Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θελω τη γνώμη σας! Σας παρακαλώ!

Ζουζού1982

Recommended Posts

Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα γιατί πραγματικά με προβλημάτισε πολύ αυτό το γεγονός. Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά και μένω στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς μου στην Αθήνα και τα πεθερικά μου στην Κοζάνη. Με τα πεθερικά μου έχω καλές σχέσεις αν και στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Τα Χριστούγεννα έιχαμε πάει στην Κοζάνη και περάσαμε καλά. Την Πρωτοχρονιά είπαν πως θα έρθουν αυτοί εδώ και έμειναν σπίτι μας από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Εν τω μεταξύ επιεδή προέκυψε ένα άσχετο γραφειοκρατικό θέμα έπρεπε εκτάκτως οι γονείς μου να ανέβουν από Σάββατο μέχρι Δευτέρα. Ως εδώ καλά. όμως ο πεθερός μου έχει μία αδελφή που έχει πρόβλημα στο μυαλό εκ γενετής και την έχει στο σπίτι του, την έχει αναλάβει η πεθερά μου. Μην έχοντας που να την αφήσουν αν και για όλα υπάρχει λύση την έφεραν και αυτή εδώ. εγώ λοιπόν καλούμε σε ένα τριάρι να φιλοξενήσω ακόμη 5 άτομα (τους γονείς μου, τα πεθερικά μου και αυτή) μαζί με εμάς τους 4. Μόνο τα σεντόνια που πρέπει μετά να πλένω με πιάνει πανικός. Αυτή εν τω μεταξύ πάει συνέχεια στην τουαλέτα, μου την λερώνει, μια φορά που έιχαν έρθει για απλή επίσκεψη μου έχεσε όλη την τουαλέτα (φυσικά φώναξα την πεθερά μου να την καθαρίσει) και γενικώς είναι ένα προβληματικό άτομο. εγώ δεν έχω καμία υποχρέωση απέναντί της και δεν την θέλω σπίτι μου και ειδικά να την φιλοξενώ και να έχω 2 μωρά παιδιά. Πάω στην τουαλέτα μας και ειλικρινά σιχαίνομαι. Πάει ο γιος μου στην τουαλέτα και λυπάμαι που τον στέλνω στην ίδια τουαλέτα με αυτήν. Σημειώνω πως στο σπίτι των πεθερικών μου που μένει έχει δική της τουαλέτα και δικό της δωμάτιο.Ο άντρας μου βέβαια όταν έγώ έμαθα πόσους είχα να φιλοξενίσω και μην έχοντας που να τους βάλω όλους έπαθα πανικό και με είπε υπερβολική. Δεν έκανα ακόμη τουλάχιστον παράπονα που μου την κουβάλησαν αλλά ειλικρινά πνίγομαι που βρίσκεται εδώ. Τη δέχτηκα σε ένδειξη σεβασμού προς τον άντρα μου και τον πεθερό μου. Φοβάμαι όμως τώρα ότι αυτό μπορεί να επαναληφθεί και μάλιστα για μεγαλύτερο χρονικο διάστημα. Είναι ένα άτομο που δεν είναι για σπίτι, και μάλιστα για το δικό μου. Απορώ πως πήραν το θάρρος να την φέρουν και κυρίως χωρίς να την καλέσει κανείς. Μόνο έτσι δεν φανταζόμουν να περάσω την Πρωτοχρονιά και μάλιστα σε μια περίοδο με πολλά άλλα προβλήματα που δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω.

Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας για το ποια θεωρείτε σωστή αντίδραση απέναντι στον άντρα μου. Είμαι να σκάσω με αυτήν εδώ.

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

Διαφημίσεις

κωστουλα κατα ρχην χρονια πολλα και καλα!!!η θεση σου ειναι πολυ δυσκολη θα σου πω την γνωμη μου αυφου παρεθεσες το προβλημα σου!!για τον αντρα σου το μονο που εχω να πω ειναι το οτι ολοι μα ολοι το ιδιο ειναι δεν βγαζεις ακρη και μην την ψαχνεις ουτε να στεναχωριεσε γι αυτα που θα ακουσεις απο πλευρας του για το αν εισαι υπερβολικη ή δεν ξερω γω τι αλλο.τωρα οσο αφορα την θεια του αντρα σου πραγματικα δεν φταιει αυτη που ειναι ετσι και σιγουρα δεν τα κανει αυτα που κανει ηθελημενα.οι γονεις του συζυγου νομιζω θα επρεπε να σεβαστουν τα εγγονια τους και απλα να κλειναν ενα ξενοδοχειο κοντα σας και για να μην σε επιβαρινουν και για να περασουν τις γιορτες μαζι σας,εχω περασει πολλα κι εγω στο θεμα της καθαριωτητας απο τα πεθερικα μου και με μικρα παιδια σε νιωθω αλλα εσυ αν μιλησης θα βγεις η κακια μονο ο αντρας σου θα πρεπει να τους πει οτι τους θελετε κοντα σας αλλα με καποιες προυποθεσεις το θεμα ειναι αυτος το καταλαβαινει?μηπως να καθαριζει αυτος ολο αυτο τον λοχο και τις σκατωμενες τουαλετες μπας και δει τι γινετε?και δεν εισαι καθολου κακια,α!!!ουτε και θα ακουσεις κανενα ευχαριστω γι αυτα που κανεις να σε σιγουρη!!!καλο κουραγιο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Θέσε το θέμα ανοιχτά. Δεν γίνεται να είσαι υπηρέτρια όλων. Ανέθεσε δουλειές στον καθένα ξεχωριστά (ναι! και στον άντρα σου!) και το καθάρισμα της τουαλέτας στα πεθερικά σου. Σου εύχομαι πολλή υπομονή και καλά ξεμπερδέματα γρήγορα... να φύγουν να πάν' αλλού:)

it's never too late to start all over again

Κι εγώ συμφωνώ ότι εκείνοι φταίνε και θα έπρεπε να έχουν κλείσει ένα ξενοδοχείο..

Δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να κάνεις ΥΠΟΜΟΝΗ να περάσουν αυτές οι 3 μέρες να φύγουν να ηρεμήσετε...όσο για τον άντρα σου εννοείται ότι θα κάνει και αυτός δουλειές καθώς είναι το σπίτι του και ΔΕΝ έιναι φιλοξενούμενος!!!!

Διαφημίσεις

Ax σας ευχαριστώ για τις τόσο άμεσες απαντήσεις. Η κατάσταση σε κάποια θέματα είναι ακόμη χειρότερη γιατί σήμερα που σε λίγο θα έρθουν και οι γονείς μου και θα τους έχω όλους εδώ και θα κάνω τον διαιτητή και την υπηρέτρια και τη μαγείρισσα ο άντρας μου έχει εφημερία οπότε λείπει από το σπίτι και εγώ τα τραβάω όλα. Χθες που θήλαζα το μωρό και φώναξα τον άντρα μου να έρθει γιατί είχε μπει στην τουαλέτα δεν ξέρω τί είχε κάνει στο καζανάκι και αυτό δε σταματούσε να τρέχει νερό τη δεύτερη φορά νευρίασε κιόλας. όσο για το θέμα ξενοδοχείο δεν παίζει σαν λύση αφενός λόγω οικονομικών λόγων και αφετέρου γιατί ήρθαν για να είναι μαζί μας και όχι μακρυά μας αλλιώς θα έμεναν Κοζάνη. όσο για αυτή τη θεία συμφωνώ απόλυτα ότι δε φταίει για όσα κάνει δεν το ελέγχει αλλά εγώ τί φταίω? Είναι για λύπηση η γυναίκα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ έχω υποχρεώσεις απέναντί της. Το σίγουρο είναι ότι αν θέσω το θέμα στον άντρα μου κάτι που θεωρώ αναπόφευκτο γιατί πνίγομαι και σε παρόμοια περίπτωση πει κάτι στους γονείς του είναι βέβαιο ότι θα καταλάβουν ότι εγώ τον έβαλα καθώς αυτός τους καλεί να έρθουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθουν οι γονείς του αλλά όχι αυτή. Βέβαια αφού υποτίθεται πως δεν έχουν πού να την αφήσουν και καλά είναι σαν να μη θέλω ούτε αυτούς. Ουφ δεν έχω και πολύ υπομονή μου φτάνουν οι υποχρεώσεις που έχω απέναντι στην οικογένειά μου και οι ένα σωρό δουλείες για να μου φορτώνουν και άλλα. Και αν με ρωτήσουν πώς πέρασα την Πρωτοχρονιά πρέπει να πω καλά? ε δε γίνεται. ουφ σας έπρηξα.

Σε καταλαβαίνω...

Όμως αισθάνομαι άσχημα για την κυρία που άθελά της σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι. Δεν το παίζω υπεράνω, ίσως αν ήμουν στην θέση σου να σκεφτόμουν χειρότερα πράγματα και να με ενοχλούσε περισσότερο, όμως δεν παύει να είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, κάποια που απλά θέλει να την αγαπούν, δεν ευθύνεται για τις πράξεις της, σκέψου ότι έχεις ένα ακόμα μωρό!

Καταλαβαίνω και την πεθερά σου, που έχοντας αυτήν την ευθύνη όλο τον χρόνο, θέλει κι εκείνη να ξεφύγει λίγο και να χαρεί τα παιδιά και τα εγγόνια της. Μπράβο στον πεθερό σου και στην πεθερά σου που είναι δίπλα της και δεν την άφησαν στην τύχη της...

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις υπομονή, είναι μόνο 3 μέρες θα περάσουν... Και δείξε της αγάπη...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Ναι είπε ο άντρας μου να με βοηθήσει. Οπότε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έβαλε σκούπα. Το εκτίμησα μέχρι που άρχισε κάτι λεπτομέρειες να φτιάχνει κάτι καλώδια κάτω από τον υπολογιστή λες και δεν υπήρχαν σημαντικότερες δουλειές. στο σπίτι γινόταν χαμός ούτε πού να πατήσουν δεν έιχαν από τα παιχνίδια και αυτός έκανε κάτι τρελές λεπτομέρειες. Ουφ άντρες δεν καταλαβαίνουν. Και όσο το να αναθέσω δουλειές δεν είναι εύκολο αν δεν προσφερθούν ή το κάνουν από μόνοι τους χωρίς καν να ρωτήσουν. αλλά ακόμη και έτσι θέλω μέσα στο σπίτι μου ηρεμία και μέρος να κάθομαι. Υπομονή σίγουρα θα κάνω μία ακόμη μέρα . το θέμα είναι πως ούτε ευχαριστώ θα ακούσω και σίγουρα στο ενδεχόμενο να ξανασυμβεί θα γίνει χαμός.

καλη χρονια να εχεις με υγεια.. για το περσιτατικο εγω ανατριχιασα που το άκουσα....χιλιες φορες 'σκυλα' (= λίγο αποτομη, υπερβολικη, λιγο αναιδης, και πεισματαρα) και να εχω το κεφαλακι μου ησυχο παρα αυτο το πραγμα. Καταρχην φταινε τα πεθερικα σου, μετα ο αντρας σου και μετα εσυ...γιατι το σπιτι ειναι δικο σου και του αντρα σου όχι των πεθερικων σου.

Καταλαβαινω το σεβασμο προς τον αντρα και πεθερο αλλα προτιμω το σεβασμο απεναντι στα παιδια μου και τον εαυτο μου...

Και βασικα εγω ειμαι ψιλοαδιαφορη προς τα 'πρεπει'... αλλα το ιδιο ειναι και ο αντρας μου...

καλη δυναμη, να χαιρεσαι τα παιδακια σου.

ίσως είμαι υπερβολική και κακιά δεν ξέρω αλλά αυτό αισθάνομαι δεν είναι κάτι που το επιδιώκω. και εγώ τους θαυμάζω γιατί η πεθερά μου την έχει από τη μέρα που παντρεύτηκε βέβαια το γνώριζε και μόνη της το επέλεξε . ωστόσο κάνει κάποια πράγματα εξαιτίας της που κάθε άλλο παρά την τιμούν και αναιρεί στην ουσία όλα όσα προσφέρει. τέλοσπάντων στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως είμαι υπερβολική.

Διαφημίσεις

ναι ελενη μου και τα πουλακια πεταν και τα λουλουδακια ανθιζουν!!!!!!εχεις δικιο αλλα μετα απο τοσα χρονια που ζω σε αυτη την κατασταση που πρεπει δηλ. να ανεχομαι στο ονομα των γιορτων και της οικογενιακης ευτυχιας ανθρωπους που μονο προβληματα μου δημιουργουν τελικα καταλαβα οτι πρεπει να βλεπω και λιγο τον εαυτο μου και τα παιδακια μου τετοιες μερες αντε και να ναι μονο μια φορα και αντε να ειχε η κοπελα μεγαλα παιδια εδω θυλαζει μωρε και το αγορακι πως πηγαινει τουαλετα σου λεω τα εχω περασει δεν εχει τελιωμο η κατασταση ειναι μπρος γκρεμος και πισω φασινα.μα καλα λιγο εγωϊσμο δεν μπορουμε να χουμε σε αυτη την ζωη εμεις ποτε θα περασουμε καλα δεν εχουμε τετοιο δικαιωμα?μια ζωη ετσι θα ειμαστε?η μανα μου λεει για την ψυχουλα σου τα κανεις αυτα δεν πειραζει δηλ. να ειμαι μια ζωη θυμα για να νιωσω καλα οταν πεθανω?τι λεμε τωρα?.......ισως να ξεφυγα λιγο αλλα ειμαι πολυ μπουκωμενη αυτες τις μερες ξερει η ελενι.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Καλή χρονιά ακόμη και αυτό έχω ξεχάσει να πω! Υγεία και αγάπη σε όλους! Είναι τα σημαντικότερα αγαθά!

Τι να πω ρε παιδιά η μόνη θέση που μου έχει μείνει είναι μπροστά στον υπολογιστή. η παρηγοριά μου.οι άλλες είναι κατειλημμένες. ακόμη και σε ένα σκαμπό δίπλα στον υπολογιστή κάθεται η θεια. ουφ πού θα πάει θα περάσει! και τώρα πρέπει να κατεβάσω όλες τις κουβέρτες γιατί τόσα άτομα θέλουν ρούχα. και η θεία στο πάτωμα γιατί άλλο κρεβάτι δεν υπάρχει. ήθελα να ήξερα υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ευχαριστιέται αυτή την κατάσταση? τότε γιατί την προκαλούν? και αύριο ο άντρας μου έχει γενέθλια και πρέπει να είμαι χαρούμενη και όχι θλιμμένη και να γκρινιάζω.

Τι να πω ρε παιδιά η μόνη θέση που μου έχει μείνει είναι μπροστά στον υπολογιστή. η παρηγοριά μου.οι άλλες είναι κατειλημμένες. ακόμη και σε ένα σκαμπό δίπλα στον υπολογιστή κάθεται η θεια..

:lol::lol::lol: φανταζομαι τη σκηνη...

Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα γιατί πραγματικά με προβλημάτισε πολύ αυτό το γεγονός. Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά και μένω στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς μου στην Αθήνα και τα πεθερικά μου στην Κοζάνη. Με τα πεθερικά μου έχω καλές σχέσεις αν και στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Τα Χριστούγεννα έιχαμε πάει στην Κοζάνη και περάσαμε καλά. Την Πρωτοχρονιά είπαν πως θα έρθουν αυτοί εδώ και έμειναν σπίτι μας από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Εν τω μεταξύ επιεδή προέκυψε ένα άσχετο γραφειοκρατικό θέμα έπρεπε εκτάκτως οι γονείς μου να ανέβουν από Σάββατο μέχρι Δευτέρα. Ως εδώ καλά. όμως ο πεθερός μου έχει μία αδελφή που έχει πρόβλημα στο μυαλό εκ γενετής και την έχει στο σπίτι του, την έχει αναλάβει η πεθερά μου. Μην έχοντας που να την αφήσουν αν και για όλα υπάρχει λύση την έφεραν και αυτή εδώ. εγώ λοιπόν καλούμε σε ένα τριάρι να φιλοξενήσω ακόμη 5 άτομα (τους γονείς μου, τα πεθερικά μου και αυτή) μαζί με εμάς τους 4. Μόνο τα σεντόνια που πρέπει μετά να πλένω με πιάνει πανικός. Αυτή εν τω μεταξύ πάει συνέχεια στην τουαλέτα, μου την λερώνει, μια φορά που έιχαν έρθει για απλή επίσκεψη μου έχεσε όλη την τουαλέτα (φυσικά φώναξα την πεθερά μου να την καθαρίσει) και γενικώς είναι ένα προβληματικό άτομο. εγώ δεν έχω καμία υποχρέωση απέναντί της και δεν την θέλω σπίτι μου και ειδικά να την φιλοξενώ και να έχω 2 μωρά παιδιά. Πάω στην τουαλέτα μας και ειλικρινά σιχαίνομαι. Πάει ο γιος μου στην τουαλέτα και λυπάμαι που τον στέλνω στην ίδια τουαλέτα με αυτήν. Σημειώνω πως στο σπίτι των πεθερικών μου που μένει έχει δική της τουαλέτα και δικό της δωμάτιο.Ο άντρας μου βέβαια όταν έγώ έμαθα πόσους είχα να φιλοξενίσω και μην έχοντας που να τους βάλω όλους έπαθα πανικό και με είπε υπερβολική. Δεν έκανα ακόμη τουλάχιστον παράπονα που μου την κουβάλησαν αλλά ειλικρινά πνίγομαι που βρίσκεται εδώ. Τη δέχτηκα σε ένδειξη σεβασμού προς τον άντρα μου και τον πεθερό μου. Φοβάμαι όμως τώρα ότι αυτό μπορεί να επαναληφθεί και μάλιστα για μεγαλύτερο χρονικο διάστημα. Είναι ένα άτομο που δεν είναι για σπίτι, και μάλιστα για το δικό μου. Απορώ πως πήραν το θάρρος να την φέρουν και κυρίως χωρίς να την καλέσει κανείς. Μόνο έτσι δεν φανταζόμουν να περάσω την Πρωτοχρονιά και μάλιστα σε μια περίοδο με πολλά άλλα προβλήματα που δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω.

Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας για το ποια θεωρείτε σωστή αντίδραση απέναντι στον άντρα μου. Είμαι να σκάσω με αυτήν εδώ.

Εγώ λυπάμαι γι' αυτά που διαβάζω....Ας τους έλεγες ότι δε μπορείς να τους φιλοξενήσεις

Διαφημίσεις

ήθελα να ήξερα υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ευχαριστιέται αυτή την κατάσταση? τότε γιατί την προκαλούν? .

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... Στην ουσία όλοι καταπιέζεστε επειδή είναι γιορτές και πρέπει σώνει και καλά και ντε να τις περάσουμε οικογενειακά! Μάλλον θα πρέπει να πηγαίνετε εσείς σε εκείνους και όχι εκείνοι σε εσάς! Μίλησε τους και εξήγησέ τους ότι δεν χωράτε όλοι μαζί... Φαντάζομαι ότι το βλέπουν αυτό!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Το θεμα ειναι οτι τα πεθερικα ηρθαν για γιορτες και οχι επειδη ηταν καποια αναγκη οποτε απο την στιγμη που δεν μπορουσαν να αφησουν μονη την θεια και ξεροντας την κατασταση, μικρο σπιτι και δυο μωρα συν την κατασταση της θειας δεν επρεπε καν να ξεκινησουν να πανε. Υπομονη αρκει να μην το κανουν συστημα και ερχονται απο δω και περα καθε τρεις και λιγο ολοι μαζι. :rolleyes:

lcWup3.png

βρε τι σκας? έχεις την καλύτερη δικαιολογία !!!!!! τα παιδιά!!!!

βάλτα μπροστα και ξεμπερδεύεις! όσο για τον αντρας του εξηγείς με πολύ ευγενικό τρόπο ότι δεν είναι ότι δεν τους συμπαθείς αλλά πάνω από όλα βάζεις την υγεία τους και .....την ηρεμία σου! καλή χρονιά με αγάπη ευτυχία και καλή τύχη.

Δεν μπορουσες τουλαχιστον να εξηγησεις στους δικους σου που θα σε καταλαβουν οτι εχεις ηδη πολλα ατομα να φιλοξενησεις και δεν μπορεις και εκεινους ωστε να πανε εκεινοι τουλαχιστον σε ξενοδοχειο?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κατ' αρχήν τα Χριστούγεννα πήγαμε εμείς εκεί περάσαμε μαζί αυτές τις μέρες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε και την Πρωτοχρονιά. Όσο για τους γονείς μου εννοείται πως δεν θα ερχόντουσαν μόνο που εγώ τους το ζήτησα και μάλιστα εκτάκτως και επειγόντως γιατί ΄πρέπει οπωσδήποτε η μαμά μου να υπογράψει τη Δευτέρα χωρίς να υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο για ένα δάνειο που είναι να πάρουμε και έγινε κάποιο λάθος και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αναβολής. Οι άνθωποι ήρθαν από Αθήνα για λιγότερο από 2 μέρες με τον πατέρα μου να έχει πάθει εγκεφαλικό. άσε φρίκη η κατάσταση. Νιώθω και άσχημα απέναντί τους που τους ξεσήκωσα και έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι που κάθε άλλο πα΄ρα εύκολο είναι για αυτούς.

