Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το ένστικτο της μανούλας [φύλο παιδιού]

Recommended Posts

Οταν πήγα για τον καθορισμένο υπέρηχο στην 17η εβδομαδα η πρώτη ερώτηση του γιατρού μου ήταν "λέγε τι είναι? αγόρι ή κορίτσι"? θέλω να δω τι λέει το ενστικτό σου.

Η απάντησή μου ήταν κορίτσι γιατί από την πρώτη στιγμή αυτό πιστευα.

Και έπεσα μέσα.

Αφου είδαμε μυτούλα , χεράκια , ποδαράκια χειλάκια μου λέει "άντε μπέμπα" θα κάνεις.

Σε εσάς πόσο λειτούργεισε το ένστικτο??

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

και σε μένα λειτουργησε

παρόλο που ήθελα κοριτσάκι ήξερα ότι έχω αγόρι

δεν ήταν δλδ η επιθυμία μου που με οδηγησε να πω ότι είναι αγόρι

κάτι όμως ανεξήγητο με έκανε να είμαι απόλυτα σίγουρη :D

Εγω απο την πρωτη στιγμη το ηξερα!

Και μαλιστα πρεπει να σας πω πως και την εγκυμοσυνη μου ετσι ξαφνικα ενα πρωι περιπου την 15η μερα μολις ξυπνησα την καταλαβα.

Οσο αφορα το οτι ειναι κοριτσι το ηξερα σαν να το ηθελα περισσοτερο απο ενα αγορι, μιας και αυτο ηθελα απο παλια... Αλλα οχι το καταλαβα και δεν ηθελα και κουβεντα για το θεμα! Σαν να την περιμενα παντα!

Εγω ειχα ανεκαθεν τρελλη αδυναμια στα αγορακια και οταν εμεινα εγκυος μιλουσα για το μωρο σα να ηταν αγορι,του στυλ "μακαρι να το δουμε πρωθυπουργο (!!!) ή διασημο ποδοσφαιριστη και τετοια!!! :lol: Ομως βαθια μεσα μου ηξερα οτι θα ειναι κοριτσακι,και μαλιστα ενα βραδυ,λιγο πριν μαθουμε το φυλο,το ειδα και στον υπνο μου οτι θα εχω κορη. Και ο αντρας μου ομως,παρ' ολο που κι αυτος αναφεροταν εξ' αρχης στο μωρο σα να ειναι αγορι,ειδε στον υπνο του οτι θα ειναι κοριτσακι!!! Οταν λοιπον πηγαμε για υπερηχο για να μας πουνε το φυλο,πριν πει ο γιατρος οτιδηποτε,του κανω εγω "κοριτσακι ειναι,ετσι;" και μου λεει εκεινος "που το ξερετε,το εχετε ξαναδει σε υπερηχο;" και του λεω "δεν το ειδα στον υπερηχο αλλα στον υπνο μου!!!" :D

Οποτε ισως και να λειτουργησε το ενστικτο της μαμας!!!

:D

Διαφημίσεις

Και γω κατά βάθος το ήξερα ότι θα ήταν κορίτσι... Τώρα ένστικτο ή απλά μεγάλη επιθυμία δεν ξέρω..... :)

Μάλλον απλά έτυχε.... Πάντως και στον ύπνο μου και εγώ και ο άντρας μου όλο κοριτσάκια βλέπαμε ότι είχαμε και μερικές φορές μάλιστα έβλεπα ότι είχα μια κουκλίτσα με κοκκινωπές μπούκλες... και στις μπούκλες έπεσα μέσα.... :)

sL7ap2.png

και σε μένα λειτουργησε

παρόλο που ήθελα κοριτσάκι ήξερα ότι έχω αγόρι

δεν ήταν δλδ η επιθυμία μου που με οδηγησε να πω ότι είναι αγόρι

κάτι όμως ανεξήγητο με έκανε να είμαι απόλυτα σίγουρη :D

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.

Και μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρη οτι αν κανω δεύτερο (μακάρι να με αξιώσει ο Θεούλης) και αυτό αγόρι θα είναι.

:D:D:D

db0ip3.png

Όσοι μάθαιναν οτι είμαι έγκυος έλεγαν οτι θα κάνω αγόρι.ΟΛΟΙ όμως!

Οι δικοί μας, στη δουλειά, οι φίλοι...όλοι.

Μέσα μου αισθάνομαι έντονα οτι είναι κοριτσάκι,δεν ξέρω γιατί.

Αυτή την εβδομάδα θα πάμε στη γιατρό κι ελπίζω να φαίνεται!

Οπότε θα σας πω αν το ένστικτό μου θα βγει αληθινό! :lol:

Όσοι μάθαιναν οτι είμαι έγκυος έλεγαν οτι θα κάνω αγόρι.ΟΛΟΙ όμως!

Οι δικοί μας, στη δουλειά, οι φίλοι...όλοι.

Μέσα μου αισθάνομαι έντονα οτι είναι κοριτσάκι,δεν ξέρω γιατί.

Αυτή την εβδομάδα θα πάμε στη γιατρό κι ελπίζω να φαίνεται!

Οπότε θα σας πω αν το ένστικτό μου θα βγει αληθινό! :lol:

Σου εύχομαι η επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί!!!!!!

Και μένα στην πρώτη εγκυμοσύνη όλοι μου έλεγαν ότι θα είναι αγορι, οι πιο μεγάλες σε ηλικία έκαναν όλα αυτά τα μαγικά που υποτίθεται σου βγάζουν σίγουρο αποτέλεσμα, όμως η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη: εγώ θα κάνω κορίτσι όπως και έγινε :D:D:D:D

Κλάψ,τελικά δεν θα είμαι καλή μάνα ούτε ένστικτο ούτε τίποτα :cry: Ο άντρας μου πάλι από την αρχή ήξερε οτι ήταν μπέμπα το μωράκι μας :cry::cry: Πάντως είμαι πολύύύύύύύύύ χαρούμενη που θα κάνουμε μια μπεμπούλα :P:P

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν λέγεται ένστικτο ή όχι... πάντως και στις δύο εγκυμοσύνες ήξερα ότι θα είναι κόρες...

Κατι μου λέει ότι η τρίτη θα φέρει τον γιό αλλά λέω να μην το πω παραέξω και αρχίσουν οι γιαγιάδες να ρωτάνε πότε θα κάνω τρίτο παιδί...

Κι εμένα λειτούργησε το ένστικτο και ήθελα το πρώτο να ναι κορίτσι και το ένιωθα..πρώτα ο θεός γερό να ναι βέβαια το δεύτερο θα ήθελα να είναι αγοράκι..όχι ότι θα στεναχωρεθώ αν είναι πάλι κορίτσι..

Διαφημίσεις

εγω κοριτσακια δεν θελω να μαθω το φυλλο του παιδιου οταν με το καλο μεινω εγκυος...

αν κ εχω ενστικτο οτι θα ειναι αγορακι.. :lol:

θελω να βγει ο γιατρος στον αντρα μου κ να του πει...

να σας ζησει ο/η ...........

ο αντρας μου λεει οτι θελει να ξερει αλλα εγω δεν θελω...

ελπιζω να τον πεισω μεχρι τοτε..

το ελπιζω...

εχω βαψει το ενα παιδικο δωματιο γαλαζιο κ μπλε...απο ενστικτο

αν κ θελω κοριτσακι..

ετσι δεν θα μαθω τιποτα 9 μηνες κ οταν γεννησω θα μου κανω εκπληξη..

ετσι λεω τωρα...οταν ερθει εκεινη η ωρα εδω θα ειμαστε κ θα σας πω.. :lol::lol::lol:

Πάντως κι εγώ κοριτσάκι ήθελα αλλά το ένστικτό μου έλεγε αγοράκι.Και όταν μιλούσα για το μωρό, χωρίς να το καταλάβω το αποκαλούσα ...τον, του, κλπ. Όταν το είδε ο γιατρός με ρώτησε τι πιστεύω ότι είναι και του είπα τα παραπάνω. Μου είπε πως το ένστικτο την μάνας δύσκολα πέφτει έξω. Είναι αγοράκι και το επιβεβαίωσαν και τα αποτελέσματα της αμνιοκέντησης.

oIKlp2.png

από ενστικτό πάντως κι εγώ καλά πάω...

από την πρώτη στιγμή και ένιωσα πως είμαι έγκυος (πρίν ακόμη έχω καθυστέρηση) αλλά και το ότι θα κάνω αγόρι το ένιωθα! :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εμένα η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα,της έλεγε ο γιατρό ότι θα βγω αγοράκι.Αλλά βγήκα κοριτσάκι.Απορώ τα..."μπαλάκια" που μου τα έβλεπε ο doctor! :lol::lol:

Βρε κοριτσι εχω μια απορια!

Ποσο χρονων εισαι?Υπηρχαν υπερηχοι τοτε που ησουν εμβρυο? :oops:

Εμενα παντως ο γιατρος εβαζε στην κοιλια της μαμας μου ενα σαν χωνι με το οποιο ακουγε την καρδια μου (μιλαμε για το 1973) και απο εκει ειχε συμπερανει οτι ημουν αγορι και μαλιστα ηταν κατηγορηματικος ενω ο μπαμπας μου επεμενε οτι ημουν κοριτσι...Τελικα ο μπαμπας μου ΝΙΚΗΣΕ :lol::lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Παντως μου κανει εντυπωση που οι περισσοτερες στην αρχη θελατε κοριτσακι!!! Καταρριπτεται ο μυθος που θελει τις γυναικες να θελουν σαν τρελλες γιο!!! Εγω παντως περασα μεγαλο ψυχολογικο ζορι σχετικα με το φυλο,σιγουρα καποιες θυμαστε τι βλακειες εγραφα οταν εμαθα οτι ειναι κοριτσακι,βλακειες για τις οποιες περισσοτερο ευθυνονταν οι τρελλαμενες ορμονες της εγκυμοσυνης και για τις οποιες ντρεπομαι πολυ εκ των υστερων. Δεν παυω βεβαια να εχω φοβερη αδυναμια στα αγορακια,αλλα το κοριτσακι μου ειναι τωρα ολος μου ο κοσμος!!! :D:D:D

κι εμένα όλοι μου λεγανε ότι θα κάνω αγόρι. μάλιστα με το που άρχισα να ανακοινώνω ότι είμαι έγκυος, όλοι λέγανε με μια σιγουριά¨" άντε με το καλό κι ο μπέμπης"

όλοι. στη δουλειά και από το σόι του άντρα μου ειδικά, το είχαν σίγουρο!

εγώ λοιπόν από μόνη μου έλεγα " και που το ξέρετε όλοι??? κοριτσάκι θα είναι"

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ -ΕΛΕΓΑΝ!!!

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

και τελικά περιμένω κοριτσάκι. πάντως επειδή ήθελα πάντα κοριτσάκι σαν τρελή, δεν το είχα ΄δεσει και κόμπο, ώστε ότι και να ήτανε να μην μου αλλάξει η εικόνα.

δεν ξέρω αν ήταν ένστικτο ή επιθυμία, αλλά εγώ έλεγα " αν κάνω κόρη..... κλπ"

1Iik.png