Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ???

spithoula

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!!!!!ετοιμαζουμε κ μεις τη βαπτιση της μπεμπουλας μας...θα γινει καπου στα Σπατα σε εκκλησακι...δε ξερουμε ακομα,,,κ θα εχουμε καποιο μπουφε στον προαυλιο χωρο γιατι δε θα κανουμε κατι αλλο μετα....σκεφτηκα κατα τη διαρκεια του μπουφε να παιζει καποιος βιολακι ή ακορντεον αλλα δε βρισκω κατι???? εχετε κατι υποψιν σας??? ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΤΖΑΣ.Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΠΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΕΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΤΖΑΣ.Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΠΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΕΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ευχαριστω πολυ πολυ...το ψαχνω κ γω κ θα περιμενω κ νεα σου!!!!πολυ ομορφη η εκκλησια σας!!! καλες ετοιμασιες κ ξαναμιλαμε!

Στην Παλαιοπαναγιά έχω κλείσει τη βάφτιση του μπέμπη μου για τον Ιούλιο αλλά δε νομίζω ότι επιτρέπεται μουσική.Εδω για το στολισμό μου είπε να είναι πολυ απλός....

Μόλις μίλησα με τον άντρα μου ο οποιος θυμήθηκε ότι ο παπάς του είπε ότι μπορούμε να νο κάνουμε το τραπέζι έξω κάτω από ένα σαν σκέπαστρο που έχει αλλά χωρις μουσική

Διαφημίσεις

φανταζομαι οτι οταν λεει ο παπας χωρις μουσικη θα εννοει χωρις δυνατη μουσικη ή αρχικη ορχιστρα. Αν βαλεις 1 οργανο δεν νομιζω να πει κατι....

εκει στην ερμου πηγατε να ρωτησετε τους πλανοδιους?

φανταζομαι οτι οταν λεει ο παπας χωρις μουσικη θα εννοει χωρις δυνατη μουσικη ή αρχικη ορχιστρα. Αν βαλεις 1 οργανο δεν νομιζω να πει κατι....

εκει στην ερμου πηγατε να ρωτησετε τους πλανοδιους?

πολυ καλη ιδεα αλλα μπορεις να εμπιστευτεις οτι θα ερθει?????

ρωτησα σε γραφειο οργανωσης κ μου ειπε 250 ευρω :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ε οχι...........

Διαφημίσεις

για ποση ωρα θες; κ τι μουσικη;θα ρωτησω ενα γνωστο που παιζει βιολι. ανσκεφτεις αλλο οργανο εχω πιο ολλους γνωστους

ή βιολι, ή ακορντεον ή ό,τι αλλο προτινετε και σεις....τι πιστευετε οτι θα ταν ωραιο??? ναναι στο προαυλιο οπως θα χαιρεταμε κ θα τρωνε το γλυκακι κλπ.....πιστευετε οτι θα ακουγετε ή θα παιζει μονος του??? μουσικη οτιδηποτε ξερει...κλασσικη ή γνωστα τραγουδια καλλιτεχνων θα ταν καλυτερα ακομα....θα χαρω πολυ αν μου βρεις κατι....

Λιγο "βαριά" δεν ειναι αυτά τα οργανα που λετε;;;

Γιατι δεν κλείνεται εναν dj να παιζει χαλαρά μουσική οχι πολύ δυνατά...

Η στην καλυτερη των περιπτωσεων ενοικιάζεται ενα συστημα ηχου και 3-4 καλά cd θα κρατησουν ευχαριστη παρεα...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!