Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι λάθος?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!! Χρόνια πολλά και με το καλό το νέο έτος!

Από την πρώτη στιγμή που βρήκα αυτό το forum αποδείχτηκε σωτήριο!!!

Σας ευχαριστώ ειλικρινά!!

Την τελευταία εβδομάδα ένιωθα εξαιρετικά εκνευρισμένη, το στήθος μου είναι πρησμένο, έχω κράμπες χαμηλά στην κοιλιά, καμία όρεξη για επαφή και μετά από όσα διάβασα εδώ είπα μήπως είμαι έγκυος?

Θέλω να σημειώσω πως είμαι ένας εξαιρετικά αγχώδης άνθρωπος!

Για το λόγο αυτό έκανα ένα τέστ - ήταν θετικό - είπα λάθος.

Έκανα και δεύτερο - επίσης θετικό - είπα δύσκολο να είναι λάθος!

Έκανα και χοριακή (αν δεν κάνω λάθος στην ονομασία) ΄χαμήλά επίπεδα αλλά έγκυος!

Η γυναικολόγος μου, με την οποία μίλησα τηλεφωνικά, μου είπε πως καλύτερα να περιμένουμα μια βδομάδα και μετά θα έχουμεσίγουρα αποτελέσματα!

Και εγώ τώρα αναρωτιέμαι (για να ακριβολογώ αγχώνομαι) μήπως κάτι μπορεί να πάει στραβά? Γενικότερα γνωρίζω πως το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο και πρέπει να προσέχω πολύ - μπορεί να με βοηθήσει καμία με το τι πρέπει να προσέχω???? Έγω αρχίσει με το τι πρέπει να τρώω, πρέπει να πίνω καφέ, να κάνω σεξ??

Ευχαριστώ και πάλι!

Υ.Γ. Ελπίζω να κάνω σωστά την ανακοίνωση και να καταφέρω να βρω και την όποια απάντηση μου δώσετε!!!

Καλή Χρονιά!!

Διαφημίσεις

Καταρχας συγχαρητήρια! Με το καλο να το πάρεις αγκαλιά σε μερικούς μήνες!

Δεύτερον έχεις κάποιο ιδαίτερο λόγο να αγχώνεσαι? Αν όχι, τότε προσπάθησε όσο μπορείς να το ελέγξεις. Είναι κρίμα να περάσεις αυτούς τους μήνες μέσα στο άγχος χωρίς λόγο. Και να συνεχίσεις τη ζωή σου φυσιολογικά. Λίγη προσοχή στη διατροφή σου (όχι υπερβολές, απλά φρόντισε να παιρνεις ασβέστιο, βιταμίνες και σιδηρο σε καθημερινή βάση απο τις τροφές) όχι μεγάλη ποσότητα καφέ, όχι πολλά βάρη. Αυτά.

Για το σεξ δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός κι αν σου πει η γυναικολόγος σου όχι για κάποιο διάστημα.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MADLINE!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΠΕΙΔΗ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε !!!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥΠΩ (ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ),ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΦΟΥΛ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,ΜΕ ΔΕΚΑΤΑ,ΣΥΝΑΧΙ ΚΤΛ ΚΛΤ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ :ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ (5ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΗ) ΠΗΓΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΔΕΙΞΕ 345,ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ!!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ,ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΧΑΜΗΛΗ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΧΟΣ! ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΓΩ : ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!! ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ?? ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΧΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Κ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΠΤ ΦΑΡΜΑΚΑ .ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ.

• 2 years later...

Και εδώ υπάρχει μια καθυστερημένη από μένα απάντηση θα ήθελα να κλείσω από μέρους μου το θέμα!

