Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αρνιση φαγητου (μετα απο νοσηλεία)

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθειας σας!εχω 2 κοριτσακια 5 μηνων και απο οταν γεννηθηκαν νοσηλευτικαν στο παιδων για 20 ημερες για τον λογο οτι ειχαν αδυναμια συτισης,απο τοτε και μεχρι σημερα αντιμετωπιζω φοβερο προβλημα γιατι συνεχιζουν και δεν τρωνε με ορεξη αλλα με πολλη προσπαθεια και επιμονη απο εμενα!τι νακανω?:confused:

Διαφημίσεις

Ποσα κιλα ειναι τα μωρα? τι γαλα πινουν? ειναι εξω απο τις καμπυλες ή ειναι φυσιολογικα και απλα δεν τρωνε πολυ προθυμα?

ο παιδιατρος τι σου εχει πει?

k9Tap3.png

τα μωρα ειναι περιπου5.5 και οταν τα πειρα απο το παιδων ηταν 2.600 και 2450 κιλα το γαλα ειναι το φρισολακ της νουνου και το φρισολακ κομφορτ βρισκονται λιγο κατω απο τισ καμπιλες και γιαυτο μου εδωσε και κρεμα βανιλια η γιατρος απο τον 4 μηνα.Αυριο θα ερθει να τα δει και θα μου πει τα νεοτερα!

Καλησπέρα Διδυμούλες σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και το δικό μου κοριτσάκι πασχίζω να το παχύνω. Να σου πώ μονάχα ότι επειδή ήταν προωρουλη ήταν πολύ χαμηλά στα κιλά της τώρα είναι 15μηνών και ειναι 8 και κάτι κιλά....

Απλά εμένα περνάει διάφορα στάδια όρεξης το μόνο που κάνω εγώ είναι να την ταίζω πρίν ακόμη περάσουν οι τρείς ώρες ειτέ αυτό είναι γάλα είτε κρεμούλες γιαουρτάκια αλλά όχι μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ υπομονή και μπορώ να πώ ότι το φαγητό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

Μάλιστα επείδη τα Χριστούγεννα που πήγαμε στους παππούδες της, της δίνανε και από τα δικά μας φαγητά έτσι αυτή έμαθε και τώρα έχει πόσες μερες που τοο φαγητό της δεν το αλέθω μόνο την φρουτόκρεμα της και αυτό επιδή είναι σκληρα μερικά φρούτα και φοβάμαι.

Πάντως το δικό μου άμα δεν θέλει κάτι δεν ανοίγει το στόμα της με τίτποτα όμως και ούτε μπόρω πλέον να την ξεγελάσω με παιχνίδια.

Δύσκολα

Διαφημίσεις

Κι εγώ δίδυμα κοριτσάκια έχω. Όταν ήταν στην ηλικία σας, η μία ήταν 5.500 και η άλλη 6. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στο βάρος τους. Τουλάχιστον η δική μας η παιδίατρος ήταν ευχαριστημένη. Θα έλεγα να αντιμετωπίσεις το θέμα με υπομονή και ηρεμία. Δε θέλει πίεση. Άλλα παιδάκια τρώνε με βουλιμία, άλλα είναι κακόφαγα (κι εμείς στη δεύτερη κατηγορία ανήκουμε). Δεν μας είπες πόσο γάλα πίνουν την ημέρα (ή ανα γεύμα). Γνώμη μου είναι, αν δεν συντρέχει άλλος λόγος, να μην ανησυχείς και απ'τη στιγμή που αναπτύσσονται φυσιολογικά, να τους επιτρέψεις να τρώνε όσο εκείνα θέλουν. Καποια στιγμή θα ανεβάσουν ποσότητες.

wyaMp2.pngcEVCp2.png