Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καφέ κηλίδες σαν ξεραμένο αίμα- ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί τα έχω παίξει. Προχθες που ξύπνησα το πρωί βρήκα στο εσώρουχό μου μία κηλίδα ανοιχτό καφέ, όπως είναι το ξεραμένο αίμα. Είμαι στη δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τί μπορεί να σημαίνει αυτό? Από τότε έχω κάτσει 2 μέρες ξάπλα στο κρεββάτι και σταμάτησα να παίρνω αγκαλιά τη μικρή μου και να την κουβαλάω, αλλά κάθε μέρα βρίσκω στο εσώρουχό μου περίπου 2 κηλίδες μικρές. Έχω αγχωθεί τρομέρά μήπως χάσω το μωρό. Ο γιατρός μου μου είπε οτι αυτά είναι φυσιολογικά το 1ο τρίμηνο, αλλά επειδή γενικά είναι της άποψης οτι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, αγχώνομαι μήπως μου το λέει με αυτη την έννοια. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Διαφημίσεις

Πραγματι ειναι κατι που μπορει να συμβει στο πρωτο τριμηνο, αλλα πρεπει και να το λες στο γιατρο και οπως καλα εκανες να παραμεινεις στο κρεβατι και να μην κουραζεσαι μεχρι να σε δει και με τον υπερηχο ωστε να αποκλειστει η πιθανοτητα μιας πολυ μικρης αποκολλησης.

Αρα : μην αγχωνεσαι γιατι ειναι φυσιολογικο, μην κουραζεσαι και πηγαινε και για εναν υπερηχο για να εισαι απολυτως σιγουρη.

k9Tap3.png

Μη στενοχωριεσαι.Συνέβη και σε μένα στην 6η εβδομάδα, πήγα στο γιατρό και όντως εγω είχα μια μικρη αποκόλληση, πήρα utrogestan και κάθησα κρεβατι αλλά τελικά όλα καλά και γέννησα κανονικά στον 9ο.Πάντως μη σηκώνεις την κόρη σου.Εγώ από αυτό το έπαθα.

Διαφημίσεις

Ειμαι 31 χρονών και προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 2,5 χρόνια να κάνουμε ένα παιδάκι. Από τότε εχω κάνει ένα εξωμήτριο το οποίο το πολεμήσαμε με φάρμακα (πολύ δυνατά), και επειδή μετά από μια σαλπιγγογραφια φάνηκε οτι εχω υδροσάλπιγγες καναμε λαπαροσκοπικά μια επέμβαση για να τις αφαιρέσουμε. Ευτυχώς όμως, η γιατρός μου που είναι πολύ μαγγας και καθόλου της "εύκολης" λύσης (όπως άλλοι γιατροί που ρωτησα κ όλοι συμφωνούσαν σε αφαίρεση σαλπίγγων από την πρώτη στιγμή του εξωμητρίου και μετα αναγκαστικά μονο εξωσωματικη) εκανε οτι μπορούσε για να διορθωσει τις σάλπιγγες κ καυτηρίασε κ μία ενδομητρίωση που βρήκε, κ ετσι κρατησα και τις 2 μου σάλπιγγες (προς το παρόν τουλάχιστον). Μετά απο μια 5μηνη θεραπεία (ενδομητρίου) αδιαθέτησα και σε 3 μηνες εμεινα εγκυος ξανα.. (χοριακη 20 κ μετα απο 4 μερες 15). Η γιατρος μου ειπε οτι θα αδιαθετησω και αδιαθετησα... Τωρα πρεπει να προσπαθησω αμεσως ή να προσέχω για κανα μήνα? Τι πήγε στραβά τώρα? ξερω οτί σας εχουν τυχει και σε σας αυτα που αναφερω, προσπαθω να εχω ψυχραιμια, υπομονή και επιμονή στην τελική υπάρχει κ η εξωσωματική αλλά αν τύχει πάλι εξωμήτριο? σας ευχαριστώ εκ των προτερων για το χρονο σας κ καλή τυχη σε ολες!!!!

