Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κλαίει γοερά κάθε φορά που γδύνεται

aggiba

Recommended Posts

Καλημέρα.

Η κόρη μας είναι μόλις 18 ημερών και είναι πάρα πολύ ήσυχη, εκτός από την ώρα που την γδύνουμε είτε για να αλλάξουμε πάνα είτε για να κάνουμε μπάνιο.Έχουμε δοκιμάσει να ανεβάσουμε την θερμοκρασία στο δωμάτιο μήπως κρυώνει, να την απασχολήσουμε με παιχνίδια, να την γδύσουμε ενώ την κρατάμε αγκαλιά...αλλά τίποτα!Κλαίει γοερά και περισσότερο την ώρα του μπάνιου (το οποίο δεν κρατάει και πολύ λόγω του αφαλού).Και το κλάμα συνεχίζεται και μετά το μπάνιο με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να της βάλουμε γαλάκτωμα και να της κάνουμε λίγο γυμναστική.Δοκιμάσαμε να της αλλάξουμε και την ώρα του μπάνιου αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το ξέρω ότι είναι μικρή ακόμα και ότι με τον καιρό θα το συνηθίσει, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το επισπεύσουμε γιατί πιάνεται η καρδιά μου όταν την βλέπω να σπαράζει στο κλάμα σε κάθε αλλαγή πάνας και σε κάθε μπάνιο.

AMHGp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα εκλαιγε..ακόμη είναι τόσο μικρά και αισθάνονται ανασφάλεια.

Εγώ έσκυβα και του ψυθίριζα στο αυτάκι,.."η μανούλα είναι εδώ..."σώπα ψυχούλα μου ...κτλ ότι θές εσύ" και ησύχαζε!! Δοκίμασε το..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

νομιζω οτι σε τοσο μικρη ηλικια ("είναι μόλις 18 ημερών"), ολα το κανουν αυτο που περιγραφεις. θελει στοργη, ηρεμες κινησεις, οχι πανικο απο εσας, επαφη με το δικο σας σωμα-δερμα (εννοω λαιμο ή στηθος) κατα το γδυσιμο. εμεις μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες (και να φανταστεις οτι ηταν καλοκαιρι), πηραμε ενα σφουγγαρι-στρωμα στο μεγεθος του βρεφους και το ακουμπουσαμε εκει πανω. ο ενας τον κρατουσε και ο αλλος γρηγορα με βρεγμενα και σαπουνισμενα δικα μας χερια τον περνουσε ενα γρηγορο πλυσιμο. εκει πανω καναμε και ενα ξεβγαλμα με κανατακι. λιγες μερες μετα που σταματησε να κλαιει, αρχισαμε και τον βαζαμε για ξεβγαλμα στο μπανιερακι του, παντα κρατωντας ολο το κορμακι ο ενας.

ο μπεμπης μου-τωρα 3 μηνων-κλαιει γοερα οταν τον ντυνουμε...το μονο που μπορω να σου πω ειναι να κανεις υπομονη και να εισαι ΠΟΛΥ τρυφερη στις κινησεις σου,και σιγα-σιγα (ελπιζω) θα αντιδρα διαφορετικα..παντως ενυπωση μου κανει,τα περισσοτερα νεογεννητα απολαμβανουν την αισθηση του ζεστου νερου στο κορμακι τους!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον ανακαλυψαμε με τον αντρα μου το μυστικο,και ο μπεμπης τωρα μας κοιταει καλα-καλα οταν τον ντυνουμε και μενει ηρεμος και ωραιος...μας ειπε η παιδιατρος επειδη ειναι ζυμαρουλης ο μπεμπακος να τον στεγνωνουμε με το πιστολακι στο κρυο καθε φορα που τον πλενουμε_ε,αυτο ηταν.οσο δουλευει το πιστολακι δεν κλαιει καθολου.μας κοιταει λιγο παραξενεμενος,αλλα δεν κλαιει!!!εχει και κατι φωτακια πανω στο πιστολακι και τα χαζευει...δοκιμασε το!

fBaep3.png

uwK7p3.png

λοιπον ανακαλυψαμε με τον αντρα μου το μυστικο,και ο μπεμπης τωρα μας κοιταει καλα-καλα οταν τον ντυνουμε και μενει ηρεμος και ωραιος...μας ειπε η παιδιατρος επειδη ειναι ζυμαρουλης ο μπεμπακος να τον στεγνωνουμε με το πιστολακι στο κρυο καθε φορα που τον πλενουμε_ε,αυτο ηταν.οσο δουλευει το πιστολακι δεν κλαιει καθολου.μας κοιταει λιγο παραξενεμενος,αλλα δεν κλαιει!!!εχει και κατι φωτακια πανω στο πιστολακι και τα χαζευει...δοκιμασε το!

κ εγω εβαλα πιστολακι.νομιζα οτι θα τριμαζει αλλα μια χαρα ηταν