Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φθηνά μεγάλα κοχύλια! Υπάρχουν;

melina_g

Recommended Posts

Μανούλες τα φώτα σας!:D

Θέλω να βρω μεγάλα κοχύλια, τόσο μεγάλα όσο να μπορεί να χωράει μέσα ένα μικρό ρολάκι με το προσκλητήριο της βάπτισης (εύχομαι να σας έδωσα να καταλάβαιτε τι εννοώ:oops:). Έχω φάει το ίντερνετ αλλά φθηνότερο απο 15 ευρώ δεν βρήκα πουθενά. Μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι;

Σκεφτόμουν να βάλω το κοχύλι με το προσκλητήριο μέσα σε ένα κουτάκι πλεξιγκλας και να το δώσω έτσι. Αν δεν βρω λύση φθηνή όμως, δεν το συζητώ, πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο, οπότε και πάλι θα μπορούσατε να βοηθήσετε.:D

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Mπορεις αντι για μεγαλα κοχυλια να χρησιμοποιησεις μεγαλους αστεριες και να δεσεις την προσκληση. Βγαινουν και σε διαφορα χρωματα οποτε μπορεις να διαλεξεις.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

σόρρυ αλλά δεν ξέρω που θα βρεις αυτό που αναζητάς απλά ήθελα να σου πω πόσο πολύ έξυπνη και τέλεια μου φάνηκες μια τέτοια πρόσκληση!!! Μπράβο σου!!!

Διαφημίσεις

η εταιρια λεγετε ΝΑΚΟΣ ΑΒΕΕ ειδη συσκευασιας ειναι στην Ιλισσου μοσχατο

ενα παραδειγμα να σου δωσω 100 τεμ.αστεριες χρωματστους περιπου 3-7.5 ευρω χωρις φπα

Ποσο μεγάλα δηλ να είναι τα κοχύλια;MHN ξεχνάς ότι κ το μεγάλο KOYTI θα σ στοιχίσει αρκετά.εγώ είχα σκεφτεί για την δική μας βαφτίση να πάρω καδρακια κ να κολλήσω πάνω κοχύλια.εκείνο το διάστημα δεν είχαν στα 1ευρώ.μετά όμως έφεραν μ 1-1.20 το κομμάτι.

Επίσης μπορείς να πάρεις μίκρα διάφορα κοχύλια μ TPYΠA,να τα περάσεις σε λεπτό γαλάζιο ή μπλε σύρμα κ να τύλιξείσ ΓYPΩ ΓYPΩ το κυλινδρικο προσκλητήριο.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Έτσι την πατάω πάντα... Σκέφτομαι πρώτα κάτι και μετά μου κολλάει αλλα πως τυχαίνει πάντα κι αυτό που θέλω να είναι και ακριβό;;;:P

Προφανώς αν δεν βρω κάτι στα μαγαζιά που προτείνατε θα καταλήξω σε κουτάκι που θα έχει μέσα το προσκλητήριο, κοχύλια κι αστερίες μικρά και στο έξω μέρος του κουτιού κορδελίτσα κι ένα ασημενιο κοχυλάκι ή μια άγκυρα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...

Και με τις μπομπονιέρες το ίδιο θα πάθω σίγουρα γιατί έχω σκεφτεί κάτι το οποίο πάλι βλέπω πως είναι πολύ ακριβό. Θα δείξει όμως!

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!!:D

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Δε μας είπες τελικά σε τι διάσταση θες? υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κόψεις τιμολόγιο?

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πόσο μεγάλα κοχύλια θέλεις, είδα στον Σκλαβενίτη στα είδη σπιτιού (τα αγόρασα κιόλας) ένα διχτάκι με πολλά κοχύλια, άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, διαφόρων ειδών με 6 ευρώ περίπου, ήταν πολλά, καμιά 100στη κομμάτια πιστεύω... Εγώ για να καταλάβεις γέμισα ένα μικρό βάζο...

Ο τύπος που θέλω είναι το κανονικό κοχυλάκι το "γυριστό" που έχει μια τρύπα (σαν σαλιγκάρι) σε μεγάλο μέγεθος περίπου όσο μία κούπα του καφέ.

Τώρα αν καταλάβατε τι εννοώ θα σας δώσω συγχαρητήρια!!!:-P:D

Διαφημίσεις

Ο τύπος που θέλω είναι το κανονικό κοχυλάκι το "γυριστό" που έχει μια τρύπα (σαν σαλιγκάρι) σε μεγάλο μέγεθος περίπου όσο μία κούπα του καφέ.

Τώρα αν καταλάβατε τι εννοώ θα σας δώσω συγχαρητήρια!!!:-P:D

Αυτά που περιγράφεις είναι πολύ μεγάλα, μου τα έχουν δώσει σε μπομπο γάμου με πλέξι γκλας κουτί. Πρέπει να είναι πολύ ακριβά, η κοπέλα τα είχε χρυσοπληρώσει...

Mπορεις αντι για μεγαλα κοχυλια να χρησιμοποιησεις μεγαλους αστεριες και να δεσεις την προσκληση. Βγαινουν και σε διαφορα χρωματα οποτε μπορεις να διαλεξεις.

Που μπορω να βρω τετοιους αστεριες?

Μενω εκτος Αθηνων.Ξερετε μηπως κανενα σαιτ στο Ιντερνετ απ'οπου

μπορω να τα παραγγειλω?