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί τα έχω παίξει. Προχθες που ξύπνησα το πρωί βρήκα στο εσώρουχό μου μία κηλίδα ανοιχτό καφέ, όπως είναι το ξεραμένο αίμα. Είμαι στη δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τί μπορεί να σημαίνει αυτό? Από τότε έχω κάτσει 2 μέρες ξάπλα στο κρεββάτι και σταμάτησα να παίρνω αγκαλιά τη μικρή μου και να την κουβαλάω, αλλά κάθε μέρα βρίσκω στο εσώρουχό μου περίπου 2 κηλίδες μικρές. Έχω αγχωθεί τρομέρά μήπως χάσω το μωρό. Ο γιατρός μου μου είπε οτι αυτά είναι φυσιολογικά το 1ο τρίμηνο, αλλά επειδή γενικά είναι της άποψης οτι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, αγχώνομαι μήπως μου το λέει με αυτη την έννοια. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

εγω στο 2ο ειχα 3 φορες καθε φορα που αλλαζα μηνα.συνηθως λενε οτι στα αγορια συμβαινει αυτο.δεν ειμαι τιποτα.απλα ο γιατρος μου μου εδινε για 2-3 μερες χαπια μαγνησιου τα οποια δυναμωνουν τον πλακουντα.αλλα εντελως προληπτικα

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Πήγα σήμερα και ακούσαμε την καρδούλα του και όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν συνέβη τίποτα κακό. Λέτε να είναι αγοράκι και γιαυτό να μου κάνει αγριάδες;

Διαφημίσεις

Βρε παιδια δε νομιζω οτι ισχυουν αυτα με αγορια και κοριτσια... Εγω τρεις φορες εχω μεινει εγκυος και στα δυο φυλα και παντα ειχα αιμα το α τριμηνο, μαλιστα στην κορη μου ειχα παρα πολυ, σαν περιοδο!

Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, μονο ο γιατρος σου θα σου πει..

Edit....Τελικα ειδα οτι ολα ειναι καλα, μπραβο! :-D:grin:

katerina B, έχω κάνει κι εγώ εξωμήτριο αλλά εμένα μου αφαίρεσαν τη σάλπιγγα γιατί είχε κανει ρήξη. Πριν ακόμη διαγνωστεί ότι είναι εξωμήτριο ( υπήρχαν οι υποψίες αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο) ο γιατρός που με παρακολουθούσε μού απέκλεισε την περίπτωση αφαίρεσης της σάλπιγγας. Μου είπε ότι θα περιμέναμε να περάσει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα σε συνεννόηση με γιατρό του Πανεπιστημιακού της πόλης μου, Θα έκανα εισαγωγή και με μεθοτρεξάτη θα αποβαλλόταν το κύημα. Δεν έφτασε βέβαια ποτέ η δευτέρα γιατί το Σάββατο μπήκα στο νοσοκομείο με πολυ πόνο και στη λαπαροσκόπηση που έκανα διεγνωσθη εξωμήτριο, ρήξη και φυσικά αφαίρεση. Εκτοτε έχουν περάσει 6 μήνες, προσπαθώ για εγκυμοσύνη τους τρεις τελευταίους χωρίς καμία επιτυχία και πολύ απλά τρέμω στη σκέψη μην μου ξανατύχει. Είναι φυσιολογικό να αγχωνόμαστε. Επειδή όμως το δικό μας θεμα δεν ταιριάζει εδώ, τι θα' λεγες να περάσεις μία βόλτα από το θέμα "μια σάλπιγγα. Εμπόδιο για φυσιολογική σύλληψη;". Εκεί είναι κι άλλα κορίτσια που πέρασαν τα ίδια και θα σε συμβουλέυσουν κατάλληλα.

Για τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι έγκυες να ευχηθώ να έχουν μια καλή εγκυμοσύνη. φιλια.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!