Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας!

Ο μικρός μου έχει ένα δερματολογικό πρόβλημα που μετά από επίσκεψη σε παιδοδερματολόγο, πρέπει να κάνουμε εξετάσεις στο ανοσολογικό εργαστήριο του Παίδων Αγ. Σοφία (μόνο εκεί) για να εξακριβώσουμε αν υπάρχει θέμα στο ανοσοποιητικό του σύστημα. Η γιατρός είναι στο Αγ. Σοφία και σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι θα πρέπει να πάρω έγκριση από το ΙΚΑ αλλιώς θα πληρώσω τις εξετάσεις. Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε αλλά τελευταία έχω βαρεθεί να πληρώνω υπέρογκα ποσά σε Μητέρα και Βιοιατρική για εξετάσεις όλων μας και θεωρώ επιτέλους ότι πρέπει να βάλω το ΙΚΑ στην ζωή μου.

Έχει κάνει κάποιος/α από εσάς εξετάσεις στο Παίδων γενικότερα, έχοντας πάρει έγκριση από το ΙΚΑ? Ποια είναι η διαδικασία? Αν τις έχετε πληρώσει για τι τιμές μιλάμε? Φθηνότερα από τα εξωτερικά εργαστήρια?

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

Eλένη μου εγώ εχω παει την κόρη μου στο Παίδων Αγία Σοφία για εξετάσεις σε παιδοενδοκρινολόγο

Η παιδίατρος μας (που είναι όμως και στο ΙΚΑ-Μονάδα μάνας και παιδιού στη Νέα Ερυθραία) μου έγραψε τις εξετάσεις και μετά πήγα στο παίδων και εκεί πλήρωσα μόνο ότι δεν είναι συμβεβλημένο το ΙΚΑ.

Προφανώς κλείνεις ραντεβού με παιδίατρο του ΙΚΑ μεσω 184 να πεις για πιο λόγο το θέλεις μη σου κλείσουν ραντεβού μετα απο μήνα, (εγώ πήγα απευθείας επειδή παρακολουθεί τη μικρή απο τοτε που γεννήθηκε)

Στην ουσία χαρτιά θα συμπληρώσει - το παραπεμπτικό

Περαστικά στο μωράκι σου

εγω πηγαινω συχνα στο αγια σοφια γιατι εχουν και οι δυο κορες μου θυρεοειδη.στην αρχη δεν εγραφα τις εξετασεις τις πληρωνα κανονικα και στην συνεχεια επαιρνα ενα ποσο προσκομιζοντας την αποδειξη απο το ικα.τωρα ομως λιγες μερες πριν,παω στην παιδιατρο μου γραφει τις εξετασεις παω στον διευθηντη μου βαζει σφραγιδα και οταν παω στο ταμειο του παιδων δεν πληρωνω.αν ξερεις ακριβως ποιες εξετασεις πρεπει να κανεις πηγαινε στο ικα και ζητα να τις γραψεις αν σου φερουν αντιρριση πηγαινε και βεβαιωση απο τον γιατρο που ειδε το παιδακι σου που να λεει οτι χρειαζεται να γινει παραπανω ελεγχος στο παιδων.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι εξετασει που θα κανεει αλλα γιατι αν εχεις ασφαλιση να πληρωνεις απο την τσεπη σου

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας. Να χαίρεστε τα μικρούλια σας!

Έκλεισα ραντεβού για την Δευτέρα για την παιδίατρο στο ΙΚΑ της περιοχής μου. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα... Απλά δεν γνωρίζω καθόλου την διαδικασία αλλά θα πρέπει πλέον να την μάθω...

LCizp3.pngI0Pwp3.png