θα δώσω τελικά μόνη μου την απάντηση! Σε προσωπκό επίπεδο τελικά ναι μπορεί να πάει κάτι λάθος αλλά και πολύ λάθος! Τελικά η διαίσθηση της μάνας είναι πολύ δυνατή! Λοιπόν όχι μόνο δεν είχα παλλίνδρομη, που νομίζω ότι θα ήταν πολύ καύτερο, στο τέλος του α' τριμήνου χρειάστηκε να κάνω διακοπή κύησης (δηλαδή να πάρω εγω την απόφαση - με τον σύζυγο εννοείται) λόγω προβλήματος υγείας του μωρού (ενδεικτικά να αναφέρω αυχενική διαφάνεια 7). Δεν με χωρούσε ο τόπος! Και όχι μόνο αυτό η γιατρός που με παρακολουθούσε ήταν απαράδεκτη και ήθελε να κάνουμε την διακοπή της κύησης με διαδικασία φυσιολογικού τοκετού (ότι χειρότερο νομίζω για μια μανα και ιδιαιτέρως πρωτότοκη), ευτυχώς με φώτισε ό θεός και άλλαξα γιατρό και η όλη διαδικασία έγινε ανώδυνα όσο κανείς μπορεί να το πεί αυτό.

Μετά από τρεις μήνες ξαναέμεινα έγκυος όπου η φιλοσοφία μου πλέον ήταν τελέιως διαφορετική: "Αν είναι να πάει κάτι στραβά είτε ανησυχώ είτε όχι θα πάει"! Και τελικά όλα πήγαν κατευχήν και έχω έναν μπουμπούκο στην αγκαλία μου απλώς τέλειο!!!!! Αξιζε η προσπάθεια και θα το ξαναέκανα ξανά για να ζήσω αυτό που ζω τώρα! θέλω να πώ ότι δεν θα το έβαζα κάτω! ΑΝ και ήταν πολύ πολύ δύσκολο και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σαν ζευγάρι!!!!!

Υπομονή και όλα αργά ή γρήγορα γίνονται!!!!!! Εύχομαι βέβαια καμιά να μην χρειάζεται να περνάει τέτοιες καταστάσεις!

ΜΕ συγχωρείται! τελικά ούτε που το θυμώμουν πότε είχα γράψει το μήνυμα!

Το μήνυμα αναφερόταν στην πρώτη εγκυμοσύνη μου όπου ήταν παλλίνδρομη και η απάντησή μου αναφερόταν στην δεύτερη!

Δόξα το θεό η τρίτη ήταν απλώς τέλεια!!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MADLINE!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΠΕΙΔΗ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε !!!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥΠΩ (ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ),ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΦΟΥΛ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,ΜΕ ΔΕΚΑΤΑ,ΣΥΝΑΧΙ ΚΤΛ ΚΛΤ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ :ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ (5ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΗ) ΠΗΓΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΔΕΙΞΕ 345,ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ!!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ,ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΧΑΜΗΛΗ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΧΟΣ! ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΓΩ : ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!! ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ?? ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΧΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Κ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΠΤ ΦΑΡΜΑΚΑ .ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ.

καλησπερα δεν γνωριζομαστε απλα κατα λαθος διαβασα αυτοπου εγραψες κ θελω κατι να ρωτησω κ αν το δεις μου απαντας?!!

κανω εξωσωματικη δεν εχουμε καποιο ιδιαιτερι προβλημα μεχρι στιγμης δοξα τοθεο απλα χαλια κυκλο δικο μου κ αυριο παω για την 2η μεταφορα εμβρυων κ ειμαι κρυωμενη,η μυτη μου τρεχει λιγα δεκατα κ πονοκεφαλο,φτερνισματα.

η γιατρος μου λεει δεν πειραζει''αν αρωστενες δεν θα προσπαθουσες φυσιολογικα?''βεβαι λεω πως αν ειναι να πανε ολα καλα θα πανε ο κοσμος να χαλασει,να απλος ειναι αυτο το αγχος γιατι θεωρω τον εαυτο μου ανευθυνο.

συγνωμη αν κουρασα

ευχαριστω πολυ!!!