Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρειάζομαι τις πολύτιμες συμβουλές σας.

SEA

Recommended Posts

Η ιστορία μου με λίγα λόγια είναι η εξής;

Είμαι πολλά χρόνια με τον άντρα μου σε μια καλή σχέση με πολύ αγάπη αλλά και με αρκετά προβληματάκια που τα περισσότερα αφορούν κυρίως το ότι λείπει πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς και δυστυχώς οι χαρακτήρες μας έιναι πολύ διαφορετικοί.Λίγο πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου μπήκε στην ζωή μου κεραυνοβόλα ένας τρελός έρωτας.Δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι για κανέναν.Είναι αυτό που λένε το άλλο μου μισό.Από τότε έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου και δεν μπορούμε να ξεκολήσουμε.Η αλήθεια είναι ότι βρήκα έναν άνθρωπο που με ακούει και μπορώ να μιλάω μαζί του για τα πάντα.Τώρα που ήρθε στη ζωή μου το 2 παιδί έχουμε σταματήσει πολύ καιρό να βλεπόμαστε λόγω του ότι εγώ δεν έχω χρόνο.Μου λείπει τραγικά αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.Κάτι όμως με κρατάει και δεν θέλω να το χάσω.Ξέρω πως άν το τελειώσω δεν θα χάσω ένα μεγάλο έρωτα αλλά και ένα σημαντικό φίλο.Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον άντρα μου μετά από πολλές προσπάθειες.Ξέρω την απάντησή σας αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας.Ευχαριστώ πολύ.Και μην με κατακρίνετε αλλά δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ποτέ τόσο ερωτευμένη.

Edited by SEA
ΛΑΘΟΣ
sn6fp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SEA μου φυσικα εγω δεν θα σε κρινω, γιατι ο αναμαρτητος....Οποτε εχουμε και λεμε, αφηνουμε τα περασμενα, τα πως και τα γιατι και παμε στο παρον, το οποιο λεει οτι πλεον η σχεση σου με τον συζυγο εχει φτιαξει, η οικογενεια εχει μεγαλωσει και κατα τα λεγομενα σου υπαρχει αγαπη μεταξυ σας. Καταλαβαινω οτι ο ερωτας ειναι ενα συναισθημα σαρωτικο και απολυτο, ομως ετσι οπως διαμορφωσες την ζωη σου, νομιζω τις απαντησεις τις γνωριζεις και η ιδια. Δεν ηθικολογω, απλα πιστευω πως φρονιμοτερο θα ηταν μια και ουτως ή αλλως εχει επελθει απομακρυνση να αφησεις τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους.

LQvip2.png

Εγω παλι θα ειμαι λιγο σκληρη , και πιστεψτε με σε τετοια θεματα ειμαι πολυ καθετη .

Λες οτι εισαι τρελλα ερωτευμενη , οκ εισαι , γιατι παντρευτικες εναν ανθρωπο που δεν ενοιωθες τοσο ερωτευμενη , γιατι εκανες οικογενεια μαζι του και γιατι εκανες και 2 παιδακια . Πραγματικα αδυνατω να κατανοησω αυτη τη λογικη , λες οτι αγαπας τον αντρα σου , πως απατας εναν ανθρωπο που αγαπας , αγαπη σημαινει σεβασμος και εσυ σιγουρα δεν τον σεβεσαι . Το πιο ακατανοητο απο ολα ειναι πως μπορεσες να βλεπεις στα ματια τα παιδια σου οταν γυρνουσες απο τα ραντεβου με τον ερωτα της ζωης σου .Τωρα ειναι που θα μου πεις .... μα τι σχεση εχει η προσωπικη σου ζωη με τα παιδια σου , και εγω σου απανταω οτι εχει απολυτη σχεση το γιατι το 3ερεις αλλα σιγουρα δε θελεις να το παραδεχτεις. Η παραπανω κοπελα ειπε οτι ο πρωτος αναμαρτητος το ληθω βαλετο , ομως εγω ειμαο πολυ εγωιστρια , πολυ ισχυρογνωμων σε τετοια θεματα ιδιαιτερα οταν μπλεκονται μικρα και αθωα παιδια στην μεση . Προσωπικα ποτε μου δεν θα παντρευομουνα εναν ανθρωοπο αμα δεν ενοιωθα το απολυτο για μενα διπλα του . Συγνωμη αλλα δεν με πειθεις , θεωρω οτι απλα εχεις τη σιγουρια του αντρα σου μιας και εργαζεται ολη μερα για να μην σας ληψει τιποτα οποτε εχεις οικονομικη ευμαρεια , κιαι επειτα εχεις και τον φιλαρακο απο διπλα λεγομενο τρελλο ερωτα , οσο για τα παιδια ? σιγουρα δεν εισαι απο αυτες που τα σκεφτονται , ή που θα εκανες τα παντα για αυτα , ξερω τι θα απαντησεις , ξερω τι θα πεις , πραγματικα δεν θα ξαναδω το θεμα αυτο οποτε κατα δραματικη συνεπεια δεν θα σου απαντησω , καλο σου βραδυ και πραγματικα ευχομαι να σε φωτισει ο Θεος να καταλαβεις οτι εισαι μητερα και οχι γκομενα του εραστη σου .

Εγώ πάντως αν είχα ταράξει τόσα χρόνια τον άντρα μου στο κερατο δεν θα έβαζα για τικερ τις ευτυχισμένες πασχαλιτσες!

Πότε έχουμε νηστεία;δεν αντέχω άλλο ψάρι....

SEA εγω μπορω να κατανοήσω τα συναισθηματα σου καθως ο έρωτας ειναι το πιο απροβλεπτο και τρελό συναισθημα που οταν μας χτυπάει χανουμε καθε μπουσουλα. Αυτο που θα σου ελεγα ειναι οτι σαφώς προτεραιότητα εχουν τα παιδιά σου και να κανεις οτι ειναι δυνατον για να μην τα πληγώσεις. Απο εκει και περα αν μπορεις να ζήσεις με τον άντρα σου ξέρωντας οτι θα αφήσεις πισω σου τον "ερωτα" εχει καλώς αλλιως θα πρεπει να ζυγήσεις πολυ προσεχτικά τα πράγματα. Ο "αλλος" πως νιωθει για εσενα που εισαι και μανουλα πλεον; Καμια φορα στο μυαλο μας ειναι όλα αγγελικά πλασμένα αλλα η πραγματικότητα ειναι πιο σκληρή και αδυσώπητη και θα πρεπει να εισαι πολυ σιγουρη και προσεχτική. Με τον άντρα σου η σχεση μεταξυ σας ειναι θερμη; εχετε σεξ. σχέσεις;

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τη grafistria και απλά συμπληρώνω....αφού υπήρχε ο άλλος γιατί έκανες 2 παιδιά..; γιατί απλά δεν χώριζες να είσαι με τον άλλο;

έλεος δλδ...βρήκαμε όλοι την ίδια ιστορία...απόλυτος έρωτας και το κέρατο πάει σύννεφο...ζήσε τον καρδιά μου τον απόλυτο έρωτα αλλά άσε και τον άλλο να ζήσει με αξιοπρέπεια..μην του την αφαιρείς...

Guest Nepheli
Η ιστορία μου με λίγα λόγια είναι η εξής;

Είμαι πολλά χρόνια με τον άντρα μου σε μια καλή σχέση με πολύ αγάπη αλλά και με αρκετά προβληματάκια που τα περισσότερα αφορούν κυρίως το ότι λείπει πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς και δυστυχώς οι χαρακτήρες μας έιναι πολύ διαφορετικοί.Λίγο πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου μπήκε στην ζωή μου κεραυνοβόλα ένας τρελός έρωτας.Δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι για κανέναν.Είναι αυτό που λένε το άλλο μου μισό.Από τότε έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου και δεν μπορούμε να ξεκολήσουμε.Η αλήθεια είναι ότι βρήκα έναν άνθρωπο που με ακούει και μπορώ να μιλάω μαζί του για τα πάντα.Τώρα που ήρθε στη ζωή μου το 2 παιδί έχουμε σταματήσει πολύ καιρό να βλεπόμαστε λόγω του ότι εγώ δεν έχω χρόνο.Μου λείπει τραγικά αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.Κάτι όμως με κρατάει και δεν θέλω να το χάσω.Ξέρω πως άν το τελειώσω δεν θα χάσω ένα μεγάλο έρωτα αλλά και ένα σημαντικό φίλο.Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον άντρα μου μετά από πολλές προσπάθειες.Ξέρω την απάντησή σας αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας.Ευχαριστώ πολύ.Και μην με κατακρίνετε αλλά δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ποτέ τόσο ερωτευμένη.

