Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΕΞ, ΠΡΩΗΝ , ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ,,,,,

casperαki

Recommended Posts

Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη.Η καλυτερη μου φιλη και μελλων κουμπαρα ανακαλυψε οτι ο αντρας της ειχε φτιαξει ενα εμαιλ περα του κανονικου που χρησιμοποιουσε.ο ανακαλυψε στον υπολογιστη εντελως τυχαια και μαλιστα το ονομα χρηστη ηταν κατι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετο.Εβαλε τον κωδικο που χρησιμοποιει για ολα και ο λογαρισαμος ανοιξε....

Βρηκε μεσα μνμ απο διαφορα σαιτ....Live sex camera τα πιο πολλα.......

Βρηκε οτι ειχε κανει εγγραφη στο ζοο...μαλλον το ξερετε..με ΑΛΛΟ νικ απο αυτο που χρησιμοποιει για να παιζει παινχνιδια...και στα μνμ τα εξερχομενα στο ζοο ειχε στειλει σε μια κοπελα "τι θεα εισαι εσυ μωρο μου"....Ειχε στειλει και αιτηση φιλιας στην πρωην του....

Ειδε οτι εκανε εγγραφη σε ενα σαιτ γνωριμιων...αλλα δεν ειχε κανενα ιστορικο εκει.Μαλλον δεν το ειχε χρησιμοποιησει...Μαλιστα εγινε εξαλλη οταν ειδε σε ενα σαιτ με ζωντανο σεξ οτι ο κωδικο εισοσου ηταν το μισο ονομα της με κατι αριθμους.Πολυ θρασος.

Τελος ειδε οτι εκανε αναζητηση στο youtube live free sex camera...και ετσι μπορεσε να παρακολουθει χωρις να πληωσει!!!!Ολα αυτα με ημερομηνια απο τον Αυγουστο....

Ειναι τρελα στεναχωρεμενη.Του το ειπε.Το παραδεχτηκε.Τι αλλο να εκανε.???

Μονο που ειπε οτι δεν ηθελε να στειλει αιτηση φιλιας στην πρωην ισως καταλαθος....Αλλα και παλι επειδη εγω ασχολουμε και τα ξερω....αν δεν ΨΑΞΕΙΣ στο ζοο για καποιο ΟΝΟΜΑ δεν εμφανιζετε απο το πουθενα.Δηλαδη και ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ να πατησε...εψαξε για την πρωην του.Πολυ κοροιδια ρε κοριτσια.

Δηλαδη ελεος.ΤΟ μονο που τον σωνει ειναι οτι δεν λειπει σχεδον ποτε απο το σπιτι μονο στην δουλεια που παει καποια βραδια (απο εκει τα εκανε σχεδον ολα....!!!)

Με ρωταει τι να κανει κ κλαει...θελω να της πω να τον παρατησει το ν μ#$^$α αλλα δεν μπορω να βαζω φιτιλιες...Της ειπα να ηρεμησει και θα την παρω τηλ το μεσημερι.

Τωρα αυτο δεν ειναι απιστια????Την κοπελα την ξερω καλυτερα κ απο τον εαυτο μου...ξερω τι καλη που ειναι και ομορφη και ειναι και νεα...και εκεινος νεος ειναι αλλα

εχω πεσει απο τα συνεφα....

Τι να της πω?τι ελεινοι που ειναι για μια ακομα φορα οι αντρες.

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:( αχ , τι μου θυμιζει ολο αυτο..!!

τι να πω! το ολο θεμα με το σεξ στο ιντερνετ ενταξει το δικαιολογω καπως ειναι αγνωστοι μεταξυ αγνωστων σαν να βλεπει μια ταινια πορνο.

Αυτο που δεν δικαιολογω με τιποτα ειναι η πρωην που προσπαθησε να βρει.

Τουλαχιστων παραδεχτικε την αληθεια, της ειπε γιατι το εκανέ? μιλήσανε καθολου?πως δικαιολόγησε τον εαυτο του?

Εχουνε παιδάκια? σημαντικό αυτο για την μετέπειτα απόφασή της.

Εγώ θα έλεγα να μιλήσει μαζί του,να πάει κάπου να σκεφτεί μόνη της όλο αυτο που έγινε και αν μπορεί να τον συγχωρέσει πραγματικά (αν τον αγαπάει) να ηρεμίσει απο τον θυμό που δικαιολογημένα εχει και να πάρει αποφάσεις.

Σίγουρα εμένα μου έγινε μάθημα αυτο που έπαθα εγώ και δεν ξαναψάχνω κινητα, η/υ κτλ..

Οι άντρες δυστηχώς πολλές φορές σκέφτονται με το κάτω κεφάλι χωρίς να υπολογήζουν συνέπιες...

είναι σωστός με το σπιτι του?απεναντι της? εχουνε καλη σχεσή? βασικα ερωτηματα που θα παιξουν μεγαλο ρολο στην αποφαση της.

Εχει δώσει δικαιώματα οτι μπορει να εχει και κάτι περα απο το ιντερνετ? αν οχι τοτε ισως θα πρέπει να τον συγχωρησει και να συνεχισει μαζι του..

πιστεψε με ξερω ποοοοοσοοοοο δυσκολο ειναι αυτο αλλα ακομα πιο δυσκολο θα ειναι να τον παρατησει εφοσον ειναι σωστος μαζι τησ τον αγαπαει και δεν την εχει απατησει....

δεν ειναι ακριβως σαν να βλεπει ταινια πορνο....εφτιαξε ολοκληρο εμειλ..κρυφα...και εψαχνε ζωντανο σεξ....αχ...αχ...αχ...θα επανελθω παλι ξυπνησε το μωρο

Συμφωνώ με pitsipopaki οτι οι άντρες πολλές φορές σκέφτονται με το κάτω κεφάλι!!! Δυστυχώς ΄΄εχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις! Κατα τη γνώμη μου πρέπει να μιλήσου κ να προσπαθήσει να καταλάβει η φίλη σου, άν το άκανε απλά ¨για πλάκα¨ ή άν είχε σκποπό να προχωρήσει κ πιό πέρα.....Η αλήθεια είναι οτι εγώ πολύ δυσκολα θα τον συγχωρούσα, αλλά από τη άλλη άν απλα "έπαιζε" έ δέ χαλάς κ το σπίτι σου!Προσπαθείς!

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Ο τύπος ψάχνεται, και για μένα είναι θέμα χρόνου να βρει και γκόμενα. Δεν είναι τόσο αθωα όλα αυτά που κάνει, και σίγουρα θα πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ καλά πώς θα το αντιμετωπίσει.

Διαφημίσεις

όποιος ψάχνει αυτα παθαίνει !:D

για να ψάξει καποιος λόγος θα υπήρχε....

μην ανακατευεσαι ! θα την βρει την ακρη και μόνη της , όπως βρηκε και το mail! :wink:

οκ το οτι εφτιαξε ολοκληρο μειλ απο την αρχη ειναι καπως αλλα κ απο την αλλη προφανως φοβοταν να μην εκτεθει..

με παρομοιωση την ταινια πορνο εννοουσα οτι αν το κανει καθαρα για σαρκικη ευχαριστηση ειναι διαφορετικο τελειως με το αν το κανει γιατι ψαχνει για κατι αλλο απο αυτο που ηδη εχει στο σπιτι του ,διπλα του,στη ζωη του.Αυτο το ερωτημα νομιζω οτι πρεπει να το απαντησει η φιλη σου.Εγω τον δικαιολογω καπως ,(εχω βρεθει στη θεση της και ξερω ποσο δυσκολο ειναι...),αν το κανει μονο για την προσωπικη του ευχαριστιση χωρισ να εκθετει την συντροφο του ,χωρισ να την απατα και χωρισ να ψαχνεται για να σηναντησει αλλες γυναικες,ειναι σωστοσ με το σπιτι του και την συντροφο του.

Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι ποτέ!!!! Εγώ είμαι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια, έχω 2 παιδιά και πάω για το τρίτο, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δε διανοούμε να αλλάξω κάτι από τη ζωή μου και έχω των πρώην μου φίλο στο facebook!!! Τί σημαίνει αυτό????? Μου έκανε add και εγώ 5-6 μήνες μετά, αφού τον είχαν κάνει όλοι οι φίλοι μου, τον έκανα και εγώ. Τον πρώτο καιρό μιλήσαμε 5-6 φορές για τα παιδιά μας (έχει και αυτός 2) και έχω να του μιλήσω σχεδόν χρόνο από τότε!!!! Πρέπει να με χωρίσει ο άντρας μου???? Όλα αυτά έχουν πολλές παραμέτρους που πρέπει να τις ζυγίσει η κοπέλα πριν φτάσει να πάρει οποιαδήποτε απόφαση!!!!

JQVOp3.png

Υπάρχει άνθρωπος που μπήκε στο fb και δεν έκανε αναζήτηση στους/στις πρώην?

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι θα έλεγα στη φίλη σου, εξαρτάται όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω από την γενικότερη συμπεριφορά του.

Υπάρχει άνθρωπος που μπήκε στο fb και δεν έκανε αναζήτηση στους/στις πρώην?

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι θα έλεγα στη φίλη σου, εξαρτάται όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω από την γενικότερη συμπεριφορά του.

Έλα ντε; δηλαδή η φίλη σου ΔΕΝ έψαξε τον/τους πρώην της στο fb ή δεν μίλησε ποτέ στο zoo με κανένα; αυτά δεν πειράζουν όσο για τiς sexoσελίδες, αν και εμένα θα με πείραζε να έβλεπα ότι ο δικός μου άντρας θα κοιτούσε δεν είναι και αιτία χωρισμού πια..!

Διαφημίσεις

koritsares! η φιλη μου δεν εχει φεις μποοκ ετσι κ αλλιως.Αλλα η αληθεια ειναι οτι ναι μου ειχε πει εμενα παλιοτερα να κοιταξω να δω αν ειναι ο πρωην της μεσα γαι να δει την φατσα του ποσο και αν εχει αλλαξει!Ισως αν ειχε φεις να του μιλαγε κιολας.Δεν το αποκλειω.Απο περιεργεια περισσοτερο.Αυτο το δεχομαι.Αλλα αυτο στο ζοο ειναι χοντρο.

Ισως δεν ειδατε τι εγραψα...ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ "ΤΙ ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΥΟ!!!!"

Αυτο ειναι ΑΛΛΟ...δειχνει οτι ψαχνετε..Η κοπελα ισως να απαντησε ισως ειχαν και συνομιλια κτλ...ΑΠλα για μενα δειχνει οτι εφοσον δεν αρκειτε σε τσοντες αλλα ψαχνει μια πιο προσωπικη επαφη ψαχνετε.

Στο ζοο κυκλοφορουν πολλα "νουμερα" που εχουν τετοιο σκοπο....και για μενα "νουμερο" ειναι και ο αντρας της...

Η συμπεριφορα του απο ειπε και η ιδια κ ξερω και εγω ειναι καλη....Αλλα ρε παιδια αφου μπορει τοσο ανετα να δημιουργει 2πλους λογαρισμους να ασχολειτε με τις ωωωρες με το σεξ απο ΑΓΝΩΣΤΕΣ που ψαχνονται επισης και δημιουργει ΠΡΟΦΙΛ σε σαιτ γνωριμιων ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ>>???της ειπε οτι βαριοτανε και τα εκανε..ΜΑ απο τις ημερομηνιες δεν ειναι μια φορα ειναι απο τον αυγυοστο...δηλαδη καθε φορα που δουλευε βραδυ!ανοιγε υπολογιστη κ δωστου!!!!

Η μικρη λεει οτι εχουν ξαναγινει και στο παρελθον μικρα παρομοια αλλα ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ>>>>???μνμ σε αγνωστες??ελεος...

Της απαντησε οτι εχει δικιο και οτι για ακομα μια φορα ρισκαρε να χασει την οικογενεια του απο βλακεια του....αλλα τα εχει ξαναπει στο παρελθον...

