Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πραγματικότητα ή υπερβολή??????

antigoni84

Recommended Posts

Χτες εβλεπα ένα σηριαλ του Παπακαλιάτη,όπου ένας μπαμπάς με το μωρό του στο καροτσάκι πήγε να πάρει τη κόρη του απο το σχολείο,το κοριτσάκι του είπε να πάνε στο σπίτι μιας συμαθήτριας που ηταν μαζι με τη μαμά της,στην επόμενη σκηνή δείχνει τα παιδιά να παίζουν και οι άλλοι να το κάνουν στην τουαλέτα του σπιτιού,δίπλα απο εκει που έπαιζαν τα παιδιά,κορίτσια σοκαρίστηκα,δεν ξέρω τι άλλο να πω,αν είναι δυνατόν,μπορείτε να φανταστείτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα?μπορεί να υπάρχει τοση βρωμιά γύρω μας?΄θέλω να ακούσω τις γνώμες σας,δεν είμαι σεμνότυφη,αλλά αυτό που είδα με σόκαρε πάρα πολύ,ενιωσα πολύ άσχημα που ημουν απλά θεατής.

Διαφημίσεις

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αν και δεν το είδα..σας σκηνικό δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Νομίζουμε ότι όλα είναι φυσιολογικά γύρω μας αλλά ποτέ δεν ξερεις τι κρυβεται απο πίσω...:rolleyes: Επειδή έζησα δυο χρονια+...σε νησί όπου είναι μια κλειστη κοινωνια δεν μπορεις να φανταστεις τι παιζει με τα ερωτικα τρίγωνα και βαλε..μέχρι και ενδοοικογενειακες ιστορίες. Απλά στις πολεις δεν τα μαθαινουμε και δεν τα βλεπουμε..οπότε καλύτερα μην σουπω..:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

δεν μπορώ να φανταστώ μια μάνα να κάνει κάτι τέτοιο με το παιδί της δίπλα,και εναν άνθρωπο που μόλις γνώρισε,το θεώρησα εμετικό,ειδικά τις σκηνές που δείχνει μια αυτούς κ μια τα παιδάκια να παίζουν στο χαλί,πραγματικά σιχάθηκα για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος

Οντως κι εγω σε επαρχεια εχω μεγαλωσει και εκει τπτ δε μενει κρυφο.Αν σας περιγραψω ιστοριες που εχουν συμβει...πιστεψε με το σηριαλ του Παπακαλιατη θα σου φανει πολυ ανιαρο!!!

Διαφημίσεις

Κι εγω παντως επιασα τον εαυτο μου μετα απο αυτη τη σκηνη να σκεφτομαι διαφορα.... Ολα μεσα στη ζωη ειναι, δυστυχως...... Μετα απο πολλα που μου εχουν συμβει τον τελευταιο καιρο δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη αλλα η πραγματοκοτητα που καμια μας δεν θελει να ξερει...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Α καλα χθες δεν την ειδα τη σκηνη αλλα μου την ειπε η αδερφη και βεβαια στην αναλυση που καναμε καταληξαμε οτι πολλα γινονται την σημερον ημεραν. Εγω μια φορα οταν ημουν με την κοιλια στο στομα και ειχα αυπνοια και περιμενα τον αντρα μου να γυρισει απο τη δουλεια ειδα στο αληθινοι ερωτες μια που τελικα συγκατοικησε και με τους 2 γκομενους και ηταν εγκυος (χωρις να ξερει απο ποιον ειναι το παιδι) και ειχα μεινει για κανα 5λεπτο με το τηλεκοντρολ στο χερι....

Πολλα γινονται πλεον που οντως δεν περνανε απο το μυαλο μας.....

πλεον δεν ξαναβλέπω Παπακαλιάτη,ξευτιλίζει πολύ σπουδαία συναισθήματα κ αξίες,θα πάω δηλαδή να πάρω το παιδι μου απ το σχολείο,θα δω κάποιον που δεν ξέρω και θα γινει αυτό με τα παιδιά να παίζουν δίπλα,ειλικρινά σιχαίνομαι που το σκέφτομαι

δεν ξεφτιλιζονται συναισθηματα επειδη ειδαμε κατι στη τηλεοραση..

δεν ειναι καν, οτι χειροτερο εχω δει ή εχω ακουσει....

δε με αγγιζουν αυτα, ποσο μαλλον σε σχεση με το παιδι μου

Διαφημίσεις

λοιπον ακουστε.ο αντρας μου ειναι σεφ σε ενα εστιατοριο.το αφεντικο εχει 2 γιους παντρεμενους με παιδια.που δουλευουν σερβιτοροι.εχουν τα σπιτια τους ακριβως πανω απο το μαγαζι.ο ενας ο γιος δουλευε κ η γυναικα του την ιδια ωρα εβγαζε τα ματια της ακριβως απο πανω..στο σπιτι τους με τα παιδια να κοιμουνται μεσα.ζουν 2000 ελληνες στην πολη που μενω κ περιτο να σας πω οτι το μαθανε ολοι :rolleyes:

σαν γυναίκα που λειτουργώ εγκεφαλικά κ με συναίσθημα μου φαίνεται ζωώδες,αχαρακτίριστο,γονιός δεν είμαι,αλλά το θεωρώ ανικανότητα του γονιού να διαχειριστεί τέτοια λεπτά θέματα,διαφωνώ με το φυστίκι,δεν πρέπει να δίνονται τέτοια πρότυπα!

Σίγουρα δεν αγγίζουν εναν φυσιολογικό άνθρωπο!

Δεν είναι οτι χειρότερο σ ενα κόσμο που υπαρχουν παιδεραστές κ ενα σωρο ανώμαλοι

Οταν δει κατι τέτοιο ενα 15 χρονο παιδί θεωρώ οτι μειώνεται το συναίσθημα και εξυμνείται η απόλαυση,η επιπολαιότητα,θέλουμε κάτι κ ορμαμε!Δεν πάει έτσι φιλενάδα

Τελικα ειμαι πολυ χαρουμενη που δεν βλεπω Παπακαλιατη:P

Οσο γι αυτοπου λενε τα κοριτσια....στην επαρχια που ζω κι εγω ο ενας παει με τη γυναικα του κολλητου,του κουμπαρου,του ξαδελφου,με τον ξαδελφο κ.ο.κ.:roll:

4

Διαφημίσεις

Τελικα ειμαι πολυ χαρουμενη που δεν βλεπω Παπακαλιατη:P

Οσο γι αυτοπου λενε τα κοριτσια....στην επαρχια που ζω κι εγω ο ενας παει με τη γυναικα του κολλητου,του κουμπαρου,του ξαδελφου,με τον ξαδελφο κ.ο.κ.:roll:

Φοβερη αυτη η επαρχια,κιεγω σε μικρο χωριο εμενα και γινοταν χαμος!!!!

Η απλα εκει ακουγονται και μαθαινονται ολα λογω μεγεθους ενω στην πολη ειναι κομματι δυσκολο!!

Συγνωμη βρε Ηλιαννα,που να προλαβεις τον Παπακαλιατη με τοσα κουτσουβελα!!!Να τα χαιρεσαι και καλο κουραγιο!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Δεν θέλω να βλέπω πια σειρές στην τηλεόραση, γιατί σχεδόν όλες μου φαίνονται πολύ "προχωρημένες" για τα γούστα μου. Και τα σενάρια μου φαίνονται προβλέψιμα, ανούσια και πατάνε πάνω σε κάτι τέτοιους "εντυπωσιασμούς" για να φανούν πρωτότυπα. Συγκατοίκηση με εναλλαγές συντρόφων, σχέσεις μέσα στην ίδια οικογένεια, παιδιά που κανείς δεν ξέρει ποιανού είναι και λίγο μας νοιάζει, όχι δεν θέλω να τα βλέπω. Πάντως αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση μετά από 4-5 χρόνια περνάει στην πραγματικότητα. Σιγά -σιγά συνηθίζουμε στην ευτέλεια.

Παράδειγμα: η πεθερά μου στο σπίτι με τα παιδιά στο σαλόνι κι εγώ για λίγο στο άλλο δωμάτιο. Ακούω ότι αρχίζει ο καιρός στο σταρ και τον τετράχρονο να λέει "ααα η Πετρούλα!" Φωνάζω γυρίστε το! και η πεθερά μου ρωτάει "γιατιίιι;"

Μήπως να τους βάλω και νόβα στο δωμάτιό τους; Είμαι υπερβολική που θεωρώ την Πετρούλα ακατάλληλο θέαμα;

... Είμαι υπερβολική που θεωρώ την Πετρούλα ακατάλληλο θέαμα;

Όχι. Η Πετρούλα είναι ακατάλληλο θέαμα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για τους ενήλικες. Μια κοπέλα που εμφανίζεται, μιλάει και κινείται σαν να ζωντάνεψε πορνοαφίσα κρεμασμένη σε μηχανουργείο, διαιωνίζει παροχημένα πρότυπα και αποτελεί προσβλητικό θέαμα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

:evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν βλέπω το σήριαλ του Παπακαλιάτη και δεν ξέρω τι πραγματικά εξυπηρετούσε αυτή η σκηνή που περιγράφετε.

