Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

agapina

Recommended Posts

Καλημέρα! Θίγω αυτό το πολύ λεπτό θέμα γιατί δεν αντέχω άλλο...

Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά, η σχέση μας με τον άντρα μου πέρασε από διάφορα στάδια και φουρτούνες και πάντα προσπαθούσαμε (εγώ περισσότερο) να βρίσκουμε λύσεις και να τα ξεπερνάμε! Έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον... Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να το χαμε διαλύσει εγκαίρως και να μην είχαμε τώρα αυτή την κατάσταση (2 καλά, 5 τσακωμένοι)... Ένα θέμα για το οποίο τσακωνόμαστε συνέχεια και τον τελευταίο καιρό ακόμα περισσότερο καθότι ανακάλυψα κι άλλα... είναι το γεγονός ότι όποτε θέλει sex και για τον «άλφα βήτα» λόγο εγώ δεν μπορώ ή νομίζει εκείνος ότι εγώ δεν μπορώ (γιατί δεν δοκιμάζει να με προσεγγίσει πρωτίστως) καταφεύγει αμέσως στον υπολογιστή και την «βρίσκει» έτσι!.. Κι αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ μα πολύ συχνά... Έχω άδικο που δεν το βρίσκω φυσιολογικό; Πιστεύω σε μεγάλο βαθμό ότι αυτό οφείλεται πλέον και σε ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ αλλά εκείνος τα αρνείται όλα αυτά λέγοντας ότι αν ήμουν διαθέσιμη θα προτιμούσε να πήγαινε μαζί μου!..

Θέλω να απευθυνθούμε σε ειδικό αλλά δεν δέχεται με τίποτα...:confused:

Διαφημίσεις

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Πιστεύω ότι ο άντρας μου πάσχει από ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!

«Κατεβάζει» καθημερινά βιντεάκια με τσόντες στον υπολογιστή και την «βρίσκει» μόνος του 3 με 4 φορές την εβδομάδα ενώ οι δικές μας επαφές ανέρχονται στις 3 με 4 επαφές το μήνα...

Εχουμε καταναλωθεί σε άπειρες και ατελείωτες συζητήσεις με μηδενικό αποτέλεσμα! Θέλω να απευθυνθούμε σε οικογενειακό σύμβουλο αλλά ούτε αυτό το δέχεται... Τι άλλο να κάνω;..:confused:

Πως την παταω καθε φορα,ουτε που ξερω.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Διάβασα την καταχώρησή σου και ως άντρας μπορώ να σου πώ

ότι δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Υπάρχει, πέρα των προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί, μία έλλειψη επιθυμίας του συζύγου

σου για ερωτική επαφή και εκδηλώνει όλη τη σεξουαλική του ορμή σε άλλες κατευθύνσεις.

Ίσως αν "αδιαφορούσες" λιγάκι και άρχισες να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου (ντύσιμο, εσώρουχα, κλπ) ή και να αφήνεις να πλανάται μία ελάχιστη υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος, αυτό να τον "ξυπνήσει" γενικώς...

η"ερωτικη σχεση" με τον η/υ ειναι παθολογικη.και το χειροτερο ειναι πως επειδη αυτα που βλεπει κανεις (κ φυσικα δεν μπορει να τα πιασει)τον πανε παρακατω αφου καθε φορα θα αναζητα κατι περισσοτερο για να ικανοποιηθει φτανοντας ετσι στα ακρα.(σαδομαζοχισμος,ζωα,εφηβοι,παιδια!)τραγικο?τραγικο!αυτο πες του του παιδαρου, δεν ειναι σεξ ,ειναι πλυση εγκεφαλου κ εννοειται πως στην πραγματικοτητα ,καμια απο αυτες τις γκομενες , οχι δεν θα πηγαινε μαζι του αλλα ουτε που θα τον κοιταζε εστω κ αν την πληρωνε:mad:.αντε γιατι τα πηρα!

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

η"ερωτικη σχεση" με τον η/υ ειναι παθολογικη.και το χειροτερο ειναι πως επειδη αυτα που βλεπει κανεις (κ φυσικα δεν μπορει να τα πιασει)τον πανε παρακατω αφου καθε φορα θα αναζητα κατι περισσοτερο για να ικανοποιηθει φτανοντας ετσι στα ακρα.(σαδομαζοχισμος,ζωα,εφηβοι,παιδια!)τραγικο?τραγικο!αυτο πες του του παιδαρου, δεν ειναι σεξ ,ειναι πλυση εγκεφαλου κ εννοειται πως στην πραγματικοτητα ,καμια απο αυτες τις γκομενες , οχι δεν θα πηγαινε μαζι του αλλα ουτε που θα τον κοιταζε εστω κ αν την πληρωνε:mad:.αντε γιατι τα πηρα!

Το μόνο που κάνει - λέει - είναι να βλέπει τσόντες (καθαρά ερωτική πράξη) και να ερεθίζεται οπτικά, όπως κάνουν όλοι οι άντρες!.. Ούτε chat, ούτε γνωριμίες, ούτε γυναίκες που χαιδεύονται κτλ. κτλ. Ούτε τις σκέφτεται, ούτε φτιάχνεται με αυτές, κ.....ει με την πράξη και την εικόνα μόνο! Λεέι..

Το μόνο που κάνει - λέει - είναι να βλέπει τσόντες (καθαρά ερωτική πράξη) και να ερεθίζεται οπτικά, όπως κάνουν όλοι οι άντρες!.. Ούτε chat, ούτε γνωριμίες, ούτε γυναίκες που χαιδεύονται κτλ. κτλ. Ούτε τις σκέφτεται, ούτε φτιάχνεται με αυτές, κ.....ει με την πράξη και την εικόνα μόνο! Λεέι..

Εγώ πάντως δεν θα το δεχόμουν με τίποτα αυτό και θα ήταν σοβαρότατος λόγος για τρελή φασαρία. Αν δεν φτιάχνεται μ'αυτές τότε γιατί τις κοιτάει και κάνει την πράξη? Τι δικαιολογία είναι αυτή?

Ας βάλει μια φωτογραφία σου στον υπολογιστή να σε κοιτάει, να βάλει την φαντασία του να δουλέψει και να κάνει ο,τι είναι να κάνει.

Και στο κάτω κάτω, ας δημιουργήσει αυτός τις κατάλληλες συνθήκες να βρεθείτε ερωτικά. Δεν θα πατήσεις εσύ ένα κουμπί απότομα μετά από την κούραση όλης της ημέρας, για να κάνεις αυτό που θέλει.

Εγώ πάντως δεν θα το δεχόμουν με τίποτα αυτό και θα ήταν σοβαρότατος λόγος για τρελή φασαρία. Αν δεν φτιάχνεται μ'αυτές τότε γιατί τις κοιτάει και κάνει την πράξη? Τι δικαιολογία είναι αυτή?

Ας βάλει μια φωτογραφία σου στον υπολογιστή να σε κοιτάει, να βάλει την φαντασία του να δουλέψει και να κάνει ο,τι είναι να κάνει.

Και στο κάτω κάτω, ας δημιουργήσει αυτός τις κατάλληλες συνθήκες να βρεθείτε ερωτικά. Δεν θα πατήσεις εσύ ένα κουμπί απότομα μετά από την κούραση όλης της ημέρας, για να κάνεις αυτό που θέλει.

Μα δεν μου το ζήτησε και του το αρνήθηκα!.. Υποθέτει πάντα... την μία κοιμάμαι, οπότε σκέφτεται μην με ξυπνήσει, την άλλη είμαι αδιάθετη, οπότε και «αλλιώς» να θέλω να τον ικανοποιήσω (αφού να κάνουμε έρωτα δεν μπορούμε) θα είναι «καταναγκαστικό» έργο για μένα και δε θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση, πότε το ένα... πότε το άλλο...

Επίσης, λέει ότι φτιάχνεται με την «πράξη» που βλέπει στην οθόνη γιατί έτσι ερεθίζονταιι οι άντρες και όχι «εγκεφαλικά» όπως οι γυναίκες για να σκεφτεί εμένα και να...

Όσο για την τρελή φασαρία που ανέφερες, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές!!!

Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο!

Tωρα εγω θα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου....Νομιζω οτι πολλα ζευγαρια παρουσιαζουν για διαφορους λογους πτωση στην ερωτικη τους ζωη...Δεν καταφευγουν ολοι σε αυνανισμο βεβαια αλλα αλλοι καταφευγουν στο να αναζητουν εξωσυζηγικη σχεση....(μακρια απο μας)

Μηπως λεω εγω τωρα-χωρισ να με παρεξηγησεις-λογω της φροντιδας των παιδιων εχεις παραμελησει τον εαυτο σου και εκεινον?

