Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια.....Μας έδωσε ομοιοπαθητικάγια να κοιμήθει αλλά....

gogo27

Recommended Posts

Ο μπέμπης είναι 7 μηνών και κάθε βράδυ ξυπνάει ανα δύο ώρες με γκρίνια έτσι τον ψιλοθηλάζω και ξανακοιμάται.Απο τον 3ο μήνα που έκανε το πρώτο εμβόλιο ξεκινησε να ξυπνάει,έτσι λοιπόν στην αρχη νομιζα οτι αυτό οφείλοταν σε φόβο απο το εμβόλιο ...περνουσε ο καιρός αλλα ο μικρός τα ίδια μετα ξεκίνησα και δουλεια και έλεγα οτι φταει οτι του λειπω......ή οτι δεν χορταίνει επειδη θήλαζε αποκλειστικα αλλα τωρα ξεκίνησε και στερεές, οτι δεν παίρνει πιπίλα..ότι...οτι...Με το παραμικρό ξυπναει ....αν αλλάζει πλευρό αν εχει αέρια.... Τον 5ο μήνα εβγαλε 2 δόντια .......το είπα στη γιατρό και μου είπε να του δώσω μια καψουλα το chamomilla μετα απο καιρό κοιμήθηκε 4-5 ώρες συνεχομενα δυστυχως μετα απο 10 μέρες πάλι τα ίδια έτσι του ξαναδωσε αλλη μία καψουλα η οποία τον βοήθησε για 5 μέρες με την επόμενη καψουλα δεν άλλαξε τίποτα . Το είπα στη γιατρό και μου είπε οτι απλά έχει ελαφρύ ύπνο και αφου το chamomilla δεν τον επιασε του έδωσε το sulphor αλλα τίποτα. Εχει χρησιμοποιήσει καμια σας αυτά τα ομοιοπαθητικά κάνουν τίποτα?Deppon κάνει να παρει αν κανει ομοιοπαθητική? Μήπως απλά το έχει βρει σαν παιχνιδι ξυπνάω η μαμά με κάνει αγκαλιά πίνω και μερικές γουλιές και νάνι? Ανακουφίζει τογάλα τα δόντια?Οταν θελήσω να αποθηλάσω πως θα κοιμάται που χαλαέι τον κόσμο το βράδυ μεχρι να τον βάλω στο στήθος.

Διαφημίσεις

μαλλον το ιδιο παιδι εχουμε με τη διαφορα οτι η δικια μου ειναι 3 μηνες μεγαλυτερη !!!λοιπον,κι εμενα μεχρι τον 3ο κοιμοταν καλυτερα απο οτι τωρα.5,5 μηνων εβγαλε τα πρωτα τησ δοντακια.της εδωσα πριν 2-3 μηνες chamomilla 30ch.ειδα καποια βελτιωση.μετα ομως τιποτα. σε καποια φαση που ποναγε πολυ της εδωσα ντεπον με βαρια καρδια (πριν 1 μηνα,1η φορα)ηταν καλυτερα.μετα απο 2 εβδομαδες της ξαναδωσα,δεν ειδα μεγαααλη διαφορα,ηταν ομωσ καλυτερα.ρωτησα την ομοιοπαθητικο και μου ειπε να τησ δωσω chamomilla 200ch την 1η μερα και μετα 6Χ.ακομα δεν ετυχε να της δωσω.θελω να πιστευω οτι οταν ξεμπερδεψει με τα δοντια(εχουμε :cool:θα κοιμαται καλυτερα.εσυ τι chamomilla δινεις?30 ή 200?βεβαια και με το ντεπον δεν κοιμοταν καλα αλλα το σημαντικο ειναι οτι δεν πονουσε τοσο πολυ.ξυπνουσε δηλαδη αλλα δεν εκλαιγε.

Δεν ειμαι μονο εγω λοιπον...για κοιταξτε το τικερακι μου και λυπηθήτε με!!! Κι εγω εδινα στην αρχη καμομιλα 200 μετα και ντεπον αλλα το ξυπνημα ειναι αναποφευκτο :(

που να δειτε στους τραπεζιτες! ανα μια ωρα!

Εγω του έδωσα 200. Εσεις τα θηλάζεται όταν ξυπνάνε το βράδυ ? Εγω ανα 2 ώρες μπορεί και περισσότερο μήπως το βρήκε παιχνίδι και τον κακομαθαίνω ?

Διαφημίσεις

Για μενα κοριτσι μου ειναι φαση η οποια θα περασει. 7 μηνων δεν ειναι δα και τοσο μεγαλος ετσι? Η δικια μας αρχισε να κοιμαται 12 ωρα προσεξε ομως με ενα ταισμα αναμεσα (κοιμισμενο) απο 9-10 μηνων και βαλε. Ησυχος υπνος. Καμια φορα πολυυυυ σπανια ξυπναει για τα καλα, μετα απο κανα 30 λεπτο ξανακοιμαται. Δεν τις εχω δωσει ποτε φαρμακα για τον υπνο. Δεν ξερω τι ειναι αυτα που ειπες αλλα αν ειναι οντως φαρμακα προσεξε το πολυ. 7 μηνων ειναι πολυ μικρος για να χρειαζεται χημεια για να κοιμηθει. Κατ'εμε χρειαζεται πολυ υπομονη απο εσενα, και χρονο. Οτι και η δικια μας. Εχω κανει ΑΠΟΙΡΑ χιλιομετρα στο σπιτι να την νανουριζω. Τι τραγουδακια, τι παραμυθια. Δοκιμη, λαθος παμε παρα κατω. Καποια στιγμη βρηκα το κουμπι της και κοιμαται υπεροχα. Χωρις κλαμματα, χωρις ζορια, χωρις προβληματα. Απλα ηθελε ΠΟΛΥ χρονο και υπομονη.....Τι να κανεις. Ετσι πρεπει.......

Καλη συνεχεια .......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ellempfriem,σε καμια περιπτωση δε θα εδινα κατι στο μωρο μονο και μονο για να κοιμηθει και δε νομιζω να εννοουσε καμια μας αυτο,και ειδικα χημειες.το καμομλα ειναι ομοιοπαθητικο(καμια σχεση με χημειες)και το δινουμε οταν πονανε πολυ τα μωρακια μας απο τα δοντια.δεν ειναι υπνωτικο,απλα υποθετουμε πωσ αν δεν πονανε,κοιμονται καλυτερα.οσο για το θηλασμο,φανταστειαι οι ολη μερα δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον να θηλασει(ποτε δεν θηλασα αποκλειστικα)το γαλα μου πρεπει να ειναι πολυ λιγο αυτη τη στιγμη αλλα το βραδυ αν δεν θηλασει 2 με 5 φορες δεν κοιμαται.ειναι ο μονος τροπος να ξανακοιμηθει γρηγορα.να δω τι θα κανουμε οταν δεν θα εχω καθολου...

yogini πως το μειωνεις τον θηλασμο?κοριτσια πειτε μου κ εμενα τι ειναι αυτα τα σκευασματα μηπως του δωσω κ εγω κ σωθω?εμενα ειναι 8μηνων κ σταματησα το βραδυ να τον θηλαζω κ του δινω ξενο αλλα κ παλι ξυπναει 4-5φορες που αναγκαστηκα τον θηλαζω, μονο την μια φορα του δινω ξενο,αλλα κ παλι δεν βλεπω διαφορα

αληθεια,ξεχασα να ρωτησω την ομοιοπαθητικο μου,αν εχει παρει το μωρο οποιοδηποτε ομοιοπαθητικο και χρειαστει την ιδια μερα να δωσουμε ντεπον,κανει?γιατι μου εχει πει οτι 2 ομοιοπαθητικα την ιδια μερα δεν κανει.ξερει καμια?

Διαφημίσεις

Και ο δικος μου με Chamomila 30ch ειναι αλλα το ξυπνημα, ξυπνημα. Οταν του το δινω ειναι σαφεστατα καλυτερα απο τις αλλες ημερες γιατι τουλαχιστον δεν ξυπναει τοσο συχνα και κλαιγοντας με πονο. Νομιζω οτι ισως πρεπει να δοκιμασουμε το 200ch. To Ντεπον αποφευγω να το δινω εκτος εαν δειχνει να ειναι με πολυ πονο.

ellempfriem,σε καμια περιπτωση δε θα εδινα κατι στο μωρο μονο και μονο για να κοιμηθει και δε νομιζω να εννοουσε καμια μας αυτο,και ειδικα χημειες.το καμομλα ειναι ομοιοπαθητικο(καμια σχεση με χημειες)και το δινουμε οταν πονανε πολυ τα μωρακια μας απο τα δοντια.δεν ειναι υπνωτικο,απλα υποθετουμε πωσ αν δεν πονανε,κοιμονται καλυτερα.οσο για το θηλασμο,φανταστειαι οι ολη μερα δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον να θηλασει(ποτε δεν θηλασα αποκλειστικα)το γαλα μου πρεπει να ειναι πολυ λιγο αυτη τη στιγμη αλλα το βραδυ αν δεν θηλασει 2 με 5 φορες δεν κοιμαται.ειναι ο μονος τροπος να ξανακοιμηθει γρηγορα.να δω τι θα κανουμε οταν δεν θα εχω καθολου...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ που απλα το παρεξηγησα:-D. Οσο για τον θηλασμο και εγω ειχα προβλημα βασικα ειχε νερουλιασει το γαλα μου, το μικρο δεν χορταινε και σηκωνοταν συνεχεια. Αρχισα να βαζω και φορμουλα και θηλασμο μισα μισα και μετα το παιδι κοιμοταν πολυ καλυτερα. Τωρα κοιματε με το μπουκαλι. Οχι αγκαλια αλλα εννοω πριν κοιμηθει πινει ενα μπουκαλι γαλα και μετα κοιμαται. Εμεις χρειαστηκε να δοκιμασουμε δεν ξερω και εγω ποσους τροπους για να κοιμηθει πραγματικα. Αλλα τελικα το καθενα θελει τον τροπο του. Επισης περνανε φασης αναπτυξης ή και δοντια οπως λες και αυτο ενοχλει τον υπνο τους. Ενα πραγμα που βηθησε εμας ηταν την ωρα του υπνου, κλεινω φωτα, κλεινω ηχους, και μιλαμε ολοι ψιθιριστα. Ακομα και ορεξη για παιχνιδι να εχει ψιθιριστα εμεις. Τα περναμε ολα στο ντουκου και συνεχιζουμε διαδικασια υπνου. Ετσι ξερει οτι τωρα παμε νανι, και δεν εχει πολλα πολλα. Φυσικα ποτε δεν την αφησα να κλαψει. Απλα ηθελε πολυυυυυυυυ υπομονη μωρε.....και να βρεις το κλειδι του καθε παιδιου. Ακομα και σε ιδια μανα αλλα παιδια αλλιως φερονται......τελος παντων, καλη τυχη κοριτσι μου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Για να μειωσω τον θηλασμο εννοω οτι με το που ξυπνήσει και αρχίσει να γκρινιάζει τον βάζω στο στηθος και αντι να περιμένω να ξεραθει εκει μολις αρχισει να τραβαει με λιγοτερη ροη τον βγάζω και τον βάζω στην κουνια...κανει να κλάψει αλλα γυρνάει πλευρο και κοιμάται. Προσπαθώ αμα τον προλάβω να μην τον σηκώσω καθολου απο την κουνια και του τραγουδαω νανι νανι αλλα πολυ σπανια πιανει...η ακουμπάω το κεφάλι μου πανω του για να ξερει οτι ειμαι διπλα του.

Σημερα θα του δώσω ισως ντεπόν η χαμομηλα γιατι χτες ξυπνησε με σπαραγμο...βγάζουμε τον 2ο τραπεζίτη μας.

Λοιπόν όλες το ίδιο κάνουμε . Αυτό με το που γκρινιάζει το βράδυ το βάζουμε να θηλάσει ανα μία ώρα είναι σωστό? Τα ανακουφίζει?Αργότερα πως θα μπορέσουμε να τα κοιμίζουμε?Θα μάθουν να κοιμούνται συνεχόμενα με αυτό που κάνουμε ?Αυτή είναι η αγωνία μου . Τελικά τα ομοιπαθητικά βοηθάνε?

Διαφημίσεις

βοηθανε μεχρι ενα βαθμο, chamomila exv dvsei 30ch, 200ch και σε καποια φαση και 1M ( παντα με την συμφωνη γνωμη του γιατρου μου) και φυσικα δεν σας κρυβω οτι στα πολυ ζορια βουτουσα την πιπιλα στο depon. Παντως εμενα εγινε 2 χρονων και εχει αρρωστησει ελαχιστες φορες και ολες τις ξεπερασαμε με την ομοιπαθητικη( αντιβιωση δεν εχουμε παρει ακομα). Απλως θελει πολυ μα παρα πολυ υπομονη

Καλησπέρα κορίτσια, έχω δώσει κ εγώ στον μπέμπη το camomila των 200 κ όταν ρώτησα τη φαρμακοποιό τι είναι αυτό μου είπε ότι είναι απλό χαμομήλι κ ο παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να πάρει την ίδια μέρα depon, (τον είχα ρωτήσει γιατί είχε ο μικρός δέκατα κ αναρωτήθηκα αν θα μπορούσα να του δώσω depon αν ανέβαζε υψηλό πυρετό). Εμάς πάντως δεν μας έκανε τίποτα δυστυχώς, συνεχίζουμε να ξυπνάμε κάθε 2 ώρες κ να θηλάζουμε, πιστεύω πως τον ανακουφίζει στον πόνο των δοντιών γιατί το κάνει πριν βγάλει ένα καινούριο δόντι, μετά ησυχάζει για λίγες μέρες, κοιμάται λίγο καλύτερα κ μετά ξανά τα ίδια για το επόμενο.... Υπομονή που θα πάει θα μεγαλώσουν :D.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

γωγω καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!!!!νομιζω οτι με το να το θυλαζεις το βραδυ βοηθαει ωστε να χαλαρωσει-κι αν δεν παιρνει πιπιλα ακομα περισσοτερο-και συγχρονως σε νιωθει κοντα του.......εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να το βοηθησεις παρα να δινεις ομοιοπαθητικα η οποιαδηποτε αλλα φαρμακα στο μωρακι σου.....ουτως η αλλς βλεπεις καμια βελτιωση με αυτα???

συμφωνω απολυτα με τις αποψεις της ellemphriem ειναι μια φαση που πρεπει να περασουμε ολες οι μανουλες και θελει τεραστια υπομονη!!!!!!!εγω εδινα ντεπονακι ενα διαστημα αλλα το εκοψα αφου αποτελεσμα δεν εβλεπα........τωρα μονο ε περιπτωσεις που ειναι πολυ αδιαθετος ψιλοαρρωστουλης μονο τοτε δινω.....ο δικος μου ειναι 10 μηνων τωρα και θηλαζω ακομα αποκλειστικα....δεν θελει κανενα αλλο γαλα δεν χορταινει την νυχτα και ξυπναει και απο αυτο+τα δοντια......και θελω και δεν θελω να κοψω τον θηλασμο....ειμαι σε διλλημα γιατι μετα δεν θα χαλαρωνει με τιποτα αφοθ πιπιλα δεν παιρνει και θα χρειαζεται να σηκωνομαι μεστη νυχτα να τον κουναω-οχι οτι τωρα δεν το κανω κι αυτο!!!χαχαχα-αλλα ο θηλασμος ειναι ευκολη λυση για να κοιμηθει πιο γρηγορα.......απο την αλλη λεω αν μαθει το ξενο μετα θα πινει οπο το γαλα του και θα ξερενεται...δεν θα πινει λιγο λιγο ωστε να νανουριστει στο στηθος και μετα απο δυο ωρες παλι τα ιδια......ξερω γω???

για μενα ακολουθα το ενστικτο σου και πραξε αναλογως!καλυτερα απο ολους εσυ ξερεις το μωρακι σου κανεις αλλος!!!!!!!!!!

φιλια και καλη δυναμη ευχομαι!!!!!

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........