Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οικογενεια παρμενη απο τη Δυναστεια...ουτε σιριαλ να ημασταν

Recommended Posts

καλησπερα!!

εχω το εξης θεμα...η μεγαλη μου εχει αρχισει και ρωταει διαφορα και προσπαθει να μαθει τις εννοιες τι σημαινει γιαγια (οτι δηλαδη ειναι η μαμα μου ) και τι σημαινουν οι καθε λεξεις που αφορουν συγγενεια....

εχω το εξης θεμα....η δικη μου οικογενεια ειναι λιγο τυπου δυναστεια...τι εννοω..

οι γονεις μου εχουν χωρισει και η μανα μου εχει ξαναπαντρευτει και εχει αλλα 2 παιδια ..ο πατερας μου μετα τη μανα μου εχει ξαναπαντρευτει αλλες 2 φορες (ναι ο πασας μη χασει ) και εχει απο ενα παιδι και απο αυτους τους γαμους....εχω συνολο δηλαδη 4 ετεροθαλη αδερφια...

με το πατερα μου δεν εχουμε σχεσεις....ομως τον εχει δει σε φωτογραφιες του γαμου και της βαφτισης και ξερει οτι ειναι ο μπαμπας μου...με το τελευταιο αδερφακι μοιραια επισης δεν εχω σχεσεις γιατι δεν εχω πια με τον πατερα μου...εχω ομως με τα υπολοιπα....και το ωραιο λοιπον ειναι πως μπορω να εξηγησω ολη αυτη τη κατασταση μιας και με ρωταει πχ....

ποια ειναι αυτη ???λεω η αδερφη μου η ταδε (απο το δευτερο γαμο του πατερα μου) ...και ποια ειναι αυτη??λεω η μαμα της....

μετα δειχνει την αδερφη μου απο τη μερια της μανας μου ...και μου λεει στο τελος καλα μαμα ποσες μαμαδες εχεις!!!!

ειναι τοσο μπερδεμενο ολο αυτο....

και τι λεμε στο παιδι οταν ενας παππους ή γιαγια του απουσιαζει απο τη ζωη του οπως καλη ωρα ο πατερας μου????γιατι με ρωταει ο μπαμπας σου που μενει και που ειναι.....

ουφ σας μπερδεψα λιγο το ξερω...αλλα επειδη ειναι μια κατασταση που θα πρεπει καπως να της την εξηγησω δε ξερω τι να κανω....απο τη μερια του αντρα μου βλεπει μια νορμαλ κατασταση απο τη μερια τη δικη μου παλι οχι και στη τελικη φοβαμαι μη σκεφτεται μετα οτι ο μπαμπας και η μαμα της θα χωρισουν και αυτοι και θα κανουν αλλα παιδακια με αλλες μαμαδες και μπαμπαδες και τη πιασει ανασφαλεια χωρις λογο....

σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

λοιπόν θα σήκωνα τα άλμουμ και θα γέμιζα το σπίτι φωτογραφίες οικογενειακές δικές μας.

την μαμά με τον μπαμπά αγκαλιά και τα παιδάκια μαζί κ.α. τέτοια.

θα της έλεγα ποσο πολύ αγαπάει ο μπαμπάς την μαμά και πόσο πολύ αγαπάνε τα παιδάκια.

Είναι σημαντικό να νοιώθει το παιδί ότι ο μπαμπάς αγαπάει το παιδί

η μαμά αγαπάει το παιδί

και ότι ο μπαμπάς αγαπάει την μαμά και αντίστροφα.

και αν συνέχιζαν οι ερωτήσεις θα της έλεγα ότι είναι θείες (του παιδιού).

Θα τόνιζα την σχέση που έχουν με το παιδί και οχι με τον ευατό μου.

και ότι ο παππους απλά μενει μακρια και γι αυτό δεν το βλέπουμε .

Θεωρώ ότι είναι μικρούλα ακόμα για να καταλάβει.

Μεγαλώνοντας σε μια όμορφη κουβεντούλα θα μπορέσει να καταλάβει .

Ειναι το τι θα έκανα εγώ και μονο απο προσωπική οπιτκή γωνία.