Μηπως μια μερα τον περιμενεις στην κρεβατοκαμαρα σας με τα σεξι σου εσωρουχα και να του κανεις εκπληξη αυτα που βλεπει εκει να το δει σε σενα?

Μηπως πρεπει να ντυθομε και να φτιαχτουμε λιγο παραπανω(το λεω για να το ακουσω κι εγω) για να εχουν ματια οι αντρες μας μονο για μας?και εννοειται και εμεις μονο για αυτους

Δεν λεω οτι αυτο που κανει ειναι φυσιολογικο αλλα οταν ενα ζευγαρι φτανει σε αυτο το σημειο φταινε και οι δυο κατα τη γνωμη μου

Με το δεδομενο οτι τον αγαπας και τοτε μονο αξιζει να προσπαθησεις λιγο διαφορετικα για να σωσεις τη σεξουαλικη σας ζωη.

Δεν πιστευω οτι μονο ο αντρας πρεπει να προσπαθει αλλαο και η γυναικα να δημιουργησει καταλληλες συνθηκες και δεν πρεπει η πραξη οταν τελικα γινεται να φαινεται σαν καταναγκασμος και σα να του κανεις τη χαρη γιατι οδηγουμεστε σε διαφορετικα αποτελεσματα

ΥΓ-παντα μιλαω με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω τι ακριβως προσπαθεια εχεις κανει και πως εισαι μαζι του(ερωτικα εννοω)

Διαφημίσεις

Μα δεν μου το ζήτησε και του το αρνήθηκα!.. Υποθέτει πάντα... την μία κοιμάμαι, οπότε σκέφτεται μην με ξυπνήσει, την άλλη είμαι αδιάθετη, οπότε και «αλλιώς» να θέλω να τον ικανοποιήσω (αφού να κάνουμε έρωτα δεν μπορούμε) θα είναι «καταναγκαστικό» έργο για μένα και δε θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση, πότε το ένα... πότε το άλλο...

Επίσης, λέει ότι φτιάχνεται με την «πράξη» που βλέπει στην οθόνη γιατί έτσι ερεθίζονταιι οι άντρες και όχι «εγκεφαλικά» όπως οι γυναίκες για να σκεφτεί εμένα και να...

Όσο για την τρελή φασαρία που ανέφερες, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές!!!

Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο!

Μάλλον είναι δικαιολογίες όλα αυτά. Απλά του αρέσει αυτό το σκηνικό.

Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην επαφή σας και τον ενδιέφερε να λυθεί, θα έπρεπε να το συζητήσει μαζί σου και να κάνει άλλου είδους προσπάθειες. Και στο κάτω κάτω θα έπρεπε να σεβαστεί το γεγονός ότι σ'ενοχλεί.

....Μηπως λεω εγω τωρα-χωρισ να με παρεξηγησεις-λογω της φροντιδας των παιδιων εχεις παραμελησει τον εαυτο σου και εκεινον?....

Έχεις δίκιο στο ότι κι εμείς οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Αλλά και οι άντρες θα έπρεπε να σκεφτούν ότι η δική μας κυρίως ζωή έχει αλλάξει εντελώς, λόγω της καθημερινής αυξημένης φροντίδας των παιδιών και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να βοηθάνε όσο μπορούν. Και αν θέλουν φυσιολογική ερωτική επαφή θα πρέπει να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Γιατί αυτοί μπορεί να φτιάχνονται με μια εικόνα, όμως εμείς λειτουργούμε κυρίως εγκεφαλικά κι επομένως θέλουμε κάτι παραπάνω για να φτιαχτούμε.

Έχεις δίκιο στο ότι κι εμείς οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Αλλά και οι άντρες θα έπρεπε να σκεφτούν ότι η δική μας κυρίως ζωή έχει αλλάξει εντελώς, λόγω της καθημερινής αυξημένης φροντίδας των παιδιών και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να βοηθάνε όσο μπορούν. Και αν θέλουν φυσιολογική ερωτική επαφή θα πρέπει να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Γιατί αυτοί μπορεί να φτιάχνονται με μια εικόνα, όμως εμείς λειτουργούμε κυρίως εγκεφαλικά κι επομένως θέλουμε κάτι παραπάνω για να φτιαχτούμε.

Συμφωνω αλλα δεν πρεπει και οι δυο πλευρες να προσπαθουν?Ολοι ειμαστε κουρασμενοι και ο αντρας και η γυναικα...

Πολλες φορες εγω κυκλοφορο σαν το ζωο μεσα στο σπιτι αχτενιστη αξυριστη με τις πιτζαμες και ο κακομοιρης ο αντρας μου με πλησιαζει και παλι και τον αποθω πολυ ασχημα...αν αυτο ομως γινει συνηθειο θα ψαξει κι αλλου κι ο δικος μου...

Και αυτοι λοιπον να δημιουργουν τις καταλληλες συνθηκες αλλα και εμεις να τους κινουμε το ενδιαφερον να το κανουν αυτο

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Διάβασα την καταχώρησή σου και ως άντρας μπορώ να σου πώ

ότι δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Υπάρχει, πέρα των προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί, μία έλλειψη επιθυμίας του συζύγου

σου για ερωτική επαφή και εκδηλώνει όλη τη σεξουαλική του ορμή σε άλλες κατευθύνσεις.

Ίσως αν "αδιαφορούσες" λιγάκι και άρχισες να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου (ντύσιμο, εσώρουχα, κλπ) ή και να αφήνεις να πλανάται μία ελάχιστη υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος, αυτό να τον "ξυπνήσει" γενικώς...

Συμφωνω απολυτα ...τωρα το ειδα τι εχεις απαντησει..Λιγο ζηλεια δεν βλαπτει...αποδιδει κι ολοας.Αν φοβαται μη σε χασει ο αλλος δεν προλαβαινει να σκεφτει τετιοα πραγματα

Συμφωνω αλλα δεν πρεπει και οι δυο πλευρες να προσπαθουν?Ολοι ειμαστε κουρασμενοι και ο αντρας και η γυναικα...

Πολλες φορες εγω κυκλοφορο σαν το ζωο μεσα στο σπιτι αχτενιστη αξυριστη με τις πιτζαμες και ο κακομοιρης ο αντρας μου με πλησιαζει και παλι και τον αποθω πολυ ασχημα...αν αυτο ομως γινει συνηθειο θα ψαξει κι αλλου κι ο δικος μου...

Και αυτοι λοιπον να δημιουργουν τις καταλληλες συνθηκες αλλα και εμεις να τους κινουμε το ενδιαφερον να το κανουν αυτο

Έχεις δίκιο. Φυσικά πρέπει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να προσπαθούν. Να μην αφήνουν τον εαυτό τους. Κι εγώ το έχω νοιώσει αυτό. Όμως είναι οι συνθήκες της ζωής μας αυτές που δεν μας επιτρέπουν πάντα να είμαστε στην τρίχα. Πρέπει να υπαρχει συνεχής προσπάθεια.

Εγώ πάντως δεν θα το ανεχόμουν αυτό. Θα τα έσπαγα όλα μέσα στο σπίτι.

Όταν ήμουν έγκυος και αφού γέννησα (τους πρώτους μήνες), και είχα τα ψυχολογικά μου για το σώμα μου που άλλαξε, για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή μας, για το ότι δεν ένοιωθα ελκυστική κτλ, ο άντρας μου ήταν συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή (υποτίθεται ότι απλά κατέβαζε ταινίες κτλ). Φυσικά εγώ είχα πρόβλημα μ'αυτό γιατί δεν καθόταν ν'ασχοληθεί καθόλου μαζί μου και του το έλεγα. Και πέτυχα κάποια στιγμή που ήμουν μόνη μου, κατα τύχη, κάποια βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου που χάζευε στο Internet. Ε, έγινε το έλα να δεις!!!!!! Ένοιωσα πολύ χάλια. Ένοιωσα ότι με μείωσε σαν γυναίκα.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ ότι όταν υπάρχουν προβλήματα σε μία σχέση φταίνε κι οι 2 (άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο) αλλά στην δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι περίπλοκα...