ΕΧΩ μια αλλη ερωτηση που με απασχολει....

ΔΕΝ νιωθετε ΑΠΑΙΣΙΑ , που ξερετε μερικοι οτι μπορει ο νατρας σας να κοιταω αλλες με "αλλο ματι" και ας μην προχωρησει....Γιατι μαλλον εγω ζω στον ονειροκοσμο και θελω να πιστευω οτι καποιοι αντρες ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι δεν θα θελησουν ποτε ερωτικα αλλη γυναικα....εστω και στο μυαλο...Εσεις που λετε οτι σκεφτονται με το κατω κεφαλι κτλ....δεν σας ενοχλει?δεν ζηλευτε που μπορει η καθεμια να γινει αντικειμενο σεξουλαλικου ποθου για τον συντροφο σας?η απλα ειμαι και εγω παρανοικη ζηλιαρα...????

Έλα ντε; δηλαδή η φίλη σου ΔΕΝ έψαξε τον/τους πρώην της στο fb ή δεν μίλησε ποτέ στο zoo με κανένα; αυτά δεν πειράζουν όσο για τiς sexoσελίδες, αν και εμένα θα με πείραζε να έβλεπα ότι ο δικός μου άντρας θα κοιτούσε δεν είναι και αιτία χωρισμού πια..!

απαντησα πιο πανω για το φεις...αλλα και για το ζοο...Εγω που εχω και τα δυο δεν μιλαω με πρωην....Και σοτ ζοο ειδικα που κυκλοφορουν πολλοι ΠΟΤΕ δεν ενδιαφερθηκα να μιλησω με καποιον ποσο μαλλον να σχολιασω αν εχει τελειους κοιλιακους η ωραια ματια...αυτο θα το εκανα αν ψαχνομουν για κατι αλλο...

Η κοπελα παλι εγραψα ουτε φεις ουτε ζοο.Το βρισκει βαρετο και δεν μπαινει.

koritsares! η φιλη μου δεν εχει φεις μποοκ ετσι κ αλλιως.Αλλα η αληθεια ειναι οτι ναι μου ειχε πει εμενα παλιοτερα να κοιταξω να δω αν ειναι ο πρωην της μεσα γαι να δει την φατσα του ποσο και αν εχει αλλαξει!Ισως αν ειχε φεις να του μιλαγε κιολας.Δεν το αποκλειω.Απο περιεργεια περισσοτερο.Αυτο το δεχομαι.Αλλα αυτο στο ζοο ειναι χοντρο.

Ισως δεν ειδατε τι εγραψα...ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ "ΤΙ ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΥΟ!!!!"

Αυτο ειναι ΑΛΛΟ...δειχνει οτι ψαχνετε..Η κοπελα ισως να απαντησε ισως ειχαν και συνομιλια κτλ...ΑΠλα για μενα δειχνει οτι εφοσον δεν αρκειτε σε τσοντες αλλα ψαχνει μια πιο προσωπικη επαφη ψαχνετε.

Στο ζοο κυκλοφορουν πολλα "νουμερα" που εχουν τετοιο σκοπο....και για μενα "νουμερο" ειναι και ο αντρας της...

Η συμπεριφορα του απο ειπε και η ιδια κ ξερω και εγω ειναι καλη....Αλλα ρε παιδια αφου μπορει τοσο ανετα να δημιουργει 2πλους λογαρισμους να ασχολειτε με τις ωωωρες με το σεξ απο ΑΓΝΩΣΤΕΣ που ψαχνονται επισης και δημιουργει ΠΡΟΦΙΛ σε σαιτ γνωριμιων ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ>>???της ειπε οτι βαριοτανε και τα εκανε..ΜΑ απο τις ημερομηνιες δεν ειναι μια φορα ειναι απο τον αυγυοστο...δηλαδη καθε φορα που δουλευε βραδυ!ανοιγε υπολογιστη κ δωστου!!!!

Η μικρη λεει οτι εχουν ξαναγινει και στο παρελθον μικρα παρομοια αλλα ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ>>>>???μνμ σε αγνωστες??ελεος...

