Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπηρεσίες Ομορφιάς κατ΄οίκον

Recommended Posts

Αυτό τους χρειάζεται γιατί και φθηνούς δεν τους λες.....και όσες φορές ήρθαν απόδειξη δεν είδα!!! Και έχει περάσει και καιρός!!! Αλλά να δώσω 46 ? μαύρα πολλά δεν είναι???

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

τι μικρος που ειναι ο κοσμος!!!!!.συνεργαζομουν με αυτη την εταιρεια.το τι κοπελα θα σας τυχει ειναι σχετικο.εχει πολυ προσωπικο υπαρχουν πολυ καλες και λιγοτερο.καλο ειναι αν μεινετε ικανοποιημενοι με καποια κοπελα να ζητατε παντα αυτη.ετσι δεν θα βρεθητε προ εκπληξεων.παντως ειναι πολυ ευκολο να βρητε κοπελα για τετοιες υπηρεσιες στο χωρο του σπιτιου σε πολυ πιο λογικες τιμες.εγω πηγαινω σε σπιτια οπως και πολλες αλλες κοπελες που μπαινουν εγω.οσο για τις αποδειξεις απο οσο ξερω εστελναν.τουλαχιστον και σε εμας που δουλευαμε εκει ετσι ελεγαν.

κι εγω τις ειχα χρησιμοποιησει σε χτενισμα.

η κομμωτρια πολυ μετρια, αν και ευγενικη, δεν αργησε να μου δωσει το τηλ της να την παιρνω απευθειας και οχι μεσω γραφειου με καλυτερη τιμη εννοειται.

αποδειξη γιοκ και σε μενα. καλα ειναι τρελοι??

μετρια κομμωτρια?δεν ειμουν εγω!!!!:lol::lol::lol: επιμενω οτι εμας μας ελεγαν οτι στελνουν οι ιδιοι τις αποδειξεις.τωρα για να το λετε τοσες πολλες.......δικιο θα εχετε.παντως στα οικονομικα τους υπαρχει ενα θεμα.κι εγω γι αυτο σταματισα τη συνεργασια.

Διαφημίσεις

Εγώ τις ξαναχρησιμοποίησα για χτένισμα εδώ και λίγο καιρό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την κοπέλα.

Όσο για απόδειξη: η κοπέλα μου είχε ήδη κόψει μία για τα χρήματα που αυτή θα εισέπραττε, περίπου τα μισά, και μου είπε ότι για τα υπόλοιπα θα έπρεπε να συνεννοηθώ με την εταιρία...πάλι καλά η κοπέλα το είχε προβλέψει.

Πάντως εγώ που τη σύστησα και στην κουμπάρα μου, και τους χρησιμοποιεί κάνα χρόνο τώρα... κατά ανάγκη λόγω ωραρίου, μου είπε οτι δεν έχει πάρει ποτέ απόδειξη και τη ζητάει πάντα. Και οτι αλλάζουν συνέχεια προσωπικό ενω ζητάει συγκεκριμένο άτομο μετά απο λίγο καιρό της λένε οτι δεν έχει χρόνο.....

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Πέρσι στη βάπτιση της κόρης μου με "κρέμασε" η δικιά μου κομμώτρια και πήρα αυτούς τηλ. Έμεινα ικανοποιημένη, η κοπέλα μάλιστα ήταν απίστευτα γρήγορη. Απόδειξη δεν έδωσε ούτε μου έιπε κατι αλλά κι εμένα δεν μου έκοψε να ρωτήσω εκείνη την ώρα. Αν όμως είναι πολιτική τους να μην κόβουν θα ληταν λόγος να μην τους ξαναπάρω.

Αυτή την κοπέλα που λεω την παίρνω για αποτρίχωση και μανικιουρ/πεντικιουρ από το 2008.

Coraline για πες τιμές για μανικιού πεντικιουρ.

Εχω χρησιμοποιήσει για χτένισμα αρκετές φορές. Και για αποτριχώσεις. Δεν μπορώ να πω ότι είναι οικονομικά αλλά στην ανάγκη όταν δεν βρίσκεις, είναι μια χαρά.

Διαφημίσεις

μπορει δηλαδη να εχω χτενισει καποια απο σας!βεβαια εχω σταματησει απο την εταιρια πανω απο χρονο.πλεον δουλευω μονη αλλα μπορει να σας ξερω και να μην το ξερω.

