Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθαρισμος φωτιστικου

Recommended Posts

το φωτιστικό στο υπνοδωματιο μου ειναι inox με κρυσταλακια.Δε μπορώ όμως να το καθαρισω.βρισκεται πανω ακριβως από το κρεβατι και δεν μπορω να βαλω σκαλα για να φτασω να το καθαρίσω.Ούτε το κρεβάτι μπορω να μετακινησω για ευνοητους λογους.τι μπορω να κανω για να μπορεσω επιτελους να το καθαρισω?????:confused:

Διαφημίσεις

το φωτιστικό στο υπνοδωματιο μου ειναι inox με κρυσταλακια.Δε μπορώ όμως να το καθαρισω.βρισκεται πανω ακριβως από το κρεβατι και δεν μπορω να βαλω σκαλα για να φτασω να το καθαρίσω.Ούτε το κρεβάτι μπορω να μετακινησω για ευνοητους λογους.τι μπορω να κανω για να μπορεσω επιτελους να το καθαρισω?????:confused:

τόσο ψηλά είναι που δεν το φτάνεις ούτε όταν ανέβεις στο κρεβάτι;;

ανεβαινω κρεββατι παιρνω το σκουπακι σουιφερ (το μακρυ αυτο που σκουπιζουμε πατωμα ) και αναλογα με το τι θελω να κανω στο φωτιστικο καθαριζω..θελω ξεσκονισμα??μονο σουιφερ και υπομονη μεχρι να τα κανω ενα ενα....θελω κατι αλλο??(πχ βρεγμενη πετσετα κλπ??)τη βαζω γυρω γυρω απο τη σκουπα οπως το σουιφερ και αναλογα καθαριζω.....;)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Εχω αντιμετωπισει το ιδιο ακριβως προβλημα!Την πρωτη φορα ειχα βαλει ενα σκαμπο επανω στο κρεββατι,οπου το κρατουσε γερα απο κατω ο αντρας μου και εκανα δουλεια,αλλα με την ψυχη στο στομα μην γκρεμοτσακιστω!!!!Επειδη ηταν αρκετα επικινδυνο τις επομενες φορες και μεχρι τωρα,βαζω τον αντρα μου που ειναι και αρκετα πιο ψηλος απο μενα και το καθαριζει!!Μηπως να ρωτουσες τον αντρα σου εαν μπορει να σε βοηθησει???

Υπάρχει και το ξεσκονόπανο σουίφερ, με μεγάλο σπαστό βραχίονα που φτάνει παντού.

σωστα ή αυτο μπορεις να βαλεις...

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 7 months later...

ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ..........

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ EΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ,ΠΟΛΥΕΛΑΙΩΝ.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

edit admin

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

WWW.KATHAROFOS.BLOGSPOT.COM