Αν θέλετε διαβάστε και τα αντίστοιχα post που έχω στο forum στα θέματα ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΥΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... και θα καταλάβετε!.. Τόσα χρόνια προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες σε αυτή τη σχέση! Ίσως ήταν λάθος να φτάσουμε στο γάμο! Τώρα όμως τι γίνεται μετά από τόσα χρόνια γάμου και 2 μικρά παιδιά;..

Εγώ πάντως δεν θα το ανεχόμουν αυτό. Θα τα έσπαγα όλα μέσα στο σπίτι.

Όταν ήμουν έγκυος και αφού γέννησα (τους πρώτους μήνες), και είχα τα ψυχολογικά μου για το σώμα μου που άλλαξε, για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή μας, για το ότι δεν ένοιωθα ελκυστική κτλ, ο άντρας μου ήταν συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή (υποτίθεται ότι απλά κατέβαζε ταινίες κτλ). Φυσικά εγώ είχα πρόβλημα μ'αυτό γιατί δεν καθόταν ν'ασχοληθεί καθόλου μαζί μου και του το έλεγα. Και πέτυχα κάποια στιγμή που ήμουν μόνη μου, κατα τύχη, κάποια βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου που χάζευε στο Internet. Ε, έγινε το έλα να δεις!!!!!! Ένοιωσα πολύ χάλια΄.

Καλα καπως ετσι θα αντιδρουσα κι εγω με κατι τετοιο...Ευτηχως ο δικος μου προσπαθει πολυ και δεν με αφηνει να νιωσω ασχημα...Ειναι ομως και τοσο λιγοστες οι ωρες που βλεπομαστε που μαλον λαχταραμε ο ενας τον αλλο...δουλευει πρωι και εγω απογευμα...Τωρα τι κανει οταν λειπω...???:oops:!!!

Παρ'ολα αυτα και περα απο την πλακα προτινω στην agapina να κανει και διαφορετικα την προσπαθεια της

Συμφωνω απολυτα ...τωρα το ειδα τι εχεις απαντησει..Λιγο ζηλεια δεν βλαπτει...αποδιδει κι ολοας.Αν φοβαται μη σε χασει ο αλλος δεν προλαβαινει να σκεφτει τετιοα πραγματα

Το θέμα είναι τελικά: Φοβάται μη με χάσει όντως ή χέστηκε;

Μήπως μένει μαζί μου μόνο για τα παιδιά στην τελική;

Ίσως αν "αδιαφορούσες" λιγάκι και άρχισες να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου (ντύσιμο, εσώρουχα, κλπ)

σ'αυτό συμφωνώ

ή και να αφήνεις να πλανάται μία ελάχιστη υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος, αυτό να τον "ξυπνήσει" γενικώς...

ενώ σ'αυτό διαφωνώ κάθετα..δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει αυτό....

πάνω απ'ολα ειλικρίνεια

εγώ για να πω την μαύρη μου αλήθεια αν βλέπει και τίποτε άσεμνο καμιά φορά δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ...δεν το βρίσκω και τόοοοοοσο τραγικό...

και εγώ έχω δει βιντεάκια που ανταλάσουν στη δουλειά....

θα με πείραζε αν είχε εξατηση από αυτό και αν επηρέαζε τη μεταξύ μας σχέση...

rQGhp3.png

Συμφωνώ ότι όταν υπάρχουν προβλήματα σε μία σχέση φταίνε κι οι 2 (άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο) αλλά στην δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι περίπλοκα...

Αν θέλετε διαβάστε και τα αντίστοιχα post που έχω στο forum στα θέματα ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΥΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... και θα καταλάβετε!.. Τόσα χρόνια προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες σε αυτή τη σχέση! Ίσως ήταν λάθος να φτάσουμε στο γάμο! Τώρα όμως τι γίνεται μετά από τόσα χρόνια γάμου και 2 μικρά παιδιά;..

Ουπς εγραφα και τωρα το ειδα...τωρα λοιπον μετα απο τοσα χρονια γαμου προσπαθεις...Βαλε τα σεξυ σου εσωρουχα και γινε μια αλλη;)!!κανε αυτα που του αρεσει να βλεπει(με μετρο βεβαια!μην καταπιεστουμε κι ολας)

Ντυσου φτιαξου και στολισου ακομα και για την λαικη..Να αρχισει λιγο να φοβαται μη σε χασει...Αν αρχισει να σε σκεφτεται συνεχεια-που εισαι και τι κανεις- θα σταματησει να σκεφτεται το κουτι

Πιστεψε με πιανει!!!