καλά δεν νομίζω οτι ειναι πρόβλημα όποια κοπέλα δεν πήρε απόδειξη να κάνει ενα τηλεφωνηματάκι στο ΣΔΟΕ anyway...αν και για να ειμαι ειλικρινής τόσο μπου... που εχει γίνει το κράτος δεν πάνε να δουλεύουν όλοι μαύρα καλύτερα....

καλά δεν νομίζω οτι ειναι πρόβλημα όποια κοπέλα δεν πήρε απόδειξη να κάνει ενα τηλεφωνηματάκι στο ΣΔΟΕ anyway...αν και για να ειμαι ειλικρινής τόσο μπου... που εχει γίνει το κράτος δεν πάνε να δουλεύουν όλοι μαύρα καλύτερα....
ασε κοριτσακι μου.μην το ψαχνεις.το εχουν ψαξει αυτοι πριν απο σενα.180 ευρω ειναι το προστημο.τι τους νιαζει?ξερεις ποσα βγαζουν?

Δεν λεω πολυ ωραια σκεψη το edit admin αλλα σε καποιες υπηρεσιες θεωρω οτι ειναι τσιμπημενες οι τιμες. Κομμωτριες για το σπιτι μπορεις να βρεις σε καλυτερες τιμες απο αυτες που εχουν στο συγκεκριμενο site.Η μπορεις με τις ιδιες τιμες να πας στο κομμωτηριο της γειτονιας σου.

Kαι εγω ενα χρονο τωρα τις χρησιμοποιω, μεχρι στιγμης μανικιουρ πεντικιουρ. Κοπελες οντως ερχονται συνεχεια διαφορετικες. Αποδειξεις παντα εισπραττω με ολο το ποσο κανονικα.

Οσον αφορα για το πως λειτουργει η συγκεκριμενη επιχειρηση, γιατι δεν ειναι εταιρεια, θα σας πω. Το κεφαλι της υποθεσης ειναι μια κυρια, παντρεμενη με τρια παιδακια στα Νοτια προαστεια οπου εχει το τηλεφωνικο κεντρο και κανονιζει τα ραντεβου. Οι κοπελες που εργαζονται είναι ολες με ΤΕΒΕ, καμια ΙΚΑ, και απο το ποσο που πληρωνουμε εμεις ενα 50-60%πηγαινει στην κυρια και τα υπολοιπα στην κοπελα που ερχεται σε εμας,χωρις να της καλυπτει αναλωσιμα, μετακινησεις, οτιδηποτε. Απλά οι εκαστωτε κοπελες που εργαζονται ετσι, εχουν ας πουμε εξασφαλισμενα καποια ραντεβου γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ποτε δεν ξερεις...

Παντως εμενα μου εκανε εντυπωση που καποια στιγμη ειχε ερθει κοπελα για πεντικιουρ η οποια εμενε Λαγονησι! Ειχε λεει καποια ραντεβου απο το πρωι που την ανεβαζαν ολο και πιο πανω στην Αθηνα και τελικα κατεληξε σε εμας, Μεταμορφωση....!

Οι κοπελες που εργαζονται είναι ολες με ΤΕΒΕ, καμια ΙΚΑ, και απο το ποσο που πληρωνουμε εμεις ενα 50-60%πηγαινει στην κυρια και τα υπολοιπα στην κοπελα που ερχεται σε εμας,χωρις να της καλυπτει αναλωσιμα, μετακινησεις, οτιδηποτε. Απλά οι εκαστωτε κοπελες που εργαζονται ετσι, εχουν ας πουμε εξασφαλισμενα καποια ραντεβου γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ποτε δεν ξερεις...

Καλά τις συμφέρει να πληρώνουν όλα τα έξοδα και να έχουν μόνο το 40-50% ?????

sj3dp3.png

προφανώς δεν τις συμφέρει αλλά απο το να είναι εντελώς χωρίς δουλειά...

Πάντως κορίτσια τώρα με την κρίση βλέπω όλα τα συνοικιακά κομμωτήρια να έχουν κολλημένες προσφορές στις βιτρίνες...οπως επίσης τα μανικιουρ κτλ