Το θεμα ειναι οτι τα πεθερικα ηρθαν για γιορτες και οχι επειδη ηταν καποια αναγκη οποτε απο την στιγμη που δεν μπορουσαν να αφησουν μονη την θεια και ξεροντας την κατασταση, μικρο σπιτι και δυο μωρα συν την κατασταση της θειας δεν επρεπε καν να ξεκινησουν να πανε. Υπομονη αρκει να μην το κανουν συστημα και ερχονται απο δω και περα καθε τρεις και λιγο ολοι μαζι. :rolleyes:

Αν γίνει σύστημα τότε θα γίνει σίγουρα και ο τρίτος παγκόσμιος. Η αναισθησία του άντρα μου μου την δίνει που συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα ότι περνάμε όλοι υπέροχα!

Δεν μπορουσες τουλαχιστον να εξηγησεις στους δικους σου που θα σε καταλαβουν οτι εχεις ηδη πολλα ατομα να φιλοξενησεις και δεν μπορεις και εκεινους ωστε να πανε εκεινοι τουλαχιστον σε ξενοδοχειο?

Καλά αυτό δεν έπαιζε. δεν φτάνει που τους κουβάλησα για χάρη μου και για να με εξυπηρετίσουν θα τους έστελνα σε ξενοδοχείο σαν να τους θέλω μόνο για την υπογραφή τους? Οι άλλοι άλλωστε ήρθαν για βόλτα και όχι για δουλειές. Έχω και κάποιον εγωισμό τόσο απέναντι στους γονείς μου όσο και στον άντρα μου. άλλωστε ΄το ότι θα έρχονταν οι γονείς μου το ξέραμε πριν μάθουμε για τους δικούς του. και τους το ζητήσαμε εμείς. Ο πατέρας μου είναι και με εγκεφαλικό.

Αν γίνει σύστημα τότε θα γίνει σίγουρα και ο τρίτος παγκόσμιος. Η αναισθησία του άντρα μου μου την δίνει που συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα ότι περνάμε όλοι υπέροχα!

Ωχ κατι μου θυμιζει. Γυριζουμε απο το γαμηλιο ταξιδι με την οικογενεια της αδερφης του ανδρα μου και τα τρια παιδια τους που συναντηθηκαμε στον δρομο του γυρισμου σε κοινο σημειο και ξεκινησαμε μαζι για την επιστροφη. Κι εκει που περιμενα να πανε να μεινουν στους πεθερους της κουνιαδας μου, (μενουν γερμανια και ερχονται τα καλοκαιρια) φτανοντας σπιτι συνειδητοποιω οτι ξεφορτωνουν κι αυτοι πραγματα. :confused: Καταληξαμε στον μηνα του μελιτος να ειμαστε στο σπιτι 8 ατομα, αφου εφεραν κι ενα ξαδερφο τους απο αλλη πολη(ο φιλοξενουμενος του φιλοξενουμενου δηλαδη :roll:) και εκει που περιμενα τις γονιμες μερες για να βαλουμε μπρος για μωρο :mrgreen: βρεθηκα να καθαριζω πατατες για τα ανηψια του αντρα μου που μαζι με τον ξαδερφο ειχαν κανει καταληψη στο σαλονι με τις ποδαρες απλωμενες πανω στο τραπεζι και επαιζαν playstation, ενω τα πλυντηρια και το σιδερωμα πηγαιναν φουλ. :evil: Το σκηνικο κρατησε περιπου δυο εβδομαδες με τον ανδρα μου να σφυριζει αδιαφορα και οταν του ελεγα κατι να μου λεει οτι ο γαμπρος του μαλωσε με τον πατερα του αλλιως θα πηγαιναν εκει (κι εγω τι φταιω?) και να ειμαι κοινωνικη. :| Οι γονιμες μερες πηγαν περιπατο εννοειται αφου μεχρι και εξω απο την πορτα μας κοιμοντουσαν στρωματσαδα. Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους ισα ισα τα παμε καλα απλα ειχα σαλταρει εκεινες τις μερες και ο ανδρας μου εκανε το κοροιδο. Ηθελα να ξερα αν ηταν δικοι μου συγγενεις τι θα εκανε. :evil:

lcWup3.png

!!!! πω πω κοριτσακια μου.. τελικα ειμαι πολυ πιο στριμενη απο ό,τι νομιζα! Εγω όταν παντρευτηκα μου λεει η πεθρα μου 'που θα μεινουν οι συγγενεις που θα ερθουν απο μακρυα?' και της λεω θα πανε σε ξενοδοχειο. Και μου λεει 'εμεις και στρωματσαδα βολευομαστε'. Της εξηγησα τοτε ότι για εκεινη και τον πεθερο μου, θα υπηρχε χωρος στο σπιτι των γονιων μου για τους υπολοιπους αι αμ σορυ!!!!!

Ετσι μερικοι πηγαν ξενοδοχειο, μερικοι τσαντιστηκαν και εφυγαν το ιδιο βραδυ παντως εγω την πρωτη μερα του γαμου μου την περασα όπως ηθελα...

Στην πορεια, φιλοξενω μονο τους γονεις του αντρα μου μια που μενουν μακρυα. Κανεναν αλλον...Αλλα ειναι και λογικοι ανθρωποι, ήσυχοι και διακριτικοι αλλιως ουτε αυτους θα φιλοξενουσα.

Με τον αντρα μου συμφωνουμε σε όλα αυτα...οπότε δεν υπαρχουν τσακωμοι. Το δικο μου σοι δε χρειαστηκε ποτε να το φιλοξενησω γιατι μενουν κοντα.

Ωχ κατι μου θυμιζει. Γυριζουμε απο το γαμηλιο ταξιδι με την οικογενεια της αδερφης του ανδρα μου και τα τρια παιδια τους που συναντηθηκαμε στον δρομο του γυρισμου σε κοινο σημειο και ξεκινησαμε μαζι για την επιστροφη. Κι εκει που περιμενα να πανε να μεινουν στους πεθερους της κουνιαδας μου, (μενουν γερμανια και ερχονται τα καλοκαιρια) φτανοντας σπιτι συνειδητοποιω οτι ξεφορτωνουν κι αυτοι πραγματα. :confused: Καταληξαμε στον μηνα του μελιτος να ειμαστε στο σπιτι 8 ατομα, αφου εφεραν κι ενα ξαδερφο τους απο αλλη πολη(ο φιλοξενουμενος του φιλοξενουμενου δηλαδη :roll:) και εκει που περιμενα τις γονιμες μερες για να βαλουμε μπρος για μωρο :mrgreen: βρεθηκα να καθαριζω πατατες για τα ανηψια του αντρα μου που μαζι με τον ξαδερφο ειχαν κανει καταληψη στο σαλονι με τις ποδαρες απλωμενες πανω στο τραπεζι και επαιζαν playstation, ενω τα πλυντηρια και το σιδερωμα πηγαιναν φουλ. :evil: Το σκηνικο κρατησε περιπου δυο εβδομαδες με τον ανδρα μου να σφυριζει αδιαφορα και οταν του ελεγα κατι να μου λεει οτι ο γαμπρος του μαλωσε με τον πατερα του αλλιως θα πηγαιναν εκει (κι εγω τι φταιω?) και να ειμαι κοινωνικη. :| Οι γονιμες μερες πηγαν περιπατο εννοειται αφου μεχρι και εξω απο την πορτα μας κοιμοντουσαν στρωματσαδα. Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους ισα ισα τα παμε καλα απλα ειχα σαλταρει εκεινες τις μερες και ο ανδρας μου εκανε το κοροιδο. Ηθελα να ξερα αν ηταν δικοι μου συγγενεις τι θα εκανε. :evil:

Aχ τί να πω τελικά μερικοί άνθωποι έχουν πολύ θράσσος. Καλά δεν σκέφτονταν ότι μόλις γυρίσατε από το ταξίδι και κυρίως ποιος τους κάλεσε?

Εγώ τώρα πάντως ηρεμώ γιατί έφυγαν. το μόνο που δεν ξέρω είναι πως να το χειριστώ απέναντι στον άντρα μου και κυρίως τί να κάνω σε ανάλογη περίπτωση. Ειλικρινά εγώ δεν έχω πρόβλημα για τα πεθερικά μου ναι να τα φιλοξενώ έχω υποχρέωση αλλά όχι τη θεία.