Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες ,

έχω ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών και θα ηθελα να παρακολουθησουμε καποιο πρόγραμμα προσχολικης αγωγής όπως , μπαλέτο , μουσικοκινητική , ωδειο , ισως εισαγωγή σε εκμαθησης μουσικής ή μουσικών οργανων .

΄Δυστηχώς όμως όσο και να έψαξα η απαντηση ήταν η ίδια μπορούν να συμμετασχουν παιδιά 4 χρονών και πάνω . και πραγματικά θυμώνω γιατί θα μπορούσαν να κάνουν και τα μικρότερα παιδια κάτι ανάλογο ..........

Αν γνωρίζετε κάποια σχολή ιδιωτική ή δημόσια στην Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ όπως μου δώσετε πληροφορίες .

Σας ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες ,

έχω ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών και θα ηθελα να παρακολουθησουμε καποιο πρόγραμμα προσχολικης αγωγής όπως , μπαλέτο , μουσικοκινητική , ωδειο , ισως εισαγωγή σε εκμαθησης μουσικής ή μουσικών οργανων .

΄Δυστηχώς όμως όσο και να έψαξα η απαντηση ήταν η ίδια μπορούν να συμμετασχουν παιδιά 4 χρονών και πάνω . και πραγματικά θυμώνω γιατί θα μπορούσαν να κάνουν και τα μικρότερα παιδια κάτι ανάλογο ..........

Αν γνωρίζετε κάποια σχολή ιδιωτική ή δημόσια στην Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ όπως μου δώσετε πληροφορίες .

Σας ευχαριστώ πολύ

Μamagio γεια σου

λεω να ρωτησεις σε καμια σχολη χορού μπαλετου Στην σχολη που παει η κορη μου παιρνουν και μικροτερα παιδακια περυσι στο τμημα της ειχε ενα που ηταν 2,5 χρονων.

ο νακας ειναι μουσικη σχολη και ειναι στον δρομο για πυλαια στην ε εφορια νομιζω εχω μια φιλη που πηγαινη την κορη της απο μηνων εκει ειναι πολυ ευχαριστημενη κι εγω θα ηθελα για τον μικρο μου αλλα εχω αλλα δυο απο πισω που εχουν χιλιαδυο και δινω προτεραιοτητα σε αυτα υπαρχει και στην αθηνα νακας νομιζω

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif