείμενο για μεγάλους και κάτι παιδικό για τα παιδιά.

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ, καλησπερα με το καλο να μπει το παιδακι σου στου θεου τον δρομο...

δεν μου πολυαρεσουν για βαπτιση, συγνωμη που στο λεω.

προτιμω παντα τις καθαρα παιδικες οταν προκειτε για βαπτιση..

καλες ετοιμασιες!!

668bab1939.png

Συγνώμη και από εμένα αλλά δεν μου αρέσουν ΄δεν είναι πολύ μοντέρνες και προσωπικά δεν θα τις κρατούσα αν μου τις έδιναν .Σε γάμο απλά δεν θα ήταν του γούστου μου σε βάφτιση θα απορούσα πως τις διάελεξαν Αλλά αυτά είναι γούστα. Επειδή έχεις μεγάλους δεν σημαίνει ότι πρέεπι να πάρεις κάτι τέτοιο μπορείς να βρεις κάτι σε κουτάκι με μπρελόκ ή με κρεμαστό για τις γυναίκες που να είναι και παιδικό και χαρούμενο. Συγνώμη γούστα είναι αυτα.

k4xS.jpg

Σωτηρία μου ούτε και εμένα μ αρέσουν δυστυχώς. Τι δυστυχώς δηλαδή? Απλά δεν είναι του γούστου μου. Και απο γάμο δηλαδή να την έπαιρνα πάλι δε θα κοσμούσε κάποια γωνιά του σπιτιού μου, τις θεωρώ ξεπερασμένη μόδα. Αλλά αυτή είναι δική μου άποψη. Η δική σου είναι ότι αυτές λάτρεψες για τη βάπτιση του μπεμπίνου σου και αυτές θα έχεις! Με το καλό σου εύχομαι! Να σου ζήσει!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

δεν ξέρω μου γεννήθηκε απορία: η ελιά δεν μπορει να διακοσμήσει βάπτιση; Ξέρετε επειδή είμαι του λιτου ακι απλου και μετά από πολλές εμπειρίες και "πατάτες" αν ξαναβάφτιζα θα προτιμούσα η διακόσμηση να ταν από ελιά και το όλο θέμα, συμπεριλαμβανόμενης και της μπομπο. Δεν ξερώ, είπαμε γούστα είναι αυτά αλλά έχω κουραστεί με τα πολλά χρώματα, σχήματα κτλ. και ιδιαίτερα όταν κοσμούν ένα σοβαρό μυστήριο όπως η βάφτιση. Εξάλλου τα παιδάκια χαίρονται με τις καραμέλες, τις οποίες όπως ανάφερε η Σωτηρία θα φροντίσει να τις έχει. Ειλικρινά δεν έχω σκοπο να φανώ οπισθοδρομική αλλά όπως όλες συμφωνήσατε γούστα είναι αυτά. anyway, λύστε μου την απορία....

Κάτι εντελως διαφορετικό,αριστοκρατικό και όμορφο!Με τα τούλια δε,θα είναι ακόμη πιο όμορφο το αποτέλεσμα.Με το καλό!

Όλη μου η ζωή

Δημήτρης(9/03/05)--Νικόλας(10/6/06)--Άσπα(7/1/09)--yQREp2.png