Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Poio einai to pio xortastiko gala?

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!Εχω ένα μπεμπάκο 3 μηνών και μιας βδομάδας ο οποίος παρ'οτι έφυγε από το Ιασώ 3870γρ είναι σήμερα μόλις 5820 γρ!Το θέμα μου είναι οτι πεινάει κάθε 2,5 ώρες αλλά δεν τρώει πάνω από 130 γρ τη φορά.Και καλά μέσα στη μέρα παλεύεται το 2,5 αλλά την νύχτα είναι πολύ κουραστικό!Επίσης δεν έχει πάρει ικανοποιητικό βάρος ενω από ύψος στην επίσκεψη των 2 μηνών ήταν 62 εκατοστά!Ποίο γάλα έχετε δοκιμάσει και θεωρείτε οτι είναι αρκετά χορταστικό και θρεπτικό?Να σας πω οτι του δίνω το νοβολακ και το νοβολακ ιτ σε μείγμα λόγω δυσκοιλιότητας.Πείτε μου την γνώμη σας!!Ευχαριστώ πολύ και πολλα καλά Χριστούγεννα σε όλα τα μπεμόνια!!

Διαφημίσεις

Γιατί έχεις αγχωθεί με το βάρος του μικρού; Για 3 μηνών μωρό, μια χαρά είναι τα κιλά του. Οι δικές μου 5900 ήταν 5 μήνών. Αν τρώει κάθε 2,5 ώρες ακόμη και τη νύχτα, αυτό είναι περίπου 7-8 γεύματα το 24/ωρο. Και 130 ml δεν είναι και λίγα. Ο παιδίατρος τι λέει; Σε ρωτάω γιατί η δική μας, μας είχε πει να τις ταίζουμε ανά 3-4 ώρες και το "μεταμεσονύχτιο" τους το κόψαμε σταδιακά από τον πρώτο μήνα (πήρε κανά μήνα, 1 1/2, για να το σταματήσουν εντελώς). Να φανταστείς ότι 3 μηνών τρώγαν 5 γεύματα το 24/ωρο. Μήπως σε έχει στρεσάρει ο παιδίατρος χωρίς λόγο, γιατί αυτά που γράφεις μια χαρά μου ακούγονται.

Για το γάλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εμείς τους δίναμε ειδικό γάλα γιατί είχαν αλλεργία.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Καλημέρα tarshou!Οχι βρε ο παιδίατρος δε με έχει αγχώσει καθόλου εγω αγχώνομαι!!Θεωρούσα οτι πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5 κιλά μετά από 3 μήνες!!Βασικά ψάχνω το πιο χορταστικό γάλα και έχω ακούσει οτι πιθανόν να είναι το s26 gold.Βέβαια όλα όσα λέω ακούγονται πολύ μάταια γιατί όταν πεινάσει θα φάει όπως και να χει!!Απλά θα ήθελα το βράδυ να κοιμάται!!Εσυ πώς τις κατάφερες?

δεν ειναι πολυ νωρις να κοψουν το βραδυνο φαγητο???τα στομαχακια ειναι πολυ μικρα για να κρατανε αδεια πολλες ωρες....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

για μας μακραν καλυτερο σε ολα το αλμιρον1.το νοβαλακ της εκανε δυσκιλιοτητα(μακραν το χειροτερο-μονο το ad για τις διαρροιες κανει κατι αλλα θελει προσοχη μη γυρισει σε δυσκοιλιοτητα).το σ26 της το εδινα αρκετο καιρο-δεν ειχαμε προβλημα, αλλα το βαρεθηκε.αυτο ειναι κ το μονιμο προβλημα μας βαριεται πολυ ευκολα(ειχε που να μοιασει:wink:)

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

δεν ειναι πολυ νωρις να κοψουν το βραδυνο φαγητο???τα στομαχακια ειναι πολυ μικρα για να κρατανε αδεια πολλες ωρες....

νωρισ κ αργα ειναι πολυ σχετικες εννοιες οταν αναφερομαστε σε βρεφη.η δικια μου το κοψε απο μονη της-σχετικα νωρις-μετα απο 5νθημερη απουσια μου ομως το ξαναζητησε σημερα.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Εμάς από 3 περίπου μηνών πίναν το τελευταίο γεύμα κατά τις 11 το βράδυ και ξυπνούσαν το πρωί 6-7. Δεν ξυπνούσαν μέσα στο βράδυ και το πρωί δεν πίναν περισσότερο από τα υπόλοιπα γεύματα ούτε κλαίγανε πριν φάνε, που σημαίνει ότι τις κάλυπταν τα γεύματα της ημέρας ώστε να μην πεινάνε το βράδυ. Αλλά όπως είπε και η elisabeth, τα πάντα είναι σχετικά. Και συνήθως πάει ανάλογα και πως θα το μάθεις το παιδί. Δεν τις ξύπνησα ποτέ βράδυ για να φάνε, φαντάζομαι ότι γι'αυτό δε μου ξύπνησαν και ποτέ από μόνες τους βράδυ για να φάνε. Από γάλα πάντα στη μάρκα Almiron παίζαμε, πότε το 1, πότε το ΗΑ, τελικά μείνανε για μήνες στο Pepti.

Gema, με τη μία δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ πρόβλημα γιατί το θέμα του ύπνου το είχε λύσει από μόνη της. Με τη δεύτερη χρειάστηκε να το προσπαθήσουμε, δοκιμάσαμε τα πάντα αλλά όλα είχαν χειρότερα αποτελέσματα, μέχρι που αποφασίσαμε να τη βάζουμε στο κρεβατάκι της και επειδή έκλαιγε να πηγαίνουμε ανά 10/λεπτο περίπου να την χαιδεύουμε, να την ηρεμούμε λίγο, να μας βλέπει εκεί για να ξέρει ότι η μαμά και ο μπαμπάς ήταν κοντά και δεν ήταν μόνη. Μετά από λίγο καιρό και σταδιακά, σταμάτησε να κλαίει και τώρα πια με το κρεβάτι της είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι. Ξέρω ότι πολλές κοπέλες διαφωνούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά τι να πω, με εμάς ήταν ο μόνος τρόπος που είχε αποτελέσμα στο παιδί μας.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

• 4 weeks later...

Καλησπέρα, η παιδιατρος μου είπε οτι το πιο καλο κ θρεπτικό σε συστατικά γάλα που κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή στην αγορά ειναι το s26gold.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Gema καλησπερα. Η μπουμπου μου γεννηθηκε προωρη 1820 γρ, απο το νοσοκομειο οπου νοσηλευτηκε μας συστησαν το νοβαλακ και εμας και αυτο πινει μεχρι τωρα. Η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη. Ειναι απο τα καλυτερα γαλατα που κυκλοφορουν, συμφωνα με τις παιδιατρους του νοσοκομειου αλλα και τη δικη μας. Δεν εισαι ευχαριστημενη;;; Ο γιατρος σου ειπε να αλλαξεις γαλα;;; Εμας παντως το επινε και το πινει πολυ ευχαριστα και εχει παρει αρκετα κιλα με το γαλα αυτο.

Διαφημίσεις