Ξέρω όμως ότι πέφτει πολλή πρόκληση για την πρόκληση (δηλ. για τα νούμερα) και γι αυτό σπάνια με αφορά αυτό που έχει να μου δείξει η τηλεόραση.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αντιγόνη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , το είδα κι εγώ το σίριαλ και όταν έδειξε αυτή τη σκηνή , σιχάθηκα και άρχισα να βρίζω τι χάλια είναι αυτά , από τη μια τα παιδάκια να παίζουν και από την άλλη............:evil::evil::evil:

Κι εμένα τέτοιες σκηνές με αηδιάζουν εντελώς και δεν θέλω ούτε να σκεφτώ ότι συμβαίνουν στην πραγματικότητα , που δυστυχώς θα συμβαίνουν!!!!

Ο κόσμος χάλασε ή ήταν πάντα έτσι και εμείς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι . Εγώ δυστυχώς πολλές φορές βρίσκομαι στο δικό μου ροζ συννεφάκι και μετά προσγειώνομαι ανωμάλως και πάντα βγαίνω εγώ χαμένη και οι άλλοι κερδισμένοι εις βάρος μου !!!!

μου αρέσει ο παπακαλιάτης από παλιά. ανεξάρτητα αν τον κατηγορούν ότι "κλέβει" ιδέες εγω τον παρακολουθώ.

Στο συγκεκριμένο σήριαλ, θα σας ρωτήσω... εχετε δει τα προηγούμενα επεισόδια;Δεν δικαιολογώ ούτε τη συγκεκριμένη σκηνή ούτε αυτόν. Απλώς... υπάρχει μια συνέχεια, μια ροή και τελικά μια εξέλιξη. Δείχνει τη ζωή μας. Δειχνει μια μανα που δεν βλέπει τα παιδιά της και που ο πατέρας τελικά απολύθηκε από τη δουλειά του γιατί ήθελε να περνάει ώρες μαζί τους. Και πώς η σχέση τους αλλοιώθηκε γιατί αυτή δουλευει όλη μέρα.

Ενας "παρατημένος" σύζηγος είναι που όπως φάινεται και η αλλη μάνα..."παρατημένη" θα 'ναι κι αυτή. Για να γίνει ότι έγινε στο μπανιο...;;;;

Ισως το συγκεκριμένο γεγονός να εχει συμβεί και στη διπλανή μας πόρτα που απλώς δεν το ξέρουμε.

Από την άλλη... η συγκεριμένη σκηνή παίχτηκε μετα τις 11μ.μ. και στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης είχε το σήμα "γονική συναίνεση".

Ε... στο κάτω κάτω όλα τα σήρια τραβηγμένα από τα μαλλιά είναι!

age.png

Από την άλλη... η συγκεριμένη σκηνή παίχτηκε μετα τις 11μ.μ. και στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης είχε το σήμα "γονική συναίνεση".

Ε... στο κάτω κάτω όλα τα σήρια τραβηγμένα από τα μαλλιά είναι!

Σ'αυτό συμφωνώ....

θα συμφωνησω με την ismeni καποια απο τα σηριαλ που παιζονται στην τηλεοραση πραγματικα εχουν ξεφυγει.νομιζω οτι του παπακαλιατη ειναι ενα απ αυτα.για θυμηθειτε τις προηγουμενες σειρες του.ολα κατι υπερβολικο και'' πρωτοπορο'' υποτιθεται οτι εχουν.την μανα και την κορη ταυτοχρονα,την γυναικα του αδερφου,το φιλι των γκει...... του αρεσει η ''απατη'' γιατι αυτο πουλαει.φυσικα συμβαινει και στη ζωη αλλα πιστευω οτι η τιβι γενικα εχει ξεσαλωση........και να σας πω κατι το συγκεκριμενο σηριαλ δεν το βλεπουν τοσο παιδια την πολυκατοικια που τα παιδια την βλεπουν σαν παλαβα;;;τι προτυπα τους δινει η τηλεοραση;;;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

ευχαριστώ που ανέφερες την πολυκατοικία γιατί εγω την ξέχασα.

ναι! η πολυκατοικία που παιζόταν πέρυσι στις 9μ.μ. ξέρετε πόσα παιδιά την εβλεπαν; ΟΛΑ! από τη μία θα πρέπει να παιδιά να ενημερώνονται για τις σχέσεις δυο αντρών ή δύο γυναικών γιατί σίγουρα θα το συναντήσουν στη ζωή τους αλλα από την άλλη... ας είναι επιλογή των γονιών πότε θα το μάθουν και πώς. καλύτερα λοιπόν φέτος που το προβάλουν στις 10μ.μ. (επιλογή γονιών) και οχι στις 9μ.μ. (υποχρεωτικά το έμαθαν από την τηλεόραση).

