Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυριζω πισω στην δουλεια μου......SOS....

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Αρχες Μαρτιου γυριζω στην δουλεια μου, μετα την 6μηνη αδεια απο τον ΟΑΕΔ. Εγω και ο αντρας μου ζουμε μονοι στην Αθηνα και δεν εχω ανθρωπο να μου κρατησει την μπεμπα μου. Ο χρονος αδειας τελειωνει και ακομα δεν εχουμε καταληξει τι θα γινει :( .Ενα σεναριο ειναι να ζητησω στον εργοδοτη μου να με απολυσει μηπως και μπω στον ΟΑΕΔ και ετσι θα εχουμε καποια χρηματα και απο μενα αλλα και θα μπορω να μεγαλωσω το μωρο μου μονη μου. Μηπως γνωριζει καποια-ος απο εσας αν μπορει να με απολυσει? Η μικρη μου τοτε θα ειναι 9 μηνων...............

Διαφημίσεις

Μαλλον θα πρεπει να βρεις καποια αλλη λυση κοριτσι μου γιατι ακουσα οτι στον οαεδ δεν πληρωσαν αυτο το μηνα κανεναν γιατι δεν ειχαν χρηματα!

Αν δεν κανω λαθως δεν μπορει να σε απολυσει πριν τον χρονο αλλα αν το κανει και εσυ δεν πας στην επιθεωρηση εργασιας δεν τρεχει τιποτα!

Ποιος τα ψαχνει στην Ελλαδα.....

9newp3.png8dIOp3.png

Το προβλημα μου ειναι μεγαλο.Δεν εμπιστευομαι κανεναν να μου κρατησει τηνμπεμπα εκτος απο την μαμα μου, ομως ειναι εκτος Αθηνων και δεν μπορω να την ξεσπιτωσω για να ερθει κοντα μας.

Μακαρι να μπορει να με απολυσει.Δεν θελω να τον παω σε καμια επιθεωρηση εργασιας ουτε θελω αποζημιωση. Θελω να μεγαλωσει λιγο ακομα το μωρο μαζι μου αλλα και να εχω καποια λεφτα (απο τον ΟΑΕΔ) για να μην ζοριστουμε πολυ οικονομικα.

Το προβλημα μου ειναι μεγαλο.Δεν εμπιστευομαι κανεναν να μου κρατησει τηνμπεμπα εκτος απο την μαμα μου, ομως ειναι εκτος Αθηνων και δεν μπορω να την ξεσπιτωσω για να ερθει κοντα μας.

Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!

Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται γιατι με τετοια ανεργια δεν ειναι οτι καλυτερο να αφησεις μια δουλεια αλλα απο την αλλη αν δεν εχεις λυση για να αφησεις το μωρο σου......απλα σε οτι αποφασισεις καλυτερα μην στηριχτεις στο επιδομα του οαεδ γιατι στην οικονομια παμε απο το κακο στο χειροτερο!

Αν τα βγαζετε περα χωρις την δουλεια σου τοτε καλυτερα να μεγαλωσεις το παιδακι σου μονη σου και οπως εσυ θελεις!

Αν παλι πρεπει να πληρωνεις γυναικα ενοειτε να αφησεις την δουλεια σου!!!!

Γιατι θα δουλευεις για την γυναικα!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Δουλευω στον ιδιωτικο τομεα σε γραφειο.Το αφεντικο μου περιμενει πως και πως να γυρισω.Πιστευει πως θα του ανεβασω τον τζιρο στην εταιρια.Με εκτιμα πολυ και τελευταια που συζητησαμε μαζι μου ειπε πως δεν προκειται να βρω γυναικα για την μπεμπα και πως ειναι πολυ δυσκολο.Οντως ειναι πολυ δυσκολο.Μιλησα με ολους τους παιδικους σταθμους του Παγκρατιου (εδω μενουμε) και αφησα στοιχεια να με ειδοποιησουν.Με φοβισαν λεγοντας μου να ζητησω ποινικο μητρωο και εξετασεις για την υγεια οποιας θα ερθει στο σπιτι για το μωρο μου.Οταν με πηρε μια κυρια τηλ. μετα απο λιγο εβαλα τα κλαματα.Ειναι πολυ μωρο ακομα για να το αφησω...........

Κοιτα μια γυναικα απ'οτι ξερω θελει 700-800 ευρω. Αν ειναι να μου μενουν 200-300 ευρω δεν αξιζει την ταλαιπωρια κανενας μας.Δεν νομιζω να παιρνω τα μπονους που επαιρνα απο την δουλεια μου λογω της κρισης. Οι πωλησεις πανε κατα διαολου.

Γαριδουλα δικαιουσε βασει νομου 3 1/2 μηνες αδεια ανευ αποδοχων που ειναι υποχρεμενο ο εργοδοτης να σου την δωσει. αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω τον νομο. βεβαια δεν θα πληρωνεσαι απο πουθενα αλλα μετα απο 3 1/2 μηνες που θα εχει χρονισει το παιδακι σου μπορεις να το στειλει σε βρεφονηπιακο σταθμο και να σου μεινει και ηδουλεια γιατι μπορει μετα να μετανιωσεις που εχασες την δουλεια σου...

Ασε που δε μπορεί να σε απολύσει αν δεν κλείσεις χρόνο από την ημερομηνία που γέννησες.

Αν μπορείς πάρε τους 3,5 μήνες γονική άδεια άνευ αποδοχών και στο ενδιάμεσο ψάξε για γυναίκα. Εγώ βρήκα με 500, δεν είναι στάνταρ τα ποσά που ζητάνε. Αν έχεις και καμιά γειτονισσα που εμπιστεύεσαι να της πεις να ρίχνει μια ματιά. Τι να κάνουμε, όλες τα περάσαμε. Δυστυχώς δε βγαίνει αν δουλεύει μόνο ένας... :(

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω.Μετα τους 3,5 μηνες μπορει να με απολυσει? MALISOULA στειλε μου τον νόμο οπωσδηποτε.Και βεβαια δεν θελω να χάσω την δουλεια μου.Εχω επενδυσει τα παντα εκει.

Καλησπερα, με καθε επιφυλαξη αλλά νομιζω πως υστερα από συννενοηση με τον εργοδοτη σου θα μπορούσε να σε απολύσει, απλά πρεπει να υπογράψεις οτι δεν εχεις απαιτησεις και προφανως οτι εχεις λαβει μια αποζημιώση που δεν θα παρεις πότε (απο σχετικη αποζημίωση που ειχα παρει στο παρελθόν, ξερω οτι δεν είχα φορολογηθει γι΄αυτο το ποσό). Δεν νομιζω οτι απαγορευεται η απολυση πριν το ετος απλά ειναι σοβαρα μεγαλυτερο το ποσο της αποζημιωσης. Και παλι με καθε επιφυλάξη... Θα μπορουσες να κανεις μια ερωτηση απλης ενημερωσης στην επιθεωρηση εργασιας χωρις περισσοτερα στοιχεια. Παντως εαν ισχυει αυτο με τους 3,5 μήνες ειναι πολυ καλυτερη λύση και νομιζω οτι και ο εργοδότης σου θα προτιμησει να πας λιγο αργοτερα απ΄οτι καθόλου, χωρια που δεν τιθεται θεμα κόστους γι'αυτόν. Σου ευχομαι καλη τυχη, και γω στην ιδια κατασταση είμαι:(.Επιστρεφω σε 2 εβδομάδες στην δουλεια, ευτυχώς έχω βρει μια κυρία που φαινεται εμπιστοσύνης από το φιλικό μου περιβαλλόν αλλά οπως και να έχει, όποια και να είναι δεν θα είμαι εγω! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Ευχαριστω karamelenia.Υπομονή και σε σενα αφου βρηκες απ΄το φιλικο σου περιβαλλον αυτη την κυρια ολα θα πανε καλα.Με το καλο να γυρισεις στην δουλεια σου και ολα θα μπουν στον σωστο δρομο.Καλη τυχη και σε σενα...............

θα σου τον στειλω αυριο απο το γραφειο.

Α) βασικα μπορεις και να παρετηθεις και σε συννενοηση με το λογιστηριο της Επιχειρησης που δουλευεις να σε κολησει καποιος εργοδοτης δυο - τρια ενσημα μετα απολυση και να παρεις ταμειο

β) να μην επιστρεψεις στην δουλεια αλλα να πληρωσεις τα ενσημα που θα σε κολλησει για αυτους τους 3 μηνες και να υπογραψεις εικονικα οτι πληρωθηκες (μισθο) και μετα να σε απολυσει . θα εχεις κλεισει χρονο

γ) αυτο που σε προτειναν παραπανω να υπογραψει χαρτι οτι δεν θα διεκδικησεις αποζημιωση κτλ δεν ξερω αν γινετε αλλα το λογιστηριο σιγουρα θα ξερει, βεβαια κανει μπαμ οτι ειναι εικονικη απολυση

και δ) ειναι η προηγουμενη λυση με την αδεια ανευ αποδοχων , μετα απο το χρονο μπορει να σε απολυσει αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι να μην χασεις την δουλεια σου και αφου γινει ενος χρονων να το στειλεις βρεφονηπιακο σταθμο, θα ειναι και καλοκαιρι οποτε δεν θα εχει και ιωσεις...

δικη σου ειναι φυσικα η αποφαση αλλα και σε ταμειο να βγεις τωρα για ενα χρονο θα το παιρνεις, μετα τι θα κανεις? θα βρεις δουλεια που να σε ενδιαφερει?

βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν ειμαι στην θεση σου και εχω κοντα και μαμα και πεθερα οποτε τα εχω αλλιως στο μυαλο μου..

5.5 Γονική άδεια

Ο εργαζόμενος δικαιούται γονική άδεια εφόσον έχει συμπληρώσει ένα χρόνο εργασίας σε εργοδότη που απασχολεί τουλάχιστον 50 άτομα και ο άλλος γονιός εργάζεται.

Σ' αυτή την περίπτωση δικαιούται να πάρει άδεια μέχρι να συμπληρώσει το παιδί ηλικία 3 ετών. Η άδεια είναι χωρίς αποδοχές και η διάρκειά της μπορεί να φθάσει έως 3,5 μήνες για κάθε γονέα. Δικαιούται για το χρόνο αυτό να συνεχίσει την ασφάλισή του αλλά καταβάλλοντας το σύνολο των εισφορών.

Αδεια για επίσκεψη στο σχολείο των παιδιών: Όταν έχει παιδιά μέχρι 16 ετών που παρακαλουθούν μαθήματα βασικής ή μέσης εκπαίδευσης, μπορεί να απουσιάζει ορισμένες ώρες ή ολόκληρη την ημέρα από την εργασία του για να επισκεφθεί το σχολείο των παιδιών. Η άδεια είναι με αποδοχές και φτάνει συνολικά μέχρι 4 ημέρες το χρόνο.

Παιδιά με ειδικές ανάγκες: Οι γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες δικαιούνται μειωμένο ωράριο κατά 1 ώρα την ημέρα, με αντίστοιχη μείωση των αποδοχών. Προϋπόθεση είναι να εργάζονται σε επιχείρηση με τουλάχιστον 50 άτομα.

Αδεια λόγω ασθένειας μελών της οικεγένειας: Στην περίπτωση ασθένειας εξαρτώμενων μελών της οικογένειας, ο εργαζόμενος δικαιούται άδεια άνευ αποδοχών μέχρι 6 εργάσιμες ημέρες κάθε ημερολογιακού έτους. Εξαρτώμενα πρόσωπα είναι: παιδιά μέχρι 16 ετών ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας που πάσχουν από βαρειά ασθένεια ή αναπηρία και δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

http://www.somtechnik.gr/Pravo/Adeies.htm#5.5

ΥΓ. Γιατι δεν ζητας το μειωμενο σαν ισοχρονη αδεια 3,5 μηνων? Σε αυτο βεβαια πρεπει να ειναι συμφωνος και ο εργοδοτης (γιατι σε πληρωνει γι αυτο το διαστημα) .

4. ΑΔΕΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (άρθρα 8 & 9 ΕΓΣΣΕ/24.5.2004, άρθρο 6 ΕΓΣΣΕ/15.4.2002)

Οι μητέρες εργαζόμενες δικαιούνται, για χρονικό διάστημα τριάντα (30) μηνών από την λήξη της άδειας λοχείας, δηλαδή 9 εβδομάδες μετά τον τοκετό, είτε να προσέρχονται αργότερα είτε να αποχωρούν νωρίτερα κατά μια ώρα κάθε ημέρα. Εναλλακτικά, με συμφωνία του εργοδότη, το ημερήσιο ωράριο των μητέρων μπορεί να ορίζεται μειωμένο κατά δυο (2) ώρες ημερησίως για τους πρώτους δώδεκα (12) μήνες και σε μία (1) ώρα για έξι (6) επιπλέον μήνες. Το μειωμένο ωράριο δικαιούται η μητέρα με αίτησή της να το ζητήσει εναλλακτικά ως συνεχόμενη ισόχρονη άδεια με αποδοχές, εντός της χρονικής περιόδου κατά την οποία δικαιούται μειωμένου ωραρίου για τη φροντίδα του παιδιού. Η εναλλακτική χορήγηση της άδειας προϋποθέτει συμφωνία του εργοδότη και χορηγείται εφάπαξ ή τμηματικά.Την άδεια απουσίας για λόγους φροντίδας του παιδιού, δικαιούται και ο πατέρας εφόσον δεν κάνει χρήση αυτής η εργαζόμενη μητέρα, προσκομίζοντας στον εργοδότη του σχετική βεβαίωση του εργοδότη της μητέρας του παιδιού. Το δικαίωμα καθυστερημένης προσέλευσης ή πρόωρης αποχώρησης της μητέρας και εναλλακτικά του πατέρα για τη φροντίδα του παιδιού έχουν και οι θετοί γονείς παιδιού ηλικίας έως έξι (6) ετών, υπό τους ίδιους ως άνω όρους των φυσικών γονέων και χρονική αφετηρία την υιοθεσία. Την άδεια φροντίδας παιδιού δικαιούνται και οι άγαμοι γονείς.

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=57308

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

ειναι ο Ν.2639/1998 αρθ. 25 όπου αναγράφει τα ΄παραπανω που σου εστελε η elenik

Άρθρο 25 - Γονική άδεια ανατροφής

Η παράγραφος 1 του άρθρου 5 του ν.1483/1984 (ΦΕΚ 153 Α) αντικαθίσταται ως εξής:

"1. Ο γονέας που έχει τις προϋποθέσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 1 και έχει συμπληρώσει ένα (1) χρόνο εργασίας στον ίδιο εργοδότη δικαιούται να λάβει γονική άδεια ανατροφής του παιδιού, στο χρονικό διάστημα από τη λήξη της άδειας μητρότητας μέχρις ότου το παιδί συμπληρώσει ηλικία τριών και μισό (3 1/2) ετών. Η άδεια αυτή είναι χωρίς αποδοχές, η διάρκεια της μπορεί να φθάσει τους τρεις και μισό (3 και 1/2) μήνες για κάθε γονέα και δίνεται από τον εργοδότη, με βάση τη σειρά προτεραιότητας των απασχολούμενων στην επιχείρηση για κάθε ημερολογιακό έτος.

Οι ρυθμίσεις της παρούσας παραγράφου ισχύουν και για τους απασχολούμενους στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η καταγγελία της σύμβασης εργασίας, που γίνεται εξαιτίας της άσκησης του δικαιώματος για λήψη γονικής άδειας ανατροφής, είναι άκυρη."

**** αλλα οπως ειπε η elenik μπορεις να παρεις το μειωμενο σε ισοχρονη αδεια 3,5 μηνων απλα επειδη θα πληρωνεσαι κανονοκα μπορει να μην το δεχτει γενικα πηγαινε και συνεννοησου μαζι του αμεσα ωστε να βρειτε μια λυση απο κοινου!!!

αχ, Γαριδουλα μου πως σε καταλαβαινω. τα ιδια περναω κι εγω που γυρναω αρχες Μαιου. Δεν ξερω τι να κανω. εχω σκεφτει να ζητησω την αδεια ανευ αποδοχων και την αδεια του 10 και να επιστρεψω Σεπτεμβρη, αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι θα αντιμετωπισω σε αντιδραση οταν το πω στο αφεντικο μου αλλα και οταν επιστρεψω τελικα τι αντιμετωπιση θα εχω. Εμενα η μαμα μου εργαζεται, η πεθερα μου εχει προσφερθει να βοηθησει, αλλα ειναι μεγαλη και μενει και μακρια, οποτε σκεφτομαι τη λυση της κοπελας. Εμεις, τα ψιλοβγαζουμε περα με το μισθο του αντρα μου, αλλα ετσι οπως ειναι η κατασταση στην αγορα εργασιας, σκεφτομαι, αν γινει καμια στραβή με τη δουλεια του, τι κανουμε αν εχω σταματησει κι εγω. Εχουμε και δανειο για την αγορα του σπιτιου. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...

CYaip2.png

Ολα χαλια........................Λες και εχουμε κανει κανενα εγκλημα.Παιδι καναμε δεν θελω να την αφησω.Απ'την αλλη ενας μισθος ειναι ενας μισθος.Επισης η ξενη κοπελα ειναι ξενη.Ποιος θα μπουσουλαει με την μπεμπουλα μου?Ποιος θα την γλυκονανουριζει?Ποιος θα την ταϊζει και θα την χαϊδευει?Εκανα λαθος που εκανα μωρακι?Οχι με τιποτα.Θελω να εχω μια ομορφη και υγειη οικογενεια.Αμαν αυτο το κρατος.Ειμαστε απο τα κρατη που ειναι για φτησιμο............Στην Φιλανδια που ζει μια γνωστη μου και δουλεια σου βρισκουν και το παιδι σου μεγαλωνεις ανετα και και και...Βρε κοριτσια δεν θελω να χασω την δουλεια μου αλλα ουτε και το παιδι μου.Μπουμπουκακι μου σε λατρευω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Εγώ τις πήρα ΟΛΕΣ τις άδειες που είχα δικαίωμα δόξα τον θεό δεν είχα πρόβλημα. Το μωρό ήταν πολύ πρόωρο και κανένας δεν το αναλάμβανε ούτε γιαγιά! Τώρα τον Απρίλη όμως και πάλι θα πρέπει να γυρίσω ....η μεγάλη θα πηγαίνει στον παιιδικό και μετά στην γιαγιά και για τον μικρό μάλλον θα πρέπει να ψάξω να βρω γυναίκα....και εγώ θα σχολάω αργά ...και τι θα γίνεται ούτε θέλω να το σκεφτώ !!

Κορίτσια αυτό το διάστημα που περνάτε είναι το πιο δύσκολο πιστεύω. Όμως μην απογοητεύεστε γιατί είναι για λίγους μήνες. Προσπαθήστε να βρείτε μια γυναίκα (ξέρω είναι πολύ δύσκολο), αλλά όταν γίνει πάνω κάτω 2 χρονών θα μπορέσετε να τα στείλετε παιδικό. Η δουλειά είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους, όχι μόνο οικονομική. Τώρα ίσως σας φαίνεται βουνό, αλλά σε πολύ λίγο χρόνο θα διορθωθούν τα πράγματα και θα το συνηθίσετε και εσεις. Το πιο δύσκολο είναι ξεπεράσουμε τις τύψεις στο πως θα τα αφήσουμε. :roll:

74Qtp3.png2SeRp3.png

αυτο σκεφτομαι κι εγω. Δουλευω απο 18 χρονων και η αληθεια ειναι οτι στο σπιτι βαριεμαι λιγακι. Ποσο πια να μιλας με ενα μωρο 6 μηνων. Και ευτυχως ειναι και καλοβολη, και καθεται και μονη της στο παρκο, και στο καθισματακι της και εγω κανω καμια δουλεια, και λιγο στο ιντερνετ χαζολογαω. Ετσι το εχω σκεφτει κι εγω. στα 2 παιδικο. Το συναισθηματικο ειναι το πιο δυσκολο γιατι 9 μηνες με τη μικρη (οταν θα γυρισω) ειναι μεγαλο διαστημα και την εχω συνηθισει τοσο πολυ. πως θα αντεχω να τη βλεπω 4 ωρες την ημερα μετα (γιατι 9 η ωρα τη βαζω για υπνο)

CYaip2.png

Αυτές τις 4 ώρες και το ΣΚ τις ρουφάς, ασχολείσαι μόνο μαζί του και έχεις περισσότερο κέφι για να το κάνεις, γιατί το έχεις πεθυμήσει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά προσωπικά θα τρελαινόμουν αν ήμουν όλη μέρα στο σπίτι. Καλό είναι για ένα διάστημα, αλλά μετά με πιάνει κάτι σε ψυχοπλάκωμα. (είναι και γκρινιάρες οι κόρες μου). Όταν μαζευόμαστε σπίτι έχουμε όλοι να πούμε πως περάσαμε τη μέρα μας, να παίξουμε με τα παιχνίδια μας που τα πεθυμήσαμε, να διαβάσουμε για την επόμενη και όταν τα ζουζούνια κοιμηθούν, λίγο τακτοποίημα και μαγείρεμα για την επόμενη. Μετά συντροφιά με το έταιρο ήμισυ και μετά νάνι. Σίγουρα όταν είσαι σπίτι είναι πιο ήρεμο το πρόγραμμα, αλλά μόνο που σκέφτομαι τη μικρή μου που είναι εντελώς ζουζούνι, να πρέπει να την απασχολώ συνέχεια για να μη βαριέται και γίνεται ταλιμπάν κουράζομαι ψυχολογικά.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Κορίτσια αυτό το διάστημα που περνάτε είναι το πιο δύσκολο πιστεύω. Όμως μην απογοητεύεστε γιατί είναι για λίγους μήνες. Προσπαθήστε να βρείτε μια γυναίκα (ξέρω είναι πολύ δύσκολο), αλλά όταν γίνει πάνω κάτω 2 χρονών θα μπορέσετε να τα στείλετε παιδικό. Η δουλειά είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους, όχι μόνο οικονομική. Τώρα ίσως σας φαίνεται βουνό, αλλά σε πολύ λίγο χρόνο θα διορθωθούν τα πράγματα και θα το συνηθίσετε και εσεις. Το πιο δύσκολο είναι ξεπεράσουμε τις τύψεις στο πως θα τα αφήσουμε. :roll:

συμφωνω απολυταααα.....

Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις....Όλες έχουμε περάσει λίγο πόλυ από την θέση σου...Αχ!!!αυτές οι τύψεις....Σκεψου το όμως καλά. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύ πιο δύσκολο σήμερα να βρει κάποιος δουλειά.Συμφωνω με όλες τις κοπέλες σε όσα σου λένε...Κάνε υπομονή, και σε λίγο καιρό θα τα βλέπεις με άλλο μάτι......Δεν είσαι η μόνη που πρέπει να πάρεις σκλήρες αποφάσεις αλλά σκέψου το αύριο....Και έτσι για να σου πω και τη δικιά μου μεγάλη απόφαση.....(κουβεντα να κάνουμε...)άφησα τα παιδιά μου και πήγα για δουλεια και τα έβλεπα μόνο σαββατοκύριακο......άσε πολύ πίκρα κάθε μέρα έκλεγα,είχα πάθει μελανχολία ......

• 11 months later...

κοριτσια εγω γυριζω στην κ@λοδουλεια μου σε 35 μερες...............κ ειμαι χειροτερα κ απτην λοχεια..............πολυ χαλια

τυψεις .............κλαμα.............καταθλιψη ...............

αν παραιτηθω δεν θα βγαινουμε οικονομικα. παλεβω μεσα μου ν ατο χωνεψω δεν ξερω πως θα τα καταφερω

ο νομος παντως αλλαξε κ μπορει να σε απολυσει σε 15 μηνες απτην μερα που γεννησες......το γνωριζετε αυτο?????

88M1p3.png6KAgp2.png