Της απαντησε οτι εχει δικιο και οτι για ακομα μια φορα ρισκαρε να χασει την οικογενεια του απο βλακεια του....αλλα τα εχει ξαναπει στο παρελθον...

ΕΧΩ μια αλλη ερωτηση που με απασχολει....

ΔΕΝ νιωθετε ΑΠΑΙΣΙΑ , που ξερετε μερικοι οτι μπορει ο νατρας σας να κοιταω αλλες με "αλλο ματι" και ας μην προχωρησει....Γιατι μαλλον εγω ζω στον ονειροκοσμο και θελω να πιστευω οτι καποιοι αντρες ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι δεν θα θελησουν ποτε ερωτικα αλλη γυναικα....εστω και στο μυαλο...Εσεις που λετε οτι σκεφτονται με το κατω κεφαλι κτλ....δεν σας ενοχλει?δεν ζηλευτε που μπορει η καθεμια να γινει αντικειμενο σεξουλαλικου ποθου για τον συντροφο σας?η απλα ειμαι και εγω παρανοικη ζηλιαρα...????

Γι αυτό απάντησα ότι ο τύπος ψάχνεται, επειδή διάβασα καλά αυτά που έγραψες. Και ναι, θα με ενοχλούσε πάρα πολύ να μάθω κάτι τέτοιο, δεν είσαι παρανοϊκή ζηλιάρα.

Βασικα οι πλειοψηφεία των ανδρων ανεξαρτητως αν ειναι ευτυχισμενοι ή όχι στην οικογενεια ή τη σχεση τους αν τους δωθει η ευκαιρια απιστουν.. Τάδε εφη πολύ καλός μου φίλος που είναι ειλικρινής μαζι μου και μου μιλαει ανοιχτά!!!!

Εμενα προσωπικα θα με πειραζε παρα πολυ απο την άλλη ομως απλα δεν ζω πια στον κοσμο μου ξερω τι να περιμενω...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Οχι,casperaki,δεν ζηλευω...ΛΥΣΣΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Η αληθεια ειναι πως αγγιζω τα επιπεδα παρανοιας σε αυτα τα θεματα,σκηνες ζηλοτυπιας δεν κανω πολλες,μονο αν υπαρχει ουσιαστικος λογος,αλλα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες φοβιες μου...

Ειναι φοβερα ψυχοφθορο να σε απαταει ο συντροφος σου,οποτε φανταζομαι πως θα νοιωθεις εαν ειναι και ο αντρας της ζωης σου.

Καλε,ταραχη με επιασε!!!

Γιατι,sorry κιολας,για μενα αυτο ειναι κερατο και αν θελω να γινω πιο ελαστικη (που δεν θελω),ειναι τα προεορτια.

Καταρχην,οσον αφορα τον αντρα της φιλης σου....ΜΠΛΙΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!

Συγγνωμη,casperaki,αλλα εχω κατι με τους αντρες παρομοιας νοοτροπιας (εγω προσωπικα τους θεωρω λιγουρηδες).

Ας μην λεω και πολλα,γιατι ποτε δεν ξερεις τι μας ξημερωνει:evil:.

Θα συμφωνησω με την Αρια,ειμαι σχεδον βεβαια πως η φιλη σου στο τελος θα τον συγχωρησει,αρα καλο ειναι να μην προσπαθησεις να την κατευθυνεις.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Είχα ξεκινησει να γραψω κι άλλα, όμως η Χριστιανα με καλυψε πλήρως!!!!!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

pali καλα που ειδα και καποιες αλλες αποψεις γιατι ελεγα οτι με γελουν τα ματια μου!οταν διαβαζα τις πρωτες απαντησεις για αυτο και η ερωτηση που εθεσα.

Εγω νευριασα τοσο πολυ λες και το εκανε ο δικος μου ο αντρας.

Της μιλησα και της ειπα να ηρεμησει και να σκεφτεια κτλ...χαλια ηταν η καημενη.

