Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

elenaκι

Recommended Posts

Εμείς φέτος θα πάμε πήλιο και το μόνο μου αγχος είναθ η νέα γρίπη. Γιατί σίγουρα σε μια εκδρομή δε σκοπεύει κανείς να κλειστεί μέσα! Τι γίνεται όμως με τη νέα γρίπη? Κια εγώ και ο άνδρας μου και ο μεγάλος μου γιος έχουμε εμβολιαστεί αλλά τι γίνεται μετη μικρή που είναι μόλοις 10 μηνών?Φοβάμαι πολύ μην κολλήσει από άλλους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Ξέρετε πως είναι ο κόσμος όταν βλέπει μωράκια. όλοι έρχονται και τα αγγίζουν και γω τα πέρνω κρανίο!

Διαφημίσεις

Και εμείς Καρπενήσι θα πάμε και δεν έχει εμβολιαστεί κανένας μας..Επίσης μαζί μας θα είναι και ένα φιλικό ζευγάρι με μωράκι 10 μηνών και άλλα 2 μεγαλύτερα αγόρια επίσης ανεμβολίαστα...

Όσο αναφορά το να αγγίζουν μωρά το αποφεύγεις με το καλό ή με το κακό..στο κάτω κάτω δεν θα φτερνιστει και κανένας έπάνω στο μωρό...

Koίτα να περάσετε καλά...γρίπη είναι θα περάσει...

Στον καθαρό αέρα εκεί πάνω στο βουνό φοβάστε καλέ??

Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα μπογαλάκια μου και να πάρω τα βουνά, στις πόλεις με το συνωστισμό και το καυσαέριο εχουμε πρόβλημα, όχι εκεί

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Εμένα ο μικρός μου είναι 3 μηνών και θέλαμε τα Χριστούγεννα να τον πάμε στους παππούδες του αεροπορικώς (1,5 ώρα πτήση) αλλά η παιδίατρος ούτε να το ακούσει. Φτάνοντας εκεί δε θα έχουμε πρόβλημα γιατί θα μένουμε σε σπίτι και ούτε πολλές εξόδους σε κλειστούς χώρους, αλλά η γιατρός φοβάται το αεροπλάνο. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Μου πρότεινε να κάνω το εμβόλιο εγώ για να του μεταδώσω τα αντισώματα μέσω του θηλασμού αλλά δεν είχα σκοπό να το κάνω. Αγλαϊα ξέρεις αν ισχύει αυτό που μου είπε; Εσύ θα μου το πρότεινες;

c22fde842e.png

lyzNp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εγω ειχα κλεισει διακοπες στο ναυπλιο αλλα μας προλαβε η νεα γριππη.κ εγω κ ο συζηγος χαλια...ευτυχως η μικρη ειναι στη μανα μου κ τη γλιτωσε.οποτε διακοπες...απ το νεο ετος!!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