-
-
- 23 απαντήσεις
- 2.550 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 15.495 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 335 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 8.540 εμφανίσεις
-
- 82 απαντήσεις
- 31.941 εμφανίσεις
-
Αττικό
Από sylvienn78, in Μαιευτήρια / Κλινικές
- 455 απαντήσεις
- 108.022 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 12.492 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 5.041 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.511 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 713 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 74 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.485 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Λου 331,καλησπέρα! χρειάζομαι τη βοήθεια σας. ψάχνω χειρούργο γυναικολόγο στο νοσοκομείο του Ρίο να αναλάβει τη μητέρα μου για χειρουργίο πρόπτωσης στο τελικό στάδιο.
-
Από Vikι,Καλησπερίζω το forum από το οποίο έμαθα πολλά και ζητάω βοήθεια.
Το 2012 υποβλήθηκα σε μεγάλο χειρουργείο σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση δεν γινόταν εδώ και ο ΕΟΠΠΥ, ενέκρινε τη μεταφορά μου στο εξωτερικό αλλά με δικά μου έξοδα. Το νούμερο ήταν εξαψήφιο και τελικά σε συνεργασία με Ελληνική ομάδα γιατρών, ήρθε στην Ελλάδα ο ειδικός χειρούργος. Όλα πήγαν καλά και επιβίωσα. Φυσικά σαν οικογένεια, μείναμε ταπί και από τότε (και λόγω κρίσης) τα οικονομικά μας πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Δυστυχώς έχω προϋπάρχων πρόβλημα με ινομυώματα που επιδεινώθηκε και απαιτεί αφαίρεση της μήτρας. Αυτή τη στιγμή είναι 25 εκ και πιέζει στομάχι, έντερα, νεφρά κλπ και μου δημιουργεί πόνους και ουρολοιμώξεις.
Είμαι σε αντιπηκτική αγωγή εφ όρου ζωής, έχω ασφάλιση ΕΟΠΠΥ αλλά δεν μπορώ να πληρώσω κανένα ποσό ως αμοιβή γιατρών για την επέμβαση.
Αναζητώ γιατρό που θα αναλάβει να με χειρουργήσει σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να ζητήσει έξτρα.
Οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή.
-