Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάλαντα Χριστουγέννων και.....χαρτζιλίκι?!

Eirini_Dr

Recommended Posts

Εχω μια απορρια.........αυριο τα παιδακια θα βγουν στους δρομους και θα λενε τα καλαντα.....εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε που εβγαινα εγω και μιας που θα ειμαι σπιτι με την μπεμπα, θελω να ακουσουμε μερικα παιδακια αλλα δε ξερω ποσο περιπου να τους δωσω......Εχω ενα βαζακι με πολλα ψιλα αλλα θελω να ειναι καλο το χαρτζιλικι τους, μη γινουμε και ρεζιλι!!

Πρωτη φορα θα ανοιξω για να τα δει και η μπεμπα μου.......

Διαφημίσεις

μολις ειχα την ιδια σκέψη :)

εβαλα ομως ενα χαρτι στη πορτα να μην χτυπανε το κουδουνι γιατι εχουμε μωρο και μολις ξυπνήσει θα το βγάλω....τα σκασμενα ξεκινάνε απο τις 7.30 να προλάβουνε τους πρώτους!

Φαντάζομαι γυρω στα 50λεπτα-1 ευρω το ατομο θα εδινα, μην ξεχνάμε οτι ειναι παιδιά και ειναι αρκετα κακομαθημενα ηδη στη σημερον ημέρα.

ωχ, τωρα το θυμηθηκα......... εχουμε καλαντα αυριο!!! πωπω, να μαζεψω το σκυλο!!!!!!!

να βρω και ψιλα....

εκει, γυρω στο 2ευρω δινω καθε φορα.... ε, ισως και λιγο παραπανω!!!

Διαφημίσεις

Δεν έχω ψιλά...

Οι τρεις πρώτες παρέες θα πάρουν 10ευρω. Οι υπόλοιποι σοκολατάκι, ή θα μου χαλάσουν...

(-Να τα πούμε;

-Δίνετε ρέστα;)

:lol::lol::lol::lol::lol: Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν (γιατί από ψιλά ο κουμπαράς έχει μόνο μονόλεπτα και δίλεπτα) :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντα το "παίζω". Αν είναι 4 μικρά παιδάκια, μπορεί να δώσω απο 50 λεπτά στο καθένα. Αν είναι 4 μεγαλύτερα, απο 1 ευρώ.

Μου 'χουν έρθει και κάποια του γυμνασίοιυ που τους δίνω απο 2 ευρώ τον καθένα.

Αν δεν έχω ψιλά, τους δίνω το συνολικό ποσό και τους λέω να το χωρίσουν μεταξύ τους. Και απο μερικά έχω ζητήσει να μου "χαλάσουν".:mrgreen:

Στην πολυκατοικία εμάς έρχονται πολλά παιδάκια κάθε φορά (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα) και καταλήγει να είναι σημαντικό "έξοδο".:roll: Στην αρχή έδινα περισσότερα, αλλά όταν υπολόγισα πόσα χρήματα έφευγαν...μαζεύτηκα!:lol::lol::lol:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

η καθε μια??????

που μενεις???

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν (γιατί από ψιλά ο κουμπαράς έχει μόνο μονόλεπτα και δίλεπτα)

Κορίτσια ελάτε να μου τα πείτε για Πρωτοχρονιά!!!!!!! :-)

Τέσσερις παρέες ήρθαν όλες - όλες, δύο ανήψια, φίλοι των ανηψιών και γειτονάκια... Να ' χουμε πρόσωπο...

Σε εμένα πάλι πέρασαν σίγουρα 12 παρέες...ίσως και παραπάνω....

Μέσα μπήκαμεεεε......:lol::lol::lol:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις