το μωρο μου δεν τρωει
Από
μπεμπάκι 09, in Υποκατάστατα μητρικού γάλακτος & αποστείρωση
-
-
- 22 απαντήσεις
- 36.726 εμφανίσεις
-
Τί γνώμη έχετε για τα πειραματικά ή τα πρότυπα σχολεία;
Από soevan07, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 247 απαντήσεις
- 99.951 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 78 απαντήσεις
- 20.618 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 37 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.264 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.480 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.609 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.263 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 1.165 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 985 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 145 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 24.616 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από kgkourid,Εχω ένα ακόμα πρόβλημα που θα ήθελα την γνώμη σας. Ο μικρός μου μπόμπηρας (2 1/2) μετα που αρχισε το φαγητό άρχησε να γίνεται και δύσκολος στο γάλα. Τώρα με πολύ ζόρι μπορεί να πιει το βράζυ μισό ποτήρι και το πρωι σχεδόν ποτέ. Μιλάμε για ατέλοιωτα ΄γαλατα στον νεροχύτη. Του έχουμε πάρει σχεδόν απο όλα τα είδη γάλατος ακόμα και χεμο του πείραμε αλλα τα ίδια. Ειδικά το χέμο, το εφτυσε με την μια, δεν του άρεσε καθόλου. Τι να κάνω ρε παιδιά μπας και πιει λίγο.
Εδω να διευκρινήσω ότι εγώ το έκοψα πριν γίνω ενός χρονού. Η μητερα μου δεν με πίεσε να το πιω, Δεν θέλω όμως να κάνω το ίδιο. Η παιδιατρος, μου είπε ότι κάποια άτομα του λείπει ενα ένζυμο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πιουν ΄γλα καθόλου. Γιαούρτια άρχισε να τρώει τώρα μπας και γλύτωσει για λίγη ώρα τον ύπνο. Τυρί δεν μπορώ να πω οτι του αρέσει ιδιάιτερα. Φυσικα για κίτρινο τυρί, φετα ούτε να την δει δεν θέλει. Γενικα ότι είναι ασπρο αποφεύγει να το δοκιμάσει
Σας ευχαριστώ -
Από Maria periklis,γεια σας κοριτσια, εχω τρομερο προβλημα με την σχεδον 5 μηνων κορη μου. Τον τελευταιο 1 1/5 μηνα δεν θελει καθολου να πιει το γαλα της. απο την απελπισια μου την ταιζα ενω κοιμοταν, πλεον και αυτο δεν ειναι δυνατο γιατι ξυπναει κ φτυνει την πιπιλα. Ειπαμε να την αρχισουμε στερεα κ εκει τα ιδια, δεν δεχεται τιποτα. εννοειται πως δεν εχει παρει βαρος εδω κ ενα μηνα. σημερα ολη μερα εχει πιει 200 μλ γαλα κ 50 γρ φρουτοκρεμα. δεν αντεχω αλλο. εχει καμια παρομοια εμπειρια? κ πως το αντιμετωπισατε?
-
Από MeLi.k,καλησπέρα κορίτσια...εχει αρκετες μερες ο μικρος μου ( 10 μηνών ) που αρχισε σιγα σιγα να κοβει το γαλα....του εδινα βρεφικο το nativa 2 ...σκεφτηκα ισως οτι το βαρεθηκε αφου απο 15 ημερων αυτο επινε κι ετσι επειδη 2 μερες δεν επινε με τιποτα γαλα πηγα και του πηρα το noulac της nounou...αλλα ουτε αυτο το θελει...επειδη αυτες τις μερες περασαμε και μια ιωση λεω μηπως τον επηρεασε αυτο αλλα το θεμα ειναι οτι αρχισε να μην θελει το γαλα πολυ πιο πριν..καθε μερα επινε και λιγοτερο...ο παιδιατρος ειπε οτι μπορω να του δινω γιαουρτακια οπως εδινα το γαλα...δηλαδη αν επινε 3 γαλατα τη μερα να του δινω 3 γιαουρτακια τη μερα.... σας εχει τυχει κατι παρομοιο...και αν ναι τι κανατε ; ; ; το παραξενο ειναι οτι αν του ειχε κοψει την ορεξη η ιωση ολα τα υπολοιπα πως τα τρωει χωρις να παραπονεθει ;
-
Από BABY,καλημερα !εχω ενα προβλημα με τον μικρο μου.αρρωστησε απο γριπη, και γενικα του κοπηκε η ορεξη για φαγητο.τωραειναι καλα, τρωει παλι, αλλα τον κυνηγαμε να πιει γαλα.παλια επινε 1 λιτρο την ημερα καιτωρα με το ζορι να πιει 300 μλ συνολο την ημερα.εσας σας εχει συμβει αυτο ??
-
Από Κατερίνα24,Καλημέρα κ καλο Σαββατοκυριακο!
Ζητάω απελπισμένα την βοηθεια κ την γνωμη σας! Η μικρη μου 14 μηνων σε λιγες μερες, εδώ κ μια εβδομαδα δεν τρωει τιποτα!!! Δεν ξερω τι να κανω πια!! Αρχικα εκοψε το βραδινο γαλα πριν τον υπνο...τωρα εκοψε κ το φαγητο...τουλάχιστον επινε το πρωι 200 μλ περιπου γαλα αλλα τωρα το κοβει και αυτό...χθες ηπιε 100μλ κ σημερα 70μλ μονο...το μονο που τρωει είναι στις 11 λιγη φρουτοκρεμα 100-150μλ, κ το απόγευμα κατά τις 7, 1-1,5 γιαουρτι..το μεσημερι θα φαει 3-4 κουταλιες κ μετα το σφραγιζει...τρωμε αλεσμενα ακομα...δοκιμασα κ κομματακια η απτο δικο μας φαγητο αλλα τα ιδια...θα φαει 1-2 μπουκιες κ μετα στοπ! Ο γιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι κ να περιμενω μεχρι την Τετάρτη να δουμε πως θα παει κ αν δεν καλυτερεψει η κατασταση την Πεμπτη να παμε να την δει κ μηπως χρειαστεί να κανουμε εξετασεις...Δεν μπορω να περιμενω βρε παιδια....η κατασταση χειροτερεύει αντι να φτιαχνει...Αν τον ξαναπαρω είμαι σιγουρη ότι θα μου πει το ιδιο... Σας εχει τυχει ποτε τετοιο πραγμα??Πως το αντιμετωπισατε ??
Ευχαριστω!! -
Από tsika29,γεια σας! εχω με τη μικρη μου που τωρα ειναι 7 μηνων κ 6 ημερων κ δεν θελει το γαλα με τιποτα με αποτελεσμα το πρωι με χιλια ζορια να πινει 100-120 γρ. κ το βραδυ 70-80 γρ. τις κρεμες τις τρωει αλλα με το γαλα με εχει αγχωσει παρα πολυ βοηθεια δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω!
-
Από fotini2008,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 2.5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ; ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6. ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.
-
Από myrto21,Εδώ και δύο ημέρες το κοριτσάκι μου (σε 5 ημέρες 3ων μηνών), δεν θέλει καθόλου να πίνει γάλα, δυσανασχετεί και χτυπιέται, διώχνει το μπιμπερό τραβάει το κεφάλι προς τα πίσω και κλαίει. Να σας πω ότι πίνει ανά 3,5 ώρες (6 γεύματα) περίπου 100-110ml, μητρικό γάλα το οποίο βγάζω με θήλαστρο (γιατί δεν "έπιανε" το στήθος) και ότι ταλαιπωρούμαστε με ΓΟΠ απο 1,5 μηνών (τουλάχιστον 1-2 ρουκέτες την ημέρα). Βάρος μέχρι τώρα πέρνει κανονικά (220-260 γραμ. την εβδομάδα). Εχθές, το βράδυ μέχρι να ζεσταθεί το γάλα της, την έβαλα στο στήθος και το "έπιασε", έπινε 15 λεπτά, εγώ όμως απο τις αντλήσεις που κάνω δεν βγάζω πάνω από 50ml στο κάθε στήθος και μετά της έδωσα το μπιμπερό και δεν έπινε με τίποτα ήπιε 40 με το ζόρι και να χτυπιέται και να γυρίζει να ψάχνει το στήθος, τι να κάνω να ξεκινήσω και να ρισκάρω να την βάζω στο στήθος, δεν ξέρω αν πίνει γιατί είναι λιγόφαγη ή να την ταίζω με το μπιμπερό και όσο πίνει. Συγνώμη για το μεγάλο κειμενο, ευχαριστώ για την υπομονή σας.
-