Εχουν παιδακι παντως καποιος πο αναφερθηκε....

Μπουμπου και εγω αυτο πιστευω τωρα οτι αντρας ανεξαρτητως αν ειναι χαρουμενος η οχι τελικα αν προκυψει θα το κανει....Κσποτε ελεγα οτι σν ειναι καλα αν ειναι ερωτευμενος κτλ κτλ κτλ.... αλλα ναι εχεις δικιο τελικα...το σκεφτομαι ολη μερα....

Και εγω επισης παυω απο τωρα να λεω οτι αν καποιος ειναι ερωτευμενος δεν απαταει..ΤΟ ειχα καραμελα...τελικα....δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ...μονο στον εαυτο σου

Εννοείται ότι ο τύπος ψαχνότανε!!Βέβαια κι εγώ είμαι της άποψης, εσύ αν μπορείς να αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση, όσο γίνεται..Αν τα ξαναφτιάξουν στο τέλος μην βρεις και το μπελά σου:?

Μπουμπου και εγω αυτο πιστευω τωρα οτι αντρας ανεξαρτητως αν ειναι χαρουμενος η οχι τελικα αν προκυψει θα το κανει....Κσποτε ελεγα οτι σν ειναι καλα αν ειναι ερωτευμενος κτλ κτλ κτλ.... αλλα ναι εχεις δικιο τελικα...το σκεφτομαι ολη μερα....

Και εγω επισης παυω απο τωρα να λεω οτι αν καποιος ειναι ερωτευμενος δεν απαταει..ΤΟ ειχα καραμελα...τελικα....δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ...μονο στον εαυτο σου

Οχι ρε παιδιά, μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλούπι! Και δε μου αρέσει να ξεχωρίζουμε άντρες και γυναίκες, είναι θέμα χαρακτήρα, θέμα ανθρώπου. Υπάρχουν άντρες που είναι αξιοπρεπέστατοι μέσα στη σχέση τους, και γυναίκες που απιστούν επανειλημμένα.

Εγω πιστευω πως εμπιστοσυνη οφειλεις να δειχνεις....μεχρι να την χασεις.

Δεν μπορει να λειτουργησει η σχεση διαφορετικα.

Και το λεω αυτο γιατι αυτος ο φοβος μου "μπλοκαρει" καμια φορα την σχεση μου με τον αντρα μου,που στο κατω κατω δεν μου εχει δωσει και δικαιωμα (φτου,φτου,μακρυα μας!!).

Κι'εγω ταραχτηκα πολυ με αυτο το θεμα,γιατι περα απο την ιδεα της απιστιας που με βγαζει απο τα ρουχα μου,με αηδιαζει εντελως η ιδεα ενος αντρα,παντρεμενου,οικογενειαρχη,να καθεται απο απο τον υπολογιστη και να τρεχουνε τα σαλια του στο πληκτρολογιο,να χρησιμοποιει εκφρασεις τυπου "Τι γκομενακι εισαι εσυ,μανα μου",λες και ειναι 15 χρονων.

Θυμαμαι οταν ημουν πιτσιρικα ειχα εναν κολλητο,19 χρονων τοτε και ειχε χρησιμοποιησει μια παρομοια εκφραση σε μια κοπελα και μετα μου ελεγε ποσο γελοιος αισθανοταν με τετοια χοντροκοπια.

Και δεν εχει καταλαβει μεγαλος ανθρωπος ποσο γελοιος δειχνει?

Πωπω,με εχουν πιασει κατι νευρα τωρα!

Ημαρτον πια,σεξ μεσω ιντερνετ!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Άσχετα από το αν έκανε ή αν έχει κάνει κάτι με κάποια άλλη, για μένα η απιστία ξεκινάει από τη στιγμή που θα το σκεφτείς ακόμη. Δεν χρειάζεται να υπάρξει επαφή, φτάνει και μόνο η προδοσία της σκέψης. Αν δηλαδή εκείνος ανακάλυπτε ότι η γυναίκα του έκανε κάτι τέτοιο θα το περνούσε απαρατήρητο, ότι δεν τρέχει τίποτα μια που δεν υπήρξε συνάντηση?

Γιατί δηλαδή όταν έκανε και έστησε όλο αυτό το σκηνικό (με κρυφούς λογαριασμούς κλπ) δεν σκέφτηκε ότι αν το ανακάλυπτε η γυναίκα του θα πληγωνόταν?

Κοριτσακια μου γλυκα... κι εγω ειμαι μια παρανοικη ζηλιαρα και οχι μονο ζηλευω αλλα φτιαχνω και ιστοριες με το μυαλο μου απο το πουθενα για να μην ερθω προ εκπληξεως αυριο μεθαυριο!!! Το θεμα μας ομως ειναι ενα.......παντα τα ιδια γινονται το εχει κανει κι ο δικος μου...βεβαια δε ξερω αν ψαχνει live sex..... ειχε και πρεπει ακομα να εχει δευτερο λογαριασμο msn τον οποιο τον επιασα να στελνει μηνυματα γιατι δεν ειχε καταλαβει οτι δε κοιμομουν και με πηρε και με τραβαγε σα τρελος να μη δω με ποιον/α (σιγουρα ποια!) μιλαει...το ξεπερασα κι αυτο ομως!!!

Το κανει και το κανει συνεχως......σιγουρα εχει μιλησει στο τηλ με αλλες....οπως εχω πιασει κι αλλα 2 περιστατικα περιεργα.... ποτε ομως δεν απεδειχθει οτι με απαταει κανονικα!!!! Και δε με νοιαζει πλεον να ψαξω να μαθω..... Με οδηγησε ομως να κανω αυτα που κανει/εκανε, φυσικα και μιλαω πλεον με το πρωην μου ο οποιος ειναι φοβερος ανθρωπος και ειναι κομματι της ζωης μου γιατι ποτε δε χωρισαμε τσακωμενοι..απλα χωρισαμε! Φυσικα εχω μιλησει και με αλλους αντρες στο ζοο γιατι πλεον δεν μου ανεβαινει το ηθικο αλλιως! Και φυσικα εχω κι εγω 2ο msn !!!

Ομως ποτε μα ποτε δε σκεφτηκα να τον απατησω σοβαρα.....παντα αναφερω ποσο τον αγαπαω με οποιον κι αν μιλαω και παντα μα παντα ξεκαθαριζω πως κανω χαβαλε και δε ψαχνομαι! Απο κει και περα αν δε θεωρει εκεινος πως αυτο που κανει δεν ειναι κατι κακο...ετσι και για μενα ισχυει το ιδιο!

Τωρα μπορει και να με μαλωσετε....αλλα η καθε μια αντιδρα διαφορετικα....εχει αλλα προτυπα και αλλες πεποιθησεις!

Συγνωμη αν νευριασα καποιες....την εμπιρια μου ηθελα απλα να πω!:oops::-P

oxi κοπε΄λα μου εγω δεν θα σε μαλωσω αλλα να σου πω οτι αυτο το χαλι θελει να το ανταποδωσεις με τον ιδιο τροπο.....

Λενε οτι δεν κανουν κατι κακο?καντο κ εσυ...αν δεν τους πειραζει ολα ομορφα κ ωραια!!!Αν τους πειραζει ομως???γιατι???μηπως γιατι ειναι κατι που κρυβει πολλα???λεω!!!!

Αυτο εχω πει κ εγω στον δικο μου οτι θα κανω αυτο που κανει οτι κ αν ειναι αυτο να δω αν θα του αρεσει...οταν ΔΕΝ του αρεσει εχω δειξει οτι ειναι λαθος...και συμβαινει πολλες φορες....

Γνωμη μου οτι δεν ειναι αθωα ολα αυτα....

|Δεν υπαρχει ΒΑΡΙΕΜΕ...αν βαριεσαι παιξε μια πασιετζα...ελεος...

Μιλησα με φιλη μου και εχει ηρεμησει λιγο ειναι κ εγγυος παλι η μικρη...μου την εχει δωσει απιστευτα εκεινος...θελω να του σπασω το κεφαλι..