και πόσα ακόμα σήριαλ... απαγορεύουνται να βλέπουν τα παιδιά.

εδώ παιδικό και χρησιμοποίησε τη λεξη "τσιγκούνης" και "σκασε"

age.png

δεν μπορώ να φανταστώ μια μάνα να κάνει κάτι τέτοιο με το παιδί της δίπλα,και εναν άνθρωπο που μόλις γνώρισε,το θεώρησα εμετικό,ειδικά τις σκηνές που δείχνει μια αυτούς κ μια τα παιδάκια να παίζουν στο χαλί,πραγματικά σιχάθηκα για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος

Εμετικο;;;;;;:confused::confused::confused:Βαρυ το επιθετο για κατι τόσο συνηθισμενο....Στη ζωη είναι πολυ χειροτερα τα πραγματα .Συμβαινουν τασοα ασχημα για να χαρακτηρίζεται μια τετοια πραξη εμετικη!!!Σιγα!!

Αυτό ακριβώς

Σίγουρα δεν αγγίζουν εναν φυσιολογικό άνθρωπο!

Δεν είναι οτι χειρότερο σ ενα κόσμο που υπαρχουν παιδεραστές κ ενα σωρο ανώμαλοι

Οταν δει κατι τέτοιο ενα 15 χρονο παιδί θεωρώ οτι μειώνεται το συναίσθημα και εξυμνείται η απόλαυση,η επιπολαιότητα,θέλουμε κάτι κ ορμαμε!Δεν πάει έτσι φιλενάδα

Και αυτό μεσα στη ζωή είναι.!!Η απόλαυση της στιγμής.Γιατί να εθελοτυφλούμε, δεν καταλαβαίνω!!!

Δεν φέραμε τα παιδια μας σε ένα κόσμο αγγελικα πλασμενο.Πρέπει να γνωριζουν τα πάντα απο μικρά πλέον ,διαφορετικα θα βγουν ''ανυποψιαστα''στη ζωη και θα γκρεμοτσακιστουν (γενικα μιλαω,γιατι το συγκεριμενο θέμα και θέαμα δεν το θεωρησα ''εμετικο '')

Ο δικος μας ρόλος ειναι να τους δειξουμε πως εχουν τα πραγματα ,να μαθουν να κρινουν σωστα και να παίρνουν την σωστη απόφαση..Με το κρύβουμε πραγματα δεν πετυχαινουμε τιποτα( αφηστε που τα 15 χρονα πλέον τα γνωριζουν ολα απο πρώτο χερι)!!!!

[

θα συμφωνησω με την ismeni καποια απο τα σηριαλ που παιζονται στην τηλεοραση πραγματικα εχουν ξεφυγει.νομιζω οτι του παπακαλιατη ειναι ενα απ αυτα.για θυμηθειτε τις προηγουμενες σειρες του.ολα κατι υπερβολικο και'' πρωτοπορο'' υποτιθεται οτι εχουν.την μανα και την κορη ταυτοχρονα,την γυναικα του αδερφου,το φιλι των γκει...... του αρεσει η ''απατη'' γιατι αυτο πουλαει.φυσικα συμβαινει και στη ζωη αλλα πιστευω οτι η τιβι γενικα εχει ξεσαλωση........και να σας πω κατι το συγκεκριμενο σηριαλ δεν το βλεπουν τοσο παιδια την πολυκατοικια που τα παιδια την βλεπουν σαν παλαβα;;;τι προτυπα τους δινει η τηλεοραση;;;;

Νομιζω οτι στη ζωη υπαρχει μεγαλυτερο ξεσαλωμα.

QJZup3.png

bxuCp3.png

Όχι. Η Πετρούλα είναι ακατάλληλο θέαμα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για τους ενήλικες. Μια κοπέλα που εμφανίζεται, μιλάει και κινείται σαν να ζωντάνεψε πορνοαφίσα κρεμασμένη σε μηχανουργείο, διαιωνίζει παροχημένα πρότυπα και αποτελεί προσβλητικό θέαμα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

:evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν βλέπω το σήριαλ του Παπακαλιάτη και δεν ξέρω τι πραγματικά εξυπηρετούσε αυτή η σκηνή που περιγράφετε.

Ξέρω όμως ότι πέφτει πολλή πρόκληση για την πρόκληση (δηλ. για τα νούμερα) και γι αυτό σπάνια με αφορά αυτό που έχει να μου δείξει η τηλεόραση.

Ποσο συμφωνω μαζι σου!! Η κατασταση με την τηλεοραση πλεον εχει γινει αθλια.. :confused::confused: