Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΦΕΚΟΚΚΙΝΑ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ...

Recommended Posts

ρε κοριτσια εχει συμβει σε εσας μετα το μπανιο να εχετε καφε κοκκινα υγρα;;;;;....δεν μπορω να κανω μπανιο με χλιαρο νερο οπως συστηνουν οι γιατροι κ ειναι λιγακι ζεστο....:|

Απο χθες εχω αρκετα κ ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο την αγγειοδιαστολη αλλα θα παω να με δει γιατι τα γονατα μου εχουν κοπει......:-(

Εντωμεταξυ ειμαι αγκαλια με τον καναπε απο την ημερα της χοριακης!!!!!δεν κανω απολυτως τιποτα κ τα καφε υγρα υπαρχουν κατα καιρους λογω αποκολλησης....Απο την αρχη παιρνω outrogestan κ εκανα κ 2 proluton πρωτοχρονιατικα....:?

...........................................:-(

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

καλημερα καλο ειναι να αποφευγεις το ζεστο νερο, δεν επιτρεπεται οπως ειπες και εσυ! εκανε και εγω Proluton, τα utrogestan Μου εκαναν αλλεργια και δεν μπορουσα να τα παιρνω. ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις αλλα κατσε στον καναπε σου και μην κανεις τιποτα αλλο γιατι αφου συνεχιζονται τα καφεκοκινα υγρα δεν εχει περασει η αποκολληση, με το καλο το μωρουλι σου και μην στεναχωριεσαι!!!!φιλια...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Πέρασα και εγώ τα ίδια τις πρώτες 12 εβδομάδες και μαζί με την βοήθεια του γιατρού μου ό οποίος με ηρεμούσε και μου έλεγε πως είναι φυσιολογικό στις αρχές όλα πέρασαν και τώρα όλα πάνε καλά. Να ακούς προσεκτικά τις συμβουλές του γιατρού σου και κάνε και καμιά προσευχούλα στην παναγίτσα που προσέχει τα σποράκια μας.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! :)

Μολις γυρισα απο το γιατρο ....ειδαμε το μωρακι , ακουσαμε την καρδουλα ....ολα καλα!!!!!!!!Αχ ξαναπηγε η καρδια μου στη θεση της!!!!!!

Μου ειπε οτι ισως να παμε ετσι-με τα υγρα-μεχρι κ τον 4ο......κ βλεπουμε.

...κ σιγουρα θα βαλω NOVA.....!!!!!!! :) :) :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις