Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος σε εξωτερικο χωρο (17 μηνων)

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε οταν το μικρο σας απαιτει να θηλασει παροτι δεν πιναει?

Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα αλλα θελω να μπορω να την εχω αγκαλια κ να μην χωνεται μεσα στην μπλουζα μου συνεχεια.Πλεον δεν καθεται,τραβαει σηκωνεται κλπ

Πως μπορω να της το εξηγησω;

Διαφημίσεις

Το ίδιο "πρόβλημα' έχω κι εγώ. Προς το παρόν δεν το κάνει όταν είμαστε εξω αλλά στο σπίτι συχνά ζητάει να πιει γάλα και μερικές φορές ψάχνεται μεσα στην μπλούζα. Κι όταν της λέω δεν έχει γάλα αλλά μαμ κλαίει.

Ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβει. Εσύ τι λές?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Εγω εχω παντα μαζι μου νερο (μπουκαλακι με καλαμακι μεσα)

και τις λεω "πιες νερακι και οταν παμε στο σπιτι θα πιεις γαλατακι". 9στις 10 πιανει το κολπο. Δεν μπορω να την κανω να το ξεχασει για ωρες βεβαια αλλα τουλαχιστων την καθυστερώ λιγο

Αν δεν πεινάει μπορείς να εντοπίσεις το γιατί το κάνει? Δηλ. Θέλει να τραβήξει την προσοχή σου? Νυστάζει ? Διψάει ?Είναι για κάποιο λόγω αναστατωμένη και ζητάει παρηγοριά? Αν εντοπίσεις την αιτία πιστεύω ότι μπορείς πιο εύκολα να το δουλέψεις.... αν το κάνει μόνο και μόνο επειδή θέλει να περάσει το δικό της και της αρέσει η αμηχανία σου μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που έκανα και εγώ πας σε μια τουαλέτα όπου και αν είσαι κατεβάζεις το καπάκι την θηλάζει χωρίς να δείξεις ενόχληση και βλέπεις αντιδράσεις. Ίσως να θέλει να ξέρει ότι είσαι διαθέσιμη και άνευ όρων δικιά της όταν το σιγουρέψει θα την κυνηγάς όπως κάνω εγώ τώρα... όταν ήμαστε έξω για πολλές ώρες την ρωτάω αν θέλει και συνήθως λέει όχι... εκτός αν νυστάζει

Tην εχω παει σε αλλο μερος αλλα δεν πειναει.Τσεκαρισμενο.Μολις την παρει καποιος αλλος ειναι οκ.Αλλα δεν μπορω να την δινω κ συνεχεια.Ελπιζω μεγαλωνοντας να ξεκολλησει.Αλλες φορες που μπορει να νυσταζει την αφηνω...

Διαφημίσεις