Να σε πειραξω λιγο με φιλικη διαθεση?

Παρε ενα αυγο και κουρεψε το..πιο ευκολο θα ειναι...

Πραγματικα σε καταλαβαινω..δυσκολη φαση ..γιατι ειναι η ηλικια τετοια...Εγω σ αυτην την φαση δεν μπορω να σκεφτω κατι...εκτος απ το να μην πολυδειχνεις φωτο (κρυψ τες) ..

Εαν σκεφτω κατι αλλο θα επανελθω..

Κατά τη γνώμη μου η απόκρυψη της αλήθειας δημιουργεί την ανασφάλεια. Τα μασημένα/μπερδεμένα λόγια για τις οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να επιφέρουν σε ένα παιδί απο μια απλή άγνοια των πραγμάτων εώς και μπέρδεμα- σύγχιση-αυθαίρετα συμπεράσματα.

Αν βρισκόμουν στη θέση σου θα εξηγούσα όσο πιο απλά γίνεται την κατάσταση. Οτι δηλαδή η μαμά μου και ο μπαμπάς μου δεν μπορούσαν να ζήσουν μαζί κτλ κτλ.

Αυτό βέβαια πρέπει να το κάνεις όταν έχεις επαφή και μάλιστα συχνή με τους ανθρώπους που χρειάζεται να δώσεις μια ιδιότητα π.χ αν έχεις επαφή με τον πατριο σου κάπως πρέπει να τον παρουσιάσεις.

Αν πάλι δε χρειάζεται τότε μπορείς απλά να αποσύρεις τις φώτο όπως σου γράφουν και παραπάνω.

Δε νομίζω να νιώσει ανασφαλεία όσον αφορά το μέλλον της δικιάς σου οικογένειας. Τα παιδιά φοβούνται όταν βλέπουν πράγματα και καταστάσεις. Αισθάνονται ανασφάλεια όταν ζουν μέσα σε αυτήν. Την διαισθάνονται δηλαδή. Η οικογενειακή κατάσταση των γονέων σου είναι κάτι έξω από την δική σας οικογένεια και το παιδάκι σου ξέρει οτι δεν την επηρεάζει ούτε τώρα ούτε και στο μέλλον.

Συμπερασματικά η απόψη μου είναι να λέμε πάντα την αλήθεια (όταν αυτή μας ζητήται) κομμένη και ραμμένη για να χωρέσει άνετα σε ένα παιδικό μυαλό και όχι να στριμωχθεί και να παραμορφωθεί μέσα σε αυτό.

Επιφυλάσσομαι όμως λόγω της ηλικίας του παιδιού σου και επειδή παιδοψυχολόγος δεν είμαι θα ήθελα να διαβάσω κιάλλες απόψεις. Η αλήθεια είναι οτι κάτι τέτοιο δεν έχω ζήσει και η απάντηση μου είναι καθαρά θεωρητική.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Επειδή και η δική μου οικογένεια είναι κάπως έτσι, ίσως και χειρότερα, θα έλεγα ότι για τα αδέλφια σου ήταν πιο δύσκολο να βγάλουν άκρη παρά το πιτσιρικάκι σου. Όλα τα αδέλφια ετεροθαλή ή μη τα αναφέρω θείους/θείες κι όλους τους μαμαδομπαμπάδες γιαγια και παππού. Σιγά σιγά θα μάθει τι συμβαίνει... στις ερωτήσεις όπως είπε και το κικνάκι απαντάμε απλά, με ειλικρίνεια και με δόση χιούμορ. Το χιούμορ για μένα είναι το καλύτερο φάρμακο πρώτα πολλα για μας τους ίδιους για να αντιμετωπίσουμε πράγματα και καταστάσεις γιατί επι της ουσίας η όλη κατάσταση δεν δημιουργεί άμεσο πρόβλημα στα παιδιά μας αλλά μπορεί να δημιουργήσει έμμεσο επειδή εμείς επηρεαζόμαστε απο αυτές τις καταστάσεις.

