Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεχρι ποτε μπορω να ταξιδευω εκτος εδρας;

Recommended Posts

Κοριτσια Γεια σας! Ειμαι στην 36 εβδομαδα και σε λιγο οπως ξερετε εχουμε γιορτες! Οι δικοι μου ζουν 200χλμ μακρια και πηγαινω βδομαδα παρα βδομαδα και τους βλεπω. Τωρα οπως ξερετε σε 5 μερες εχουμε την γιορτη των χριστουγεννων... ο αντρας μου λεει να μην το ρισκαρουμε και φυγουμε ειτε τα χριστουγεννα ειτε την πρωτοχρονια μιας και εχω μπει στον μηνα μου! Απο την μια μερια εχει δικιο απο την αλλη θελω να παω να κανω γιορτες μαζι τους! Εσεις μεχρι ποια βδομαδα ειχατε παρει την αποφαση να ταξιδευετε και να διανυκτερευετε εκτος εδρας???:confused:

Διαφημίσεις

Aν δεν έχεις πρόβλημα να γεννήσεις "εκτός έδρας " τότε δε νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα...

Η αδερφη μου γέννησε την πρώτη μέρα που μπήκε στο μήνα της..:-D

εγω θα συμφωνησω με τον συζυγο σου.νομιζω οτι αφου εχεις μπει στον μηνα σου καλυτερα θα ηταν να μεινεις κοντα στο σπιτι σου και στον γιατρο σου γιατι απο μερα σε μερα μπορει να γεννησεις.το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις τον γιατρο σου!με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου!!!

γεια σου κανελλακι μου..εγω λεω να πας..χριστουγεννα χωρις οικογενεια δεν γινεται..ε το πολυ πολυ να γεννησεις στο νοσοκομειο εκει.θα ναι και η μαμα σου κοντα.αν και νομιζω πως εφοσον ειναι το πρωτο συνηθως δεν γεννιεται με το που μπαινεις στον μηνα σου.καλα χριστΟΥΓΕΝΝα

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Εφόσον οι δικοί σου ζουν σε μέρος που μπορεί να σου παρέxει ανά πάσα στιγμή ιατρική κάλυψη, πιστεύω και εγώ με τη σειρά μου ότι μπορείς να πας.

Όσο να ΄ναι, η ψυχολογία της εγκύου είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντική! Αν είναι να είσαι χαρούμενη κοντά στους δικούς σου, τότε do it!! :)

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Διαφημίσεις