Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ομορφη με λιγοτερα χρηματα!

Recommended Posts

θα ηθελα τις ιδεες σας πως μπορει μια γυναικα να είναι ομορφη και περιποιημενη χωρις να ξοδευει για αυτο το μισο μισθο της!

τι κανετε για φτηνοτερες κομμωτικες εργασιες, για ποιοτικα αλλα οικονομικα καλλυντικα, περιποιηση νυχιων, οικονομικους διαιτολογους και τροπους ασκησης για τη γραμμη σας,ακομη και δερματολογους ή και πλαστικους χειρουργους όπου χρειαζεται -που κανουν καλη δουλεια χωρις να ειναι οι ακριβοτεροι της αγορας- και τελος ωραιο ντυσιμο χωρις όμως να ''φεσωσουμε'' καρτες?..

μια λυση είναι να κανουμε πραγματα μονες μας ,το ξερω και οπου μπορω το κανω ,αλλα αυτο δε γινεται παντα( ουτε όλα ξερουμε να τα κανουμε ουτε υπαρχει παντα ο χρονος!)

επισης όταν δε γινονται όλα ,τι ιεραρχειτε σαν πιο σημαντικο?Για την εμφανιση μιλαμε ,το να νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας γενικα είναι αλλο κεφαλαιο!

Διαφημίσεις

αχ ,ελατε κοριτσια απαντηστε μου κατι γιατι τον τελευταιο μηνα τα θαλασσωσα λιγο και δε θελω ουτε με παιρνει να το ξανακανω

ανταυγεεις= 70

κουρεμα =17

διαιτολογος 2Χ35 = 70

Φυσικη ενισχυση νυχιων = 40

παπουτσια= 80

μαντηλι= 25

καλλυντικα =30

το συνολο πανω απο 330 ευρω!δε χωραει στον προυπολογισμο με τιποτε ,τωρα που θα παρω και μειωση με τα νεα μετρα...

Καλημέρα vivikk

Για την καθεμία απο εμάς, είναι υποκειμενικό το τι θεωρεί προτεραιότητα και τι όχι.

Επίσης, εξαρτάται και απο την οικονομική ευχέρεια του καθενός.

Για παράδειγμα, όταν κάποια στιγμή δύο φίλες συζητούσαν και έλεγαν ότι έχουν οικονομικό πρόβλημα, η μια εννοούσε ότι κάνει οικονομία μέχρι και στο φαγητό της οικογένειας κόβοντας τα μη απαραίτητα και τις λιχουδιές και η άλλη εννοούσε ότι δεν μπορεί αυτόν τον μήνα να πάρει τις μπαλαρίνες απο τον Καλογήρου που κοστίζουν 390ευρώ. :confused: (αναγκαστικά λέει, θα τις έπαιρνε τον επόμενο μήνα χαχα!!)

Στα παραδείγματα που έγραψες, θα σου πώ ότι εγώ έχω σταματήσει να πηγαίνω στο κομμωτήριο και βάφω τα μαλλιά μου σπίτι, μόνη μου. (φυσικά όχι ανταύγειες)

Τα νύχια μου επίσης, τα φτιάχνω μόνη μου.

Έχω μακρύ μαλλί και κουρεύομαι κάθε 4-5 μήνες...

Μαντήλι δεν θα έπαιρνα με 25 ευρώ στην παρούσα φάση, υπάρχουν και με 5-10 ευρώ.

Για τον διαιτολόγο τώρα, αν υπάρχει λόγος, φυσικά να τον συνεχίσεις.

Παπούτσια και καλλυντικά, δεν νομίζω ότι παίρνεις κάθε μήνα...ετσι δεν είναι?:roll: (Κυνήγα απλώς τις εκπτώσεις και στα δύο.)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Λοιπόν υπάρχουν κάποια πράγματα που έκανα εγώ γιατί το ταμείο γίνεται συνέχεια πιο μείον.

Άρχισα να κάνω αποτρίχωση μόνη μου όπου μπορώ. Ήθελα για αποτρίχωση 32 ευρώ το μήνα. Με 3 ευρώ κάνω κερί μόνη μου.

Τέλος δυστυχώς και ο καταπληκτικός μανικιουρίστας μου και κάνω όσο μπορώ καλύτερη δουλειά εγώ. Όταν αρχίσουν τα πέδιλα ίσως πάω και μετά θα το διατηρήσω.

Λόγω ότι είμαι σύμβουλος εμφάνισης με λίγα λεφτά έχω πάντα ρούχα να φορέσω.

Για τα μαλλιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα βάψω μόνη μου και να κάνω μόνο 2 φορές το χρόνο αντάυγειες και φυσικά το κόψιμο δεν μπορεί να αμεληθεί, παρά να γίνει ένα βολικό κόψιμο ώστε να μη χρειάζεσαι κομμωτήριο για να είναι περιποιημένα, καθώς και να μη χρειάζονται πολύ χρόνο για την περιποίησή τους.

Μπορείς να κάνεις μάσκες προσώπου και μαλλιών και σίγουρα θα νιώθεις πιο όμορφα.

Για τα καλλυντικά θα σου πω το εξής. Οι ακριβές κρέμες για μένα δεν είναι απαραίτητες. Μπορείς να βρεις μια κρέμα που να ταιριάζει στο δέρμα σου και να κοστίζει πολύ λιγότερο. Για τα υπόλοιπα καλλυντικά εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτά της εταιρίας συμβούλων εμφάνισης που τα παίρνω από την Αγγλία είναι πολύ οικονομικά και πολύ ποιοτικά, απλά δεν έχουν ιδιαίτερη συσκευασία και καθόλου διαφήμιση, οπότε είμαι καλυμένη και από αυτήν την πλευρά.

Τώρα όσον αφορά το χρόνο ή τις γνώσεις θα σου πω το εξής: ούτως ή άλλως χρόνο θα σπαταλούσες είτε για το μανικιούρ είτε για το κομμωτήριο. Απλά δυστυχώς δε θα μας φροντίζουν άλλοι, αλλά πλέον μόνες μας. Ομως πάλι δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς μιας και δεν φτάνουν τα χρήματα. Για τις γνώσεις σίγουρα θα παρακολουθούσες τους επαγγελματίες πώς σε φρόντιζαν, αλλά επίσης ρωτάς και μαθαίνεις.

Εγώ το πήρα απόφαση ότι πρέπει να τα κάνω μόνη μου και όταν έχω κοιμήσει τα παιδιά και έχω κουράγιο (προσπαθώ να το προγραμματίσω και λίγο) κάνω και κάτι. Η αποτρίχωση μου πέρνει μισή ώρα. Τα νύχια τα κάνω βλέποντας τηλεόραση παρέα με τον άντρα μου και κάνοντας παρέα για να μην βαριέμαι και μου πέρνει κάνα 2ωρο. (η πλάκα είναι ότι ζηλεύει και ο άντρας μου και θέλει και αυτός).

Είπαμε νεόπτωχοι, αλλά τουλάχιστο περιποιημένοι νεόπτωχοι.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Καλημερα μαμαδες,

ειμαι νεα χρηστης και αναρωτιεμαι που βρηκατε αυτες τις ωραιες υπογραφες! Για να μην σπαταλαω αλλο τον χρονο μου Ευακι και mom, μπορειται να μου πειτε που τιε βρηκατε?

Ευχαριστω πολυ!!!!!!:rolleyes::!::!::!:

Διαφημίσεις

είχα γράψει ένα κατεβατό και δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν εμφανίστηκε και το έχασα. Για να συνοψίσω.

Βρες μια γνωστή σχολή κομμωτικής. Υπηρεσίες μαλλιών και νυχιών με απίστευτες τιμές. Οι κοπέλες της σχολής κάνουν την πρακτική τους στο μαγαζί της σχολής. (Θέλω να πιστεύω οτι επιβλέπονται από τον καθηγητή τους, ρώτησέ το.) ΄Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια. πχ. αντάυγειες 16-22 ευρω. Δεν σου λέω να πάς για κούρεμα ή ανταυγιες κατευθείαν αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις ένα χτένισμα ή τιπς για νύχια για αρχή και βλέπεις.

Παπούτσια μαντήλι.

Ρούχα ένδυσης υπάρχουν σε απίστευτα χαμηλές τιμές είτε σε μαγαζιά στοκ είτε σε μαγαζιά φτηνά. Αρκεί να ψάξεις. Έχω αγοράσει γραβάτα που σε γνωστό πολυκατάστημα είχε 150 ευρώ με 50 καθώς εντόπισα το μαγαζί που τις κατασκευάζουν. Κι εγώ θα σου πρότεινα τέλος εκπτώσεων να αγοράζεις τα κλασικά κομμάτια για του χρόνου. Για το μαντήλι κι εγώ δεν θα έδινα 25 ευρώ, ειδικά όταν το κόστος παραγωγής δεν μπορει πιθανότατα να ξεπερναει τα 5.

Διαιτολόγος. Πιστεύω οτι κάθε γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να φάει για να αδυνατίσει. Εαν δεν έχεις παχυσαρκία που χρίζει προσοχής από ειδικό είμαι σίγουρη οτι μπορείς να συνεχίσεις και μόνη σου. Εαν είσαι σαν και εμένα πιθανότατα θα τον πληρώνεις για ψυχολογικούς λόγους. (πληρώνω αρα δεν θα φάω, θα με ζυγίσει την άλλη εβδομάδα κτλ.) Οι περισσότεροι δήμοι έχουν κέντρα ψυχικής υγιεινής. (προς θεού δεν λέω οτι έχεις πρόβλημα) Οι ψυχολόγοι δεν είναι μόνο για την κατάθλιψη. Πιστευω οτι την μια ώρα που σπαταλούσες να πας στον διαιτολόγο μπορείς να την αφιερώσεις στην ψυχολογική υποστήριξη ενός άλλου επαγγελματία που θα σε βοηθούσε να μην παραστρατήσεις από την δίαιτα σου και που ξέρεις ίσως να έβρισκες και τι σε οδηγεί στο φαγητό. (εαν δεν τρως απλώς απο χόμπυ). Έχω πάει σε αμέτρητους διαιτολόγους. Χαμένα λεφτά. Μέσες άκρες η σωστή διατροφή είναι πολύ συγκεκριμένη. Εγώ τα ίδια κιλά χάνω και μόνη μου και με το διαιτολόγο. Η διαφορά είναι πως όταν χάνω μόνη μου, μου μένει κανένα φράγκο να ανταμείψω τον εαυτό μου.

Στα καλυντικά σε βρίσκω πολύ συνετή, αλλα εαν μας έλεγες για τι ακριβώς καλυντικά μιλάμε ίσως να υπήρχε και εκεί λύση.

Αυτά :-D

κατερινα σε σχεση με τις υπογραφες περισσοτερες πληροφοριες θα βρεις στο θεμα best ticker ,avatar , glitter Πολλες υπογραφες είναι απο το www. lilypie.com και να μετα αφου φτιαξεις την υπογραφη σου να πατησεις εκει που γραφει πινακας ελεγχου και μετα επεξεργασια υπογραφης και θα το φτιαξεις ,καλη επιτυχια!

ευακι ενδιαφερον αυτο που εγραψες για τα καλλυντικα αυτα ,αν μπορεις γραψε κ αλλα στοιχεια

Συμφωνω με αυτα που λετε πως κανετε μονες σας

και εγω ισιωμα κανω στο σπιτι, πεντικιουρ ,αποτριχωση μονη αλλα ας πουμε για τη φυσικη ενισχυση νυχιων και μονη δε μπορω και να κανω απλα μανικιουρ τα νυχια μου ειναι τοσο σ@@@@ που ξσνασπανε αμεσως! βρηκα μια κοπελα που ερχοταν σπιτι με λιγοτερα αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το ιδιο..ισως πρεπει να το ψαξω περισσοτερο

επισης επειδη έχω ωραιο σαντρε φυσικο χρωμα μαλλιων και καθολου λευκα δε θελω να κανω βαφη, απλα τα φωτιζω λιγο με ανταυγειες,ε αυτο στο σπιτι με τιποτε!

angel mammy για το διαιτολογο εχεις απολυτο δικιο,οντως όλοι τα ιδια λενε λιγο πολυ και οντως τρωω απο ανια και κουραση και παω για να εχω την αισθηση της πειθαρχιας-κι αυτο σχετικο ειναι βεβαια..

οσο για καλλυντικα ακριβες κρεμες επειδη δεν τις πιστευω δεν παιρνω ,μου κανουν του φαρμακειου ,αλλα μια ωραια μασκαρα λορεαλ-20Ε και μια μασκα μαλλιων για να μην τα παιξουν απο το πιστολακι,τα πηρα!

Έχω κάνει την εκπαίδευσή μου στην Αγγλία στην εταιρία First Impression που έχουν και μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών. Μέικ απ, ρουζ, πούδρα, μολύβια ματιών, χειλιών και φρυδιών, κραγιόν, σκιές και το καλό είναι πως όταν κάποια σκιά σου τελειώσει επειδή είναι μεμονωμένες παίρνεις μόνο αυτές που τελείωσαν. Έχουν πολύ καλή ποιότητα με μεγάλη πυκνότητα χρώματος, άρα και οικονομικότερα μια και χρησιμοποιείς λιγότερο. Είναι σε πολύ καλές τιμές. Αν θέλεις κάτι παραπάνω να ρωτήσεις στείλε μου π.μ

74Qtp3.png2SeRp3.png

Καλημερα μαμαδες,

ειμαι νεα χρηστης και αναρωτιεμαι που βρηκατε αυτες τις ωραιες υπογραφες! Για να μην σπαταλαω αλλο τον χρονο μου Ευακι και mom, μπορειται να μου πειτε που τιε βρηκατε?

Ευχαριστω πολυ!!!!!!:rolleyes::!::!::!:

Καλημέρα Κατερίνα! Εάν πατήσεις επάνω στο τικεράκι μου, θα σε πάει στην σελίδα που μπορείς να δημιοιυργήσεις μόνη σου ένα καινούριο. Σε οδηγεί με βήματα, μέχρι που στο τέλος σου βγάζει έναν κωδικό για forum. Αυτόν τον κωδικό τον κάνεις copy και μετά έρχεσαι στο parents, πηγαίνεις στον Πίνακα Ελέγχου, Επεξεργασία υπογραφής και κάνεις paste τον κωδικό.

Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρεις, στείλε μου πμ για να μην γεμίζουμε το θέμα με άσχετα μηνύματα.

Συγγνώμη για το off topic.:D

edit

Τώρα είδα ότι σου απάντησε ήδη η vivikk. Sorry!

Κορίτσια, εγώ για αποτρίχωση έχω αγοράσει ένα silk epil και έχω σωθεί. Έχω γλιτώσει πολλές εκατοντάδες ευρώ. Και επειδή το κάνω χρόνια, η τριχοφυία έχει μειωθεί και μπορώ και κάνω παντού!;)

Επίσης, μια φίλη, παίρνει και κλείνει ραντεβού σε σχολή κομμωτικής και πηγαίνει εκεί για βάψιμο μαλλιών και χτενίσματα. Αν θυμάμαι καλά δεν πληρώνει καθόλου, γιατί θεωρείται ότι είναι κάτι σαν "μοντέλο" για να κάνουν την πρακτική τους οι εκπαιδευόμενοι.

Τέλος, μια που ανέφερες τη μάσκα μαλλιών, υπάρχει ένα θέμα στο parents αλλά και πολλές σελίδες στο διαδίκτυο που προτείνουν μάσκες, πήλινγκ και καλλυντικά με φυσικά συστατικά που έχουμε σπίτι μας. Π.χ. μια μάσκα με ελαιόλαδο που είναι το καλύτερο ενυδατικό για τα μαλλιά, ή μάσκα προσώπου με γάλα, μέλι και μπανάνα κλπ

Κρέμες κι εγώ έτοιμες παίρνω αλλά όχι τις ακριβές, τις έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω είναι μόνο θέμα μάρκετινγκ και prestige.

Διαφημίσεις

Λοιπόν υπάρχουν κάποια πράγματα που έκανα εγώ γιατί το ταμείο γίνεται συνέχεια πιο μείον.

...............................................

.........................

Είπαμε νεόπτωχοι, αλλά τουλάχιστο περιποιημένοι νεόπτωχοι.

Αυτό είμαστε όντως! Όσο θυμάμαι, τις εποχές που έδινα 150.000 δραχμές ΤΟ ΜΗΝΑ για καλλυντικά στο Hondos, τρελλαίνομαι! Ευτυχώς που όταν πια δεν μπορούσα να διαθέσω για αγορά καλλυντικών ούτε ευρώ, (μπήκαν και άλλες προτεραιότητες, πάνες, γάλατα, bebe ρούχα, παιδίατροι κλπ) αυτά που είχα αγοράσει τότε, κράτησαν πολλά χρόνια και είχα να μακιγιαριστώ η γυναίκα...:lol::lol::lol:

Τώρα όπως πάνε τα πράγματα απο το κακό στο χειρότερο, μας βλέπω σε λίγο να τσιμπάμε τα μάγουλα και να δαγκώνουμε τα χείλη για να κοκκινίσουν!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα όπως πάνε τα πράγματα απο το κακό στο χειρότερο, μας βλέπω σε λίγο να τσιμπάμε τα μάγουλα και να δαγκώνουμε τα χείλη για να κοκκινίσουν!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΑ ,ΧΑ, ΧΑ! Και μια μπουνια για μπλε σκια στο βλεφαρο και ειμαστε κομπλε!

ΧΑ ,ΧΑ, ΧΑ! Και μια μπουνια για μπλε σκια στο βλεφαρο και ειμαστε κομπλε!

Α να γειά σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω κι άλλο!!! Μόνιμο τατουάζ αι λάινερ!!!! Μια για πάντα!!!:-P:-P:lol::lol::lol:

Επίσης, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε πούδρα απο αλεύρι και κακάο!!! Ρουζ απο αποξηραμένο και τριμμένο παντζάρι κλπ!!!:-P:-P:-P:lol::lol:

Έχω κάνει την εκπαίδευσή μου στην Αγγλία στην εταιρία First Impression που έχουν και μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών. Μέικ απ, ρουζ, πούδρα, μολύβια ματιών, χειλιών και φρυδιών, κραγιόν, σκιές και το καλό είναι πως όταν κάποια σκιά σου τελειώσει επειδή είναι μεμονωμένες παίρνεις μόνο αυτές που τελείωσαν. Έχουν πολύ καλή ποιότητα με μεγάλη πυκνότητα χρώματος, άρα και οικονομικότερα μια και χρησιμοποιείς λιγότερο. Είναι σε πολύ καλές τιμές. Αν θέλεις κάτι παραπάνω να ρωτήσεις στείλε μου π.μ

Και που μπορούμε εμείς που δεν είμαστε του επαγγέλματος Ευάκι (αν και εγώ έχω τελέιώσει τεχνικόε νυχιών,οπότε απο νύχια είμαι οκ μόνη μου)να βρούμε αυτά τα προιόντα?

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Και που μπορούμε εμείς που δεν είμαστε του επαγγέλματος Ευάκι (αν και εγώ έχω τελέιώσει τεχνικόε νυχιών,οπότε απο νύχια είμαι οκ μόνη μου)να βρούμε αυτά τα προιόντα?

τατη σ'επιασα............. κρυφο ταλεντακι;;;;

σε μας δε λες τπτ;;;;;;;:lol::lol::lol::lol:!!!!!!

για ελα και απο'κει να τα πουμε!!!!!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

και εγω θελω να μαθω αν γινεται ευακι!!!το κακο ομως ειναι οτι εχω πολυ ευαισθητα ματια....απο θεμα ποιοτητας ειναι σιγουρα ο.κ;;;;αν μπορεις θα μου στειλεις πληροφορειες;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

αχ ,ελατε κοριτσια απαντηστε μου κατι γιατι τον τελευταιο μηνα τα θαλασσωσα λιγο και δε θελω ουτε με παιρνει να το ξανακανω

ανταυγεεις= 70

κουρεμα =17

διαιτολογος 2Χ35 = 70

Φυσικη ενισχυση νυχιων = 40

παπουτσια= 80

μαντηλι= 25

καλλυντικα =30

το συνολο πανω απο 330 ευρω!δε χωραει στον προυπολογισμο με τιποτε ,τωρα που θα παρω και μειωση με τα νεα μετρα...

Ου γινεται, να σου πω πως? (και τι κανω εγω).....βαφω μαλια μονη μου, κανω διαιτα μονη μου, νυχια φτιαχνω μονη μου, καλλυντικα ΔΕΝ χρησιμοποιω γιατι ειναι ολα χημικα. Χρησιμοποιω μονο τις αμπουλες τις eviol ΟΧΙ το καλλυντικο αλλα αυτες που ειναι για να πινονται (βιταμινη E). Τις τρυπαω και τις βαζω στην μουρη. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο για το προσωπο σου. Ε, σου εσωσα αρκετα χρηματα νομιζω. Πηγαινε και παρε ενα καλυτερο ζευγαρι παπουτσια ετσι......:lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ου γινεται, να σου πω πως? (και τι κανω εγω).....βαφω μαλια μονη μου, κανω διαιτα μονη μου, νυχια φτιαχνω μονη μου, καλλυντικα ΔΕΝ χρησιμοποιω γιατι ειναι ολα χημικα. Χρησιμοποιω μονο τις αμπουλες τις eviol ΟΧΙ το καλλυντικο αλλα αυτες που ειναι για να πινονται (βιταμινη E). Τις τρυπαω και τις βαζω στην μουρη. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο για το προσωπο σου. Ε, σου εσωσα αρκετα χρηματα νομιζω. Πηγαινε και παρε ενα καλυτερο ζευγαρι παπουτσια ετσι......:lol:

συμφωνω με το πνευμα σου, αλλα αυτο που γραφεις για τις αμπουλες δε νομιζω οτι ταιριαζει σε λιπαρα δερματα ,καθαρο λαδακι πανω σε λιπαρο δερμα νομιζω δεν ειναι οτι καλυτερο!

επισης για τα ευθραυστα νυχια έχεις -ή καποια αλλη κοπελα -καμια ιδεα γιατι όπως εγραψα η φυσικη ενισχυση δεν είναι για το βαλαντιο μου -35 ευρω καθε 20 μερες- και συν οτι δεν είναι και καλα για την υγεια ολα αυτα τα χημικα...αλλα και τα απλα σκληρυντικα δεν κανουν τιποτε, σ'εμενα τουλαχιστον

επισης πως γυμναζεστε και ποσο παει περιπου?Κάνει καμια σας τιποτε σε πιο χορευτικη κατασταση χωρις τρελλα κοστη?δεν την ψωνισα ,απλως θελω με ενα σμπαρο να χτυπησω δυο τρυγονια και να γυμναστω λιγακι και να χασω κανενα γραμμαριο αλλα και για τη δουλεια μου όσο πιο ευλυγιστη και με καλη κινηση ειμαι τοσο το καλυτερο και τωρα τελευταια εχω χασει εντελως τη φορμα μου!

κυταριτιδα....ποσες κρεμες περνεται??καντε ντουζ στις προβληματικες περιοχες με εναλλαγη ζεστου-πολυ κρυου νερου για 5 λεπτα,....μη κλεβετε.σε ενα μηνα τα ξαναλεμε...

Διαιτολόγος. Πιστεύω οτι κάθε γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να φάει για να αδυνατίσει. Εαν δεν έχεις παχυσαρκία που χρίζει προσοχής από ειδικό είμαι σίγουρη οτι μπορείς να συνεχίσεις και μόνη σου. Εαν είσαι σαν και εμένα πιθανότατα θα τον πληρώνεις για ψυχολογικούς λόγους. (πληρώνω αρα δεν θα φάω, θα με ζυγίσει την άλλη εβδομάδα κτλ.)

με καλυψες απολυτα σ αυτο το θεμα... εννοειτε πως ολοι βξερουμε τι πρεπει να φαμε και τι οχι!!!

συμφωνω με το πνευμα σου, αλλα αυτο που γραφεις για τις αμπουλες δε νομιζω οτι ταιριαζει σε λιπαρα δερματα ,καθαρο λαδακι πανω σε λιπαρο δερμα νομιζω δεν ειναι οτι καλυτερο!

επισης για τα ευθραυστα νυχια έχεις -ή καποια αλλη κοπελα -καμια ιδεα γιατι όπως εγραψα η φυσικη ενισχυση δεν είναι για το βαλαντιο μου -35 ευρω καθε 20 μερες- και συν οτι δεν είναι και καλα για την υγεια ολα αυτα τα χημικα...αλλα και τα απλα σκληρυντικα δεν κανουν τιποτε, σ'εμενα τουλαχιστον

επισης πως γυμναζεστε και ποσο παει περιπου?Κάνει καμια σας τιποτε σε πιο χορευτικη κατασταση χωρις τρελλα κοστη?δεν την ψωνισα ,απλως θελω με ενα σμπαρο να χτυπησω δυο τρυγονια και να γυμναστω λιγακι και να χασω κανενα γραμμαριο αλλα και για τη δουλεια μου όσο πιο ευλυγιστη και με καλη κινηση ειμαι τοσο το καλυτερο και τωρα τελευταια εχω χασει εντελως τη φορμα μου!

Για τα νυχια θα σου πω το εξης τραγελαφικο ........ :-D Τα ειχα παντα μακρια. Αυτο που τα εσωζε (ναι ναι) ειναι να τα βαφω με δυο τρεις στρωσεις βαφης. Δεν εσπαγαν ετσι σχεδον ποτε. Επισης υπαρχουν κατι βαφες ειδικα για νυχια που σπανε. Αλλα πρεπει να το ψαξεις πλεον δεν θυμαμαι πως λεγονται. Απο τοτε που γεννησα (βασικα και ποιο πριν γιατι σταματησα να τα βαφω) τα εκοψα ΠΟΛΥ κοντα γιατι τραυματιζα την μικρη στις αλλαγες της πανας ή οταν την καθαριζα στα ευαισθητα σημεια. Οποτε εχω πλεον παντα κοντα νυχια οποτε δεν σπανε κιολας. Βασικα η καλυτερα θεραπεια για ευθραστα νυχια ειναι να τα κοψεις κοντα......:lol::lol::lol: (οχι σοβαρα μιλαω!).... Γυμναστικη κανω χρονια....εκανα στοιβο παλια, τωρα κανω tae Bo εδω και 6 χρονια σχεδον. Μου εφτιαξε απιστευτη φυσικη κατασταση (πριν την εγκυμοσυνη) και εκανα και jogging 5 1/2 χιλιομετρα την μερα (παλι πριν την εγκυμοσυνη). Τωρα ξαναρχισα γιατι μετα απο την γεννα πηρα 12 κιλα.....:-( ΑΛΛΑ δεν πρεπει να κλεβεις. Παρε ενα ημερολογιο και σημειωνε τις μερες που κανεις γυμναστικη. Για να δεις αποτελεσμα (αν και δεν το λενε πολλοι αυτο) πρεπει να κανεις συστηματικα 5 μερες την εβδομαδα απο 40 λεπτα και πανω καθε μερα, μια ωρα ιδανικα. Υπαρχουν πολλα dvd που μπορεις να αγορασεις. Απο αεροβικη μεχρι yoga. Δες για το Tae Bo, εγω σου λεω εχει ΦΟΒΕΡΑ αποτελεσματα ειχα κανει φοβερους κοιλιακους αλλα ειχα λιωσει στην γυμναστικη. :-P Τωρα για το προσωπο δεν μπορω να βοηθησω αλλο γιατι ειλικρινα οτι αλλο εχω βαλει μου εχει κανει το προσωπο σαν αναποδο μαμοτο.....ουφ

κυταριτιδα....ποσες κρεμες περνεται??καντε ντουζ στις προβληματικες περιοχες με εναλλαγη ζεστου-πολυ κρυου νερου για 5 λεπτα,....μη κλεβετε.σε ενα μηνα τα ξαναλεμε...

Αυτο παλι ενδιαφερων ακουγεται. Το μονο που μου εδιωξε την κυταριτιδα ηταν η γυμναστικη, αλλα δεν χαλιεμαι να δοκιμασω και αυτο. Γιατι την εξαφανιζει το συγκεκριμενο την κυταριτιδα νομιζεις? Δεν καταλαβαινω πως λειτουργει. Η κυταριτιδα ειναι αποθηκευμενο λιπος. Η γυμναστικη βγαζει νοημα να την φτιαχνει αυτο πως.....? (ρωταω γιατι θελω να το δοκιμασω, μην παρεξηγηθεις).......

Επισης με τις κρεμμες κυταριτιδας προσεξτε τις. Θα παρατηρησετε οτι μειωνουν την κυταριτιδα στις πρωτες μερες και μετα ως δια μαγειας δεν κανουν τιποτα. Εχουν καφεινη μεσα η οποια δημιουργει τοπικη υπεραιματωση (προσωρινη ομως) και οπτικα δινει την εντυπωση οτι κατι εκανε. Μετα απο ενα σημειο το δερμα δεν αντιδρα πλεον στην καφεινη και βγαινει η μουφα της κρεμμας στην επιφανεια. Μεγαλη απατη η κρεμμες.....προσοχη κοριτσια.

Koριτσια,καλημερα.

Υπηρχε ενα βιβλιο,το οποιο δεν εχω ιδεα πως λεγεται και το ψαχνω χρονια,το οποιο ειχα διαβασει πως πωλειται στο amazon και εγραφε τα μυστικα των μοντελων.Ενα παραδειγμα αυτων που εγραφε ηταν οτι αντι για κρεμες καφεινης για την κυταρριτιδα τα μοντελα χρησιμοποιουν κοκκους καφε και κανουν μασαζ και ειναι ακριβως το ιδιο.

Και διαφορα αλλα tips.

Eiναι αληθεια για τις σχολες κομμωτικης και μακιγιαζ,σε φτιαχνουν ειτε με χαμηλο κοστος,ειτε δωρεαν.

A,τωρα που το θυμηθηκα.Ειναι ενα μαγαζι στην Καλλιθεα,ενα στενο πριν βγεις στην Θησεως,καθετα στην Δαβακη.Εχει βοτανα,αιθερια ελαια,κλπ και εχει ενα μειγμα ελαιων ετοιμο,για την κυταρριτιδα.Ειναι ΘΕΙΚΟ.4-5 ευρουλακια και κανει φοβερη δουλεια.

Ευακι,κανε μια καλη και πες μας καμια λεπτομερεια για τα καλλυντικα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Για φυτικά καλλυντικά υπάρχει ήδη τοπικ ME πολλές πολλές ιδέες.εγώ κάνω πχ πήλινγκ σώματος μ χοντρό αλάτι κ προσώπου ME ψιλό.

Οικονομία στα ρούχα...μπορείς να αγοράζεις "ήσυχα" κομμάτια κ να τα μεταμορφώνεισ μ διάφορα αξεσουάρ.