Να του δημιουργήσει η κατάσταση ανασφάλεια για πιο λόγο; Ακόμα και με το δικό τους διαζύγιο οι γονείς μπορούν να αποφύγουν την ανασφάλια που δημιουργείτε στα παιδιά αν χειριστούν καλά το όλο θέμα και δεν μετακυλίσουν το πρόβλημα στα παιδιά τους, όπως συμβαίνει συνήθως. Διαζύγιο/α που συνέβησαν σε γιαγιάδες και παππούδες στο παρελθόν, είναι μια καλή ευκαιρία για συζήτηση για τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά αυτό μόνο και εφόσον και όταν το παιδί το επιθυμεί, γιατί μπορεί ποτέ να μην του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και όρεξη να μάθει πολλά πολλά πέρα απ'τα βασικά.

Είναι πρωί και μπορεί να τα έχω γράψει λίγο μπερδεμένα, συγνωμηηηη:?

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

το καλο ειναι οτι θα ειναι πιο ευκολο για το παδι να αποδεχεται οτιδητοπε διαφορετικο βλεπει αργοτερα. κα ελεος πια που πρεπει να εχουμε ολοι την οικονα της οικογενειας που ολοι ειμαστε "κανονικοι"! καλυτερα μερικες φορες απο την αρχη να θεωρουν φυσιολογικο οτι κ πολλες μαμαδες υπαρχουν κ κακο δεν ειναι. τοσα παιδια βιωνουν κ διαζυγια κ γεννιουνται εκτος γαμου κτλ. το παιδι σου θα τους βλεπει κ θα της φαινεται αποδεκτο!

ειναι επειδη εχω βιωσει εγω την ανασφαλεια πιο πολυ καταλαβαινεται και για αυτο φοβαμαι και το παραταβαω με τις σκεψεις μου οτι μπορει καπως να το επηρεασει το παιδι....Λεγκω εσυ θα καταλαβαινεις παο οτι βλεπω καλυτερα ...αλλα μερικες φορες δυστυχως το χιουμορ δε βοηαθει ;-/

κατερινακ σιγουρα πια ειναι πιο συχνο φαινομενο σε μια ταξη να υπαρχουν παιδια χωρισμενων γονιων και η μειονοτητα να ειναι αυτα που εχουν μια ''κανονικη'' οικογενεια και ναι θα της φαινεται αποδεκτο...απλα ειναι δυσκολο να εξηγηθει γιατι η ατιμη εχει μπει στη φαση του γιατι μαμα.....πολυ νωρις για να καταλαβει οτιδηποτε αλλα ειναι στο γιατι μαμα ο παππους δεν ερχετε??που μενει???

οσο να κρυψω φωτο μη φανταστειτε οτι στο σπιτι κυκλοφορουν πολλες σε θεα...των παιδιων και δικες μας εχουμε φατσα καρτα αλλα εχει ενα κολλημα τωρα τελευταια να θελει να δει το αλμπουμ του γαμου,μπαινει στο γραφειο και παει και ψαχνει τα υπολοιπα αλμπουμ ,ετυχε λογω της αφιξης της αδερφης της να κανουμε μια ωραια συζητηση με φωτο απο οταν ητανε αυτη μωρο και εγω και ο πατερας της για να πιασει το ολο θεμα και τους εβλεπε ολους και εκει αρχισανε οι ερωτησεις.....

θα δω σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μιας και το εθεσες, ειναι κατι που εχω σκεφτει κ εγω τι θα πουμε στη μικρη ....οταν θα ερθει η ωρα!

η δικη μου οικογενεια ειναι τοσο συνηθισμενη μαμα-μπαμπας-παιδια που κατανταει βαρετη:lol:

η οικογενεια του αντρα μου ομως.....εκει να δεις τι γινεται!!!πλουραλισμος με τα ολα του!!:lol:

ο,τι εχουμε σκεφτει ειναι να απαντησουμε με ειλικρινεια και να θεσουμε τα πραγματα και τα ονοματα οπως ειναι πχ αυτος ο θειος εχει την ιδια μαμα αλλα αλλο μπαμπα κοκ....συμφωνα με την ηλικια του παιδιου...δεν θα κανουμε τη σουπερ αναλυση στα 3 της, θα λεμε λιγα λιγα τη φορα. βλεποντας κ κανοντας δλδ....

οσο για την ανασφαλεια που λες ή ο,τι αλλο, ουτε εγω ουτε ο αντρας μου τη σκεφτηκαμε. ολοι εχουμε τα προβληματα μας και τα παιδια ολα τα καταλαβαινουν, αλλα ειναι σημαντικο να βλεπουμε το προβλημα και να μιλαμε γι'αυτο οχι να το κρυβουμε, ετσι νομιζω εγω.....επισης στη ζωη υπαρχουν κ οι κακες σχεσεις και τα ασχημα συναισθηματα....αλλα δεν σημαινει οτι οπωσδηποτε η μικρη σου θα αγχωθει οτι εσυ θα της φυγεις οπως ισως, εκανε ο μπαμπας σου.

στη δικη μας περιπτωση λεμε οτι η μικρη εμας εχει για γονεις, που αγαπιομαστε και που την αγαπαμε, αυτο νομιζω ειναι καλη αφετηρια για ασφαλεια και σιγουρια και αυτο στο κατω κατω εχει σημασια.

οποτε μη φοβασαι:-D

Να δω κι εγω τι θα της πω οταν ερθει η ωρα..

Κι η δικια μου οικογενεια καπως ετσι ειναι.. Με αποκορυφωμα να μαθω απο λαθος υπαλληλου στη νομαρχια Καλλιθεας πως εχω κι εναν ετεροθαλη αδερφο (απο το 2ο γαμο του πατερα μου) 10 χρονια μικροτερο μου, για την υπαρξη του οποιου δεν φροντισε κανενας να με ενημερωσει..

Με τον πατερα μου δε.. Οι επαφες ανυπαρκτες! Κι ο πεθερος μου επειδη ξερει ποσο με ποναει πεταει συνεχεια τις μπηχτες του (τυπου "Μα καλα εν ζωη ανθρωπος και δεν παρευρεθηκε στο γαμο?" κι αλλα τετοια "ομορφα").. Να δω πως θα μαζευω τις μπηχτες αυτου του παππου οταν το παιδι θα καταλαβαινει, το εχω μεγαλο αγχος ειναι η αληθεια..

Παντως πολυ χρησιμες οι συμβουλες! Κι επισης ανακουφιστηκα καπως που ειδα πως δεν ειμαι η μονη που η οικογενεια της δεν ειναι και τοσο... "πατροπαραδοτη"!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

yasemi εγω δεν το βλεπω τοσο προβλημα το θεμα και εχω κι εγω παρομοιο, δεν ειμαι εξω απ' το χορο να το παιζω ανετη.

Η συνταγη για τα παιδια (αυτο που αποδεχεται και η επιστημη στην πλειοψηφια της τουλαχιστον) ειναι:

απανταμε με απλοτητα και ειλικρινεια, δε λεμε παραπανω απ' οσα ζηταει το παιδι να μαθει.

Ποιος ειναι αυτος? ο αδελφος μου.

Που μενει? στην αθηνα με τη μαμα του.

Που ειναι ο μπαμπας σου? μενει μακρια και δε βλεπομαστε συχνα.

Οταν τα παιδια σε βλεπουν να λες πολλα, να δυσκολευεσαι κλπ, ιντριγκαρονται περισσοτερο, αλλα και φοβουνται και περισσοτερο (οτι κατι κακο υπαρχει και δεν το λεμε).

Οτι ειστε λιγο δυναστεια παντως ειναι γεγονος...

Αλλα εχει και ενδιαφερον ετσι:D

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

Η οικογένεια της μαμάς μου ήταν μια νορμάλ οικογένεια. Παππούς, γιαγιά, αδελφός, αδελφή και η μαμά μου. Ο παππούς πέθανε και δεν τον θυμάμαι. Άρα ήξερα ότι έχω γιαγιά, παππού, θείο, θεία και ξαδέλφη (κόρη της θείας).

Η οικογένεια του μπαμπά μου ήταν μπερδεμένη. Όμως έφτασα κάπου 8-9 χρονών, για να καταλάβω το μπέρδεμα.

Ήξερα ότι έχω παππού, γιαγιά, δύο θείους, 3 θείες και ο μπαμπάς μου. Επίσης, ήξερα ότι έχω κάμποσα ξαδέλφια (παιδιά των θείων).

Μεγαλώνοντας και φτάνοντας στην ηλικία των 8-9 που σας έλεγα, πληροφορήθηκα τα εξής: Η μαμά του μπαμπά μου πέθανε αφού πρώτα είχε γεννήσει τρία παιδιά (τον μπαμπά μου, τον μεγαλύτερο αδελφό του και τη μικρότερη αδελφή του). Ο παππούς ξαναπαντρεύτηκε και πήρε μια γυναίκα που ήταν παντρεμένη με έναν άντρα και είχαν μια κόρη αλλά ο άντρας πέθανε κι έτσι η γυναίκα ξαναπαντρεύτηκε τον παππού μου. Άρα, η γυναίκα αυτή ήρθε στην οικογένεια με μια κόρη από τον 1ο της γάμο.

Ο παππούς με τη 2η σύζυγο (την οποία πάντα θεωρούσαμε όλα τα εγγόνια ως γιαγιά κι ας μην ήταν η γιαγιά μας) έκανε άλλα δυο παιδιά.

Εγώ όλα αυτά τα αδέλφια του πατέρα μου τα θεωρούσα θείους και θείες χωρίς να ξέρω ακριβώς το είδος της συγγένειας. Τη γιαγιά τη θεωρούσα γιαγιά μου.

Και όλα τα παιδιά των άλλων θείων μου τα θεωρώ ξαδέλφια μου και τα αγαπώ πολύ και μάλιστα περισσότερο απ' όλα αγαπώ τα παιδιά της θείας που δεν είναι θεία μου, αφού είναι η κόρη της μητριάς του πατέρα μου από τον πρώτο της γάμο. Μ' αυτά τα παιδιά λέμε ότι είμαστε πρώτα ξαδέλφια κι ας μη μας συνδέουν δεσμοί αίματος, αγαπιόμαστε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας.

Μην ανησυχείς, η μικρή σου δε χρειάζεται να ξέρει πολλές λεπτομέρειες, αρκεί να ξέρει ποιοι είναι οι θείοι, οι θείες και τα ξαδελφάκια. Τα υπόλοιπα θα τα μάθει μεγαλώνοντας.

5f27b8bd0c.png

Θα συμφωνησω απολυτα με την παραπανω Ιολη.

Αυτα τα "μπλεξιματα" περισσοτερο εμας τους μεγαλους απασχολουν.

Το παιδι τους λες ειναι ξαδελφακι σου και ληγει το θεμα.

Εχω κι εγω μια εξαδελφη που η μητερα της ειναι παιδι εκτος γαμου ενος αδελφου του παππου μου (ελπιζω να μη σας μπερδεψα)

Οταν ημουν μικρη δεν υπηρχε καμμια αναγκη να μου εξηγησουν ολο αυτο. Οχι απο καποια σεμνοτυφια κλπ, δεν υπηρχε τετοιο θεμα, αφου η εξωγαμη θεια μου για ολους ηταν το ιδιο.

Ηξερα οτι ειναι ξαδελφη μου λοιπον. Οταν μεγαλωσα τοσο ωστε να καταλαβω οτι κατι περιεργο συμβαινει, ρωτησα, παλι ειλικρινα και απλα μου απαντησαν και ολα καλα.

Εαν τωρα εξηγουσα στην κορη μου οτι ο μπαμπας της παλιοτερα ηταν παντρεμενος με αλλη γυναικα, ισως και ολο αυτο να της δημιουργουσε καποιο φοβο ή ανασφαλεια.

Αλλα δε ρωταει, γιατι να επεκταθω τοσο?

Με ρωτησε που μενει ο αδελφος της ο μεγαλος, της απαντησα με τη μαμα του στη γλυφαδα και εμεινε απολυτως ικανοποιημενη.

Ουτε ειπα ψεμματα, ουτε ομως και την μπουρδουκλωσα περαιτερω.

k9Tap3.png

Αυτά που γράφει η bp-IOLH με βρίσκουν σύμφωνη. Αλλά πιστεύω οτι η κατάσταση που μας παρουσιάζει η yasemi είναι λίγο διαφορετική.

Στη πρώτη περίπτωση (bp-IOLH) τα εγγόνια δεν γνώριζαν οτι η γιαγιά τους δεν ήταν η πραγματική γιαγιά αφού πέθανε οπότε τη θέση της ήρθε και κάλυψε η δεύτερη γυναίκα του παππού.

Στην δεύτερη περίπτωση (yasemi) ο πατριος και η μητριά έχουν μια κυρίως όταν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την οικογένεια του πατέρα της. Θα απορήσει και φυσικά πρέπει να απαντηθεί. Εδώ φυσικά θέτονται και τα ερωτήματα της yasemi.

παρουσία έστω και από φωτογραφίες μέσα στη ζωή του παιδιού της yasemi. Δηλαδή το εγγόνι έχει δύο γιαγιάδες και δύο παππούδες.

Αυτό σημαίνει οτι το παιδί της yasemi θα ρωτήσει για τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κι εμείς κάπως έτσι κορίτσια!! Η δική μου οικογένεια: ο μπαμπάς ξαναπαντρεμένος με παιδί και η μαμά μόνη.Του συζύγου: λόγω ορφάνιας σε μικρή ηλικία ένα σωρό θείοι και θείες που πρέπει να φωνάζουμε παππου και γιαγιά!!!! Εμείς πάντως μόλις άρχισε να καταλαβαίνει τις εννοιες της τα εξηγήσαμε όλα όσο πιο απλά μπορούσαμε(!!!!!) γιατί βλέπεις εμείς είμαστε όοοοοοολοι αγαπημένοι εκτός απο τους γονείς μου μεταξί τους. Και που κατέληξε η μικρή ρε παιδια....;;;;; "Αφού τους αγαπάμε όλους και μας αγαπάνε όλοι να χτήσουμε ένα μεγάαααααλο σπίτι για να μένουμε όλοι μαζί" !!!!!! Φοβερή;;;;; Άντε πές το τώρα σε όλους αυτούς......χαχαχαχα!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

• 3 months later...

Και η δική μου οικογένεια μια απο τα ιδια οι γονείς μου χωρισαν οταν ημουν 2,5 χρονων η μαμα μου ξαναπαντρευτηκε ο μπαμπας μου οχι με τον οποιο δεν εχω και πολλα πολλα τον πατριο μου ο γιος μου τον λεει παππου και μπαμπα μου ερχετε λοιπον ο μπαμπας μου εξ αιματος επισκεψη σπιτη να μας δει και ακουει να τον λεω μπαμπα και του λεει ο μικρος¨ δεν εισαι ο μπαμπας της ο παππους ο γιαννης ειναι ο μπαμπας της ανοιξε η γη να με καταπιει φυσικα δεν ειπα τιποτα στο παιδι θα ερθει ο καιρος που θα καταλαβει γιατι να μπερδεψω το μυαλουδάκι του αφου δεν προκειτε τωρα να το παρει χαμπαρι με τιποτα, αρχησε λοιπον ο πατερας μου να τον ρωταει γιατι το λες αυτο λεει η μαμα σου τον παππου τον γιαννη μπαμπα?? το παιδι κολλησε εγω σαλταρα του τα σουρα τα μπηνελίκια του και σταματησε ακου εκει να ρωτηση το παιδι μου!!!! ας ερχοταν πιο συχνα για να γνωριζε το παιδι πιο εχει πραγματικά παππου....

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια είναι "λίγο" μπέρδεμα η περίπτωσή σου! Αλλά κορίτσι μου έχεις τόσο χιούμορ, το παρουσίασες τόσο ωραία χωρίς πίκρες και δράματα και δάκρυα, χωρίς αρνητική διάθεση κλπ κλπ που νομίζω οτι θα βρεις τον τρόπο μόνη σου! Νομίζω το έχεις.

(καλού κακού όταν τα λες στο παιδί έχε και κανένα σκονάκι από κοντά μη ξεχάσεις τίποτα :))

Υ.Γ. Στην εποχή μου είχαμε και το Ντάλας :mrgreen:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...