Αγαπητή μου SEA,

δεν χρειάζεσαι τη συμβουλή κανενός από μας (πιάνομαι από τον τίτλο σου) γιατί ο καθένας μας θα μιλήσει μέσα από τους δικούς του προγραμματισμούς, τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και δε συμμαζεύεται.

Βρες έναν άνθρωπο (ειδικό) που να ξέρει να ακούει χωρίς κριστική, να μπορεί να σε βοηθήσει - χωρίς να σε συμβουλεύει - να επικοινωνήσεις ειλικρινά και ανοιχτά με τον εαυτό σου.

Ότι απαντήσεις χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου και χρειάζεται απλά να μάθεις να τις αναγνωρίζεις και να τις εμπιστεύεσαι.

Είσαι απόλυτα ικανή να βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου και μπορείς να το κάνεις μόνο όταν σταματήσεις να ακούς τις εξωτερικές φωνές και αρχίσεις να προσέχεις τις εσωτερικές.

Βαθιά μέσα σου υπάρχει η απάντηση. Μόνο εσύ μπορείς να τη βρεις.

Και εγω συμφωνω με grafistria και maan,γιατι εκανες δευτερο παιδι ενω ηξερες οτι η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι τελειωμενη απο μερος δικο σου,αφου λες οτι εισαι ερωτευμενη..Παντος η γνωμη μου ειναι οτι αφησε τον ερωτα στην ακρη και αν λεμε τωρα υπαρχει κατι που νιωθεις για τον αντρα σου κοιτα να το σωσεις..Οπως ειπε και η φιλη μας η ellain ο ερωτας ειναι σαρωτικος δηλαδη περναει και και απο πισω καταστρεφει αλλα τονιζω οτι περναει...αξιζει αραγε?

Εγω παλι θα ειμαι λιγο σκληρη , και πιστεψτε με σε τετοια θεματα ειμαι πολυ καθετη .

Λες οτι εισαι τρελλα ερωτευμενη , οκ εισαι , γιατι παντρευτικες εναν ανθρωπο που δεν ενοιωθες τοσο ερωτευμενη , γιατι εκανες οικογενεια μαζι του και γιατι εκανες και 2 παιδακια . Πραγματικα αδυνατω να κατανοησω αυτη τη λογικη , λες οτι αγαπας τον αντρα σου , πως απατας εναν ανθρωπο που αγαπας , αγαπη σημαινει σεβασμος και εσυ σιγουρα δεν τον σεβεσαι . Το πιο ακατανοητο απο ολα ειναι πως μπορεσες να βλεπεις στα ματια τα παιδια σου οταν γυρνουσες απο τα ραντεβου με τον ερωτα της ζωης σου .Τωρα ειναι που θα μου πεις .... μα τι σχεση εχει η προσωπικη σου ζωη με τα παιδια σου , και εγω σου απανταω οτι εχει απολυτη σχεση το γιατι το 3ερεις αλλα σιγουρα δε θελεις να το παραδεχτεις. Η παραπανω κοπελα ειπε οτι ο πρωτος αναμαρτητος το ληθω βαλετο , ομως εγω ειμαο πολυ εγωιστρια , πολυ ισχυρογνωμων σε τετοια θεματα ιδιαιτερα οταν μπλεκονται μικρα και αθωα παιδια στην μεση . Προσωπικα ποτε μου δεν θα παντρευομουνα εναν ανθρωοπο αμα δεν ενοιωθα το απολυτο για μενα διπλα του . Συγνωμη αλλα δεν με πειθεις , θεωρω οτι απλα εχεις τη σιγουρια του αντρα σου μιας και εργαζεται ολη μερα για να μην σας ληψει τιποτα οποτε εχεις οικονομικη ευμαρεια , κιαι επειτα εχεις και τον φιλαρακο απο διπλα λεγομενο τρελλο ερωτα , οσο για τα παιδια ? σιγουρα δεν εισαι απο αυτες που τα σκεφτονται , ή που θα εκανες τα παντα για αυτα , ξερω τι θα απαντησεις , ξερω τι θα πεις , πραγματικα δεν θα ξαναδω το θεμα αυτο οποτε κατα δραματικη συνεπεια δεν θα σου απαντησω , καλο σου βραδυ και πραγματικα ευχομαι να σε φωτισει ο Θεος να καταλαβεις οτι εισαι μητερα και οχι γκομενα του εραστη σου .

α πα πα!τι λες παιδακι μου στην κοπελα;;αφου δεν το ενιωσες εσυ πως ξερεις τι νιωθει η ιδια;;

Εγώ πάντως αν είχα ταράξει τόσα χρόνια τον άντρα μου στο κερατο δεν θα έβαζα για τικερ τις ευτυχισμένες πασχαλιτσες!

Πότε έχουμε νηστεία;δεν αντέχω άλλο ψάρι....[/QUOT

mariadinos πολυ με στενοχωρεις.καπου αλλου,ολοι ακουγαν τα δικα σου προβληματα κ δεν σε κρινανε αν εκανες καλα στα προσωπικα η στα επαγγελματικα σου..κριμα..γιατι παρομοιες ιστοριες υπαρχουν παντου κ το ξερεις

Διαφημίσεις

Το να κρίνει κάποιος τόσο έντονα αρνητικά, χωρίς να έχει βιώσει κάτι παρόμοιο... άσε, δεν θέλω να το χαρακτηρίσω. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται!!!!!

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί στο ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα το κέρατο δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε κάποιον. Έχετε όμως ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που η ζωή τους απλά πήγαινε όπως η ροή του ποταμού και δεν είχαν ποτέ το θάρρος να πάνε κοντρα σ'αυτό? Τι είμαστε? Όλοι ίδιοι? Έχουμε όλοι τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια δύναμη?

Κι ένα δεύτερο... Σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο και για τον ίδιο τον άνθρωπο που κάνει αυτή την πράξη. Εκτός κι αν είναι αναίσθητος. Στην προκειμένη περίπτωση η SEA, πρέπει να πονάει πάρα πολύ. Και το ότι έχει ερωτευτεί κάποιον άλλον άντρα, δεν την καθιστά χειρότερη μάνα απ'ό,τι εσένα grafistria. Ήταν πολύ άδικο και σκληρό αυτό που είπες. Τον άντρα της σαφώς και τον αγαπάει. Όμως πρέπει να υπήρξε κάποιο κενό για να εισχώρησε ένας άλλος άντρας στην ζωή της. Και σ'αυτό σαφώς φταίει και ο άντρας της. Τώρα γιατί τον παντρεύτηκε? Ίσως γιατί δεν είχε την δύναμη να κάνει πίσω... ίσως γιατί δεν την και απόλυτα σίγουρη ότι διαλύοντας την ζωή που είχε θα έβρισκε την ευτυχία που ζητούσε...

Sea μου, είναι πολύ δύσκολο το ξέρω. Ενδεχομένως σκέφτεσαι πως θα ήταν η ζωή σου δίπλα σ'αυτόν τον άνθρωπο. Και φυσικά σκέφτεσαι το ιδανικότερο των σεναρίων. Ευτυχώς ή δυστυχώς η ζωή σου προχώρησε. Σϊγουρα και ο άλλος έχει πληγωθεί πάρα πολύ, γιατί θα ονειρευόταν κι εκείνος να σ'έχει δίπλα του. Μοιραία οι δρόμοι σας θα χωρίσουν οριστικά. Εσύ θα συνεχίσεις την ζωή σου με τον άντρα σου, αφού και η σχέση σας είναι καλή. Απ'την στιγμή που πλέον δύο ψυχούλες στηρίζονται πάνω σου θα πρέπει να τους δώσεις όλο σου το είναι και να κάνεις ό,τι καλύτερο και για σένα και ειδικά γι'αυτές.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο....

Πότε έχουμε νηστεία;δεν αντέχω άλλο ψάρι....

Συμφωνώ με τη grafistria και απλά συμπληρώνω....αφού υπήρχε ο άλλος γιατί έκανες 2 παιδιά..; γιατί απλά δεν χώριζες να είσαι με τον άλλο;

έλεος δλδ...βρήκαμε όλοι την ίδια ιστορία...απόλυτος έρωτας και το κέρατο πάει σύννεφο...ζήσε τον καρδιά μου τον απόλυτο έρωτα αλλά άσε και τον άλλο να ζήσει με αξιοπρέπεια..μην του την αφαιρείς...

αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν!εκτος απο τη νηστεια:lol:

μουφ μουφ μουφ μυριζω....αντε και δε μου ελειψαν καθολου...και ειπα οταν αρχισα να ξαναμπαινω οτι θα εχει διορθωθει η κατασταση με τις μουφες αλλα δεεεε το βλεπω...

και εγω ειμαι ερωτευμενη με τη ευτυχια...αλλα η ατιμη πηγε και μενει στου διπλανου το σπιτι και ειναι ευτυχισμενοι αυτοι και οχι εγω....κ.ο.κ.

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

δηλαδη ησουν εγκυος απο τον αντρα σου κ παραλληλα με την κοιλια τουρλα συνεβρησκοσουν ερωτικα κ με το αλλον?:shock::shock:

θα μου πειτε αυτο σε πειραξε?οχι μονο αυτο!αλλα 5 χρονια κοροιδια πια!στο κατω κατω διαλλεξε η τον αντρα σου η τον αλλον.δε μπορεις να τον κοροιδευεις ουτε κ να τον εχεις ταραξει στο κερατο.το πιο θλιβερο απολα ειναι

κριμα να πληρωνουν τα παιδια τετοιες καταστασεις γιατι ειτε παρεις διαζυγιο ειτε οχι παλι χτυπαει στα παιδια η κατασταση!αν η μανα εχει ταραγμενη ψυχολογια εχει αμεση επιπτωση πανω τους!κ μη μου πεις ειναι μικρα δε καταλαβαινουν.

εδω ενα νεογεννητο καταλαβαινει τον εκνευρισμο της μανας κ κλαιει γοερα!

Διαφημίσεις

α και ασχετο...το δευτερο παιδι ποιανου ειναι???;-Ρ

Ελάτε ρε κορίτσια! Μην την κρίνετε τόσο αυστηρά, ούτε μην γελοιοποιείτε αυτό που αισθάνεται η κοπέλα. Δεν είπε ότι παράτησε τα παιδιά της, ούτε χαίρεται για όλη αυτή την κατάσταση. Και το να επιλέξει... μια κουβέντα είναι που μπορούμε να την πούμε όλες μας. Η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή. Άλλωστε οι πράξεις της και μόνο δείξανε ότι επέλεξε. Τώρα το τι έχει μέσα στην καρδιά της είναι δικό της θέμα και δεν είμαστε εμείς αυτές που θα την κρίνουμε.

Πότε έχουμε νηστεία;δεν αντέχω άλλο ψάρι....[/QUOT

mariadinos πολυ με στενοχωρεις.καπου αλλου,ολοι ακουγαν τα δικα σου προβληματα κ δεν σε κρινανε αν εκανες καλα στα προσωπικα η στα επαγγελματικα σου..κριμα..γιατι παρομοιες ιστοριες υπαρχουν παντου κ το ξερεις

Κατερίνα μου εγώ άλλου το πήγαινα.το είπε η γιασεμι πιο κάτω..

δηλαδη ησουν εγκυος απο τον αντρα σου κ παραλληλα με την κοιλια τουρλα συνεβρησκοσουν ερωτικα κ με το αλλον?:shock::shock:

θα μου πειτε αυτο σε πειραξε?οχι μονο αυτο!αλλα 5 χρονια κοροιδια πια!στο κατω κατω διαλλεξε η τον αντρα σου η τον αλλον.δε μπορεις να τον κοροιδευεις ουτε κ να τον εχεις ταραξει στο κερατο.το πιο θλιβερο απολα ειναι

κριμα να πληρωνουν τα παιδια τετοιες καταστασεις γιατι ειτε παρεις διαζυγιο ειτε οχι παλι χτυπαει στα παιδια η κατασταση!αν η μανα εχει ταραγμενη ψυχολογια εχει αμεση επιπτωση πανω τους!κ μη μου πεις ειναι μικρα δε καταλαβαινουν.

εδω ενα νεογεννητο καταλαβαινει τον εκνευρισμο της μανας κ κλαιει γοερα!

Κάποτε που λες φιλη δήμητρα είχα μια φιλη χωρισμένη με 1 κοριτσάκι το όποιο πήγαινε δημοτικό.μια μέρα βρισκόμαστε σπίτι της κ έκλαιγε έκλαιγε έκλαιγε.γιατί λέγανε τα άλλα παιδιά στην κόρη της ότι η μαμα σου είναι .... Καταλαβαίνετε.εμένα έως τότε μου παρουσίαζε αγγελικό πρόσωπο κ άρχισα να κλαίω μαζί της γιατί ήταν αδικία AYTA τα λόγια.μετά απο λίγο καιρό τα έφτιαξε με τον κολλητό μου.

Ερχόταν στο μαγαζί ΠOY δούλευα νύχτα κ μου έλεγε για 2-3 πελάτες ότι τα είχε ME αυτόν τα είχε ME εκείνον.κάθε φορά διαφορετικοί ε;

Ώσπου μου πέταξε κ την βόμβα ο κολλητός.

Εσυ μου έλεγες ήσυχη αλλά αυτή τελικά μόνο για .. Είναι.

Μέσα σε νυχτερινά κέντρα ακόμα κ σε μπιτς μπαρ μεσημέρι ΠOY το είδα ME τα μάτια μου ΤΟΥ ζητούσε να της κάνει αναπαράσταση έρωτα ME το πάνω άκρο ΤΟΥ.δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...

ΠOY θέλω να καταλήξω.απ την στιγμή ΠOY γίνεσαι μάνα,όχι δεν τελειώνει η ζωή αλλά ζυγίζεις 10 φορές τις πράξεις ΣΟΥ.γιατί μπορεί ο άντρας να ξεπεράσει κάποια στιγμή την κοροϊδία ΠOY έφαγε.το παιδί ΣΟΥ όμως;;;

Ελάτε ρε κορίτσια! Μην την κρίνετε τόσο αυστηρά, ούτε μην γελοιοποιείτε αυτό που αισθάνεται η κοπέλα. Δεν είπε ότι παράτησε τα παιδιά της, ούτε χαίρεται για όλη αυτή την κατάσταση. Και το να επιλέξει... μια κουβέντα είναι που μπορούμε να την πούμε όλες μας. Η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή. Άλλωστε οι πράξεις της και μόνο δείξανε ότι επέλεξε. Τώρα το τι έχει μέσα στην καρδιά της είναι δικό της θέμα και δεν είμαστε εμείς αυτές που θα την κρίνουμε.

spring εχεις π.μ.

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

φυσικα δεν ειμαι αναμαρτητη αλλα ο αντρας μου δεν ειναι χαρωπος ταρανδος

και πως εισαι σιγουρη οτι στα επομενα 20 χρονια συμβιωσης δεν θα γινει;η πως εισαι σιγουρη οτι δεν θα γινεις εσυ κ καποιοι αντρες στην παρεα τους θα σε χαρακτηριζουν ετσι;θα σου αρεσε;ειναι πολυ ευκολο να διατυμπανιζουμε ολοι την ηθικη μας,αλλωστε προς τα εξω ο καθενας οτι θελει δειχνει

α και ασχετο...το δευτερο παιδι ποιανου ειναι???;-Ρ

ο δικος σου αντρας εκανε τεστ να δει αν ειναι δικο του η εσυ ξερεις αν δεν εχεις ψυχοπαιδια αλλου;

φυσικα δεν ειμαι αναμαρτητη αλλα ο αντρας μου δεν ειναι χαρωπος ταρανδος

:D:D:D:D:D (Καλό!) Sea διαβασες τα μηνύματα που σου έστειλαν τα κορίτσια γιατί απ 'ότι κατάλαβα ήθελες επειγόντως την γνώμη τους...