-
-
- 14 απαντήσεις
- 529 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 17.637 εμφανίσεις
-
- 8.230 απαντήσεις
- 232.327 εμφανίσεις
-
Υποχρεώσεις Νονάς σε αβάφτιστο / πρίν την βάφτιση
Από Εύη-Εύη, in Ήθη και Έθιμα & Διαδικαστικά θέματα, Ιεροί Ναοί
- 11 απαντήσεις
- 204 εμφανίσεις
-
3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ (λιγες λεξεις)
Από andrreas, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 123 απαντήσεις
- 93.550 εμφανίσεις
-
- 275 απαντήσεις
- 102.625 εμφανίσεις
-
- 65 απαντήσεις
- 32.948 εμφανίσεις
-
- 1.289 απαντήσεις
- 274.728 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 33.137 εμφανίσεις
-
- 452 απαντήσεις
- 244.789 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 129 εμφανίσεις
-
- 102 απαντήσεις
- 32.921 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από alexioa,κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας,
ειμαι 31 χρονων και μετα απο ενα εξωμητριο πριν 1 1/2 χρονο προσπαθουμε αλλα χωρις να τα εχουμε καταφερει!αυριο θα παω για σαλπιγγογραφια και εχω αγχωθει πααααρααα πολυ!για δυο λογους ο ενας γιατι ειμαι φοβιτσιαρα στον πονο και θα ηθελα να μαθω απο κοπελες που ειχαν εξωμητριο αν πονεσαν πολυ(οχι μονο αυτες που ειχαν εξωμητριο) και ο δευτερος να μαθω αν οι κοπελες που ειχαν εξωμητριο και εκαναν σαλπιγγογραφια τελικα βρηκαν και τη αλλη σαλπιγγα κλειστη!ετσι σαν γκαλοπ! -
Από angelina_nklp,Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έχει κάνει υπερηχο-σαλπιγγογραφία και πόσο έγκυρη είναι η μέθοδος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Από MIXAILINOS,καλησπερα σας. εχω ενα γιο 6 χρονων που γεννηθηκε με καισαρικη. προσπαθουμε τωρα για δευτερο. ειχα προβλημα ουρολλοιμωξης και πηγα σε μια γυναικολογο, οχι αυτον που ξεγεννησε το παιδι μου, και της ανεφερα οτι προσπαθουμε για δευτερο παιδακι. μου ειπε να κανουμε εναν ορμονολογικο ελεγχο και κολπικο υπερηχο. μετα μου ανεφερε και την υστεροσαλπιγγογραφια. στην ερωτηση μου αν συνισταται αυτη η εξεταση επειδη εχω ηδη ενα παιδι μου απαντησε οτι θα εχω πιο πολλες πιθανοτητε να μεινω εγκυος. το σκεφτομουνα παρα πολυ και ετσι πηρα τον γυναικολογο μου που εμπιστευομαι παρα πολυ και τον ρωτησα αν συνισταται η εξεταση στην περιπτωση μου και μου απαντησε οχι και οτι εχω ηδη ενα παιδι και δεν υπαρχει προβλημα. εχει καποιο αναλογη εμπειρια? η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να την κανω και αν δεν κρινεται σκοπιμο να μην μπαινω σε εξετασεις που δεν χρειαζονται. ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μου κειμενο
-