Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετα απο εναμιση μηνα κολικους??????

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα εχω ενα μπεμπη που στις 24 του μηνος κλεινουμε 2 μηνων μεχρι τωρα ποτε δεν με ταλαιπωρησε με το θεμα υπνου απο πονους βεβαια γιατι ηταν απο νεογεννητο ξενυχτις αλλα εδω και δυο εβδομαδες σφιγγεται συνεχεια ο κακομοιρης μου και γινεται κατακοκκινος για λιγα λεπτα και μετα οκ,να σημειωσω οτι μεχρι τωρα ειχαμε τρελα

α αερια και ηταν πολυ χαρουμενος μεχρι πριν απο 2 εβδομαδες τον περνει ο υπνος και ανα 15 λεπτα ξυπναει απο το σφιξιμο ο κακομοιρης κακακια κανει κανονικα 3-4 φορες την ημερα,εχτες κοιμηθηκαμε σερι 2 ωρες και οι δυο επιτελους στον καναπε για να τον εχω ξαπλωμενο στο στηθος μου....δεν θηλασα καθολου και ειναι προωρακος γεννησα μια εβδομαδα πριν μπω στον εννατο!!!πινουμε frizolac!τι να φταιει αραγε τωρα????sorry για το μεγαλο τοπικ!:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Συνηθως οι κολικοι μπορουν να κρατησουν εως 3μηνο. Εμεις ξεμπερδεψαμε γρηγορα. Η μικρη ξεκινησε κολικους 10 ημερων και 40 ημερων τελειωσαμε. Μηπως τα κακακια του μπεμπη σου ειναι σκληρα και γι'αυτο σφιγγεται?

καθολου σφιχτα ισα ισα ειναι καταπληκτικα....χα χα χα:D:D:D αλλα ειμαι περιεργη γιατι εχουμε περασει τις σαραντα μερες και εχω ακουσει οτιαν δεν εμφανισει κολικους μεχρι τις 40 μερες μετα δεν κανει!

εμάς οι κολικοι κράτησαν εως τους 6 μήνες-8.....

και μας έσωσε το Infacolic ρώτα τον παιδιατρο σας αν σας αφήνει να το δώσετε!

Δεν ειναι φάρμακο φάρμακο, ειναι φυτικό και στις οδηγιες έλεγε οτι επιτρεπεται και αν το πιει ολο το μπουκαλι δεν υπάρχουν παρενέργειες!

Εμεις ειχαμε κολικους απο την 15 μερα εως τελος του 3 μηνα πραγματικα αυτες τις μερες δεν προκειται να τις ξεχασω ποτε και εμας το infacolic μας εσωσε πραγματικα!!!!

Ευχομαι να περασουν οι κολικοι σας γρηγορα!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα εχω ενα μπεμπη που στις 24 του μηνος κλεινουμε 2 μηνων μεχρι τωρα ποτε δεν με ταλαιπωρησε με το θεμα υπνου απο πονους βεβαια γιατι ηταν απο νεογεννητο ξενυχτις αλλα εδω και δυο εβδομαδες σφιγγεται συνεχεια ο κακομοιρης μου και γινεται κατακοκκινος για λιγα λεπτα και μετα οκ,να σημειωσω οτι μεχρι τωρα ειχαμε τρελα

α αερια και ηταν πολυ χαρουμενος μεχρι πριν απο 2 εβδομαδες τον περνει ο υπνος και ανα 15 λεπτα ξυπναει απο το σφιξιμο ο κακομοιρης κακακια κανει κανονικα 3-4 φορες την ημερα,εχτες κοιμηθηκαμε σερι 2 ωρες και οι δυο επιτελους στον καναπε για να τον εχω ξαπλωμενο στο στηθος μου....δεν θηλασα καθολου και ειναι προωρακος γεννησα μια εβδομαδα πριν μπω στον εννατο!!!πινουμε frizolac!τι να φταιει αραγε τωρα????sorry για το μεγαλο τοπικ!:confused:

Οι κολικοι ξεκινανε κατα μεσο ορο αναμεσα στις 2-4 βδομαδες. Μπορει νωριτερα μπορει αργοτερα. Κρατουν παλι κατα μεσο ορο 3 μηνες μπορει λιγοτερο καποιες φορες πολυ περισσοτερο. Δεν μου κανει εντυπωση το δικο σου. Εμεις ευτυχως δεν περασαμε καθολου. Ελπιζω να ησυχασετε συντομα. Η κουμπαρα μας εχει δυδιμα και περνανε και τα 2 κολικους ταυτοχρονα.....δραμα η κατασταση. :-(:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Γειά σου!Εμένα ο μπέμπης μου είναι τώρα 39 ημερών και αρχικά που έπινε φριζολάκ είχε και αυτός κολικούς.Του αλλάξαμε το γάλα και πίνει το μιλούπα το εξτρα κερ που είναι γι αυτό το πρόβλημα και μετά από 2-3 μέρες το μωρό ηρέμησε...Αλλαξε του και εσύ γάλα και ακούμπα του ζεστά πανάκια στην κοιλίτσα όταν πονάει για να του περνάει,,,Πριν του αλλάξεις το γάλα καλό είναι να ενημερώσεις και τον παιδίατρό σας..

labc81

kalimera, i dikia mu kori ksekinise me kolikus otan itan 15 imeron kai kratisane mehri 50 imeron peripu. urliaze jia peripu 2 ores astamatita kai kate mera peripu tin idia ora apo tis 5 apojewma mehri tis 7 .... asta perasame martirio ,alaksame polla galata afto to diastima jiati mas ewgale kai alergija stin proteini galaktos kai atopiki dermatitida kai ksinotane fowera .parepiptontos oti itane sto emporio jia kolikus to ehume dokimasi infacolic gripe water maratosporo alla den woitisane . tora imaste 3,5 minon kai imaste poli kala .ipomoni pandos se oles manules.....pernane kapia orea mera

Πω πω βρε κοριτσια ειναι δραματικη η κατασταση με αυτους τους κολικους να το βλεπεις να υποφερει και να ξερεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα,εχτες απο τις εξι το πρωι μεχρι τις εντεκα δεν σταματησε το κλαμα!τι τον ξαναταισα μηπως πειναγε τιποτα,μονο το μπανιο τον ηρεμησε καπως αλλα και αυτο για κανα εικοσαλεπτο και απο εκει που εκανε κανονικα κακα του(τρεις φορες την ημερα)τωρα κανει μια,τι να πω να ειναι κατι αλλο?????ενω αεριζοταν κανονικα τωρα και γι αυτο σφιγγεταιο κακομοιρης,πηρα τον γιατρο και μου ειπε δεν σου δινω φαρμακα και ματζουνια γιατι δεν κανουν τιποτα το μονο που μου ειπε ειναι αν μπορω να περιμενω καμια εβδομαδα που θα κλεισει 2 μηνων μηπως σταματησουν αλλιως να του αλλαξω γαλα και να του παρω το φριζολακ κομφορτ τωρα θα δουμε πριν τον ταισα με αυτο!!!μηπως επειδη ειναι πρωορος και αν γεννιωταν κανονικα τωρα θα ηταν 19 ημερων μηπως γι αυτο ξεκινησαν ολα τωρα???

Για τρεις μήνες εκλεγα μαζί του μηλάμε οτι το μωρό μελάνιαζε απο το κλάμα και μόνο με εμένα ηρεμούσε, του εδωσα και το ινφακολικ αλλα νομίζω δεν εκανε και πολλά.Πήρα τον μάρσιπο και οποτε εκλεγε τον εβαζα πάνω μου τον αφηνα να κοιμηθή και μετά τον έβαζα κάτω μονο ετσι ηρεμούσε ευτύχως το βράδυ κοιμόταν πάντα. θα περασει γρηγορα και θα το θυμάσαι σαν ενα κακό ονειρο. Υπομονή!! και το χαμομηλάκι βοηθάει πολύ!!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

πωπω διαροια τον πηγε με το κομφορτ το παιδακι μου......τι κανουμε βρε κοριτσια τωρα????υποτιθεται πηρε το κομφορτ για να μην ποναει,και συνεχιζει να ποναει και διαροια τον επιασε με το κομφορτ,να το βαλω μισο μισο??????

Οταν κανεις αλλαγη γαλακτος συνηθως τα ενοχλει ελαφρα στην κοιλιτσα. Αλλες φορες με διαροια και αλλες με δυσκιλοια. Το ξερω γιατι τα εχουμε παθει ολα αυτα. Εχουμε αλλαξει 4 φορες γαλα μεχρι να βρουμε ενα σχετικα αποδεκτο....τελος παντων. Εισαι σιγουρη οτι ποναει απο τα εντερακια του? μηπως ειναι κατι αλλο? Ειπες οταν τον βαζεις μαρσιππο σταματαει και ηρεμει? Αν ειναι ετσι τοτε αμφιβαλω οτι ειναι πονος....μαλλον για ανακγη ζεστασιας μου φερνει. Η δικη μας οπως προειπα δεν περασε κολοικους ΑΛΛΑ οταν την εβαζα να κοιμηθει μονη της στο λικνο διπλα στο κρεββατι μουγκριζε στον υπνο της .....ο γιατρος ελεγε φυσιολογικο. Εμενα δεν μου φαινοταν φυσιολογικο. Οποτε αρχησα να την κοιμιζω πανω μου (μαρσιππο στυλ).......εκει ηταν το ΜΟΝΟ μερος που ΔΕΝ μουγκριζε....ε, βγαλε τωρα το δικο σου συμπερασμα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Mακαρι να σταματαγε αμα τον ειχα αγκαλιτσα μολις τον περνω ηρεμη κανα δεκαλεπτο και μετα ξανα αρχιζουμε το γνωστο τραγουδι ουα ουα οι γειτονες εχουν καθε βραδυ πρωτο τραπεζι πιστα στο νυχτερινο μαγαζι ¨΄όυα ουα΄΄΄τωρα του ανακατεψα τα γαλατα θα δω πως θα παει για την διαροια γιατι για τους κολικους εχουμε δρομο ακομα αποτι καταλαβα δεν μπορω να του κανω τιποτα!

θα δουμε elenik την αλλη εβδομαδα περιμενουμε και τον παιδιατρο για το πρωτο του εμβολιο παντως το χθεσινο βραδυ ηταν ηρεμομπορω να πω η δυνατοι πονοι και το ουρλιαχτα κρατησαν μονο μιση ωριτσα εξι με εξιμιση το πρωι λετε το κομφορτ να εκανε το θαυματα του?????οσο για την διαροια ειναι φυσιολογικο ειπε για καμια πενταρια μερες θα το εχει και αν συνεχισει τοτε να ανακατεψω τα δυο γαλατα μαζι!!!!περιμενουμε....

Διαφημίσεις

Για να κρινεις το νεο γαλα πρεπει να το πινει μια βδομαδα εστω μου ειχε πει ο παιδιατρος.

Μην το αλλαζεις συνεχεια. Θα ταλαιπωρηθει το μικρο σου

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!