Καλα καπως ετσι θα αντιδρουσα κι εγω με κατι τετοιο...Ευτηχως ο δικος μου προσπαθει πολυ και δεν με αφηνει να νιωσω ασχημα...Ειναι ομως και τοσο λιγοστες οι ωρες που βλεπομαστε που μαλον λαχταραμε ο ενας τον αλλο...δουλευει πρωι και εγω απογευμα...Τωρα τι κανει οταν λειπω...???:oops:!!!

Παρ'ολα αυτα και περα απο την πλακα προτινω στην agapina να κανει και διαφορετικα την προσπαθεια της

Όπως?..

Ξέρεις πόση αηδία ένιωσα χτες όταν ήρθε στο κρεβάτι μας στις 5 (!) το πρωί επειδή αρχικά δούλευε, μετά έβλεπε μια ταινία στο dvd και «κόλλησε» και μετά «έκανε ό,τι έκανε» (δεν μου το κρυψε όταν τον ρώτησα, παρότι παλιότερα απέφευγε να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις...) ?

Αηδία και μόνο ένιωσα που ξάπλωνα δίπλα του!..

Είχε την απάντηση έτοιμη! Είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη και δεν ήμουν «διαθέσιμη» είπε!

Σκέφτηκε καθόλου αν ακριβώς επειδή ήμουν αδιάθετη και κακοδιάθετη και πόναγα, τον ήθελα δίπλα μου μόνο και μόνο για να με αγκαλιάσει και να με χαιδέψει;..

Έρχεται στο κρεβάτι μες στην γλύκα μόνο όταν εχει στο μυαλό το σεξ...

Χτες όταν ήρθε και τον κατάλκαβα και ξύπνησα, δεν ήταν «απενοχοποιημένος», δεν με αγκάλιασε, μου μίλαγε σχετικά με το dvd που είδε και την υπόθεση λες και είμασταν φιλαράκια...

Σκε:confused:τη μιζέρια...

ενώ σ'αυτό διαφωνώ κάθετα..δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει αυτό....

πάνω απ'ολα ειλικρίνεια

Καλα δεν λεμε να του πει ψεματα αλλα το να αλαξει λιγο και να δειξει οτι αγαπαει πιο πολυ τον εαυτο της οσο να το προσεξει ο αλος και να αρχισει να αναρωτιεται...Μια ωραια γυναικα φοβασαι οτι θα την καμακωσουν στο δρομο και αψιλοζηλευεις..Αν αυτη η γυναικα παει με τα κλαμερ και τη φορμα στο φουρνο σκασιλα σου που βγαινει απο το σπιτι

Όπως?..

Ξέρεις πόση αηδία ένιωσα χτες όταν ήρθε στο κρεβάτι μας στις 5 (!) το πρωί επειδή αρχικά δούλευε, μετά έβλεπε μια ταινία στο dvd και «κόλλησε» και μετά «έκανε ό,τι έκανε» (δεν μου το κρυψε όταν τον ρώτησα, παρότι παλιότερα απέφευγε να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις...) ?

Αηδία και μόνο ένιωσα που ξάπλωνα δίπλα του!..

Είχε την απάντηση έτοιμη! Είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη και δεν ήμουν «διαθέσιμη» είπε!

Σκέφτηκε καθόλου αν ακριβώς επειδή ήμουν αδιάθετη και κακοδιάθετη και πόναγα, τον ήθελα δίπλα μου μόνο και μόνο για να με αγκαλιάσει και να με χαιδέψει;..

Έρχεται στο κρεβάτι μες στην γλύκα μόνο όταν εχει στο μυαλό το σεξ...

Χτες όταν ήρθε και τον κατάλκαβα και ξύπνησα, δεν ήταν «απενοχοποιημένος», δεν με αγκάλιασε, μου μίλαγε σχετικά με το dvd που είδε και την υπόθεση λες και είμασταν φιλαράκια...

Σκε:confused:τη μιζέρια...

Δεν εχεις κι αδικο τωρα..:?τι να πω..απο σενα πια εξαρταται ποσο και αν θες να προσπαθησεις...